Objavljeno dne
deliti to

Kako začeti kariero v blogging, da zaslužijo popolno dohodek čas

Ali res želite začeti svojo kariero v blogging? Si morda razmišljal, kako začeti kariero v blogging, da zaslužijo popolno dohodek čas in ne bo jasno usmeritev ali obseg, rast na tem področju. Zdi se enostavno, da začnete blogging in denar, vendar pred postopka preberite naslednje e-pošte imam:

"Hej AB delam na mojem blogu za zadnje eno leto, vendar ne morem, da bi denar in rast prometa. Jaz sem redno objavljate novih delovnih mest, tem Seo ampak še vedno sem se bori, da bi v celoti dohodek čas. Mi lahko pomagaš"

"Hi hvala za super mesto, Delam na moj blog na zadnji 2 let, vendar niso dobili toliko prometa, kot da bi moral.

Vsakdo ima sanje, da začnete blog ali spletno poslovanje in postanejo finančno brezplačno. vendar 90% Bloggers dopusta blogging v prvem 3 mesecev. Ampak ne strašljivo, Jaz sem bom bi bilo enostavno za vas. Če delate s pravilnim načrtovanjem in korak po postopku, potem vam bo zagotovo uspelo. Natančno preberite objavo: "Kako začeti kariero v blogging, da zaslužijo polno- Prihodki čas ".

 • Morda ste naleteli na različnih blogih na spletu in ugotovila, da:
 • Redno Blog vsaj 3 za 4 krat na teden.
 • Moral bi biti tehnični strokovnjak začeti kariero v blogging.
 • Moral bi biti strokovnjak SEO in dejavna na družbenih medijev platform.
 • Moral bi morali povezave z drugimi Bloggers, trženja affiliate omrežja itd.
 • Morate povečati veliko bralcev in privrženci.
 • Moraš napisati več kot 2000 besede za uvrstitev svoj blog na vrhu SERP.

Ti koncepti so stari zdaj. Pravi mit je, vam ni treba postati tehničnega strokovnjaka ali redno blog všeč 3- 4 krat na teden. V tej starosti, Kakovost zmaga nad količino. Morate ustvariti enoten blog na teden, vendar pa je treba obravnavati s kakovostjo, ki lahko daje vrednost za vaše bralce in jih ravna na tak način, da se bodo vrnili nazaj na vašo spletno stran.

In še en mit je, vam ni treba tehnični strokovnjak, ali potrebujejo inženiring in upravljanje stopnjo začeti svojo kariero v blogging. Blogging je industrija, ki se nenehno in hitro narašča. Still, da je v začetni fazi. Torej vam ni treba biti strokovnjak SEO ali socialni mediji strokovnjak. Ampak moraš naučiti nekaj tehničnih stvari postopoma.

Preberi več:

Blogging Nasveti za začetnike.

SEO nasveti in triki.

Socialni mediji revolucija.

Prihajajo na naslednjo točko dolgo vsebin, ki imajo več kot 2000 besede. Ste kdaj pomislili, zakaj bralci pridejo na iskalnik namesto obračanje strani maščobnih knjig?
Odgovor je preprost: Da bi dobili hitrejše rezultate in povzetek svoja vprašanja ali poizvedbe.

Če je bralec išče "Doppler" učinkov "na Googlu in on je vedno dolgotrajen knjigo slog članek na spletni strani, zakaj bi moral zapravljati svoj čas na internetu? Bolje bi se lahko ugotovilo, da v svoji fizike knjigi. Res je, da blogi imajo največ 2000 besede uvrstitev hitreje na vrhu vendar ne v vsakem primeru. Včasih bralci amortizirati teh dolgih bloge. Na internetu uporabniki brskajo zelo hitro, saj želijo, da bi razumela vse hitreje, pojdite na različnih lokacijah v kratkem času.

V tem primeru, dolgih bloge bere z vrha, in prezrte proti dnu. Blogi med 1000-1500 besede so bolje in lahko jasno bistvo, kaj bralci želijo. Vzemimo na primer Seth Godin, večina njegovih blog delovnih mest, so med 500 za 700 besede.

Drugi mit je, da ne potrebujejo veliko bralcev, Veliko socialnih povezav ali podružnic omrežjih. Vi potrebujete manj povezavo, ampak pravo povezavo. Moraš blog manj in se na socialnih medijih manj. Če lahko svoje bloge vtis bralcev potem 100 bralci lahko postanejo 1 milijonov en dan.

Ste prišli na mnogih blogih, ko brskate po internetu, ki opisuje, kako so kar milijone $ iz njihovih blogov in si postal zmeden: kako začeti kariero v blogging, da zaslužijo s polnim delovnim časom dohodka iz njega, ki temo izbrati, kako so kar veliko denarja od svojih blogov itd.

Res Dejstvo je, kot začetnik, boste zamenjati kot berete bloge, ki jih izkušeni osebe pisna, ki imajo več kot 5- 10 let dobre izkušnje v blogging industriji. In ti misliš, da začnete blog in takoj bi denar.

Za takojšnje denar, blogging ni za vas. Najprej pridobiti nekaj znanja, strokovno znanje na področju. Nato poskusite, da pomaga ljudem, ki jih delijo svoje znanje, in glej kaj se zgodi. Uspeh te bo poljubil.

Ste dobili veliko informacij brezplačno iz interneta. Ste kdaj pomislili, napor blogerjev, vsebino pisatelji, in tehnični strokovnjaki "za njim? Ustvarjanje kakovostno blog je potrebno veliko raziskav in potrpljenja, saj ne more proizvajati podvojene vsebine.

Ne pravim, da je nemogoče, da stoji močna in da v celoti dohodek čas od blogging. Vendar potrebuje trdno odločenost, predanost in potrpežljivost. Kot začetnik boste obraz veliko težav, kot ste učenje vožnje s kolesom, moraš pasti večkrat potem vstati in spet vožnja.

Večina ljudi zapustiti svoje dnevno delo in začeli blogging kot kariero. Res je, da je blogging industrija raste iz dneva v dan, če pa želite, da bi dobili denar takoj, potem to ni kariera za vas. Boljše vam dnevno delo in skupaj s tem začetnim blogging.

Moraš delati 10-12 ur na dan, kot za začetnike, kot ste učenje in hkrati sodeluje. Toda, ko rastejo obiskovalcem delovnih ur bodo dobili zmanjša kot ti kadrovsko in pustite svoje delo z drugimi.

Nastavitev vaše spletne strani:

Če ste resni, da blogging kot vaše polno karieri nato pa ustvarite svojo spletno stran najprej. Obstaja veliko spletnih 2.0 strani kot Blogspot, wordpress.com, WIX, mreže itd. kjer si lahko ustvarite spletno stran za brezplačno. Kot začetnik, lahko poskusite to za učenje, vendar je bolje, da se premaknete na samostojno gostila spletno stran.

Spet boste morali odločiti, na kateri platformi se boš nastavitev vaše spletne strani? Ali je to HTML, platformo, ki temelji CSS kodiranje, Platforma php ali platformo CMS. Ne skrbi me bo jasno, enega po enega. Za vse morebitne nadaljnje kodiranje platformo, ki temelji, kot je Java, .Mreža, HTML ali CSS potrebujete pomoč spletni razvijalec, ali če ste razvijalec lahko enostavno narediti.

Ampak, če nimate nobenega tehničnega znanja, potem ne skrbi. Content Management System je prinesel rešitev za vas. WordPress je najboljša platforma CMS, kjer lahko enostavno postavitev vaše spletne strani in bloge. To je zelo uporabniku prijazen priročen in se lahko upravlja več uporabnikov.

Veliko velikih blagovnih znamk, kot so Sony glasba, Bata imajo namestitev svoje strani na WordPress. Torej, zdaj je točka, ki je načrt domene in gostovanje primeren za začetnike? Odgovor je ob starter načrt ali načrt za gospodarstvo. Vam bo priporočil, da se domeno in gostovanje načrt iz Godaddy ki je cenejši in zanesljiv od drugih samostojnih gostovanje ponudnikov, kot so Bluehost, Hostgator Ali Namecheap.

Osnovna razlika med starter in načrt gospodarstva je seznam skladiščenje in e-pošte. Toda, zakaj vam priporočam, da ste Godaddy? Ker kot začetnik lahko srečujejo veliko težav pri upravljanju vaše spletne strani, kot tudi račun in Godaddy slovi po svoji podporo strankam. zagotavljajo 24* 7 pomoč strankam.
Po vaši obiskovalci povečanje, lahko preklopite na prodajnega načrta ali VPS načrta. Bolje začeti z načrtom gospodarstvu, kjer boste dobili brezplačno domeno, več prostora in e-poštni seznami.

po 1 leto ali 2 let, lahko preklopite gostovanje načrt za Bluehost Or Host Gator. Po nakupu domene in gostovanje boste dobili pošto in vaš račun bo aktiviran po nekaj urah. Nato prijavite v svoj račun in upravljanje gostovanje z vstopom v Cpanel. Nato namestite WordPress na cpanel in ustvarite svoj račun.

Ustvari svojo vsebino:

Naslednji, pridejo na ustvarjanje vsebin. To je ena izmed najbolj zahtevnih nalog se boš obraz. Če niste v praksi pisanja potem začeli delati video bloge. Blogging ni samo pisanje informativno besedilo, je lahko v obliki video, podcasting tudi. Lahko najem vsebine pisatelj pisati vsebino.

Vedno dela na enem temo in poskusite narediti veliko raziskav na to temo. Potem boste dobili jasno raznoliko predstavo na temo. Vedno napišite vsebino stebrov, kot so, kako do člankov, Študije primerov tako, da bo dala vrednost čitalnikov. Imejte v mislih, da bo vaš blog priljubljena za vsebino le. Branje revij, spletne revije, slavni blogi, gledanje Youtube video posnetke, povezane z vašo temo.

Če boste za začetek svoj blog na zdravje, potem pa se razvrstijo v različnih temah, kot so sladkorna bolezen, preventivno zdravstveno varstvo, rak, izguba teže, zdravje moška, nega kože, izpadanje las itd. Potem morate raziskave o podtem.
Torej vedno skrbno izbrati temo, ki jo želiš delo za dolgo časa. Ali ste začetnik ali izkušeni, Ti bom svetoval, da sledite navodilom na kako začeti kariero v blogging, da bi prinašale s polnim delovnim časom.

Delo na eno nišo ali temo vas naredi organ na svojem področju. Bralci boste zaupali in po pridobivanju privržencev bo lažje začeti z delom na drugih temah. Vaš um je trgovina hiša velike knjižnice, ki ustvarja ideje in vsebine. Potem si ga odložil na svinčnik in papir ali tipkovnice računalnika. Če menite, da globoko o kateri koli zadevi, potem boste dobili več in več idej.

Samo Sedenje-sprednji strani računalnika in brskanje po internetu ne bo ustvarila ideje. Pojdi zunaj doma ali v pisarni videti svet, opazujejo, kaj se dogaja zunaj, kaj so problemi, s katerimi se soočajo ljudje. Pomislite, kako lahko vaši blogi učiti ljudi, kako lahko rešiti svoje težave. Če vaši blogi dajejo vrednost bralcem, jih vključijo in v kratkem času boste dobili več privržencev in vaša priljubljenost raste po vsem svetu.

Dos in Don'ts:

 • Vedno napisati privlačen naslov in naslov, saj odpira vrata v svoj blog.
 • Postavite si čustva in zabavo, ki jih pripoveduje osebne zgodbe.
 • Pritegnila bralce z medsebojnim povezovanjem drugih delovnih mest, slike, video posnetke in Infographics.
 • Ne blog o rasni diskriminaciji, verske spore, politične zadeve.

Vzemimo na primer Wikileaks ustanovitelj Julian Assange, ki je bil po krivem zaračuna za posilstva in spolnega napada.

 • Ne uporabljajte svoj blog kritizirali visokih profilov, kot so udeleženci, športniki, politiki.
 • Naredite svoje bloge za izobraževalne, inspirativno ali zabavo namen.
 • Poskusite za širjenje več in več znanja in svoje izkušnje, ki jih vaše bloge.
 • Ne pisati blog naglici, trajalo nekaj časa, da razmišljajo.
 • Graditi odnos z drugimi Bloggers.

Zaključek:

Zagon blog je res zelo enostavno, vendar je upravljanje in redno ustvarjanje novih blogov je zelo zahtevna naloga. prva, bi morali osredotočiti na ustvarjanje kakovostnih blogov in povečanje obiskovalcev nato uporabljajo različne načine zaslužka kot od oglasov, Adsense programa, Affiliate marketing, prodaja ebooks, prodajajo svoje izdelke, svetovanje in izobraževanje itd.

Sem razpravljal podatke o "Kako začeti kariero v blogging, da zaslužijo popolno dohodek čas". Prosimo, da spusti svoje pripombe in deliti blog s prijatelji.

Kliknite spodaj vedeti o naših storitev in usposabljanja:

Digital Marketing in SEO Service.

Najboljši digitalni marketing tečaj.

Pridružite se seveda brezplačno !

Prijavi se zdaj

Nikoli ne bom vdati, trgovino ali prodati svoj e-poštni naslov. Odjavite se lahko kadarkoli.

Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Sledi mi

Zadnje objave po A. Bharadwaj (Poglej vse)

  • Pingback: Best Blogging Tips and Tricks for Beginners | Learn Blogging()

  • Pingback: Kako začeti kariero v blogging, da zaslužijo popolno dohodek čas | way2inspiration()

  • Mitchel Verducci

   Howdy! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your post gives us educational information to work on. You have done a nice job!

  • Pingback: My Homepage()

  • Anand John

   Hi sir thanks for sharing this informative post ,I really want to start my own blog in fashion.Can you provide me some suggestion from where I have to start?

   • Nice to hear this. you have to learn the digital marketing. Our hire us to get your work done. You can enroll the program for online classes on way2inspiration.

  • Pingback: korak za korakom cilj nastavitev formulo za uspešno življenje()