postat pe
imparte asta

Cum de a începe o carieră în blogging pentru a obține un venit cu normă întreagă

Vrei cu adevărat să înceapă cariera în blogging? S-ar putea să chibzuind cum să înceapă o carieră în blogging pentru a câștiga venituri cu normă întreagă și nu obține o direcție clară sau domeniu de aplicare, creștere pe acest domeniu. Se pare ușor de a începe blogging-ul și de a face bani, dar înainte de a continua să citească următoarele e-mailuri am primit:

"Hei AB Eu sunt de lucru pe blog-ul meu pentru ultimul un an, dar eu sunt în imposibilitatea de a face bani și să crească traficul. Sunt postați în mod regulat mesaje noi, face SEO, dar încă mă luptă pentru a face un venit cu normă întreagă. Ma poti ajuta"

"mulțumiri Hi pentru postul minunat, Sunt de lucru pe blog-ul meu pentru ultima 2 ani, dar nu primesc cât mai mult trafic cât ar trebui.

Toata lumea are un vis pentru a începe un blog sau de afaceri on-line și să devină liber financiar. Dar 90% de bloggeri blogging concediu în primul 3 luni. Dar nu fi înfricoșător, Mă voi face mai ușor pentru tine. Dacă lucrați cu o planificare adecvată și pas de procedură, atunci veți reuși cu siguranță. Citiți cu atenție și postul: "Cum de a începe o carieră în blogging pentru a câștiga pe deplin- venitul timp ".

 • S-ar putea să fi venit peste diferite bloguri de pe web și a constatat că:
 • Blog-ul în mod regulat, cel puțin 3 la 4 ori pe săptămână.
 • Ar trebui să fie un expert tehnic pentru a începe o carieră în blogging.
 • Ar trebui să fie un expert SEO și activă pe platformele de social media.
 • Ar trebui să facă conexiuni cu alți bloggeri, rețele de marketing afiliat, etc.
 • Aveți nevoie pentru a crește o mulțime de cititori și adepți.
 • Trebuie să scrii mai mult 2000 cuvinte pentru a rang blog-ul dvs. pe partea de sus a SERP.

Aceste concepte sunt vechi acum. Mitul real este nu trebuie să devină un expert tehnic sau pe blog-ul regulat cum ar fi 3- 4 ori pe săptămână. În această vârstă, calitate câștigă peste cantitate. Aveți nevoie pentru a crea un singur blog pe săptămână, dar ar trebui să se ocupe de o calitate care poate da o valoare pentru cititorii dvs. și să le angajeze în așa fel încât ei se vor întoarce înapoi la site-ul dvs..

Și un alt mit este ca nu trebuie sa fie un expert tehnic sau orice nevoie de inginerie sau de management de studii pentru a începe cariera în blogging. Blogging-ul este o industrie care este în creștere în mod constant și rapid. Încă, este în faza de pornire. Așa că nu trebuie să fie un expert SEO sau un expert social media. Dar, trebuie să învețe unele lucruri tehnice treptat.

Citeste mai mult:

sfaturi de blogging pentru incepatori.

SEO sfaturi și trucuri.

revoluție social media.

Venind la conținutul lung următorul punct de a avea mai mult 2000 cuvinte. V-ați gândit vreodată de ce cititorii vin la motor de căutare în loc de a transforma paginile cărților de grăsime?
Raspunsul este simplu: Pentru a obține rezultate mai rapide și rezumatul întrebărilor sau interogările lor.

Dacă un cititor caută efectele "Doppler" pe Google și el începe să devină un articol de carte stil de lungă durată pe un site web, atunci de ce ar trebui sa-si piarda timpul pe internet? Mai bine ar fi putut fi găsit că, în cartea sa fizica. Este adevărat că blogurile care au mai mult 2000 Cuvintele rang mai repede pe partea de sus, dar nu este în fiecare caz. Uneori cititorii amortizeze aceste bloguri mai lungi. Pe internet, utilizatorii navighează foarte repede, deoarece acestea doresc să înțeleagă totul mai rapid prin navigarea la diferite site-uri într-o perioadă scurtă de timp.

În acest caz, blog-uri mai lungi sunt citite din partea de sus, și ignorat spre partea de jos. Blog-uri între 1000-1500 Cuvintele sunt mai bune și poate da un GIST clar ce cititorii doresc. Luați exemplul Seth Godin, cele mai multe dintre posturile sale de blog sunt între 500 la 700 cuvinte.

Un alt mit este că nu aveți nevoie de o mulțime de cititori, mulțime de conexiuni sociale sau rețele de afiliere. Aveți nevoie de mai puțină conexiune, dar conexiunea dreapta. Trebuie să-blog-ul mai puțin și să fie pe social media mai puțin. În cazul în care blogurile pot impresiona cititorii interceptează 100 cititorii pot deveni 1 milioane de o zi.

Veniți peste mai multe bloguri atunci când navigați pe internet care descrie modul în care acestea sunt de luare de milioane $ din blogurile lor și deveniți perplex: cum să înceapă o carieră în blogging pentru a câștiga venituri plin de timp de la ea, care subiect pentru a alege, modul în care acestea fac o mulțime de bani de la blog-urile lor etc..

Adevăratul fapt este ca un incepator va fi confuz ca voi citiți blog-uri scrise de persoane cu experiență, care au mai mult 5- 10 ani de experiență bună în industria blogging. Și crezi că pentru a începe un blog și imediat a face bani.

Pentru bani instant, blogging-ul nu este pentru tine. În primul rând obține unele cunoștințe, cunoștințe de specialitate într-un domeniu. Apoi, încearcă să ajute oamenii prin schimbul de cunoștințele dumneavoastră, și să vedem ce se întâmplă. Succesul te va săruta.

Primiți o mulțime de informații gratuite de pe internet. V-ați gândit vreodată efortul de bloggeri, scriitori de conținut, și experți tehnici "în spatele ei? Crearea unui blog de bună calitate ia o mulțime de cercetare și răbdare, deoarece nu se poate produce conținut duplicat.

Nu spun că este imposibil să stea puternic și de a face un venit cu normă întreagă din blogging. Dar, ea are nevoie de o determinare puternică, dăruire și răbdare. Ca un incepator se va confrunta cu o mulțime de dificultăți, pe măsură ce învață să meargă pe bicicletă, trebuie să scadă de mai multe ori, apoi te ridici și plimbare din nou.

Cei mai mulți oameni părăsească locurile de muncă pe zi și de a începe blogging-ul ca o cariera. Este adevărat că industria blogging-ul este o zi în creștere de zi, dar dacă doriți să obțineți bani imediat, atunci nu este o cariera pentru tine. Mai bine să faci o treabă de zi și, împreună cu care începe blog.

Trebuie sa muncesti 10-12 ore pe zi, ca un începător pe măsură ce se învață și lucrează simultan. Dar, atunci când cresc vizitatorii cu HRS de lucru vor fi primi reduse pe măsură ce faci personal și lăsați-vă de alții făcut.

Configurarea site-ul dvs.:

Dacă sunt grave, pentru a face blogging-ul ca și cariera ta full time, apoi a crea site-ul dvs. mai întâi. Există mai multe web 2.0 site-uri, cum ar fi Blogspot, wordpress.com, Wix, pânze etc.. în cazul în care vă puteți crea un site web gratuit. Ca începător, puteți încerca aceste pentru învățare, dar mai bine să se mute la un site auto găzduit.

Din nou, va trebui să decidă cu privire la care platforma pe care o să configurarea site-ul dvs.? Fie că este vorba de HTML, bazate pe platforma de codificare CSS, platforma PHP sau platforma CMS. Nu-ți face griji eu sunt o să clar de un singur. Pentru orice platformă bazată pe codificare cum ar fi Java, .Net, HTML sau CSS aveți nevoie de ajutor de dezvoltator web sau dacă sunteți un dezvoltator puteți face cu ușurință că.

Dar, dacă nu au nici cunoștințe tehnice, atunci nu vă faceți griji cu privire la aceasta. Content Management System a adus solutia pentru tine. WordPress este cea mai bună platformă CMS în cazul în care puteți cu ușurință configurarea site-ul dvs. și blog-uri. Este foarte user-friendly la îndemână și poate fi operat de către mai mulți utilizatori.

Multe branduri mari cum ar fi muzica Sony, Bata au configurare site-urile lor de pe WordPress. Deci, acum punctul este pe care planul de domeniu si hosting este potrivit pentru un incepator? Raspunsul este de a lua un plan de inițiator sau de un plan de economie. Eu vă va recomanda să luați un domeniu și un plan de hosting Hai tăticu care este mai ieftin și mai fiabil decât alți furnizori de auto-hosting, cum ar fi bluehost, Hostgator Sau NameCheap.

Diferența de bază dintre inițiator și planul de economie este lista de stocare și de e-mail. Dar de ce vă recomand pentru GoDaddy? Deoarece ca un incepator s-ar putea confrunta cu o mulțime de probleme în gestionarea site-ului precum și contul GoDaddy este renumit pentru sprijinul său pentru clienți. Ei furnizeaza 24* 7 relații Clienți.
Dupa ce crește vizitatorii, aveți posibilitatea să comutați la planul de reseller sau planul VPS. Mai bine să înceapă cu un plan de economie în cazul în care veți obține un domeniu gratuit, mai multe liste de spațiu și de e-mail.

După 1 an sau 2 ani, aveți posibilitatea să comutați planul dvs. de găzduire pentru a Bluehost Sau gazdă Gator. După achiziționarea domeniului și de hosting veți primi e-mail și contul dvs. va fi activat după câteva ore. Apoi conectați la contul dvs. și de a gestiona dvs. de găzduire prin introducerea în CPanel. Apoi instalați WordPress în cPanel și de a crea un cont.

Creați conținut:

Următor →, vin la crearea de conținut. Este una dintre cele mai dificile sarcini pe care o să se confruntă. Daca nu sunteti in practica de a scrie apoi începe a face blog-uri de video. Blogging-ul nu este doar scris text informativ, acesta poate fi sub formă de film, De asemenea, podcasting. Puteți angaja un scriitor de conținut pentru a scrie conținutul.

Lucrați întotdeauna pe un singur subiect și să încerce să facă o mulțime de cercetare cu privire la acest subiect. Apoi, veți obține o idee clară diversificat pe tema. Întotdeauna a scrie conținut pilon cum ar fi modul în care să-articole, studii de caz, astfel încât acesta va da o valoare cititorilor. Rețineți că, blog-ul dvs. va fi popular pentru conținutul numai. Citeste reviste, reviste on-line, bloguri celebri, viziona Youtube videoclipuri legate de subiect.

Dacă aveți de gând să înceapă blog-ul dvs. pentru sănătate, atunci acesta va fi clasificate în diferite teme, cum ar fi diabetul zaharat, asistența medicală preventivă, cancer, slăbire, Sanatatea barbatilor, ingrijirea pielii, căderea părului, etc. Apoi, aveți nevoie de cercetare pe sub-teme.
Așa că întotdeauna alege cu atenție subiectul pe care să lucrez pentru o lungă perioadă de timp. Fie ca sunteti un incepator sau experimentat, Eu vă va sfătui să urmeze liniile directoare privind cum să înceapă o carieră în blogging pentru a câștiga venituri full-time.

De lucru pe o nișă sau un subiect te face o autoritate in domeniul tau. Cititorii vor avea încredere în tine și după ce fani va fi mai ușor să înceapă să lucreze pe alte teme. Mintea ta este casa magazin dintr-o bibliotecă mare, care generează idei și conținut. Apoi l-ai pus jos pe creion și hârtie sau tastatura calculatorului. Dacă te gândești profund cu privire la orice problemă, atunci vei primi tot mai multe idei.

Numai Ședința în-fața calculatorului și navigarea pe internet nu va genera idei. Du-te în afara acasă sau la birou vezi lumea, observe ceea ce se întâmplă în afara, ce problemele cu care se confruntă oamenii. Gândiți-vă cum blogurile pot învăța oameni, cum se poate rezolva problemele lor. În cazul în care blogurile dau valoare cititorilor, angaja-le și într-o perioadă scurtă de timp, veți primi mai mulți adepți și popularitatea ta va crește în întreaga lume.

Ce să faci și ce să nu faci:

 • Întotdeauna a scrie un titlu convingător și din titlu, deoarece se deschide ușa pentru blog-ul dvs..
 • Pune-emoție și distracție prin a spune povești personale.
 • Se angajeze cititorii prin interconecteze alte posturi, imagini, video și infographics.
 • Nu blog-ul privind discriminarea rasială, dispute religioase, afaceri politice.

Luați exemplul wikileaks Fondatorul Julian Assange, care a fost acuzat pe nedrept pentru viol și agresiune sexuală.

 • Nu utilizați blog-ul dvs. pentru a critica profilurile înalte, cum ar fi actori, sportivi, politicieni.
 • Asigurați-vă blogurile pentru educaționale, scop de inspiratie sau de divertisment.
 • Încercați să se răspândească tot mai mult cunoștințele și experiența dumneavoastră de către blogurile dvs..
 • Nu scrie un blog în grabă, ia ceva timp să se gândească.
 • Construi relația cu alți bloggeri.

Concluzie:

Începând cu un blog este într-adevăr foarte ușor, ci de gestionarea și crearea de noi bloguri în mod regulat este într-adevăr o sarcină dificilă. Primul, ar trebui să se concentreze pe crearea de blog-uri de bună calitate și în creștere de vizitatori apoi folosesc diferite metode de a câștiga cum ar fi de la anunțuri, programul AdSense, de marketing afiliat, ebooks de vânzare, vinde propriile produse, consultanță și instruire etc..

Am discutat detalii despre "Cum de a începe o carieră în blogging pentru a câștiga venituri cu normă întreagă". Vă rugăm să plasați comentariile dvs. și împărtășiți blog cu prietenii tăi.

Click mai jos pentru a ști despre serviciul și formarea noastră:

Digital Marketing și SEO Service.

Cel mai bun curs de marketing digital,.

Alăturați-vă curs gratuit !

Inscrie-te acum

Nu voi renunța niciodată departe, comerț sau vinde adresa de e-mail. Vă puteți dezabona în orice moment.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)

 • Pingback: Cele mai bune sfaturi de blogging și trucuri pentru incepatori | Aflați mai multe Blogging()

 • Pingback: Cum de a începe o carieră în blogging pentru a obține un venit cu normă întreagă | way2inspiration()

 • Mitchel Verducci

  Salutare! Aceasta este prima mea vizită în blogul dvs.! Suntem un grup de voluntari și de a începe o nouă inițiativă într-o comunitate în aceeași nișă. Postarea dvs. ne oferă informații educaționale pentru a lucra la. Ați făcut un frumos loc de muncă!

 • Pingback: Pagina de start meu()

 • Anand John

  Bună ziua domnule Vă mulțumim pentru partajarea acest post informativ ,Eu chiar vreau să înceapă propriul meu blog în fashion.Can-mi oferi unele sugestii de unde trebuie să înceapă?

  • Mă bucur să aud asta. trebuie să învețe de marketing digital. Nostru pentru a ne angaja obține lucrul. Te poți înscrie programul pentru clasele online pe way2inspiration.

 • Pingback: pas cu pas setarea gol formulă pentru viața ta de succes()