geplaatst op
deel dit

Hoe maak je een carrière te beginnen in bloggen om full-time inkomen te verdienen

Wil je echt om je carrière in het bloggen te beginnen? Je zou kunnen nadenken hoe je een carrière te beginnen in bloggen om full-time inkomen te verdienen en niet om een ​​duidelijke richting of omvang, groei op dit gebied. Het lijkt makkelijk om te bloggen te starten en geld verdienen, maar voordat u verder de volgende e-mails te lezen kreeg ik:

"Hey AB Ik ben bezig met mijn blog voor de laatste jaar, maar ik ben niet in staat om geld te verdienen en te groeien verkeer. Ik ben regelmatig posten van nieuwe berichten, doen Seo maar toch ben ik moeite om een ​​full-time inkomen te maken. Kun je me helpen"

"Hallo bedankt voor de geweldige functie, Ik ben bezig met mijn blog voor de laatste 2 jaar, maar niet zoveel verkeer als ik zou moeten.

Iedereen heeft een droom om een ​​blog of een online bedrijf te starten en wordt financieel vrij. Maar 90% bloggers verlof bloggen in de eerste 3 maanden. Maar niet eng, Ik ga maken het gemakkelijk voor u. Als u werkt met een goede planning en stap procedure dan zul je zeker slagen. Lees aandachtig de post: 'Hoe kan ik een carrière te beginnen in bloggen volle te verdienen- time inkomen '.

 • Je zou kunnen zijn gekomen over verschillende blogs op het web en vond dat:
 • Blog regelmatig ten minste 3 naar 4 keer per week.
 • Je moet een technisch expert te zijn om een ​​carrière in het bloggen te beginnen.
 • Je moet een SEO expert en actief op social media platforms.
 • Je moet hebben om verbindingen met andere bloggers maken, affiliate marketing netwerken etc.
 • Je moet een veel lezers en volgers te verhogen.
 • Je moet meer dan schrijven 2000 woorden om uw blog te rangschikken op de top van de SERP.

Deze concepten zijn oud nu. De echte mythe is dat je niet nodig om een ​​technisch expert te worden of blog regelmatig als 3- 4 keer per week. In dit tijdperk, kwaliteit wint boven kwantiteit. U moet één blog per week te maken, maar het moet omgaan met de kwaliteit die een waarde kan geven aan uw lezers en hen te betrekken in een zodanige wijze dat ze terug zullen keren naar uw website.

En een andere mythe is dat je niet nodig om een ​​technisch expert te zijn of behoefte aan een techniek of het management diploma om je carrière te beginnen in het bloggen. Bloggen is een industrie die voortdurend en snel groeit. Nog, het in de aanloopstap. U hoeft dus niet nodig om een ​​SEO expert of Social media expert te zijn. Maar je moet een aantal technische dingen te leren geleidelijk.

Lees verder:

Bloggen tips voor beginners.

SEO tips en trucs.

Social media revolutie.

Komende naar het volgende punt lange inhoud die meer dan 2000 tekst. Heb je ooit gedacht waarom lezers komen om de motor te zoeken in plaats van het draaien van de pagina's van dikke boeken?
Het antwoord is simpel: Om snellere resultaten en de samenvatting van hun vragen of vragen te krijgen.

Als een lezer is op zoek naar 'Doppler' effecten 'op Google en hij krijgt een lang boek stijl artikel op een website, waarom zou hij verspilt zijn tijd op het internet? Beter kon hij hebben ontdekt dat in zijn boek de natuurkunde. Weliswaar blogs met meer dan 2000 woorden staan ​​sneller geplaatst, maar het is niet in elk geval. Soms lezers afschrijven deze lange blogs. Op internet gebruikers bladeren zeer snel als ze willen alles sneller te begrijpen door naar verschillende locaties binnen een korte periode van tijd.

In dit geval, lange blogs worden gelezen uit de top, en genegeerd naar beneden. blogs tussen 1000-1500 woorden zijn beter en kan een duidelijke kern wat de lezers willen geven. Neem het voorbeeld van Seth Godin, de meeste van zijn blog posts zijn tussen 500 naar 700 tekst.

Een andere mythe is dat je niet veel van de lezers moeten, veel sociale connecties of affiliate netwerken. Je moet minder verbinding, maar juiste verbinding. Je moet minder blog en op social media minder. Als uw blogs kan imponeren lezers dan de 100 lezers kunnen worden 1 miljoen een dag.

U komt in vele blogs bij het surfen op het internet te beschrijven hoe ze zijn het maken van miljoenen $ uit hun blogs en je wordt verward: hoe je een carrière te beginnen in bloggen om full-time inkomen van het te verdienen, welk onderwerp te kiezen, hoe ze maken een hoop geld uit hun blogs etc.

De ware feit is als een beginner u zal worden verward als je aan het lezen blogs geschreven door ervaren personen die meer hebben dan 5- 10 jaren van goede ervaring in de blogging-industrie. En je denkt om een ​​blog te starten en direct geld verdienen.

Voor direct geld, bloggen is niet voor jou. krijgen eerst enige kennis, gespecialiseerde kennis op een gebied. Dan proberen om mensen te helpen door uw kennis te delen, en zie wat er gebeurt. Succes zal je kussen.

Je krijgt veel informatie gratis van het internet. Heb je ooit de moeite van de bloggers gedacht, inhoud schrijvers, en technische deskundigen 'achter de rug? Het creëren van een goede kwaliteit blog vergt veel onderzoek en geduld als je duplicate content niet kan produceren.

Ik zeg niet dat het onmogelijk is om sterk te staan ​​en een full-time inkomen van bloggen. Maar het moet een sterke vastberadenheid, toewijding en geduld. Als beginner zul je een hoop problemen worden geconfronteerd, zoals je leren om de fiets te rijden, je moet een paar keer vallen dan opstaan ​​en weer te rijden.

De meeste mensen laten hun dag banen en starten met bloggen als een carrière. Het is waar dat bloggen industrie groeit met de dag, maar als je geld wilt meteen, dan is het niet een carrière voor u. Beter je een dag werk en samen met dat start bloggen.

Je moet werken 10-12 uur per dag als een beginner als je aan het leren en werken tegelijk. Maar als je bezoekers groeit de werkende uur krijgt verlaagd als je personeelsbezetting doen en laat je werk van anderen.

Het opzetten van je website:

Als je serieus te bloggen als uw full-time carrière maak uw website eerste. Er zijn vele web 2.0 sites zoals Blogspot, wordpress.com, wix, webben etc.. waar u kunt een gratis website kunt maken. Als een beginner, kunt u deze proberen te leren, maar beter om te verhuizen naar een zelf-gehoste website.

Opnieuw moet je beslissen op welk platform je gaat het opzetten van je website? Of het nu een Html, CSS codering gebaseerd platform, Php platform of CMS-platform. Maak je geen zorgen ik ga duidelijk één voor één. Voor elke codering gebaseerde platform als Java, .Netto, Html of CSS u de hulp van webontwikkelaar nodig hebt of als u een ontwikkelaar bent kunt u gemakkelijk doen.

Maar als je geen technische kennis hebben dan geen zorgen over te maken. Content Management Systeem is de oplossing gebracht voor u. WordPress is de beste CMS-platform, waar u kunt gemakkelijk het opzetten van je website en blogs. Het is zeer gebruiksvriendelijk handig en kan worden bediend door meerdere gebruikers.

Veel grote merken zoals Sony music, Bata hebben setup hun sites op WordPress. Dus nu het punt is welk plan van het domein en hosting is geschikt voor een beginner? Het antwoord is het nemen van een starter plan of een economie plannen. Ik zal raden u aan om een ​​domeinnaam en hosting plan uit te nemen Godaddy dat is goedkoper en betrouwbaarder dan andere self-hosting providers zoals bluehost, Hostgator Of Namecheap.

Het fundamentele verschil tussen de starter en de economie plan is de opslag en e-maillijst. Maar waarom moet ik beveel u voor Godaddy? Want als een beginner kan je een hoop problemen ondervinden bij het beheren van uw site, alsook rekening en Godaddy is beroemd om zijn customer support. zij bieden 24* 7 klantenondersteuning.
Na uw bezoekers te verhogen, kunt u overschakelen naar reseller plan of VPS plannen. Beter beginnen met een economie plan van waar u een gratis domeinnaam te krijgen, meer ruimte en e-maillijsten.

Na 1 jaar of 2 jaar, kunt u uw hosting plan over te schakelen naar Bluehost Or Host Gator. Na de aankoop van de domeinnaam en hosting u de e-mail te krijgen en je account zal worden geactiveerd na een paar uur. log dan op uw account en het beheren van uw hosting door het aangaan van de Cpanel. Installeer vervolgens de WordPress in Cpanel en uw account aan te maken.

Creëer je eigen content:

volgende, kom naar het creëren van content. Het is een van de meest uitdagende taken die u bent gaan gezicht. Als u niet in de praktijk van het schrijven en starten met het maken van de video blogs. Bloggen is niet alleen het schrijven van informatieve tekst, het kan in de vorm van video, podcasting ook. U kunt een inhoud schrijver in te huren om uw inhoud te schrijven.

Werk altijd op een enkel onderwerp en proberen om veel onderzoek te doen over dat onderwerp. Dan zul je een duidelijk gediversifieerde idee over het onderwerp te krijgen. Schrijf altijd inhoud pijler als how-to artikelen, cases zodat deze een waarde voor de lezers. Houd in gedachten dat je blog populair voor de inhoud zal zijn uitsluitend. Tijdschriften lezen, online tijdschriften, beroemde blogs, YouTube-video's met betrekking tot uw onderwerp.

Als je gaat naar uw blog op de gezondheid van start zal worden onderverdeeld in verschillende onderwerpen zoals diabetes, preventieve gezondheidszorg, kanker, gewichtsverlies, de gezondheid van mannen, huidsverzorging, haaruitval etc. Dan moet je onderzoek op het sub-thema's.
Dus altijd zorgvuldig te kiezen het onderwerp dat je wilt werken voor een lange tijd. Of u nu een beginner of ervaren, Ik zal u adviseren om de richtsnoeren over te volgen hoe je een carrière te beginnen in bloggen om full-time inkomen te verdienen.

Werken op een niche of onderwerp maakt je een autoriteit op uw vakgebied. De lezers zullen je vertrouwen en na het krijgen van volgelingen zal het gemakkelijker zijn om te beginnen werken aan andere onderwerpen. Je geest is de winkel huis van een grote bibliotheek die ideeën en content genereert. Dan zet je het neer op de pen en papier of het toetsenbord van de computer. Als je diep na te denken over elke aangelegenheid dan zul je meer en meer ideeën op te doen.

Alleen Zittend in de voorkant van de computer en surfen op het internet zal niet het genereren van ideeën. Ga naar buiten uw huis of kantoor de wereld zien, observeren wat er buiten gebeurt, wat de problemen mensen worden geconfronteerd. Bedenk hoe je blogs mensen kunnen leren, hoe zij hun problemen kunnen oplossen. Als uw blogs geven waarde aan de lezers, ze betrekken en binnen een korte periode van tijd zul je meer volgelingen te krijgen en je populariteit zal wereldwijd groeien.

Do's en Don'ts:

 • schrijf altijd een dwingende kop en de titel als het de deur opent naar uw blog.
 • Zet uw emotie en plezier door het vertellen van persoonlijke verhalen.
 • Schakel de lezers door onderlinge verbinding van andere berichten, afbeeldingen, video's en infographics.
 • Niet blog over rassendiscriminatie, religieuze geschillen, politieke affaires.

Neem het voorbeeld van wikileaks oprichter Julian Assange die valselijk werd beschuldigd van verkrachting en aanranding.

 • Gebruik uw blog niet te gebruiken om de hoge profielen zoals acteurs bekritiseren, sportmannen, politici.
 • Maak uw blogs voor educatieve, inspirerende of entertainment doeleinden.
 • Proberen om meer en meer kennis en je ervaring te verspreiden door uw blogs.
 • Vergeet niet een blog niet overhaast te schrijven, neem de tijd om na te denken.
 • Bouwen relatie met andere bloggers.

Conclusie:

Het starten van een blog is echt heel makkelijk, maar het beheer ervan en het creëren van nieuwe blogs regelmatig is echt een uitdagende taak. Eerste, U moet zich richten op het creëren van een goede kwaliteit blogs en het verhogen van de bezoekers vervolgens met verschillende methoden van de verdiencapaciteit als uit reclame, AdSense-programma, affiliate marketing, de verkoop van ebooks, het verkopen van uw eigen producten, consultancy en training etc.

Ik heb de details besproken over 'Hoe maak je een carrière te beginnen in bloggen om full-time inkomen te verdienen'. Gelieve drop je opmerkingen en delen van de blog met je vrienden.

Klik hieronder om te weten over onze service en training:

Digital Marketing en SEO Service.

Beste digitale marketing cursus.

Doe mee aan de cursus gratis !

schrijf je nu

Ik zal nooit weggeven, ruilen of verkopen uw e-mailadres. U kunt op elk moment uitschrijven.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)

 • Pingback: Best Bloggen Tips en trucs voor beginners | Learn Blogging()

 • Pingback: Hoe maak je een carrière te beginnen in bloggen om full-time inkomen te verdienen | way2inspiration()

 • Mitchel Verducci

  Hallo! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your post gives us educational information to work on. You have done a nice job!

 • Pingback: My Homepage()

 • Anand John

  Hi sir thanks for sharing this informative post ,I really want to start my own blog in fashion.Can you provide me some suggestion from where I have to start?

  • Nice to hear this. you have to learn the digital marketing. Our hire us to get your work done. You can enroll the program for online classes on way2inspiration.

 • Pingback: stap voor stap het stellen van doelen formule voor uw succesvol leven()