Objavljeno dne
deliti to

Kako najti odlične poslovne ideje, da začnete zagonsko podjetje uspešno

Pred začetkom poslovanja prva ideja pride na misel. Lahko ga lahko verjameš ali ne top podjetniki so dobri reševalci problemov. Ustanovile so svoja svetovna podjetja razreda ali podjetja zaradi težav, ki so jih nekoč soočajo. Naredili so svoje misli, da se ne pustite drugim soočajo z isto situacijo.

Potem ko je sodeloval s številnimi startup podjetij sem pripravila članek z naslovom "Kako najti odlične poslovne ideje, da začnete zagonsko podjetje uspešno", kar bo zagotovo pripomoglo k rasti zagonsko podjetje uspešno.

Težava, Čas in denar sta medsebojno. Če lahko reši težave, potem čas in denar, tako lahko shranite ali če boste prihranili čas, potem boste morali za reševanje težav.

Znanstvene izumi so tudi na podlagi metode za reševanje problemov. Thomas Edison izumil električno žarnico, ker so ljudje soočajo s problemom osvetlitev. Graham Bell izumil Telefon, ker ljudje uporabljajo, da se soočajo s problemom povezovanja z drugimi. Vzemimo na primer mehanik, kaj je njegova naloga? On prihrani čas in denar, ki ga popravila vašega vozila. Vzemimo na primer vodovodar, je popravila sistem vode in prihrani čas.

Reševanje problemov, da bi življenje na bolje:

Če ste uživali v reševanju problemov, vam daje nove možnosti za nove izdelke, storitve. In ne pozabite začeti od majhnih. Ne skok v nebo neposredno. Tudi majhno kavarna lahko velika prihodnost blagovne znamke. Več primerov lahko navedemo na reševanja problemov teorijo. Tehnologija temelji na konceptu varčevanja uporabnikom časa, da bi življenje udobno.

Se spomnite stare dni stoji v vrsti za rezervacijo film vozovnico? Naročite hrano na spletu, naročite oblačil ali knjigo taksi na spletu zaradi tehnologije, ki prihrani veliko časa. Ljudje so zapravljali čas v vročičen HTML, CSS kodiranje za ustvarjanje spletnih strani, prihraniti čas WordPress je izumil. Sedaj lahko objavite vaše spletne strani v eni uri brez znanja programiranja ali kodiranja.

kmetijski stroji, Inženirska orodja so razvili za reševanje problemov in le prihranek časa. Zdravnik ali svetovalec prihrani čas v zameno za njegove storitve in čas je bil porabljen za učenje izkušnje. Zato boste plačali denar v zameno za takrat, ko je vlaga v vas. Ljudje okoli vas so vse težave v različnih sektorjih. Oglejte si na Maslow je Hierarhija potreb.

Ljudje imajo težave pri prijateljstvo, družina, samozavest, hrana, zdravje. Kadar niso izpolnjeni potrebe nastanejo problemi. Social Media je narejen na problem prijateljstva in povezanosti.

ustanavljanjem’ imajo zgolj cilje, da naj ljudje ne soočajo s težavami, so si prizadevali.

gredo od 0 za 1

Ko kopirate eno samo idejo, ki jo po istem principu, se imenuje kot napreduje iz 1 do n. Če nekdo prodaja knjig z odprtjem knjigarno in kopirate načelo, potem boste iz 1 do n. Lahko prodajo knjig, ki jih e-poslovanje portala ali android aplikacijo na spletu, ki bo napredovanje iz 0 za 1.

Preberite najnovejše posodobitve tukaj.

Če želiš postati uspešen naredite nekaj novega in edinstvenega. gredo od 0 za 1 ki se imenuje tudi kot vertikalne napredku. Če ste kar nekaj sprememb, tako da kopirajo ideje drugih oseb, se imenuje kot gredo iz 1 do n ali vodoravne teku. V to smer, možnosti za uspeh so manj in če boste dosegli, potem ne obstaja že dalj časa.

V poslovnem svetu, vse, kar se hitro spreminja. Naslednji Bill Gates, ne smejo ustvariti operacijski sistem. Naslednji Zuckerberg ne bo ustvaril socialno mrežo in naslednji Larry stran ne bo iskalnik. Če kopirate drugi izdelki, potem niste učenje ničesar. Ti so postali uspešni, saj je napredovanje iz 0 za 1. Ta pravilnik je sprejel vrhunskih blagovnih znamk za rast svoj imperij. Dajo zgodbo svojega izdelka in začetek trženja, preden gre na tržnico.


Postanite monopol in se izognili konkurenci:

Ti živijo v družbi, v kateri je polno konkurence. Naš izobraževalni sistem uči otroke, da tekmujejo z otroško kapuco. Ker so starši navite strah v svojih mislih, da lahko njihovi otroci ne. Tako otroci postanejo odrasli, tekmujejo za delovna mesta, tekmujejo za življenjske partnerje, tekmujejo s sosedi.

Res Dejstvo je konkurenca prinaša le izgubo. V izobraževanje ali poslovnem svetu je konkurenca kot strup. Konkurenca leži nasproti kapitalizma. Ena je povezana z ustvarjanjem dobička, medtem ko je drugo povezano s naporno dobička. Bolj kot je konkurenca v poslovnem trgu, manjša vas bo dobiček.

V ZDA letalske družbe, da se dobiček v milijardah. Toda v letu 2012 bi lahko samo 37 centov na potnika. Če ga primerjate z Googlom, to je igralo dobiček $50 milijard to leto in podjetje letalska družba, ki $160 milijard. Toda Google je 21% dobiček, ki je bil 100% več kot letalskih družb.

To se je zgodilo zato, ker so letalske družbe so se pomerili med seboj in znižali cene vozovnic. Vendar Google uporablja za prevlado na trgu, kot je monopol. Zdaj Google naredi 3 krat več dobička od vseh letalskih družb v ZDA. Google lahko to stori, ker je monopol. Če rečem, da iščete nekaj vaša prva možnost, bo Google brez dvoma. Če hočeš velik uspeh, nato pa ustvariti monopol s svojim izdelkom ali storitvijo in drugi nimajo boljša možnost od tebe.


začeti s tržno nišo in prevladujejo

Amazon je e-poslovanje portala, kjer lahko dobite od A do Ž vse vrste stvari. Toda, ko se je začelo, se je začel od prodaje knjig z majhno tržno nišo bralcev. pred amazon, knjige so bile omejene na samo knjigo trgovin in ljudje niso mogli najti knjige po lastni izbiri. Založniki so izdelovali tudi veliko izgubo. Potem Amazon začela spletno knjigarno S tem, 0 za 1 napredovanje. Ljudje začeli nakup knjig na spletu po svojih odločitvah in Amazon so velike dobičke. Po prihodu uspeh iz knjige je razvejala svoje izdelke, povezane s CD-jev, DVD-ji itd. Postopoma je prevladovala vse trge.

Kdaj Peter Theil začel Paypal, ni, da bi se ljudje po vsem svetu začeli plačevati spletu. Osredotočil se je na majhno tržno nišo uporabnikov eBay, kjer ljudje uporabljajo za plačilo s pregledi. Torej peter je spletno rešitev, kot je PayPal, kjer so začeli prenos denarja enostavno in hitro. Shranjena svoj čas, kot je preverjanje Transakcija je bila čas ob. Nato paypal začela dominira na trgu, ki ga prikazuje ljudem najboljši spletni plačilni sistem. Postalo milijard dolarjev podjetje.

Da bi si začeti podjetje uspešno, začeti s tržno nišo in rešiti probleme majhno skupino ljudi, kjer je manj ali nič konkurence na vseh. Čater najboljše storitve in postopno prevladujejo ustrezen trg z razširitvijo.

Bolje, da je majhna riba v majhnem ribniku in postala velika kot postati majhna riba v velikem ribniku, kjer bodo velike ribe ste končali.

Mnogi mislijo, da je za začetek uspešen poslovni potrebujejo močno močno idejo. Ti bodo nenadoma dobil idejo en dan in začeli svoj zagon. Bodo izvršiti idejo s svojim trdim delom in en dan postal milijonar ali milijarderja.

Tako kot Facebook idejo Mark Zuckerberg ali delitev video idejo 3 zaposleni PayPal. Ampak prekleto res, dejstvo je, vse to so le miti. Ko je bil Youtube začel se je dating stran, ni na mestu izmenjavo video posnetkov. pred Facebook, Mark Zuckerberg ustvaril vroče ali ne igra mesto. To ni bila njegova prva ideja. 90% od prvih idej ne dam uspeha.

Prav bi bilo uspešno, ki ga postopoma nadomešča in spreminja idejo glede na uporabnike zahtevo. Začeti Ne gre za delo na briljantno idejo in postal uspeh čez noč. Zagon je eksperiment, ki temelji na raziskavah za ravnanje skrajne negotovosti, kjer moraš preizkusiti in se učiti nenehno, da bi dobili želene rezultate. To je tak eksperiment, če ne veste, kaj izhodna boste dobili.

Skrivnost ustanavljanjem’ uspeh

Crazy jajce soustanovitelj Neil Patel, kdo je najbolj uspešen spletni podjetnik v ZDA, postavljeno sklad milijon $ za delo na briljantno idejo. Bilo je zelo cenijo vlagateljev in njegova ekipa začela delati na tem. Ideja je bila ustvariti tak izdelek, ki lahko reši problem socialnih medijev prometa za podjetja. so vložili $ 1 milijonov na leto pri ustvarjanju izdelka. So začeli izdelek, ampak na njihovo veliko presenečenje, nobena družba je pokazala interes za nakup njihovih izdelkov. Podjetja ni bilo treba kupiti izdelek, saj so bili srečni, da delajo v svojem starem slogu. Neil Patel in njegova ekipa zapravili eno leto in $ 1 milijonov za izdelavo izdelka, ki ni bila potreba vsakega podjetja.

Sem povedal to zgodbo, saj je razlog za neuspeh večina ustanavljanjem. Ljudje delajo na zamisli, da ga pretvoriti v realnost z uporabo vseh tehničnih orodij, čas, denarja in energije, da bi ustvarili izdelek, ki je ni treba za vsakogar. Ni dvoma, da jim je všeč izdelek, vendar ne vem, ali lahko pomaga ljudem in reševanju njihovih težav. Večina novoustanovljenih podjetij propade v enem letu, ker ne bo prave izdelke, ki jih ljudje.

Da bo vaše podjetje zagonu uspešna, potrebujete veliko vizijo

Torej vprašanje je, ali lahko zgradite izdelek ali ne, ampak ali bi ga morali zgraditi ali ne. Večina ustanavljanjem ne zato, ker delajo na konvencionalni. To je raziskave trga, kar veliko strategij, dali super izdelek. To se sliši dobro, vendar ne za zagon.
Mlada ne more prevzeti svoj izdelek na trgu, dokler pa se jih uporabniki dejansko uporablja. To je razlog za neuspeh.

Lean Metoda zagona

Toda dobra novica je mogoče izogniti z uporabo vitke metodologije zagona te napake. S to metodo lahko vaš zagonski uspešne prihranek časa in denarja. Temelji na načelu gradnje, meriti in se učijo.

Po tej metodi moraš narediti minimalno uspešen izdelek in začeti ta izdelek kot podlaga za poskusno. Then measure the customers’ response and learn whether your idea is effective or you need to make some changes for better response of customers’. Then build the product again and repeat this cycle until you get the desired response from the market.

You should make a minimum viable product (MVP) which should have 2 ali 3 key points which you think will attract customers using the minimum money to make it. It should be for the purpose of testing and measure whether it is effective and responsive or not. Make it with a cheapest and fastest way.

Make sure that your MVP is not the final product. It is for the testing purpose to cover the critical points and the feedback. It will help you to learn about the product development and sales. V to smer, you will get two ways pivot and persevere. Če ste dobili pozitivne povratne informacije in dober odziv, potem morate delati na njem in ga spremeni tako, da je bolje. Če ste dobili negativne povratne nato ga obrnite tako, da izvaja svojo idejo na drugačen način, z usmerjanjem drugačno občinstvo ali izdelavo različnih izdelkov.

Kevin Systrom in Mike Krieger razvili aplikacijo z imenom kot Burbn, ki je imela elemente, kot Mafia Wars in fotografiranje. Ta aplikacija je ne dobiš toliko odziv in Kevin vedel, da ne bi bila velik uspeh. Po merjenju in učenje, je opredeljena med vsemi značilnostmi ljudi aplikacije, ki se uporabljajo, ki se najbolj ukvarjajo bila fotografija element. Nato je prevzel tveganje, s svojo soustanovitelj Mike in odpraviti vse značilnosti Burbn razen foto element in začel je spreminjanje. Kot sem internet Podjetnik, Sem omenila primere ljudi, ki so se izkazali na področju informacijske tehnologije. Ampak koncept je enak za industrijo kot za proizvodnjo, izobraževanje, maloprodaja.

Po tem tečajem, je postala najbolj priljubljena aplikacija, ki je znan kot Instagram. Všečkaj to, Pred dobili želenih rezultatov boste morda morali narediti veliko poskusov. Ko ustanavljanjem ne dobijo želene rezultate, ki jih zapreti in nekatere uporabljati ne zaprete formule pričakujejo rezultate. Ampak oni ne dobijo nobenih želenih rezultatov. Ko sklad izpuhi igra je končana. Včasih pivot je potrebno za vaše zagonu uspeh, večina, ki menijo, kot tveganje. Prepričajte se, da koliko obrača lahko ročaj pred zmanjkuje sklada. The customer is the king and everything you do is to make them happy.


Create Liquid Network:

If I ask you where do great ideas generally come from? Then most of you may answer from the research labs where people perform various experiments. But the true fact is, most ideas are not generated when you do the research alone in the laboratory or in your office. The best ideas come from where a group of people discusses on a topic with each other like in a coffee shop.

In Britain ideas and innovations began to increase when people started drinking coffee in the coffee shops instead of going to the pubs. They used to share their ideas and thoughts with people from different fields while drinking coffee.

That’s why you must create a group or network, where you can share ideas and thoughts with different people. Better you keep the network diverse so that you can discuss with people from different fields. V to smer, you can get different perspectives to evolve your idea into a great one. The great ideas in the world were not generated alone, but by discussing with people and adding other ideas or modifying old ones. Create a group where you can share and discuss ideas instead of gossiping and sharing rubbish things.

‘ Small minds discuss People, Average minds discuss events,

Great minds discuss ideas.
- Eleanor Roosevelt

Discussing and sharing the simple ideas can be transformed into great ones. Yep, it is true and tested. It is simple like sharing your knowledge, where the knowledge grows. Some people freak out sharing ideas anticipating it might get stolen. But don’t fear even if someone copies it he can’t execute.

Break the pattern:

When a person repeats the same task everyday, then his brain can’t innovate new ideas as it limits to some specific kind of tasks. But when he breaks the pattern, do something new like visiting new places, or mingles with new people then his brain starts functioning in a new pattern. V to smer, there are more chances of generating new ideas.

Ideas generally evolve over time as slow hunches:

Don’t be in the misconception that great ideas come in eureka moments. Most great ideas take time to generate with a slow and steady process. Tim Berners Lee got inspired from a book and after working for 20 years on the idea to make world wide web which is the important part of the internet. What you are using now. Start taking action with a simple idea and as time proceeds your idea gets innovation and a new direction or at least you get a better idea which will make you successful.

Hope you like ‘How to Find the great business ideas to start a startup company successfully’. If you have any queries drop your comments below and share this knowledge.

Pridružite se seveda brezplačno !

Prijavi se zdaj

Nikoli ne bom vdati, trgovino ali prodati svoj e-poštni naslov. Odjavite se lahko kadarkoli.

Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Sledi mi