Δημοσιεύτηκε στις
Μοιραστείτε αυτό

Latest Digital Marketing interview questions for Jobseekers:

Έχω ετοιμάσει ένα άρθρο σχετικά με ερωτήσεις συνέντευξης ψηφιακό μάρκετινγκ για τα άτομα που αναζητούν εργασία για SEO, SEM, social media marketing υποψηφίους. Κυρίως η συνέντευξη χωρίζεται σε τρία βασικά μέρη: γύρο ΥΕ και τεχνική γύρο.

Θα πάρετε μερικές κοινές ερωτήσεις στο γύρο HR, όπως σχετικά με το προφίλ σας, προϋπηρεσία, προηγούμενο προφίλ της εταιρείας, Εκπαιδευτικό υπόβαθρο, προσόντων κλπ. Έχω αναφέρει όλα τα στοιχεία ένα προς ένα, όπως εγώ που αντιμετωπίζουν σε διάφορες συνεντεύξεις.

Digital Marketing ερωτήσεις συνέντευξης

Οι περισσότερες πολυεθνικές εταιρείες προσλαμβάνουν συνήθως ειδικούς Google Adwords. Έτσι πρέπει να είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες AdWords πριν παραστεί σε συνέντευξη.

Ορισμένες συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν ως τηλεφωνική γύρο, όταν η εταιρεία βρίσκεται έξω από την πόλη σας ή μακριά από αυτό.

γύρο HR:

γεια, Aseem της ωραίο να σας γνωρίσουμε, Παρακαλώ καθίστε. Πες μου κάτι για εσένα:

ΣΗΜ: Δώστε μια ζεστή χειρονομία ένα χαμόγελο και αν ο ερευνητής κινείται το χέρι του, τότε κάνει μια χειραψία αλλιώς δεν κάνουν από την πλευρά σας πρώτα.

Είμαι AseemBharadwaj από Χαϊντεραμπάντ. Εργάζομαι ως Digital Executive Marketing στην Κβαντική Αξία Υπηρεσίες, Hyderabad για την τελευταία 3 χρόνια. Έχω ένα καλό χέρι στην εμπειρία στη διαχείριση των διαφόρων κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, AdWords, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SEO εκστρατείες. Το χόμπι μου είναι η ανάγνωση βιβλίων και γράφοντας τα blogs. Way2inspiration.com Είναι δική μου ιστοσελίδα.

Ποιος είναι ο λόγος για αλλαγή εργασίας σας?

Έχω ήδη τελειώσει 5 χρόνια στο Quantum, τώρα ψάχνει για νέες ευκαιρίες και το περιβάλλον.

Τι είναι βραχυπρόθεσμους στόχους σας?

Τη μάθηση και την ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Digital Marketing ερωτήσεις συνέντευξης

What are your long term goals?

Για να επιτύχει την επιτυχία στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και να δημιουργήσουν μου ως ένα διάσημο σύμβουλο.

Θα σας πω εν συντομία κάτι για τις εκπαιδευτικές σας φόντο?

Ya, Έχω ολοκληρωθεί μέχρι την αποφοίτηση σε τιμά Φυσικής. Με διάκριση από το Πανεπιστήμιο Sambalpur και MBA στο ψηφιακό μάρκετινγκ από τη Βόρεια Ανατολική Πανεπιστημίου.

Εκτός από αυτό, Έχω ολοκληρώσει διάφορα βραχυπρόθεσμα πιστοποιήσεις στο web design, δοκιμές του λογισμικού, κοινωνικό μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης, hacking ανάπτυξη, εισερχόμενες μάρκετινγκ.

Είμαι Google Adwords και Analytics πιστοποιημένα και πήρε τα εισερχόμενα πιστοποίηση μάρκετινγκ από HubSpot Ακαδημία.

Digital Marketing ερωτήσεις συνέντευξης

Γιατί έχετε επιλέξει Digital Marketing ως μια καριέρα?

Πράγματι, Ήμουν ενδιαφέρονται για αυτόν τον τομέα κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών σπουδών μου. Έχω άρχισε να γράφει τα blogs και το περιεχόμενο για διάφορες ιστοσελίδες και χρησιμοποιείται για να πάρει freelancing εργασία. Θα μπορούσα να οραματίζονται ότι θα ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανία σε αυτόν τον αιώνα και η κάθε επιχείρηση θα πρέπει να πηγαίνει σε απευθείας σύνδεση. Αυτό δημιούργησε ενδιαφέρον για μένα.

Τι είναι το Προηγούμενη εργασία σας εμπειρία?

Μέχρι τώρα έχω εργαστεί σε περισσότερες από 100 SEO και SEM έργα. Έχω βοηθήσει τις μικρές, μέσο καθώς και μεγάλες επιχειρήσεις για να αυξηθεί σε απευθείας σύνδεση παρουσία τους, προβολή της επωνυμίας και του κέρδους. Έχω εργαστεί σε διάφορους τομείς που βασίζονται στην εκπαίδευση, ασφάλιση, υγεία, λιανικής, τόσο για τις εγχώριες και διεθνείς πελάτες. Τώρα είμαι χειρισμό διαφόρων έργων για τις ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, οι πελάτες Σιγκαπούρη.

Ποια είναι τα επιτεύγματα που έχετε κάνει?

Ακόμα τώρα έχω βοηθήσει περισσότερους από 100 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις για να αυξηθεί σε απευθείας σύνδεση έκθεση της μάρκας τους. Είμαι αυτό που σχετίζεται πολυεθνικές μάρκες για να αυξηθούν οι πωλήσεις τους. Έχω δώσει περισσότερα από ό, τι 60% ROI.

Ποιοι είναι οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες έχετε?

Είμαι σε μια ομάδα 12 μέλη. Τώρα ασχολούμαστε με διάφορα σχέδια που βασίζονται σε τομείς όπως η εκπαίδευση, βιομηχανοποίηση, λιανεμποριο, ασφάλισης τόσο για τις εγχώριες και διεθνείς πελάτες όπως ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Σιγκαπούρη. Ο ρόλος μου ως ψηφιακό στέλεχος μάρκετινγκ είναι να χειριστεί και να διαχειριστεί διάφορες SEO, SEM, εκστρατείες social media, το σχεδιασμό και τον καθορισμό των εβδομαδιαίων στόχων. Συναντώ τους πελάτες και να συζητήσουν σχετικά με τις λεπτομέρειες έργα.

Digital Marketing ερωτήσεις συνέντευξης

Ποιοι είναι οι λόγοι που σας μίσθωση?

I can help your company to increase brand exposure and online presence. I can do the content marketing to generate leads by attracting visitors to company blog and convert them into customers. Μπορώ να διαχειριστεί Adwords καμπάνια συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων μηχανή αναζήτησης και οι διαφημίσεις της ΔΕΗ. Μπορώ να αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη να 60%.

Ποια είναι η τρέχουσα CTC σας?

4.5 lakhs ετησίως.

Πόσο χαράτσι περιμένετε?

30% πεζοπορώ.

Ποια είναι η περίοδος προειδοποίησης σας?

επίσημη περίοδος αντίληψή μου είναι 30 ημέρες.

Πού είναι η εταιρεία σας βρίσκεται?

Βρίσκεται στην Gachibowli, πόλη Hitech, Χαϊντεραμπάντ.

Ποιος είναι να οδηγήσει την ομάδα σας και διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού?

My οδηγήσει την ομάδα είναι Smita Patel και διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού είναι PoorviPattnaik.

Digital Marketing ερωτήσεις συνέντευξης

Πες μου κάτι για το προφίλ της εταιρείας σας και τι είδους υπηρεσίες δεν παρέχει?

αξία Quantum IT SERVICES είναι μια 7 ετών η αμερικανική υπεράκτια εταιρεία. Τώρα έχει 180 υπαλλήλους και παρέχει υπηρεσίες σε ανάπτυξη εφαρμογών, Το cloud computing, Business Analyst, Δοκιμές και Digital Marketing.

Μήπως θέλετε να ξέρετε κάτι από την πλευρά μου?

Ya αν δεν σας πειράζει θα ήθελα να ξέρω να ξέρετε για το προφίλ της εταιρείας σας.

ΣΗΜ: δεν ζητούν τίποτα μέχρι ο ερευνητής σας ζητά.

Τεχνική Γύρος Συνέντευξη Digital Marketing:

Δικτυακός τόπος: abc.com/sm, rank σελίδα: 15 ποια είναι η πρότασή σας για τη βελτίωση της κατάταξης της σελίδας?

Για να αυξήσει την τάξη σελίδων πρώτα θα κάνω την ανάλυση του ανταγωνισμού. Θα κάνω την πλήρη ανάλυση της στη σελίδα βελτιστοποίησης της σελίδας, στη συνέχεια, ελέγξτε τη σελίδα των ανταγωνιστών. Στη συνέχεια, οι αποτελεσματικές αλλαγές θα κάνω. Θα εργαστεί για την αύξηση της κυκλοφορίας, καθώς και τη δημιουργία καλής ποιότητας μελάνια για την ιστοσελίδα.

Digital Marketing ερωτήσεις συνέντευξης

Ορίστε CPM, CPC, CTR, CPC.

CPM σημαίνει κόστος ανά ανά χίλιες εμφανίσεις που χρησιμοποιείται στην οθόνη ή PPC διαφημίσεις. Πρόκειται για το ποσό που ο διαφημιζόμενος πρέπει να πληρώσει για χιλιάδες προβολές της διαφήμισης.

CPV σημαίνει κόστος ανά προβολή που χρησιμοποιείται σε διαφημίσεις βίντεο. Αυτό είναι το ποσό που ο διαφημιζόμενος οφείλει να καταβάλει ανά προβολή του βίντεο.

CPC σημαίνει κόστος ανά κλικ, το οποίο είναι το ποσό που ο διαφημιζόμενος πληρώνει ανά κρότο της αγγελίας.

Τι εννοείτε με τη μετατροπή?

Μετατροπή σημαίνει ότι όταν ένας επισκέπτης γεμίζει τη φόρμα δίνοντας το όνομά του, λεπτομέρειες email ή αγοράζει το προϊόν.

μεταξύ SEO, ότι, SMM, E-mail marketing which do you like to do and think more effective?

Στην παρούσα κατάσταση, Δίνω προτεραιότητα σε όλους όπως κάθε επιχείρηση χρειάζεται το κέρδος. Αν έχετε εξαρτώνται μόνο SEO τότε δεν μπορείτε να πάρετε οδηγεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε για τη ΔΕΗ ή το Facebook μάρκετινγκ που μπορεί να σας δώσει άμεσο αποτέλεσμα.

Πώς μπορείτε να κάνετε την έρευνα λέξη-κλειδί?

Επιλέγω τη μακρά ουρά λέξη-κλειδί με μέσο ή χαμηλό ανταγωνισμό. Επειδή αν πάρετε τη μακρά ουρά λέξη-κλειδί, τότε θα είναι πιο εύκολο να ταξινομήσει μικρή ουρά λέξεις-κλειδιά. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το σχεδιασμό λέξη-κλειδί Google, Alexa εργαλείο λέξεων-κλειδιών, και Yoast SEO προτείνουν να ελέγξει τον ανταγωνισμό των λέξεων-κλειδιών. Εκτός από αυτό, Μπορώ να επιλέξω λέξεις-κλειδιά από Quora, Ανάπτω βιβλία.

Digital Marketing ερωτήσεις συνέντευξης

Πώς να βελτιώσετε τη βαθμολογία ποιότητας μιας διαφήμισης?

Βαθμολογία ποιότητας μιας διαφήμισης εξαρτάται από τη σχετικότητα των λέξεων-κλειδιών και διαφημίσεις, αλλά και την ποιότητα της σελίδας προορισμού. Γι 'αυτό και θα επιλέξει τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τη σελίδα προορισμού και να δημιουργήσετε διαφημίσεις ανάλογα.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα social media για την εμπορία?

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα social media για να οδηγηθεί η κυκλοφορία και η έκθεση των εμπορικών σημάτων. Παίρνω οδηγεί με την ταχυδρόμηση των μηνυμάτων ποιότητα και εικόνες. Μπορώ να χρησιμοποιήσω διάφορες ομάδες, σχολιάζοντας θέσεις και πληρώνονται μάρκετινγκ στο Facebook, linkedin. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Facebook μάρκετινγκ για την ενίσχυση των υστέρων, αύξηση των δεσμών σελίδα, ιστοσελίδα επίσκεψη κ.λπ..

Ποια μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε περισσότερο?

Χρησιμοποιώ τόσο το Facebook και το Linked στις περισσότερες. Το Facebook είναι B2C και Linkedin είναι κανάλια B2B έτσι δίνω προτεραιότητα σε δύο.

Πώς μπορείτε να βρείτε sites blog σχολιάζοντας?

Blog commenting should be done for the relevant blogs. Because if you get a backlink από το άσχετο μετά ή χαμηλής ποιότητας ιστοσελίδα, τότε υπάρχει μια πιθανότητα να πληγεί από την Penguin ενημέρωση. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ερώτημα: συγγενεύων: με την επιφύλαξη να βρείτε τις σχετικές blogs για τη βιομηχανία.

Ποια εργαλεία που χρησιμοποιείτε?

Μπορώ να χρησιμοποιήσω διάφορα εργαλεία όπως το Google Analytics, μετρήσεις φιλί, Alexa έρευνα λέξη-κλειδί, HubSpot γκρέιντερ, squirrly ελέγχου ιστοσελίδα, παρόμοια web, μεγαλοπρεπής, βοηθός σύνδεσμο, backlinko, τρελό αυγό, semrush και τα λοιπά.

Ποιες είναι οι αρνητικές λέξεις-κλειδιά?

Στην λέξη-κλειδί εργαλείο έρευνας, αν δεν χρειαζόμαστε μια φράση, τότε μπορούμε να το εκχωρήσει ως αρνητική λέξη-κλειδί.

Ποια είναι τα διάφορα εργαλεία κοινωνικής διαχείρισης μέσων που χρησιμοποιείτε?

Χρησιμοποιώ ρυθμιστικό, HootSuite, φυτρώνουν κοινωνικό εργαλείο για τη διαχείριση των διαφόρων λογαριασμών social media. Αλλά HootSuite Μπορώ να χρησιμοποιήσω το πιο.

Digital Marketing ερωτήσεις συνέντευξης

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια διαφήμιση στο Facebook?

Σχεδίαση, ιδέα, σύλληψη, σχέδιο, επεξεργασία, εκτέλεση: these are the process of an ad creation.

Η διαφήμιση θα πρέπει να προσελκύσει τη μετατροπή και την απόλαυση. Εκτέλεση είναι το μηχανικό μέρος που μπορεί κανείς να κάνει, ακολουθώντας κάποια βήματα. Εάν σας δεν μπορεί να προσελκύσει και να δημιουργήσει οδηγεί τότε ποια είναι η αξία των δαπανών χιλιάδες όγκοι?

Το σχεδιασμό και την παραγωγή ιδέα είναι μια σημαντική πτυχή μιας διαφήμισης. Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε για το σχεδιασμό της πιο δίνει την επιστροφή. Η διαφήμιση πρέπει να δημιουργείται σύμφωνα με trending θέματα χρησιμοποιώντας το ημερολόγιο μάρκετινγκ σωστά. Θα πρέπει να κάνετε έρευνα σε βάθος σχετικά με την αγορά, που είναι το κοινό-στόχο μας, ποιος συνδυασμός χρωμάτων θα πρέπει να γίνει, ποια είναι τα προβλήματα και πώς μπορεί u να δώσει τη λύση. Η διαφήμιση θα πρέπει να είναι αστείο.

Πρέπει να κάνουμε μια σωστή έρευνα αγοράς πριν από τη δημιουργία μιας διαφήμισης με βάση τις τρέχουσες τάσεις μάρκετινγκ. Στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ ανταγωνισμός είναι υψηλός, όπως ο καθένας έρχεται με νέα ιδέα καθημερινά. Έχουμε να κάνουμε δοκιμές A / B μετά την εκτέλεση της διαφήμισής.

Πρέπει να σχεδιάσουμε τη διαφήμιση με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να εντυπωσιάσει τους χρήστες’ psychology by making them fun or emotion.

Digital Marketing ερωτήσεις συνέντευξης

Πώς μπορείτε να αυξήσετε το Facebook οπαδούς και συμπαθεί τη σελίδα?

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να αυξήσουν τους οπαδούς του Facebook και οι όμοιοί σελίδα.

Σχολιάζοντας δημοσιεύσεις, Με την ένταξή ομάδες, μοιράζονται άλλοι δημοσιεύσετε, προτιμήσεις των μηνυμάτων, προσφέρει δωρεάν webinars, ebooks, πληρωμένες διαφημίσεις κ.λπ.. Κοινή χρήση μικρο blogs, εικόνες σε θέματα trending επίσης να λειτουργήσει καλά. Αν στείλετε τακτικά πολύτιμες πληροφορίες, τότε σίγουρα οι οπαδοί αυξάνουν μέρα με τη μέρα. Αλλά δεν μπορείτε να παραμελούν καταβληθεί καμπάνιες.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Twitter για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων?

Το Twitter είναι ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η δύναμη του twitter υπάρχει στην # ετικέτες. Οδηγώ τεράστια επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μου χρησιμοποιώντας trending # ετικέτες.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Pinterest και Instagram?

Pinterest και Instagram είναι εικόνα κανάλια ανταλλαγή. Το χρησιμοποιώ για τη μόδα, τροφή, λιανεμποριο, μάρκες ένδυσης.

Σε ποια domains, είστε εμπειρία σε?

Ταξίδια και τουρισμός, εκπαίδευση, υγεία, λιανικού ηλεκτρονικού εμπορίου, βιομηχανοποίηση, ασφάλιση, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.

Digital Marketing ερωτήσεις συνέντευξης

Ποια CTR Google προτιμά: 4/10 ή 6/10?

Η Google θεωρεί ότι το υψηλότερο CTR και την καλή εκτέλεση της διαφήμισής. Έτσι 0.6 Είναι περισσότερο ότι 0.4. Η Google θα προτιμούσαν 0.6

Τι πληροφορίες χρειάζεστε από τους πελάτες πριν από την εκτέλεση μιας διαφημιστικής καμπάνιας?

Λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, συνολικού προϋπολογισμού, προθεσμία.

Finally the interview ends with a handshake.

Μην χάσετε:

SEO ερωτήσεις συνέντευξης για Αρωματικά χώρου.

Top off σελίδα SEO στρατηγικές.

Ενταχθούν στην πορεία για την ελεύθερη !

Εγγραφείτε τώρα

Ποτέ δεν θα δώσει μακριά, εμπορευτεί ή να πωλήσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

Ακολούθησέ με

ΕΝΑ. Bharadwaj

Ψηφιακή ειδικός μάρκετινγκ, Προπονητής και Σύμβουλος, Web Developer, επιχειρηματίας στο Way2inspiration
Είμαι ο ιδρυτής της way2inspiration.com η οποία είναι μια τεχνολογία που βασίζεται ιστοσελίδα για τους λάτρεις του μάρκετινγκ Διαδικτύου. Είμαι blogger, προπονητής, περιεχόμενο συγγραφέας και ειδικός social media. Λατρεύω την ανάγνωση βιβλίων και να κάνει έρευνα στο διαδίκτυο. Έχω να ασκούν προπόνηση στο Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Marketing Social Media.
Ακολούθησέ με

Τελευταία μηνύματα από ΕΝΑ. Bharadwaj (δείτε όλα)

  • indrajit

   This article helped me a lot in interview preparation.

  • indrajit

   Helpful blog for job seekers

  • Sam sandy

   It is very useful one for freshers, thanks for sharing