postat pe
imparte asta

Cele mai recente întrebări de interviu Digital Marketing de start:

Am pregătit un articol despre interviu întrebări digitale de marketing pentru solicitanții de locuri de muncă pe SEO, SEM, social media aspirants de marketing. În principal, interviul este împărțit în trei părți majore: a rundă de resurse umane și rotund tehnice.

Vei primi câteva întrebări comune în runda de resurse umane cum ar fi despre profilul tau, experiență de muncă, profilul anterior de companie, fundal educație, calificare etc.. Am menționat toate detaliile una câte una ca m-am confruntat în diverse interviuri.

întrebări de interviu Digital Marketing

Cele mai multe companii multinaționale angaja, în general, specialiștii Google AdWords. Deci, va trebui să fie un profesionist certificat AdWords înainte de a participa la orice interviu.

Anumite interviuri sunt luate loc ca o rundă telefonică, atunci când compania este situată în afara orașului sau departe de ea.

runda HR:

Bună, Aseem sale frumos să te cunosc, vă rugăm să aveți un scaun. Spune-mi ceva despre tine:

N.B: Da un gest cald de un zâmbet și dacă intervievatorul mută mâna, apoi face o strângere de mână în caz contrar nu se face din partea ta mai întâi.

Sunt AseemBharadwaj de la Hyderabad. Sunt de lucru ca un Executiv Digital Marketing Quantum Value Servicii IT, Hyderabad pentru ultima 3 ani. Am o mână bună experiență în gestionarea diverse mass-media sociale, AdWords, e-mail marketing și SEO campanii. hobby-ul meu citește cărți și scrierea de bloguri. Way2inspiration.com este propriul meu site.

Care este motivul pentru schimbarea de locuri de muncă?

Am terminat deja 5 ani la Quantum, acum în căutarea de noi oportunități și mediul înconjurător.

Care sunt obiectivele tale pe termen scurt?

Învățare și dezvoltarea abilităților profesionale.

întrebări de interviu Digital Marketing

Care sunt obiectivele tale pe termen lung?

Pentru a atinge succesul în domeniul marketingului digital și să stabilească mine ca un consultant celebru.

V-ar spune pe scurt ceva despre trecutul tău educațional?

Ya, Am terminat de absolvire în onoruri Fizică. Cu Distincție de la Universitatea Sambalpur si MBA in marketing digital de la Universitatea de Nord-Est.

In afara de, Am finalizat diverse certificari pe termen scurt in web design, testarea software-ului, marketing social media, hacking-ul de creștere, intrare de introducere pe piață.

Sunt Google AdWords și Analytics certificat și a primit certificarea de marketing de intrare de la HubSpot Academy.

întrebări de interviu Digital Marketing

De ce ai ales Digital Marketing ca o cariera?

De fapt, Am fost interesat în acest domeniu pe parcursul studiilor universitare de. Am început să scriu blog-uri și conținuturi pentru diverse site-uri web și utilizate pentru a obține locul de muncă freelancing. Aș putea imagina că ar fi cea mai rapidă creștere industrie în acest secol și fiecare afacere ar merge on-line. Acest lucru a creat un interes în mine.

Care este experiența dumneavoastră de lucru precedent?

Până în prezent am lucrat mai mult 100 Proiecte SEO și SEM. Am ajutat mici, mediu, precum și întreprinderile mari să crească prezența lor online, expunere de brand și de profit. Am lucrat pe diferite domenii bazate pe educație, asigurare, sănătate, de vânzare cu amănuntul, atât pentru clienții interni și internaționali. Acum, eu sunt de manipulare diverse proiecte pentru SUA, Regatul Unit, Australia, clienții Singapore.

Care sunt realizările le-ați făcut?

Încă departe am ajutat mai mult 100 întreprinderile mici și mijlocii să crească expunerea lor de brand on-line. Sunt asociat-branduri multinaționale să crească vânzările. Am dat mai mult 60% ROI.

Care sunt rolurile și responsabilitățile aveți?

Sunt într-o echipă de 12 membrii. Acum ne ocupăm diverse proiecte bazate pe domenii cum ar fi educația, de fabricație, cu amănuntul, de asigurare, atât pentru clienții interni și internaționali, cum ar fi Statele Unite ale Americii, Regatul Unit, Canada, Singapur. Rolul meu ca director de marketing digital este de a gestiona și de a gestiona diverse SEO, SEM, campanii de social media, planificarea și stabilirea obiectivelor săptămânale. Am întâlni clienții și pentru a discuta despre detaliile proiectelor.

întrebări de interviu Digital Marketing

Care sunt motivele pe care le angajezi?

Te pot ajuta compania dumneavoastră să crească expunerea de brand și prezență online. Pot face marketing de conținut pentru a genera conduce prin atragerea de vizitatori pe blog-ul companiei și să le transforme în clienți. Pot gestiona campania AdWords inclusiv anunțurile de motoare de căutare și anunțurile ppc. Pot crește vânzările și profit 60%.

Care este ctc curentă?

4.5 lakhs pe an.

Cât de mult o excursie pe jos vă așteptați?

30% excursie pe jos.

Care este perioada de preaviz?

Perioada mea oficială preaviz este 30 zi.

În cazul în care este compania dumneavoastră situată?

Acesta este situat în Gachibowli, oraș hitech, Hyderabad.

Cine este echipa ta de plumb și manager de resurse umane?

Echipa mea de plumb este Smita Patel si manager de resurse umane este PoorviPattnaik.

întrebări de interviu Digital Marketing

Spune-mi ceva despre profilul companiei si ce tip de servicii nu oferă?

Valoarea cuantică Servicii IT este un 7 ani din SUA off companie shore. Acum are 180 angajații și oferă servicii pentru dezvoltarea de aplicatii, cloud computing, analist de afaceri, Testarea și Digital Marketing.

Vrei să știi ceva din partea mea?

Ya dacă nu te deranjează să știu să știu despre profilul companiei.

N.B: Nu întreba nimic până ce intervievatorul te intreaba.

Runda tehnică pentru Interviu Digital Marketing:

website: abc.com/sm, page rank: 15 ceea ce este sugestia ta de a îmbunătăți pagina de rang?

Pentru a mări pagina de rang întâi voi face analiza concurenței. Voi face analiza completă a de la pagina de optimizare a paginii, apoi verificați pagina competitorilor. Apoi eficiente schimbările pe care le voi face. Voi lucra la creșterea traficului, precum și crearea unor cerneluri de bună calitate pentru site-ul.

întrebări de interviu Digital Marketing

definiți CPM, CPC, CTR, CPC.

CPM înseamnă pe cost pe mia de afișări, care este utilizat în anunțurile grafice sau PPC. Este valoarea unui agent de publicitate trebuie să plătească pentru o mie de afișări ale anunțului.

CPV reprezintă un cost per vizualizare care este utilizată în anunțurile video. Aceasta este suma pe un agent de publicitate trebuie să plătească pentru fiecare vizualizare a videoclipului.

CPC reprezintă costul pe clic, care reprezintă suma pe un agent de publicitate plătește pentru fiecare clic al anunțului.

Ce vrei să spui prin conversie?

Conversie înseamnă că atunci când un vizitator completează formularul dându numele său, detalii de e-mail sau cumpără produsul.

între SEO, că, SMM, E-mail marketing, care vă place să faceți și să se gândească mai eficient?

În situația actuală, Eu dau prioritate tuturor ca orice afacere are nevoie de profit. Dacă ați depinde numai SEO atunci nu se poate obține conduce într-o perioadă scurtă de timp. Apoi te duci pentru PPC sau Facebook de marketing pe care le poate da rezultate imediate.

Cum faci cercetare de cuvinte cheie?

Aleg cuvântul cheie coadă lungă, cu o concurență medie sau joasă. Pentru că, dacă luați cuvântul cheie coada lung, atunci acesta va fi mai ușor să rang cuvinte cheie coada scurte. Eu folosesc Planificatorul de cuvinte cheie Google, Alexa instrument de cuvinte cheie, și Yoast SEO sugerează pentru a verifica competiția a cuvântului cheie. In afara de, Aleg cuvinte cheie din Quora, Aprinde cărți.

întrebări de interviu Digital Marketing

Cum de a îmbunătăți scorul de calitate a unui anunț?

Scorul de calitate al unui anunț depinde de relevanța cuvintelor cheie și a anunțurilor și, de asemenea, calitatea paginii de destinație. Asa ca voi alege cuvintele cheie relevante pentru pagina de destinație și să creați anunțuri în mod corespunzător.

Cum folosiți social media pentru comercializare?

Eu folosesc social media pentru a conduce vehicule de trafic și de expunere a mărcilor. Am obține conduce prin postarea de posturi și imagini de calitate. Eu folosesc diverse grupuri, comentând postările și plătite de marketing pe Facebook, LinkedIn. Eu folosesc Facebook de marketing pentru a stimula posta, crește link-uri de pagini, vizita site-ul, etc.

Care social media utilizați cel mai?

Eu folosesc atât Facebook și legat în cele mai multe. După cum Facebook este B2C și B2B Linkedin este de canale, asa ca am da prioritate atât.

Cum găsești site-uri de blog comentând?

Blog-ul comentarea ar trebui să fie făcut pentru blog-uri relevante. Pentru că dacă aveți un backlink din post irelevante sau de calitate scăzută site-, atunci există o șansă de a obține lovit de actualizare pinguin. Eu folosesc interogarea: legate de: sub rezerva de a găsi blog-uri relevante pentru industrie.

Ce instrumente face folosiți?

Eu folosesc diverse instrumente cum ar fi Google Analytics, valori kiss, cuvinte cheie de cercetare Alexa, HubSpot greder, squirrly de audit site, web similare, maiestuos, link-ul asistent, backlinko, ou nebun, semrush etc.

Care sunt cuvintele cheie negative?

În instrument de cercetare de cuvinte cheie, dacă nu avem nevoie de o frază, atunci putem atribui ca un cuvânt cheie negativ.

Care sunt diferitele instrumente de management social media pe care le utilizați?

Eu folosesc tampon, HootSuite, germina instrument social pentru a gestiona diverse conturi de social media. Dar HootSuite Eu folosesc cel mai mult.

întrebări de interviu Digital Marketing

Cum creati un anunț pe Facebook?

Planificare, idee, conceptualizare, proiecta, editare, execuţie: acestea sunt procesul de creare a unui anunț.

Anunțul ar trebui să atragă converti și încântare. Execuție este partea mecanică pe care oricine se poate face urmând niște pași. În cazul în care nu poate atrage și genera conduce atunci ceea ce este în valoare de cheltuieli de mii de bulks?

Planificarea și generarea de idei este un aspect important al unui anunț. Mai mult timp petrecut pe planificarea mai dă randamentul. Anunțul ar trebui să fie create în funcție de subiectele folosind trending calendar de marketing corespunzător. Trebuie să faci cercetări în detaliu cu privire la piață, care sunt publicul nostru țintă, care combinatie de culori ar trebui făcută, care sunt problemele și modul în care se poate ua da soluția. Anunțul ar trebui să fie amuzant.

Noi trebuie să facem o cercetare corectă de piață înainte de a crea un anunț bazat pe tendințele actuale de comercializare. În vânzări și marketing concurența este mare, ca și toată lumea vine cu noua idee de zi cu zi. Trebuie să ne facem testarea A / B, după efectuarea anunțului.

Avem de a proiecta anunțul în așa fel încât să poată impresiona utilizatorii’ psihologia, făcându-le distractiv sau emoție.

întrebări de interviu Digital Marketing

Cum vă crește fani Facebook și pagina de likes?

Există mai multe metode pentru a crește adepți pe Facebook și îi place pagină.

comentarea posturi, Pe grupe de îmbinare, schimb de alții posta, posturi placul, oferind webinarii gratuite, ebooks, anunțurile plătite etc. Partajare micro-bloguri, imagini pe subiecte populare, de asemenea, funcționează bine. Dacă postați informații în mod regulat valoroase, atunci cu siguranta fani creste zi de zi. Dar nu campanii pot plătit neglijare.

Cum se utilizează Twitter pentru dezvoltarea afacerilor?

Twitter este una dintre cele mai mari canale de social media. Puterea există în stare de nervozitate # Etichete. Eu conduc trafic imens pe site-ul meu folosind de trending # Etichete.

Cum folosiți Pinterest și Instagram?

Pinterest și Instagram sunt canale de partajare a imaginilor. Eu folosesc pentru moda, alimente, cu amănuntul, Marci apparels.

În care domenii, sunteți expertiză în?

Calatorie si turism, educaţie, sănătate, de vânzare cu amănuntul de e-commerce, de fabricație, asigurare, tehnologia de informație.

întrebări de interviu Digital Marketing

Care CTR Google preferă: 4/10 sau 6/10?

Google consideră că cea mai mare CTR anunț și bune performanțe. Asa de 0.6 este mai mult decât 0.4. Google va prefera 0.6

Ce informații aveți nevoie de clienții înainte de a rula o campanie de anunțuri?

Detaliile privind produsele și serviciile, Bugetul total, limita.

În cele din urmă interviul se termină cu o strângere de mână.

Nu ratați:

întrebări de interviu SEO pentru Freshers.

Top off strategii SEO pagină.

Alăturați-vă curs gratuit !

Inscrie-te acum

Nu voi renunța niciodată departe, comerț sau vinde adresa de e-mail. Vă puteți dezabona în orice moment.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)

  • Indrajit

   Acest articol ma ajutat foarte mult în curs de pregătire interviu.

  • Indrajit

   Blogul util pentru solicitanții de locuri de muncă

  • Sam cu nisip

   Este foarte util pentru debutantilor, Vă mulțumim pentru partajarea