Lähetetty
Jaa tämä

Viimeisimmät Digital Marketing haastattelukysymyksiä työnhakijoille:

Olen valmis artikkeli Digitaalinen markkinointi haastattelukysymykset että työnhakijoiden SEO, SEM, sosiaalinen media markkinointi aspirants. Lähinnä haastattelu on jaettu kolmeen pääosaan: HR pyöreä ja tekninen pyöreä.

Saat koskeviin kysymyksiin HR ympäriinsä kuin noin profiilin, työkokemus, edellinen yritysprofiili, Koulutustausta, pätevyys jne. Olen maininnut kaikki tiedot yksitellen kun kohtasin erilaisissa haastatteluissa.

Digital Marketing haastattelukysymykset

Useimmat monikansalliset yritykset yleensä vuokrata Google Adwords Asiantuntijat. Joten sinun täytyy olla Adwords sertifioitu ammattilainen ennen kuin osallistut kuultavaksi.

Jotkut haastatteluja tapahtunut kuin puhelinjärjestelmä pyöreä, Kun yritys sijaitsee ulkopuolella kaupungin tai kaukana siitä.

HR pyöreä:

Moi, Aseem sen mukava tavata, istu, ole hyvä. Kerro jotain itsestäsi:

N.B: Anna lämmin ele hymy ja jos haastattelija siirtyy kätensä sitten tehdä kädenpuristus muuten eivät tee omalta puolelta ensin.

Olen AseemBharadwaj kohteesta Hyderabad. Olen työskennellyt Digital Marketing Executive Quantum Arvo tietotekniikkapalvelujen, Hyderabad viime 3 vuotta. Minulla on hyvä käsi monen vuoden kokemus eri sosiaalisen median, AdWords, email markkinointi ja SEO kampanjat. Harrastan kirjojen lukeminen ja kirjoittaminen blogeja. Way2inspiration.com on oma verkkosivusto.

Mikä on syy työsi muutos?

Olen jo lopettanut 5 vuotta Quantum, etsii nyt uusia mahdollisuuksia ja ympäristöön.

Mitkä ovat lyhyen aikavälin tavoitteita?

Oppiminen ja kehittää ammattitaitoa.

Digital Marketing haastattelukysymykset

Mitkä ovat pitkän aikavälin tavoitteita?

Saavuttaa menestystä alan digitaalisen markkinoinnin ja luoda minut tunnetuksi konsulttina.

Voisitko lyhyesti kertoa jotain koulutustausta?

Ya, Olen päätökseen valmistumisen in Physics arvosanoin. Erinomaisin Sambalpur yliopistosta ja MBA Digital markkinoinnin Northeastern University.

Sen lisäksi, että, Olen suorittanut erilaisia ​​lyhytaikaisia ​​sertifikaatteja web design, ohjelmistojen testaus, sosiaalisen median markkinointi, kasvu hakkerointi, saapuva markkinointi.

Olen Google Adwords ja Analytics sertifioitu ja sai saapuva markkinointi sertifiointi Hubspot Academy.

Digital Marketing haastattelukysymykset

Miksi olet valinnut Digital Marketing urana?

Todella, Olin kiinnostunut tällä alalla aikana opintojani. Olen alkoi kirjoittaa blogeja ja sisältöä eri sivustoja ja käytetään saada freelancerina työtä. Voisin kuvitella, että olisi nopeimmin kasvava teollisuuden tällä vuosisadalla ja jokainen liike olisi menossa verkossa. Tämä loi kiinnostusta minua.

Mikä on Aikaisempi työkokemus?

Tähän asti olen työskennellyt yli 100 SEO ja SEM hankkeita. Olen auttanut pieniä, keskipitkällä sekä suuria yrityksiä kasvattamaan online läsnäolo, tuotemerkin altistumisen ja voitto. Olen työskennellyt eri aloilla perustuu koulutukseen, vakuutus, terveys, vähittäiskaupan sekä kotimaan ja kansainvälisille asiakkaille. Nyt olen käsittelyn eri projekteja USA, uk, Australia, Singapore asiakkaita.

Mitkä ovat saavutuksia olet tehnyt?

Vielä kaukana olen auttanut yli 100 pienille ja keskisuurille yrityksille kasvattaa verkossa tuotemerkin altistumisen. Olen liittyvät sen monikansalliset tuotemerkit kasvattaa myyntiä. Olen antanut yli 60% ROI.

Mitkä ovat roolit ja vastuut onko teillä?

Olen ryhmä 12 jäsenet. Nyt me käsittelemme erilaisia ​​projekteja perustuen verkkotunnuksia, kuten koulutusta, valmistus, jälleenmyynti, vakuutukset sekä kotimaisia ​​ja kansainvälisiä asiakkaita, kuten Yhdysvallat, uk, Kanada, Singapore. Oma rooli digitaalisen markkinoinnin johtoon on käsitellä ja hallita eri SEO, SEM, sosiaalisen median kampanjoita, suunnittelu ja asettaminen viikoittain tavoitteiden. Tapaan asiakkaita ja keskustella hankkeista yksityiskohdista.

Digital Marketing haastattelukysymykset

Mitkä ovat syyt palkkaamme sinulle?

Voin auttaa yrityksen lisätä brändin näkyvyyttä ja online läsnäolo. Voin tehdä sisältöä markkinointi tuottaa johtaa houkuttelemalla kävijöitä yhtiön blogissa ja muuntaa ne asiakkaille. Pärjään Adwords-kampanja kuten hakukoneen mainoksia ja PPC mainoksia. Voin lisätä myyntiä ja voittoa 60%.

Mikä on nykyinen CTC?

4.5 lakhs vuodessa.

Kuinka paljon vaellus odotatte?

30% vaellus.

Mikä on sinun irtisanomisaika?

Minun viralliset irtisanomisaika on 30 päivää.

Missä yrityksesi sijaitsee?

Se sijaitsee Gachibowli, Hitech kaupunki, Hyderabad.

Kuka on Team lyijyn ja HR Manager?

Tiimini lyijy on Smita Patel ja HR Manager on PoorviPattnaik.

Digital Marketing haastattelukysymykset

Kerro jotain yrityksen profiilia ja minkälaisia ​​palveluita se antaa?

Quantum arvo IT-palvelut on 7 vuotias Yhdysvaltain offshore yhtiö. Nyt se on 180 työntekijät ja tarjoaa palveluja sovellusten kehittäminen, Pilvilaskenta, yritysanalyytikko, Testaus ja digitaalinen markkinointi.

Haluatko tietää jotain vierelläni?

Ya jos et mielessä voi tiedän tietää yritysprofiiliin.

N.B: Älä kysy mitään ennen haastattelija kysyy.

Tekninen kierroksen Digital Marketing haastattelu:

verkkosivusto: abc.com/sm, Sivujärjestys: 15 Mikä on parannusvihjeenä PageRank?

Lisätä PageRank ensimmäinen Teen kilpailuanalyysi. Teen täydellinen analyysi sivulla optimointi sivun tarkista kilpailijoiden sivu. Sitten tehokkaita muutoksia teen. Aion työskennellä yhä liikennettä sekä luoda laadukkaita musteet sivuston.

Digital Marketing haastattelukysymykset

Määritä CPM, CPC, CTR, CPC.

CPM tarkoittaa per tuhannen näyttökerran, jota käytetään näytön tai PPC mainoksia. Se on summa, jonka mainostaja joutuu maksamaan tuhansia näkymät mainos.

CPV tarkoittaa kustannus per view, jota käytetään videomainoksia. Tämä on summa, jonka mainostaja on maksettava per view video.

CPC tarkoittaa kustannus per click, joka on summa, jonka mainostaja maksaa per click mainoksen.

Mitä te tarkoitatte muuntaminen?

Muuntaminen tarkoittaa, kun vierailija täyttää lomakkeen antamalla hänen nimensä, sähköpostiosoite tai ostaa tuotteen.

välillä SEO, että, SMM, E-mail markkinointi, jotka eivät haluat tehdä ja ajatella tehokkaampaa?

Nykyisessä tilanteessa, I etusijalle kaikkea jokainen yritys tarvitsee voittoa. Jos olet riippuvainen Only SEO niin et voi saada johtaa lyhyessä ajassa aikaa. Sitten menet PPC tai Facebook markkinointi, joka voi antaa sinulle välitön tulos.

Miten teet avainsanan tutkimus?

En valita pitkän hännän avainsanan keskitason tai alhainen kilpailu. Koska jos ottaa pitkän hännän avainsanan silloin on helpompi sijoitus lyhyt häntä avainsanoja. Käytän Google avainsanan suunnittelija, Alexa avainsanatyökalu, ja Yoast SEO ehdottaa tarkistaa kilpailu avainsanan. Sen lisäksi, että, En valita avainsanoja Quora, syttyä kirjat.

Digital Marketing haastattelukysymykset

Miten parantaa laatupisteet mainoksen?

Laatupisteet mainoksen riippuu osuvuudesta avainsanat ja mainokset sekä laadun aloitussivun. Joten aion valita avainsanat merkitystä aloitussivulle ja luoda mainoksia vastaavasti.

Kuinka käyttää sosiaalista mediaa markkinointi?

Olen käyttää sosiaalista mediaa ohjata liikennettä ja altistuminen tuotemerkkejä. Saan johtaa julkaisemalla laatu virkaa ja kuvia. Käytän eri ryhmien, kommentoivat virkaa ja maksettu markkinointi Facebookissa, Linkedin. Käytän Facebook markkinointi lisätä post, lisätä sivun linkit, sivustokäynti etc.

Mitkä sosiaalisen median käytät kaikkein?

Käytän molempia Facebook ja Linked useimmissa. Koska Facebook on B2C ja Linkedin on B2B-kanavat niin etusijalle sekä.

Miten löytää blogi kommentoi sivustoja?

Blogi kommentoi pitäisi tehdä asiaa blogit. Koska jos saat käänteinen alkaen merkityksetön postitse tai huonolaatuisia site, sitten on mahdollisuus saada osuma pingviini päivityksen. Käytän kyselyn: liittyvä: jollei löytää asiaa blogeja teollisuudelle.

Mitä välineitä käytätte?

Käytän erilaisia ​​työkaluja, kuten Google Analytics, suudella mittarit, Alexa avainsanan tutkimus, Hubspot luokkalainen, squirrly sivusto tilintarkastus, samanlainen web, majesteettinen, link avustaja, backlinko, hullu muna, semrush jne.

Mitä negatiiviset avainsanat?

Vuonna avainsanan tutkimus työkalu, jos emme tarvitse lause voimme määrittää sen negatiiviseksi avainsanaksi.

Mitkä ovat erilaiset sosiaalisen median hallintatyökalut käytät?

Käytän puskuri, HootSuite, versoa sosiaalinen väline hallita eri sosiaalisen median tilejä. Mutta HootSuite Käytän eniten.

Digital Marketing haastattelukysymykset

Miten luoda Facebook-mainos?

Suunnittelu, idea, hahmottaminen, design, muokkaus, suoritus: nämä ovat prosessi mainoksen luomisen.

Mainoksen pitäisi houkutella muuntaa ja iloksi. Suoritus on mekaaninen osa, joka kuka tahansa voi tehdä noudattamalla joitakin askelia. Jos ei houkutella ja tuottaa johtaa niin mikä on arvoinen menojen tuhansia bulks?

Suunnittelu ja ideointi on tärkeä osa mainoksen. Mitä enemmän aikaa kulutat suunnitteluun enemmän se antaa tuoton. Mainos olisi luotava mukaan trendit aiheita käyttäen markkinointi kalenteri oikein. Sinun täytyy tehdä tutkimusta perusteellisesti siitä markkinoille, jotka ovat meidän kohderyhmä, joka väriyhdistelmä olisi, mitä ongelmia ja miten u antaa ratkaisua. Mainoksen pitäisi olla hauskaa.

Meidän on tehtävä asianmukainen markkinatutkimusta ennen mainoksen luomista perustuu nykyiseen markkinatrendejä. Myynnin ja markkinoinnin kilpailu on korkea, kuten kaikki mukana uusi idea jokapäiväiseen. Meidän on tehtävä A / B-testaus suorittamisen jälkeen mainos.

Meidän täytyy suunnitella mainos siten, että se voi yllättää käyttäjille’ psykologian tekemällä niistä hauskaa tai tunteiden.

Digital Marketing haastattelukysymykset

Miten lisätä Facebook seuraajia ja sivulla tykkää?

On olemassa erilaisia ​​menetelmiä lisätä Facebook seuraajia ja sivulla tykkää.

Kommentointi viestiä, Liittymällä ryhmät, jakaminen muiden post, mieleen viestiä, tarjoamalla vapaa webinars, kirjoja, maksetut mainokset jne. Jakaminen mikro blogit, Kuvien Trendiaiheet toimivat myös hyvin. Jos lähetät säännöllisesti arvokasta tietoa niin varmasti seuraajia kasvaa päivä päivältä. Mutta et voi laiminlyödä maksettu kampanjoita.

Miten käytät viserrys liiketoiminnan kehittämiseen?

Twitter on yksi suurimmista sosiaalisen median kanavia. Twitterin voimaan olemassa # tunnisteet. I ajaa valtava liikennettä sivustoni käyttäen trendit # tunnisteet.

Miten käytät Pinterest ja Instagram?

Pinterest ja Instagram ovat kuvien jakamiseen kanavia. Käytän sitä muoti, ruoka, jälleenmyynti, vaatteet tuotemerkkejä.

Missä verkkotunnukset, olet asiantuntemusta?

Matkailu ja turismi, koulutus, terveys, vähittäiskaupan verkkokaupan, valmistus, vakuutus, tietotekniikka.

Digital Marketing haastattelukysymykset

Joka CTR google parempana: 4/10 tai 6/10?

Google pitää korkein napsautussuhde ja hyvä tehokkainta mainosta. Niin 0.6 on yli 0.4. Google mieluummin 0.6

Mitä tietoja tarvitset asiakkailta ennen käynnissä mainoskampanja?

Tiedot tuotteista ja palveluista, kokonaisbudjetista, määräaika.

Lopuksi haastattelu päättyy kädenpuristus.

Älä missaa:

SEO haastattelu kysymykset Freshers.

Kruunata sivu SEO strategiat.

Liity kurssi ilmaiseksi !

Ilmoittaudu nyt

En koskaan anna pois, kaupan tai myy sähköpostiosoite. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Seuraa minua

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach ja konsultti, Web-kehittäjä, Yrittäjä at Way2inspiration
Olen perustaja way2inspiration.com joka on teknologia perustuu verkkosivuilla internet markkinointi harrastajille. Olen blogger, kouluttaja, sisällöstä kirjailija ja sosiaalisen median asiantuntija. Rakastan käsittelyssä kirjoja ja tutkivat internetissä. I menettelyvelvollisuuksiin valmennus Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sosiaalisen median markkinointi.
Seuraa minua

Uusimmat viestit A. Bharadwaj (nähdä kaikki)

  • Indrajit

   Tämä artikkeli auttoi minua paljon haastattelussa valmisteilla.

  • Indrajit

   Hyödyllisiä blogi työnhakijoille

  • Sam sandy

   Se on erittäin hyödyllinen freshers, Kiitos jakamisesta