Lähetetty
Jaa tämä

Miten aloittaa Ura bloggaaminen ansaita koko ajan tuloja

Haluatko todella aloittaa urasi bloggaaminen? Saatat miettien miten aloittaa uran bloggaaminen ansaita koko ajan tuloja ja ei saada selkeää suuntaa tai laajuus, kasvu tällä alalla. Se näyttää helppo aloittaa bloggaaminen ja ansaita rahaa, mutta ennen kuin jatkat lue seuraavat sähköpostit sain:

”Hei AB Olen työskennellyt blogiin viime vuoden ajan, mutta en voi tehdä rahaa ja kasvaa liikenteen. Olen säännöllisesti lähettämistä uusia viestejä, tekee Seo mutta silti Yritän tehdä koko ajan tuloja. Voitko auttaa minua"

”Hei kiitos hienon viestin, Olen työskennellyt blogiin viime 2 vuotta, mutta ei saada niin paljon liikennettä kuin pitäisi.

Jokaisella on unelma aloittaa blogin tai online-liiketoimintaa ja tulla taloudellisesti vapaa. Mutta 90% bloggaajia jätä bloggaaminen ensimmäisessä 3 kuukaudet. Mutta älä ole pelottava, En aio tehdä sen sinulle helpoksi. Jos työskentelet kunnollinen suunnittelu ja askel menettely niin olet varmasti onnistuu. Lukea huolellisesti post: ’Miten aloittaa uran bloggaaminen ansaita täyden- ajan tuloja’.

 • Olet ehkä törmännyt eri blogeja Webissä ja totesi, että:
 • Blog säännöllisesti vähintään 3 että 4 kertaa viikossa.
 • Sinun pitäisi olla tekninen asiantuntija aloittaa uran bloggaaminen.
 • Sinun tulisi olla SEO asiantuntija ja aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
 • Sinun olisi pitänyt tehdä yhteyksiä muiden bloggaajien, affiliate markkinointi verkkoja jne.
 • Sinun täytyy lisätä paljon lukijoita ja seuraajia.
 • Olet kirjoittaa yli 2000 sanojen listalla blogiisi päälle SERP.

Nämä käsitteet ovat vanhoja nyt. Todellinen myytti sinun ei tarvitse tulla tekninen asiantuntija tai blogiin säännöllisesti kuten 3- 4 kertaa viikossa. Tässä iässä, laatu voittaa määrän sijasta. Sinun täytyy luoda yhden blogin viikossa, mutta se olisi käsiteltävä laatu, joka voi antaa arvon lukijat ja heidät siten, että he palaavat takaisin sivustoosi.

Ja toinen myytti on sinun ei tarvitse olla tekninen asiantuntija tai tarvitset insinöörin tai hallinnon tutkinto aloittaa urasi bloggaaminen. Bloggaaminen on teollisuutta, joka kasvaa jatkuvasti ja nopeasti. Edelleen, se on alkuvaihe. Joten sinun ei tarvitse olla SEO asiantuntija tai sosiaalisen median asiantuntija. Mutta sinun täytyy oppia joitakin teknisiä asioita vähitellen.

Lue lisää:

Blogging vinkkejä aloittelijoille.

SEO vinkkejä.

Sosiaalinen media vallankumous.

Tulossa seuraavaan pisteeseen pitkä pitoisuus on enemmän kuin 2000 sanat. Oletko koskaan ajatellut, miksi lukijat tulevat hakukoneen sijasta kääntämällä sivuja rasvaa kirjoja?
Vastaus on yksinkertainen: Saada nopeammin tuloksia ja yhteenveto niiden kysymyksiä tai kyselyitä.

Jos lukija hakee ’Dopplerin’ vaikutuksia Googlessa ja hän on saamassa pitkän kirjan tyyliin artikkeli verkkosivuilla, niin miksi hän tuhlaa aikaansa internetissä? Parempi hän olisi huomannut, että hänen fysiikan kirja. On totta, että blogit, joissa on yli 2000 sanaa listalla nopeammin päällä, mutta se ei ole kaikissa tapauksissa. Joskus lukijat alenee näitä pitkiä blogit. Internetin käyttäjät voivat selata nopeasti kuin he haluavat tarttua kaiken nopeammin siirtymällä eri sivustojen lyhyen ajan.

Tässä tapauksessa, pitkä blogit luetaan ylhäältä, ja ohitetaan pohjaa kohti. Blogit välillä 1000-1500 sanat ovat paremmin ja voi antaa selkeä Käydyn mitä lukijat haluavat. Otetaan esimerkiksi Seth Godin, suurin osa hänen blogimerkinnät ovat välillä 500 että 700 sanat.

Toinen myytti on sinun ei tarvitse paljon lukijoita, Paljon sosiaalisia yhteyksiä tai affiliateverkkoon. Tarvitset vähemmän yhteydessä mutta juuri yhteys. Sinun on blogi vähemmän ja olla sosiaalisen median vähemmän. Jos blogeja voi yllättää lukijat sitten 100 lukijat voivat tulla 1 miljoonaa yksi päivä.

Olet tulossa koko monia blogeja kun surffaa internetissä kuvaillaan, miten he tekevät miljoonia $ niiden blogeja ja tulet ymmällään: miten aloittaa uran bloggaaminen ansaita koko ajan tuloja siitä, jonka aihe valita, miten he tekevät paljon rahaa niiden blogeja jne.

Todellinen tosiasia on kuin aloittelija sinulla sekoittaa kuin luet blogeja kirjoittanut kokenut henkilöt, joilla on enemmän kuin 5- 10 vuosien hyviä kokemuksia bloggaaminen teollisuudessa. Ja luulet aloittaa blogin ja välittömästi tehdä rahaa.

Instant rahaa, bloggaaminen ei ole sinua. Ensin saada tietoa, erikoisosaamista kentän. Yritä auttaa ihmisiä jakamalla tietoa, ja katso mitä tapahtuu. Onnistuminen suudella sinua.

Saat paljon tietoa ilmaiseksi internetistä. Oletko koskaan ajatellut vaivaa bloggaajat, sisällön kirjoittajat, ja teknisten asiantuntijoiden takana? Luoda hyvä laatu blogin vaatii paljon tutkimusta ja kärsivällisyyttä, koska et voi tuottaa päällekkäistä sisältöä.

En sano, että on mahdotonta voimakkaasti ja tehdä koko ajan tulot bloggaaminen. Mutta se tarvitsee päättäväisesti, omistautumista ja kärsivällisyyttä. Kuin aloittelija kohtaat paljon ongelmia, kuten olet oppia ajaa polkupyörällä, sinun täytyy laskea useita kertoja sen jälkeen nousta ja ratsastaa jälleen.

Useimmat ihmiset jättävät päivän työt ja aloittaa bloggaaminen uran. On totta, että bloggaaminen teollisuus kasvaa päivä päivältä, mutta jos haluat saada rahaa heti, se ei ole uran sinulle. Parempi teet päivä työtä ja sen myötä aloittaa bloggaaminen.

Sinun täytyy tehdä töitä 10-12 tuntia päivässä kuin aloittelija kuin olet oppimista ja työskentelee samanaikaisesti. Mutta kun kasvat vierailijoiden työ tuntia tullaan saada vähentää kuin sinäkin henkilöstön ja anna työtä toisten.

Setup sivustosi:

Jos olet tosissaan tehdä bloggaaminen kuin kokopäiväisesti uran jälkeen luoda verkkosivustosta. On olemassa monia web 2.0 sivustot kuten Blogspot, wordpress.com, Wix, sivustot jne. jossa voit luoda sivuston ilmaiseksi. Kuin aloittelija, voit kokeilla näitä oppimiseen, mutta parempi siirtyä itse isännöi sivusto.

Jälleen sinun täytyy päättää, mihin alustalla tulet setup sivustosi? Onko se HTML, CSS koodaus pohjainen, Php alustan tai CMS alustalla. Älä huoli aijon selkeä yksitellen. Mistään koodaus pohjainen alusta, kuten Java, .Netto, Html tai CSS tarvitset apua web-kehittäjä tai jos olet kehittäjä voit tehdä sen.

Mutta jos sinulla ei ole mitään teknistä tietämystä niin älä välitä siitä. Content Management System on tuonut sinulle ratkaisu. WordPress on paras CMS foorumi, jossa voit helposti setup sivuston ja blogit. Se on erittäin käyttäjäystävällinen kätevä ja sitä voidaan ohjata useita käyttäjiä.

Monet suuret merkit kuten Sony music, Bata setup niiden sivustoja WordPress. Joten nyt kohta on mikä suunnitelma domain ja hosting sopii aloittelijalle? Vastaus on ryhtynyt käynnistin suunnitelman tai talouden suunnitelma. Suosittelen sinua ottamaan verkkotunnuksen ja hosting peräisin Hyvä isä joka on halvempi ja luotettavampi kuin muut omaa hosting-palvelujen tarjoajat, kuten Bluehost, Hostgator Tai namecheap.

Perus ero käynnistin ja talous suunnitelma on varastoinnin ja sähköpostilista. Mutta miksi suosittelen teille GoDaddy? Koska kuin aloittelija voi kohdata paljon ongelmia hallita sivuston sekä tilin ja GoDaddy on kuuluisa asiakastuki. He tarjoavat 24* 7 asiakaspalvelu.
Kun vierailijat lisäävät, voit siirtyä jälleenmyyjä suunnitelma tai VPS suunnitelma. Parempi aloittaa taloudessa suunnitelma jossa saat ilmaisen verkkotunnuksen, enemmän tilaa ja postituslistoja.

Jälkeen 1 vuosi tai 2 vuotta, voit kytkeä hosting suunnitelman BlueHost tai isäntä Gator. Kun olet ostanut verkkotunnuksen ja hosting saat postia ja tilisi aktivoidaan muutamassa tunnissa. Sitten kirjautua tilillesi ja hallita hosting tekemällä cPanel. Asenna WordPress cPanel ja luo tili.

Luo sisältöä:

Seuraava, tulevat sisällön luominen. Se on yksi haastavimmista tehtävistä tulet kasvot. Jos et ole käytännössä kirjoittamisen jälkeen alkaa tehdä videoblogeihin. Bloggaaminen ei ole vain kirjallisesti informatiivinen teksti, se voi olla muodossa video, podcasting myös. Voit vuokrata sisällön kirjailija kirjoittaa sisältöä.

Aina toimivat yhteen aiheeseen ja yrittää tehdä paljon tutkimusta tästä aiheesta. Sitten voit saada selkeä monipuolinen idea aiheesta. Aina kirjoittaa pilarin sisältöä, kuten ohjeartikkeleita, tapaustutkimuksia niin että se antaa arvoa lukijoille. Muista, että blogisi on suosittu sisällöstä vain. Lukea lehtiä, Verkkolehdet, bloggaa, Katso YouTube-videoita, jotka liittyvät aiheeseen.

Jos aiot aloittaa blogin terveyteen niin se luokitellaan eri aiheista, kuten diabetes, ehkäisevää terveydenhoitoa, syöpä, painonpudotus, miesten terveys, ihonhoito, hiustenlähtö jne. Sitten sinun täytyy tutkimukseen aliaiheet.
Joten aina huolellisesti valita aihe Haluatko työtä pitkäksi aikaa. Olitpa aloittelija tai kokenut, Minä neuvoo seuraamaan suuntaviivojen miten aloittaa uran bloggaaminen ansaita koko ajan tuloja.

Työskentelevät yhdessä kapealla tai aihe saa sinut viranomainen omalla alalla. Lukijat luota sinuun ja sen jälkeen saada seuraajia on helpompi aloittaa työskentelyn muita aiheita. Mielesi on tallentaa talon iso kirjasto, joka tuottaa ideoita ja sisältöä. Sitten laitat sen alas kynä ja paperia tai näppäimistön tietokoneesi. Jos luulet syvästi mitään väliä niin saat enemmän ja enemmän ideoita.

Vain Istuvat-edessä tietokoneen ja internetin ei ideoida. Mene ulos kotona tai toimistossa nähdä maailmaa, tarkkailla mitä tapahtuu ulkopuolella, mitä ongelmia ihmiset kohtaavat. Ajattele miten blogeja voi opettaa ihmisille, miten se voi ratkaista omat ongelmansa. Jos blogisi antaa arvoa lukijoille, heidät ja lyhyen ajan kuluessa saat lisää seuraajia ja suosio kasvaa maailmanlaajuisesti.

Käskyt ja kiellot:

 • Aina kirjoittaa pakottavia otsikko ja nimi, koska se avaa oven blogiisi.
 • Laita tunteet ja hauskaa kertomalla henkilökohtaisia ​​tarinoita.
 • Tarttuvat lukijoiden interlinking muuta tointa, kuvien, videoita ja infographics.
 • Älä blogi rotusyrjintää, uskonnollisia kiistoja, poliittisiin asioihin.

Otetaan esimerkiksi Wikileaks perustaja Julian Assange, joka oli väärin veloitettu raiskauksista ja seksuaalisesta pahoinpitelystä.

 • Älä käytä blogisi arvostella korkeat profiilit vastaavat toimijat, urheilijoille, poliitikot.
 • Tee blogit opetuskäyttöön, inspiroiva tai viihde tarkoitukseen.
 • Pyrkiä jakamaan entistä enemmän tietoa ja kokemusta blogisi.
 • Älä kirjoita blogia hätäisesti, kestää jonkin aikaa ajatella.
 • Rakentaa suhteessa muiden bloggaajien.

johtopäätös:

Aloittaminen blogi on todella helppoa, mutta sen hallinta ja uusien blogeja säännöllisesti on todella haastava tehtävä. Ensimmäinen, kannattaa keskittyä luomaan laadukkaita blogeja ja lisäämällä vierailijat sitten käyttää erilaisia ​​menetelmiä ansaita kuten mainoksista, AdSense-ohjelmaan, Kumppanuusmarkkinointi, myynnin sähköisistä, myymällä omia tuotteita, neuvonta ja koulutus jne.

Olen keskustellut yksityiskohtia ’Kuinka aloittaa Ura bloggaaminen ansaita koko ajan tuloja’. Ota pudota kommentteja ja jakaa blogin ystäviesi kanssa.

Klikkaa alla tietää palveluamme ja koulutus:

Digitaalinen markkinointi ja SEO Service.

Paras digitaalisen markkinoinnin kurssi.

Liity kurssi ilmaiseksi !

Ilmoittaudu nyt

En koskaan anna pois, kaupan tai myy sähköpostiosoite. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Seuraa minua

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach ja konsultti, Web-kehittäjä, Yrittäjä at Way2inspiration
Olen perustaja way2inspiration.com joka on teknologia perustuu verkkosivuilla internet markkinointi harrastajille. Olen blogger, kouluttaja, sisällöstä kirjailija ja sosiaalisen median asiantuntija. Rakastan käsittelyssä kirjoja ja tutkivat internetissä. I menettelyvelvollisuuksiin valmennus Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sosiaalisen median markkinointi.
Seuraa minua
 • Pingback: Paras Blogging Vinkkejä ja vihjeitä aloittelijoille | Opi Blogging()

 • Pingback: Miten aloittaa Ura bloggaaminen ansaita koko ajan tuloja | way2inspiration()

 • Mitchel Verducci

  Hei! Tämä on ensimmäinen vierailuni blogiin! Olemme joukko vapaaehtoisia ja aloittaa uuden aloitteen yhteisön samaan markkinarako. Viestisi antaa meille koulutustietoa työskennellä. Olette tehneet mukava työpaikka!

 • Pingback: Oma kotisivu()

 • Anand John

  Hei Sir Kiitos jakaa tämän informatiivinen postitse ,En todellakaan halua aloittaa oman blogin fashion.Can annat minulle vihjannut, mistä minun on aloitettava?

  • Mukava kuulla tämän. sinun täytyy oppia digitaalisen markkinoinnin. Meidän palkata meidät saada työtä. Voit ilmoittautua ohjelman verkossa luokat way2inspiration.

 • Pingback: askel askeleelta tavoitteiden asettaminen kaava onnistuneen life()