geplaatst op
deel dit

Hoe kunt u uw Engels sprekende spreekvaardigheid te verbeteren

Engels is de meest gesproken taal over de hele wereld. Ik ben geen leraar Engels, maar ik ben het schrijven van dit bericht op 'Hoe je je Engels sprekende spreekvaardigheid te verbeteren‘ zoals veel van mijn vrienden en lezers gevraagd om een ​​post op te schrijven.

We hebben geleerd alvorens te spreken om te luisteren. We hebben onze moedertaal geleerd door te luisteren van onze ouders, Net als een papegaai te leren onze taal door te luisteren en na te bootsen.

Ik heb een Chinese vriend die niet weet hoe om te lezen en schrijven Chinese, maar hij spreekt correct. Er is een meerderheid van de mensen, wie weet lezen niet kennen, schrijven maar ze kunnen spreken zullen.

Als u woonachtig bent in het buitenland dan kunt u de lokale taal te leren door te luisteren en spreken. Het geluid herhaald in de oren krijgen doorgedrongen in de hersenen en wordt toegevoerd aan het geheugen door iteratie.

Net als wanneer je luistert naar een nummer, wordt deze automatisch herhaald in je geest, zonder uw wil. Deze formule moet je zetten om je gesproken Engels te verbeteren.

Lees de volledige handleiding over 'hoe u uw Engels sprekende spreekvaardigheid te verbeteren’ zonder het overslaan van elke stap.

Ik heb de onderstaande tips genoemd. Als u niet beschikt over een omgeving dan te luisteren naar je hebt om het te maken.

Tips voor het luisteren:

1. Luister Engels films / Engels nagesynchroniseerde films met ondertiteling. Beter om te kijken op een laptop of smartphone, zodat als je de baan missen opnieuw herzien.

2. Luister naar het nieuws: maak een routine luisteren nieuws of twee keer per dag. Op deze manier, kunt u uw kennis van het Engels, evenals de actualiteit ook het verbeteren.

Luister naar Songs:

maak er een gewoonte van het luisteren Engels liedjes en genieten van de bits. Als je niet begrijpt het downloaden van de teksten en lezen tijdens het luisteren.

Neem het voordeel van meer: Gedurende 1998 wereldkampioenschap voetbal een nieuw lied van Ricky Martin was gelanceerd. Het werd beroemd over de hele wereld.

Zelfs mensen uit niet-Engels sprekende landen gebruikt om te zingen. Hoe hebben ze dat doen? Door te luisteren herhaaldelijk meer aantal keren. De Spaanse mensen gebruikt om te zingen, want het werd vaak afgebeeld op Tv. Dus luister Engels gesproken, video meerdere keren.

Moeilijk te begrijpen:

Veel mensen zeggen dat ze kijken Engels films, maar ze kunnen niet begrijpen. eerste, je misschien niet begrijpen. Veel mensen zien de witte vlag in het begin beschouwen als een onmogelijke taak. Maar geleidelijk aan zult u begrijpen.

Later zal het makkelijker zijn. omdat in eerste instantie, je geest is terughoudend om een ​​nieuwe taal te accepteren. Luister goed en probeer de emotie te begrijpen.

Maak interessante keuzes:

Doe wat u geïnteresseerd bent. Je moet genieten van dat werk. Als u geïnteresseerd bent in het kijken naar actiefilms, romantisch of news, sporthorloge het dan.

Als u geïnteresseerd bent in het luisteren audio boeken zijn vervolgens naar luisteren. Maak er een gewoonte. Als u geen rente te krijgen, dan kun je niet leren.

Multitasking:

terwijl u luistert kunt u andere taken ook uit te voeren. Houd een verzameling van uw favoriete films, songs audio boeken op uw smartphone of iPad en beluisteren tijdens het koken, jogging, aandrijving. Op deze manier, kunt u uw omgeving van het Engels taal te creëren, evenals uw werk.

Reading Tips:

Lees krant:

maak er een gewoonte van het lezen van het dagelijks Engels krant in de ochtend. Als je niet de tijd krijgen om nieuws dan beter om te luisteren naar de krant te lezen.

Op deze manier, kunt u uw huidige zaken kennis ook het verbeteren. Als je niet krijgt krant lees dan online, zij zal ook helpen.

Lees comics:

Als je arm bent in het Engels de beste methode is t gelezen comics books. Dus, kunt u een eenvoudige zin krijgen met afbeeldingen om te begrijpen. U kunt het vonnis door de foto's te begrijpen.

Lees ondertitels:

tijdens het kijken naar films Engels lezen ondertitels aandachtig. Op deze manier, u kunt luisteren en lezen tegelijk.


visualiseren:

Maak er een gewoonte van het visualiseren van het onderwerp. Tijdens het lezen van een roman, nieuws, of verhaal probeer voor te stellen dat ze onderwerp. De beelden zal drijven in de voorkant van je ogen.

Jack Pack methode:

Voor deze werkwijze, je geen extra tijd of extra routine nodig. Wanneer je de kans krijgt om te lezen Engels. Stel dat je een sap of brood lezen wat er geschreven op de verpakking hebben gekocht.

Wanneer je gaat naar de markt te lezen van de reclameborden. Lees de brochures van de verschillende producten, zoals de smartphone, tv. Houd een kleine dagboek met u en noteer de zinnen of woorden die je tegenkomt.

Probeer regelmatig te lezen: maken het lezen als een onderdeel van je dagelijkse routine. Zodat je het kunt veranderen in uw gewoonte en je zult het genieten als je meer en meer van dag tot dag te leren. Beter om te lezen 15 minuten per dag plaats 2 uur een keer per week.

Als je hebt gelezen en bekeken hoe dan zwemmen is het nu tijd in het water om in te voeren om de theorie je tot nu toe hebt geleerd uit te voeren. Je hebt gelezen en geluisterd Engels en nu is het tijd om de theorie uit te voeren door te spreken.

Je hersenen is gevoed met de woorden en zinnen, maar zonder te spreken, kunt u de vloeiendheid niet krijgen. De meerderheid van de mensen zijn bang dat ze fout kan doen tijdens het spreken.

Maar of het nu verkeerd of rechts te spreken zonder enige aarzeling. Elimineren uw verlegenheid, niet schelen wat mensen zeggen, als ze lachen laten lachen, maar als je aarzelt om te spreken dan je doet je eigen verlies.

Stappen op Thinking:

Zelfpraat:

Er is een vriend met wie je het grootste deel van de tijd door te brengen in je leven. Hij helpt u bij elke stap. U kunt de praktijk van uw spreken met hem. U hoeft niet meer nodig.

Wie is dat? Jij jezelf. Van start tot het einde van de dag, We spreken meestal ons met onze eigen taal. Maak er een gewoonte van te praten om jezelf in het Engels. Op enigerlei wijze, je moet dit een gewoonte te maken. Wat je waarneemt, wat je ziet spreekt jezelf.

Topic om zelf:

Geef een specifiek onderwerp om jezelf en te spreken op. Een onderwerp als de politiek, Evenementen, beroemdheid, sport-, sociale kwesties, boek, relatie, films etc. Analyseer het onderwerp en spreekt jezelf.

continu spreken:

U kunt overeenstemming brengen in vloeiend en evenals de aanwezigheid van de geest van deze werkwijze. Continu spreken betekent het spreken van een lijn en het starten van een andere zin uit het einde van het woord van de eerste zin. Herhaal als dit zo lang als je kunt.

Ex:
Tiger Woods is een geweldige golfer. Golf is een spel dat gespeeld met een stok. De stick wordt gebruikt in hockey ook.

Regelmatige beoefening kan je tegenwoordigheid van geest te verbeteren. Klik hier om te leren Communication Engels door Rachel (Gratis).

Spreek Wat doe je:

Terwijl het doen van elke taak, vraag jezelf af wat doe je? en beantwoorden in het Engels.

Net als tijdens het maken van de pasta:

Nu ben ik het aansteken van de vlam en zet de kom op. Ik ben het toevoegen van verse gehakte uien en sommige tomaten met groene pepers.

Nu is het tijd om te praten met anderen. Gesprek maakt je leren van anderen. Achter elke goede sportman, gitarist of zwemmer praktijk is de belangrijkste sleutel.

Dus de enige sleutel tot verbetering van Engels is :
Praktijk, praktijk, en praktijk.

Hoe meer je oefent hoe meer je krijgt en hoe eerder je stopt hoe eerder je het loose.'use or lose it '.

Praktische tips voor een gesprek:

Maak buddy-systeem:

toen ik seminars bij te wonen mensen zeggen dat ze willen in het Engels te spreken, maar anderen te ontmoedigen en niet willen spreken. Ze hebben geen milieu krijgen. Dus je moet een buddy-systeem te maken met een vriend of een groep vrienden.

Bespreek verschillende onderwerpen zoals de actualiteit, historische evenementen, sport-, vorig leven in het Engels. Probeer uit te vinden elkaars fouten en verhelpen. Vier een dag koffie of een interview dag en bespreken specifieke onderwerpen.

gebruik skype:

Als u geen vrienden hebt dan sprong in de wereld van internet. Maak je id in skype en vrienden te maken over de hele wereld. Word lid van de sites zoals speaking24.com of verbling.com en het creëren van een groep. Op deze manier, kunt u vrienden te maken als ook het verbeteren van uw spreekvaardigheid.

gebruik telefoon:

Als u niet beschikt over internet verbinding wat u gaat doen? Dan is er maar één optie, dat is de telefoon. Probeer in het Engels te spreken over de telefoon aan de mensen.

Elimineer Fear:

Eerste, Ik wil je een verhaal vertellen. Er was eens een kikker, die viel in een gat. Hij probeerde al zijn inspanningen om te ontsnappen zetten, maar alles tevergeefs.

Hoe meer het was jumping hoe meer het was om erin. Het zien van het de andere kikkers verzameld en verteld dat het om vreedzaam te sterven in plaats van pijn en krijgen een tragisch einde.

Maar het kon ons niet schelen en probeerde haar best om eruit te komen. Het was zwaar gewond, maar wist haar inspanningen niet stoppen. De anderen werden nadenken waarom het probeerde omdat het zou gaan om te sterven.

Maar voor anderen verbazing ontsnapte. Het betaalde een dankbaarheid aan hen door te zeggen:, 'Bedankt voor uw aanmoediging vrienden die ik niet neergezet mijn inspanningen en ik stapte uit.

O, het is een dove één. Zij kwam te weten dat, terwijl ze schreeuwden het kon niet luisteren naar iedereen en dachten dat ze waren bemoedigend om eruit te komen.

De angst is de belangrijkste belemmering in uw spreken. Het is slechts een factor die binnen komt van je, terwijl je probeert te spreken.

Sommige mensen rillen van angst als ze worden verteld om hun introductie in het Engels te geven. Geeft het je stress. Vermijd angst om te spreken. Spreken zonder de zorg wat ze zouden zeggen.

Laat ze maar lachen. Als u niet de fout te maken hoe kun je leren? We zijn naar dit stadium komen door het maken en herstellen van alleen onze fouten.

Niemand is perfect. Zelfs de beste sprekers maken domme fouten. Open je mond en begin te spreken.

Als je begint met het spreken van de innerlijke stem komt, 'Kun je niet doen', 'Engels is een moeilijke taal','Je bent een saaie' verklappen la bla.. deze angst komt van negatief denken die demotiveert u om te stoppen.

Wat je nog hebt geleerd tot nu toe gingen allemaal naar de vuilnisbak. Het probleem is dat je geest. Omzetten van de negatief denken naar positief en stop je geest genereren negatieve uitspraken. start zeggen, 'Ja, ik kan het doen, niets is onmogelijk '' Als ze dan kunnen doen, waarom kan ik niet?'

stop met het vertalen:

Majority of us try to translate our mother language into English while speaking. Op deze manier, kunt u twee fouten begaan als je geest de gewoonte van het vertalen zal aanpassen en breek de vlotheid. Terwijl vertalen er een vertraging in het spreken zullen zijn.

vervanging:

Soms tijdens het spreken kunnen we de juiste woord niet te krijgen, zodat we op dat punt. Dus maak een vervanging van dat woord als je niet weet.

Spreek langzaam en correct: Sommige mensen spreken zo snel en denken op deze manier zullen ze vloeiend zijn en maken veel grammaticale fouten.

Aanvankelijk spreek langzaam rekening houden met grammaticale fouten zin. Vervolgens geleidelijk kunt u uw snelheid te verhogen. Tijdens het rijden op een fiets eerste nemen we de hulp van anderen.

Dan rijden we een korte afstand. We vallen dan rit. Dan komt een dag onze snelheid neemt de baan.

Follow These sites to learn English online:

Rachel’s English

Speaking24.com (Chat English)

British Council

British Learning English.

Jennifer English

English Lesson4U

Woordenschat Tips:

Leer tijdens het lezen: Noteer de nieuwe woorden die je tegenkomt tijdens het lezen en uit te vinden hun betekenis. Als u probeert om te leren 5 -10 nieuwe woordenlijsten dagelijkse dan kun je leren 1500-3000 nieuwe woorden in een jaar.

Herhaling:

Gebruik de woorden die je hebt geleerd in de nieuwe zinnen en toe te passen.

Houd een woordenboek handige: Houd een zak woordenboek geïnstalleerd op uw smartphone. Het zal gemakkelijker zijn om te kijken omhoog.

Speel woordspelletjes: Games spelen zoals kruiswoordraadsel, warboel, scrabble om je woordenschat te verbeteren. Installeer deze Android spelletjes en plezier hebben en tegelijkertijd leren.

Schrijven: Schrijf je dagboek voordat u met pensioen 's nachts. Implementeren van de geleerde woordenschat in zinnen. Use Ms word and Grammarly to check grammar and spell errors. Schrijf korte verhalen, blogs naar de volmaaktheid te krijgen.

Overzicht:

Engels is een taal, die continu verandert. Veel nieuwe woorden worden in Oxford woordenboek per jaar ingevoerd.

Hoop dat dit bericht op hoe u uw Engels sprekende spreekvaardigheid te verbeteren, zal zeker verbeteren van uw spreken vloeiend. Gelieve drop je opmerkingen en delen met je vrienden.

Join Us to Learn English Online join us on skype: aseem.bharadwaj

Lees verder: Best motiverende speech die je leven zal veranderen.

Doe mee aan de cursus gratis !

schrijf je nu

Ik zal nooit weggeven, ruilen of verkopen uw e-mailadres. U kunt op elk moment uitschrijven.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij
 • Pingback: Hoe kunt u uw Engels sprekende spreekvaardigheid te verbeteren | way2inspiration()

 • Archie Couden

  Dank je wel veel voor uw tijd in het schrijven van dit bericht.

 • Erwin Carratura

  Hebben een hoge kwaliteit geschreven inhoud tegen een betaalbare prijs.

 • coupon codes Advance Auto Parts

  U noemde dit effectief!

 • fifa 17

  Ik koester de informatie op uw site. Heel erg bedankt!.

 • gratis verzending coupon codes american eagle

  Omdat je natuurlijk gewoon proberen om geld te verdienen, waar het geld kan worden gemaakt. Men moet niet begrijpen, hoe om te gaan met de slachtoffers van de overstromingen.

 • Albert Vanorder

  Hopelijk kun je een blog dicussing de slimme huis planning met behulp van beschikbare recente technologische gadgets voor huizen maken

 • Pingback: Stress management: hoe je stress en depressie natuurlijk verslaan()

 • Pingback: 5 gewoonten van zeer succesvolle mensen die je niet kent - Way2inspiration()