geplaatst op
deel dit

Impact van Social Media Revolution

 

De impact van sociale media revolutie heeft geleid tot grote veranderingen hele wereld in de afgelopen tien jaar.

In eenvoudige woorden social media is een platform waar u delen en berichten uitwisselen door te communiceren met elkaar. Het bericht kan de vorm hebben van een blog of korte opgenomen spraak, een afbeelding of video.

Net als nieuwsmedia waar de verslaggevers delen actueel nieuws in de sociale media mensen delen hun persoonlijke dagelijkse activiteiten, trending topics onder hun vriend kring. Het concept van sociale media is gebaseerd op sociologie.

Social media zijn gemaakt om mensen sociaal te maken. De impact van sociale media revolutie is de wereld veranderd.

Het is de makkelijkste en vrij medium waardoor mensen elkaar kunnen communiceren. Voor 10 jaren mensen gebruikt om met elkaar via de telefoon contact opnemen, brieven en geleidelijk aan werden ze zich bewust van de onderbreking door telefoons.

Vooruitgang in de snelle internet-technologie en aansluiting versterkt ook de gebruiksvriendelijkheid van social media kanalen. Niet-technische gebruikers maken ook hun profiel, delen, commentaar en dergelijke berichten.

Dat is de reden waarom veel bedrijven zijn het creëren van hun naamsbekendheid op social media.

Belang van sociale media

De behoefte aan sociale media is onuitwisbaar in de 20th eeuw als het is uitgegroeid tot een integraal onderdeel van het leven. Informatie is nog meer vraag dan voedsel.

Mensen willen snel en perfecte informatie. Social media is de beste manier om informatie te delen. Het maakt de mensen die betrokken zijn bij het verstrekken van de opties zoals de discussie over een onderwerp.

Nieuwsmedia bieden niet de mogelijkheid om mensen hun mening te delen. Door social media-informatie wordt in de vorm van een advies.

Van de politieke partijen aan kleine ondernemingen iedereen moeten hun sociale aanwezigheid om hen te vestigen als een autoriteit op het gebied van de menselijke psychologie is veranderd onzeker zonder sociale aanwezigheid te voelen.

Voordelen van Social Media

Social media zijn de connectiviteit toegenomen onder de mensen. U kunt eenvoudig uw vroegere studievrienden, jeugdvrienden, Leraren van middelbare scholen gebruik van sociale media.

U kunt eenvoudig op te bouwen gemeenschappen en doe mee groepen om virtuele gemeenschap centrum waar vrienden te maken, familieleden verzamelen om hun persoonlijke verhalen uit te wisselen.

Sociale netwerken mensen helpen om hun leven partners te vinden, jobs. Verschillende bedrijven zijn ook op zoek naar geschikte kandidaten door te controleren of hun sociale media profielen.

Neem het voorbeeld van LinkedIn, dat is niet alleen een social media platform, maar het geeft je een heleboel kansen op werk. U kunt volgen en sluit professionals en bedrijven met betrekking tot uw beroep.

Het helpt om jezelf te vestigen als een autoriteit. Als je expert op het gebied, zoals koken, gezang, dansen, onderwijs vind je gemakkelijk de mensen van uw gemeenschap en verbinding met hen. Op deze manier kunt u uw tips en ideeën te delen.

Als u een professionele webdesigner kunt u uw profiel aanmaken in gekoppelde in en laat het bekijken door mensen nodig hebben om te ontwerpen of hun websites te ontwikkelen. Als uw beroep of bedrijf is gerelateerd aan voedsel, kledingstukken of reizen dan Pinterest moet uw hoogste prioriteit.

Veel sociale netwerken worden gebruikt om real-time informatie te delen. Mensen delen hun activiteiten in de klas, office informatie via chat.

Zodra Yahoo chatten was erg beroemd in dit perspectief, maar zijn populariteit is gedaald. Mensen kunnen informatie stil te krijgen zonder onderbreking. whatsapp, tjilpen, Mijn ruimte zijn de grote netwerken op dit gebied.

Bedrijven verhogen hun naamsbekendheid door gebruik te maken van de kracht van social media marketing. Het helpt om hun producten te bereiken om een ​​groot volume afnemers.

Door deze werkwijze, kunt u eenvoudig richten op klanten die geïnteresseerd zijn in uw producten, leeftijd, demografie, en locatie.

Een van de belangrijkste component van de Social Media Marketing is social media optimalisatie. zoals SEO, SMO is een strategie gebaseerd op het opstellen van nieuwe mensen naar een website.


Het kan worden gedaan door het toevoegen van social sharing buttons in Youtube video's, blogs of het bevorderen van de inhoud van RSS-feeds, blog, tweets.

Het sociale netwerk heeft het nieuws cyclus omhooggeschoten. Veel lokale en internationale nieuws geworden virale via sociale media.


Veel nieuws kanalen verspreid breaking news op social media zoals twitter om het virale maken. Dus onmiddellijke nieuws cyclus wordt gecreëerd, zoals de vliegtuigcrash, aardbeving. heersende van smartphones ook een belangrijke rol spelen in de verspreiding van het laatste nieuws.

Daarnaast, er zijn veel nadelen van social media zoals, vrouwelijke molestering, fraudes, openbaren van de persoonlijke levenssfeer, cybercriminaliteit etc.

Wat is social media marketing

Social media marketing is een krachtig instrument met behulp waarvan bedrijven reclame voor hun producten of diensten. Het helpt om meer en meer klanten te bereiken. It includes paid and free advertising.


Het wordt gebruikt om te helpen bij de branding van het bedrijfsleven om klanten vertrouwen stollen. Goede sociale media marketing planning kan zeker stimuleren uw bedrijf het merk om meer klanten aan te trekken.

Meer klanten betekent meer omzet. Veel bedrijven hebben Social Media team, die maakt dat de strategie van marketing, zoals het ontwerpen van goede infographics, afbeeldingen, video's voor social media. Het team maakt beslissing over


  • Het begrip planning
  • Wie is de doelgroep?
  • Timing van terbeschikkingstelling
  • Locatie en het publiek op basis van interesses.
  • Hoe om de bezoekers te betrekken
  • Het maken van berichten op speciale dagen

Een van de beste eigenschappen van social media marketing is remarketing, met behulp waarvan je kunt het publiek opnieuw richten en opnieuw wie je berichten of pagina's hebben bezocht. It also helps blogging platforms and websites to get free and niche oriented traffic and better ranking in SERP.

Populaire Social media platforms

Er zijn duizenden van social media platform, maar sommige van deze zijn erg populair.

Facebook:

Ongetwijfeld Facebook is de populairste sociale netwerksite. Het werd opgericht door Mark Zuckerberg op 2004. Het is ingebouwd met een zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke functies die gebruikers in staat om vrienden uit te nodigen, foto's delen, achtige en commentaar op berichten.

nu Facebook, meer dan 1.5 miljard gebruikers wereldwijd. Van beroemdheden tot politicus iedereen heeft een actief profiel op Facebook.

Gebruikers kunnen fanpagina's te creëren en verhoging van de wil van hun pagina. Het heeft opties zoals community, groepen, waar gebruikers kunnen deelnemen aan en verbinden mensen in verband met hun niche.

Dit is de Facebook waardoor jonge generatie begon opstand tegen de grote dictators als Gadaffi van Libië en Hosni Mubrak gegooid en ze uit hun lange regels.


Uit de bovenstaande grafiek (Google Trend) kunt u zien dat Facebook is de meest gebruikte Social Media.

tjilpen:

Twitter is een andere krachtige social media platform dat gebruikers in staat stelt om te lezen en te schrijven berichten die worden genoemd als 'tweets'. Gebruikers maken gebruik van dit platform om berichten met behulp van smartphones en tablets te delen.

Het werd opgericht door Jack Dorsey, een undergraduate student van de Universiteit van New York in 2006 communiceren met een kleine als een SMS-gebaseerde communicatieplatform.

  • Twitter kunt u bedrijfspagina maken evenals profielpagina.
  • U kunt eenvoudig groeien uw gemeenschap door het volgen van anderen.
  • U kunt uw tweets eenvoudig delen om meer en meer mensen gebruik #tags.
  • Bedrijven kunnen hun zakelijke pagina's op twitter te bevorderen.

Google+:

Google+ is een van de concurrenten van Facebook. Afgezien van een sociaal netwerk helpt het om uw zichtbaarheid in de zoekmachine en de lokale zoekresultaten te verbeteren.

Het heeft speciale functies zoals Google+ kringen, met behulp waarvan u kunt segment je followers in verschillende groepen en informatie te delen om een ​​aantal bijzondere groepen.

Het biedt de opties van Hangouts en video chats met behulp waarvan gebruikers kunnen hosten videoconferenties en live chat.

Linkedin:

Linkedin is het netwerk van professionals die het mogelijk maakt om professionele profielen te maken en verbinden met mensen met soortgelijke beroepen.

Bedrijven huren werkzoekenden en mensen kunnen inhuren managers volgen, bedrijfsprofielen. Met behulp van dit platform U kunt delen en commentaar anderen berichten, raden en onderschrijven vaardigheden anderen '.

Youtube:

Voor het delen van video's, Youtube is ieders top keuze. Het is beroemd om verschillende tutorial en grappige video's.

Als u wilt uw kapsel te ontwerpen, Cook een recept of de oplossingen voor technische problemen moeten dan kunt u gemakkelijk vinden van een veel video's.

Het is een van de meest krachtige social media marketing platform ook. Van kleine kinderen tot bejaarden iedereen verdient geld op Youtube.

Pinterest & Instagram:

Deze twee platforms zijn gebaseerd op het delen van. U kunt afbeeldingen pinnen en maak prikborden. Vrouwelijke gebruikers zijn meestal bezig met Pinterest en het leidt tot de grootste hub voor mode kleding, voedsel en reiskosten.

Daarnaast, er zijn veel fotosites, zoals Flickr, picasa met behulp waarvan gebruikers delen en insluiten foto's.

social bookmarking:

Het internet is de enorme bron van informatie. Gebruiker geest kan niet alle informatie op te slaan. Dat is de reden waarom bookmarking is nodig. Er zijn vele social bookmarking sites als Digg, Diigo, Heerlijk, struikelen op, Reddit met behulp waarvan gebruikers kunnen opslaan en delen weblinks.

Overzicht:

Met behulp van de Social media kunt u de bezoekers met behulp van foto's aan te trekken, posts, videos, infographics en deze omzetten in leads door te navigeren naar de bestemmingspagina van uw website. U moet uw koper personas kennen en sluit ze.

De impact van sociale media revolutie is een grote zegen voor de mensheid gebracht. Mensen krijgen directe verbinding en verspreiden hun boodschap over hele wereld met behulp van deze.

Dan kunt u hen te betrekken bij de kwaliteit van uw berichten. Je moet juiste content op juiste mensen op het juiste moment te publiceren. Na de publicatie van een aantal nuttige inhoud kunt u een grondige analyse en rapportage doen door het analyseren van uw bezoekers’ blootstelling aan uw inhoud.

Doe mee aan de cursus gratis !

schrijf je nu

Ik zal nooit weggeven, ruilen of verkopen uw e-mailadres. U kunt op elk moment uitschrijven.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij