Lähetetty
Jaa tämä

Miten parantaa Englanti ottaen sujuvuus

Englanti on eniten puhuttu kieli ympäri maailmaa. En ole Englanti opettaja, mutta minä kirjoitan tätä postitse "Miten parantaa Englanti ottaen sujuvuus‘ niin monet ystäväni ja lukijoiden pyydetään kirjoittaa postitse siitä.

Olemme oppineet kuuntelemaan ennen puhuminen. Olemme oppineet äitimme kieltä kuuntelemalla meidän vanhempien, Kuin papukaija oppii kielemme kuuntelemalla ja matkimalla.

Minulla on kiinalainen ystävä, joka ei osaa lukea ja kirjoittaa kiinalainen mutta hän puhuu oikein. On suurin osa ihmisistä, jotka eivät tiedä lukeminen, kirjallisesti mutta ne voivat puhua tulee.

Jos asuvat ulkomailla sitten voit oppia paikallista kieltä kuuntelemalla ja puhuminen. Ääni toistetaan korvissa saa tunkeutui aivoihin ja se syötetään muistiin takia iteraation.

Kuten kun kuunnella kappaleen, se toistuu mielessäsi automaattisesti ilman tahtoa. Tämä kaava sinun täytyy laittaa parantaa puhunut Englanti.

Lue koko oppaan "miten parantaa Englanti ottaen sujuvuus’ ilman hyppimistä mitään askel.

Olen maininnut alle vihjeitä. Jos sinulla ei ole ympäröivän kuunnella sinun täytyy tehdä se.

Vinkkejä kuuntelu:

1. Listen Englanti elokuvia / Englanti dubattuna elokuvia tekstitys. Parempi katsella kannettavalla tietokoneella tai älypuhelin niin, että jos et raidan uudelleen tarkistaa sen.

2. Kuuntele uutiset: tehdä rutiini kuunnella uutisia kerran tai kahdesti päivässä. Tällä tavalla, voit parantaa Englanti tietämystä sekä ajankohtais- myös.

Kuunnella musiikkia:

tavaksi kuunnella Englanti kappaleita ja nauttia bitit. Jos et ymmärrä ladata sanoja ja lukea kuunnellen.

Ota hyöty enemmän: Aikana 1998 jalkapallon MM uusi laulu Ricky Martin laukaistiin. Se tuli tunnetuksi ympäri maailmaa.

Jopa ihmiset ulkopuolisten Englanti puhuvissa maissa käytetään laulaa. Miten he tekevät sen? Kuuntelemalla toistuvasti enemmän useita kertoja. Espanjan kansa lauloi koska se usein näytetään Tv. Joten kuuntele Englanti audio, video kertaa.

Vaikea ymmärtää:

Monet ihmiset sanovat katsella Englanti elokuvia, mutta he eivät ymmärrä. Ensin, et ehkä ymmärrä. Monet ihmiset osoittavat valkoisen lipun alussa harkitsee sitä mahdoton tehtävä. Mutta vähitellen ymmärrätte.

Myöhemmin se on helpompaa. koska aluksi, mielesi on haluton hyväksymään uuden kielen. Kuunnelkaa tarkkaan ja yrittää ymmärtää tunteita.

Tehdä mielenkiintoisia valintoja:

Tee mitä olet kiinnostunut. Sinun täytyy nauttia siitä, että työ. Jos olet kiinnostunut katsomassa toiminta elokuvia, romanttinen tai uutiset, urheilu sitten katsoa sen.

Jos olet kiinnostunut kuuntelemaan äänikirjoja sitten kuunnella sitä. Ota tavaksesi. Jos et saa etua, niin et voi oppia.

moniajo:

kuunnellessa voit suorittaa muita tehtäviä myös. Pidä kokoelma suosikkielokuviasi, kappaleet äänikirjat älypuhelimeen tai iPad ja kuunnella sitä ja ruoanlaitto, hölkkä, ajo-. Tällä tavalla, voit luoda ympäristö Englanti kielen sekä saada työtä.

Vihjeitä:

Lue News Paper:

tavaksi lukemalla päivittäin Englanti sanomalehti aamulla. Jos et saa aikaa kuunnella uutisia sitten parempi lukea sanomalehteä.

Tällä tavalla, voit parantaa ajankohtaisohjelmat tietoa myös. Jos et saa Sanomalehti sitten lukea verkossa, se auttaa myös.

Lukea sarjakuvia:

Jos olet huono Englanti paras menetelmä on t lukea sarjakuvia kirjoja. Siten, saat yksinkertaisen lauseen kuvilla päästä ymmärtää. Voit ymmärtää rangaistusta kuvat.

Lue tekstitys:

katsellen Englanti elokuvia lukea subtitles huolellisesti. Tällä tavalla, voit kuunnella ja lukea samanaikaisesti.


havainnollistaa:

Ota tavaksi visualisointiin aihe. Vaikka romaanin lukemiseen, uutiset, tai tarina yrittää kuvitella ne viestiin. Kuvat kelluu edessä silmäsi.

Jack Pack menetelmä:

Tämän menetelmän, et tarvitse ylimääräistä aikaa tai ylimääräisiä rutiini. Kun saat mahdollisuuden lukea Englanti. Oletetaan olet ostanut mehua tai leivän lukea mitä on kirjoitettu sen pakkaus.

Kun olet menossa markkinoille lukea aitoihin. Lue lehtisiä eri tuotteiden, kuten älypuhelin, tv setti. Pidä pieni päiväkirja sinulle ja muistiin lauseita tai sanoja olet törmännyt.

Yrittää lukea säännöllisesti: lukemista osana päivittäistä rutiinia. Niin, että voit muuntaa se oman tapa ja voit nauttia siitä kun opit enemmän ja enemmän päivä päivältä. Parempi lukea 15 minuuttia päivässä sijasta 2 tuntia kerran viikossa.

Jos olet lukenut ja seurannut uimaan niin nyt on aika päästä veteen toteuttaa teoria olet oppinut tähän mennessä. Olet lukenut ja kuunnellut Englanti ja nyt on aika toteuttaa teoriaa puhumalla.

Aivot on syötetty kanssa sanojen ja lauseiden mutta puhumatta, et voi saada sujuvuutta. Suurin osa ihmiset pelkäävät, että he voisivat tehdä virheen puhuessaan.

Mutta onko se oikeassa tai väärässä puhua empimättä. Poistaa sinun ujous, välitä, mitä ihmiset sanovat, jos he nauravat anna heidän nauraa, mutta jos epäröi puhua niin olet tekemässä oman tappio.

Vaiheet Thinking:

Self Talk:

On ystävä, jonka kanssa viettää suurimman osan ajasta koko elämäsi. Hän auttaa jokaisessa vaiheessa. Voit harjoitella puhuu hänen kanssaan. Et tarvitse muita.

Kuka tuo on? Sinä itse. Aloittamasta päivän päätteeksi, puhumme suurimman osan ajasta itse omalla kielellä. Ota tavaksi puhuu itse Englanti. Millään tavalla, sinun täytyy tehdä tämä tapa. Mitä tarkkailla, mitä näet puhua itse.

Aihe itsenäisiin:

Anna tiettyyn aiheeseen itsellesi ja puhua siitä. Mikä tahansa aihe kuten politiikka, Tapahtumat, julkkis, urheilu, sosiaalisia ongelmia, kirja, suhde, elokuvia jne. Analysoi aihe ja puhua itse.

jatkuva puhuminen:

Voit tuoda johdonmukaisuutta omassa sujuvuus ja sekä maltti tällä menetelmällä. Jatkuva puhuminen tarkoittaa puhuminen linja ja alkaa toinen lause lopusta sanan ensimmäisen virkkeen. Toista näin niin kauan kuin voit.

entinen:
Tiger Woods on loistava golfin pelaaja. Golf on peli, joka pelataan kepillä. Tikku käytetään jääkiekko myös.

Säännöllinen käytäntö voi parantaa maltti. Klikkaa tästä oppia Viestintä Englanti by Rachel (Vapaa).

Puhu Mitä teet:

Vaikka tekee tahansa tehtävään, Mieti mitä teet? ja vastata Englanti.

Kuten samalla pasta:

Nyt olen valaistus liekki ja laittoi kulhon sitä. Olen lisäämällä tuoretta silputtua sipulia ja joitakin tomaatteja vihreä chili.

Nyt on aika keskustella muiden ihmisten kanssa. Conversation tekee opit muilta. Takana mitään hyvää urheilija, kitaristi tai uimari käytäntö on tärkein avain.

Joten ainoa keino parantaa Englanti on :
Harjoitella, harjoitella, ja käytäntö.

Mitä enemmän harjoittelet sitä enemmän saat ja mitä pikemmin lopettaa nopeammin loose.'use tai menetä ".

Käytäntö vihjeitä keskusteluun:

Luo kaverijärjestelmää:

kun osallistua seminaareihin ihmiset sanovat haluavansa puhua Englanti mutta toiset lannistaa ja halua puhua. He eivät saa ympäristöä. Joten sinun täytyy tehdä kaveri järjestelmä ystävän kanssa tai ystävien.

Keskustella eri aiheista, kuten ajankohtaisohjelmat, historiallisia tapahtumia, urheilu, menneen elämän in Englanti. Yrittää selvittää toistensa virheitä ja korjata. Juhli kahvia päivässä tai haastattelu päivä ja keskustella erityisesti aiheista.

Käytä skype:

Jos sinulla ei ole ystäviä sitten hypätä maailman Internet. Luo id skype ja saada ystäviä ympäri maailmaa. Liity sivustoja speaking24.com tai verbling.com ja luoda ryhmän. Tällä tavalla, voit saada ystäviä sekä parantaa sujuvuutta myös.

Käytä puhelin:

Jos sinulla ei ole Internet-yhteys, mitä aiotte tehdä? Sitten on vain yksi vaihtoehto, että on puhelin. Yritä puhua Englanti puhelimitse ihmisille.

poistaa Fear:

Ensimmäinen, Haluan kertoa teille tarinan. Kerran oli sammakko, joka putosi reikään. Hän yritti laittaa kaikki hänen vaivaa paeta mutta kaikki turhaan.

Mitä enemmän se hyppää sitä enemmän se oli tulossa siihen. Seeing se toinen sammakot kerätty ja kertoi sen kuolla rauhallisesti sen sijaan, että satuttaa ja saada traagisen lopun.

Mutta se ei välittänyt ja yrittivät parhaansa ulos. Se oli vakavasti loukkaantunut, mutta ei lopeta sen vaivaa. Muut olivat pohtineet, miksi se oli yrittänyt kuin se kuolisi.

Mutta toiset hämmästyksekseen se karannut. Se maksoi kiitollisuutensa heille sanomalla, "Kiitos rohkaisua ystäviä, joille en laita alas minun vaivaa ja pääsin.

O se on kuuro yksi. He tulivat tietää, että, kun he huusivat sitä ei kuunnella ketään ja luulivat rohkaisevia päästä pois.

Pelko on tärkein esteettä puhuvien. Se on vain tekijä, joka tulee sisään teiltä kun yrittää puhua.

Jotkut väristyksiä pelossa, jos heitä käsketään antamaan käyttöönottoa Englanti. Se antaa sinulle stressiä. Vältä pelko puhua. Puhu välittämättä mitä he sanovat.

Anna heidän nauraa. Jos et tee sitä virhettä miten opit? Olemme tulleet tässä vaiheessa tekemällä ja korjaamiseksi virheistä vain.

Kukaan ei ole täydellinen. Paraskaan kaiuttimet tehdä typeriä virheitä. Avaa suusi ja alkavat keskustella.

Kun alkaa puhua sisäisen äänen tulee, "Et voi tehdä", "Englanti on vaikea kieli","Olet tylsä" blab la bla.. tämä pelko tulee negatiivinen ajattelu josta demotivates voit lopettaa.

Mitä olet oppinut vielä toistaiseksi kaikki menivät roskiin. Ongelmana on mielesi. Muuntaa negatiivinen ajattelu positiiviseksi ja lopettaa mielesi tuottaa negatiivisia lausuntoja. Aloita sanomalla, "Kyllä voin tehdä sen, mikään ei ole mahdotonta "" Jos he pystyvät sitten, Miksi en?'

lopeta kääntäminen:

Majority of us try to translate our mother language into English while speaking. Tällä tavalla, voit sitoutua kaksi virhettä kuin mielesi sopeuttaa tapana kääntäminen ja rikkoa sujuvuus. Vaikka kääntäminen tulee olemaan viive puhuminen.

korvaaminen:

Joskus puhuessaan emme voi saada oikea sana joten pysähdy kyseisessä paikassa. Joten vaihdon että sana jos et tiedä.

Puhu hitaasti ja oikein: Jotkut puhuvat niin nopeasti ja ajatella näin ne sujuvasti ja tehdä paljon kielioppivirheitä.

Aluksi puhua hitaasti ottaen huomioon kielioppivirhe ilmaiseksi virke. Sitten vähitellen voit lisätä nopeutta. Vaikka polkupyörällä ensimmäinen otamme toisten avusta.

Sitten ajetaan lyhyt matka,. WE laskee sitten ratsastaa. Sitten eräänä päivänä tulee vauhti vie radan.

Follow These sites to learn English online:

Rachel’s English

Speaking24.com (Chat English)

British Council

British Learning English.

Jennifer English

English Lesson4U

Sanasto Tips:

Opi lukiessaan: Muistiin uusia sanoja olet törmännyt lukiessaan ja selvittää niiden merkitykset. Jos yrittää oppia 5 -10 Uusi sanastoja päivittäin voit oppia 1500-3000 uusia sanoja vuodessa.

Kertaus:

Käytä sanoja olet oppinut uusia lauseita ja soveltaa sitä.

Pidä sanakirjan kätevä: Pidä taskusanakirjan asennettu älypuhelimeen. On helpompi etsiä.

Pelata sanaleikkejä: Pelata pelejä kuten ristisanatehtävä, hätkähtää, scrabble parantaa sanan valtaa. Asenna nämä Android pelit ja pitää hauskaa ja oppiminen samanaikaisesti.

Kirjoittaa: Kirjoita päiväkirja ennen eläkkeelle yöllä. Toteuta oppinut sanastoa lauseita. Use Ms word and Grammarly to check grammar and spell errors. Kirjoita novelleja, blogit saada täydellisyyttä.

Yhteenveto:

Englanti on kieli, muuttuvat jatkuvasti. Monet uudet sanat merkitään Oxford sanakirjassa vuodessa.

Toivottavasti tämä viesti miten parantaa Englanti ottaen sujuvuus, varmasti parantaa ottaen sujuvuutta. Ole hyvä ja pudota kommentteja ja jakaa sen ystäviesi kanssa.

Join Us to Learn English Online join us on skype: aseem.bharadwaj

Lue lisää: Paras motivoiva puhe, joka muuttaa elämäsi.

Liity kurssi ilmaiseksi !

Ilmoittaudu nyt

En koskaan anna pois, kaupan tai myy sähköpostiosoite. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Seuraa minua

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach ja konsultti, Web-kehittäjä, Yrittäjä at Way2inspiration
Olen perustaja way2inspiration.com joka on teknologia perustuu verkkosivuilla internet markkinointi harrastajille. Olen blogger, kouluttaja, sisällöstä kirjailija ja sosiaalisen median asiantuntija. Rakastan käsittelyssä kirjoja ja tutkivat internetissä. I menettelyvelvollisuuksiin valmennus Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sosiaalisen median markkinointi.
Seuraa minua
 • Pingback: Miten parantaa Englanti ottaen sujuvuus | way2inspiration()

 • Archie Couden

  Thank you a lot for your time in writing this post.

 • Erwin Carratura

  Have high quality written content at an affordable price.

 • coupon codes advance auto parts

  You mentioned this effectively!

 • fifa 17

  I treasure the information on your site. Thanks a bunch!.

 • free shipping coupon codes american eagle

  Da versucht man offenbar einfach Geld zu machen, wo Geld gemacht werden kann. Man muss es nicht verstehen, wie mit den Flutopfern umgegangen wird.

 • Albert Vanorder

  Hopefully you can make a blog dicussing the smart house planning using available recent technology gadgets for houses

 • Pingback: stressin hallinta: miten voittamaan stressiä ja masennusta luonnollisesti()

 • Pingback: 5 habits of highly successful people you don't know - Way2inspiration()