споделя това

Научете Advance курс по дигитален маркетинг:

Растеж и бъдещето на дигиталния маркетинг:

Интернет е променил света и през следващия век ще бъде епохата на интернет. Всеки бизнес ще бъде на линия.

От обувка до образование всичко е онлайн днес. За да направите онлайн бизнес трябва да знаете за дигитален маркетинг. Без дигитален маркетинг, как може ли да си представите един онлайн бизнес?

Според скорошно проучване, Дигитален маркетинг е най-високата зараждащата се индустрия. Преди 10 години след преминаване от студенти, използвани за извършване на определена работа. Но сега сценарият е променен.

Това е възрастта на предприемачеството. Всеки иска да направи свой собствен бизнес. Можете да направите бизнеса си навсякъде и по всяко кътче на света чрез създаване на офис с лаптопа си, като просто създаването на уебсайт и прави маркетинг.

Поради нарастването на мобилната индустрия хора предпочитат да търсите информация по телефона, които ще преминат потребител на работния плот в следващото десетилетие. Индустрията на електронната търговия е в начален сега. индустрии за електронна търговия се нуждаят от силно цифров социално и маркетинг съдържание. Той ще създаде милиони работни места.

Pm Нарендра Моди стартира Digital Индия, Което ще създаде около 20 милион работни места. Хора от всякаква научна степен като Bcom, бакалавър, B.A, B.tech, Мба може да има достатъчно възможности в тази област.

Налице е погрешно впечатление, че хората само от технически опит може да направи тази работа. Хора от всякаква поток разполагат с голяма свобода в тази област. Просто трябва да имате добър английски знания и стабилно техническо познание.

Дигитален Маркетинг осигурява хиляди път, за да печелят пари. Може да стане блогър, Seo експерт, Социални медии маркетинг, копие писател, SEM специалист, Партньорски маркетинг, Електронната търговия предприятието.

Чрез дигитален маркетинг много млади специалисти и предприемачи са се установили в много кратък период от време. Много електронна търговия платформи като Alibaba, бъда, Амазонка, Flipkart, иБей, жилище, magicbriks направили марки в кратък период от цифрова платформа.

Отминаха дните, когато хората са зависими от изходящи маркетинг. Изходящ маркетинг като Телевизионни реклами, радио реклами, насипни SMS, нежелани телефонни обаждания всички са смущения сега е ден. Клиентите са умни днес. Първи, те проучват продукти в интернет, след придобиване на информация, за да го купя.

Когато гледате любимото си шоу и реклама идва само да сменим канала. Тук маркетинг само крещят, това е моят продукт, моята служба, купите този, купувам, че… UOF! Така раздразнен! Ако се свържете с някой за информация на техните услуги, те ви безпокоя, като се обадите отново и отново. Този сценарий е добре до 2010-12.

Но сценарият е няма да се промени. Ако искате да се поддържа на пазара, което трябва да се приложи новата технология маркетинг т.е. външен маркетинг. Тук не е нужно да отидете на всеки клиент или викаш да купите този.

Клиентите ще бъдат автоматично привлечени от вашите продукти и услуги, както като магнит привлича като. Този метод е важността на клиента и се основава на изграждането на доверие, споделяне на информация. Искам да спомена, че входящ маркетинг, уеб маркетинг, онлайн маркетинг и интернет маркетинг всички са едно и също.

Според доклад на изследването, интернет маркетинг ще създаде милиони работни места в световен мащаб през следващото десетилетие. Всеки иска да прави бизнес с изключение на работните си места. След това всеки бизнес се нуждае от сайт, за да се установи като орган на пазара.

За да бъде едно интернет маркетинг изисква от вас добро техническо умение и аналитична. Как да създадете сайт, как да го оптимизира за търсачката, социални медии маркетинг, Видео маркетинг всичко, което трябва да се нуждаят от помощта на експерти.

От горното графиката, можете да видите екскурзията на Дигитален Маркетинг срещу традиционния маркетинг. Това е графиката от Google Тенденции.

Защо трябва да се направи дигитален маркетинг вместо традиционния маркетинг?

 • Тя е много по-евтино в сравнение с отиване или традиционния маркетинг.
 • Изходящ създава безредие.
 • Можете лесно да се насочите към някоя област, възрастова група, пол, професия.
 • Клиентите могат да видят продуктите си според техния избор и път.
 • Вие можете да насочвате клиентите си на всяко място по ваш избор.

Way2inspiration ви носи на Advance дигитален маркетинг програма за обучение, където можете да научите Advance дигитален маркетинг програма Online. Вече споменах Основно съдържание на курса. можете да изтеглите пълния курс детайл тук.

Въведение в дигитален маркетинг:

Какво е маркетинг? Как да направим маркетинг? Какво е дигитален маркетинг? Разликата между традиция и дигитален маркетинг. Предимства на дигитален маркетинг.

Изработка на уеб сайт и дизайн:
Всеки бизнес се нуждае от уеб сайт днес. От малък магазин за мултинационална компания как може ли да си представите да се създаде бизнес, без един сайт? Но като цифров маркетинг, не е нужно да се потопите дълбоко в света на кодиране като HTML, CSS, PHP.

Можете лесно да създадете свой собствен сайт и да управлявате вашия бизнес чрез изучаване на системата за управление на съдържанието на. Можете да се развиват и дизайн на страницата си с CMS платформа като WordPress, Joomla, Drupal, Magento. Като за начинаещи, трябва да знаете, WordPress и останалата част от всичко е торта разходка.

Какво е уебсайт? Различни видове уеб сайтове. Концепцията на домейн и хостинг. Фундаментални на Html, CSS, Javascript. Популярни CMS WordPress, Joomla, Drupal, разработване на уебсайт с WordPress, Управление на теми, меню, тагове, мнения, страници, плъгини и джаджи с жива проект.

Оптимизация за търсачки:
Как може да очакваме вашия сайт, без да SEO? Без SEO, Вашият сайт е точно като мъртво тяло. Сега-а-ден SEO не е лесно, тъй като по-рано.

Но ако се научите напълно да можете лесно да се класира на страницата си в началото на страницата на Google. Предимството му е, че е свободен и с някои леки усилия, можете да получите на страницата си в най-горната позиция. Като професионален SEO, можете лесно да започнете кариерата си в различни фирми.

Основи на SEO. Как SEO е променена. Видове ключови думи. Изследването на ключови думи и конкуренцията. Бизнес анализ и категоризиране. инструмент за планиране на ключови Google.

На страница и на разстояние страница оптимизация. Местна стратегия за Seo. Google алгоритми и актуализации и процеса на възстановяване.

PPC Маркетинг [Adwords + Bing]

Търсачката маркетинг или PPC е сумата, платена маркетинга. Вие не само може да разчита на Seo затова трябва PPC. С тази помощ, лесно можете да получите много клиенти. Seo отнема време, но PPC дава незабавен резултат.


Какво се плаща маркетинг? Adwords основен. настройка на профила. настройки на кампанията. създаване на рекламни групи, създаване на рекламна, Тези типове, рекламен търг, рекламен ранг, резултат за качество, стратегия за офериране, Рекламни формати и удължаване, кампания DSA. проследяване на реализациите, Сегменти и филтри, нива на достъп, Моят клиентски център, Adwords инструмент редактор, ремаркетинг
дисплей реклама, Електронната търговия и търговски реклами, Мобилен маркетинг, видео маркетинг Използването на AdWords

Социални медии маркетинг:

Ако го направите правилно SMM с минимални усилия можете да получите много на посетителите на страницата си. Можете да направите своя Facebook, YouTube, кикотене страница и я насърчава. Просто трябва да знаете техниката за привличане на посетители към вашия сайт. Там са платени маркетингови функции в Facebook, Twitter също.

Въведение в социални медии маркетинг, Социални медии оптимизация, Facebook маркетинг, реклама във Facebook, Twitter маркетинг, YouTube маркетинг, Google + маркетинг, Linkedin маркетинг, Instagram маркетинг, Pinterest маркетинг, други социални медии мрежи и споделяне на документи мрежи

имейл маркетинг:

Когато се води от вашия сайт, използвайки абонирате форми след което можете да направите, имейл маркетинг чрез използване на Feedburner, MailChimp, Aweber като софтуер. Можете да изпращате поща от график с помощта на инструмент за автоматизация.

Значението на имейл маркетинг, софтуер популярни имейл маркетинг, E-mail маркетинг стратегия, E-mail маркетинг с мейл шимпанзе, създаване на списъци, кампания, регистрирайте се форми, дизайн бюлетин, Масово изпращане на имейли, инструмент за автоматизация.

Онлайн репутация мениджмънт:

Необходимост от ORM, Анализ на + съм и отрицателната репутация на марките, сайтове за подаване на жалби, социална медия, mouthshut, justdial мнения, Казуси, Инструменти за ORM, План за действие за отстраняване на отрицателните мнения
Входящ маркетинг: Какво е външен маркетинг? Съдържание маркетинг, Видове съдържание, идеи за съдържанието поколение, Infographic създаване, създаване на целевата страница, сертифициране Hubspot.

Google Анализ:

Значението на Анализ за бизнес, Популярни софтуери Анализ, ключови показатели за ефективност в анализ, Google анализ, Посещения и потребители, Степента на отпадане, честотата на излизане, процент на реализация, ангажимент, Инсталиране анализ код в сайта, анализ на структурата на профила, Инструменти в анализите, настройки в анализ, отчети в реално време.
отчетите за аудиторията, отчети за придобиванията, отчети за поведението, Експерименти, проследяване на реализациите.

Google Adsense:

Как Google Adsense работи, Топ лицата с Adsense, Adsense насоки, Намирането на правилното ниша за уебсайта, Видове профил в програмата на, формат и размери на рекламата, Наддаване Модели, Добавяне на код в сайта си / с помощта на приставката, Блокиране на реклами.

Content Marketing:

Как може да се очаква един сайт без съдържание? Съдържание играе решаващата роля в входящ маркетинг. Посетители се превръщат само от вашето съдържание.

Целта на маркетинг съдържание, Интригуващи техники за писане на съдържание, Магнитни заглавия техники за писане, техники на съдържание писмено от експерти, Насърчаване на вашето съдържание. Казуси.

Blogging & Партньорски маркетинг:

Blogging е станал няколко милиона индустрия днес. Просто правиш някои трудно усилие в началото и в покой е забавно. Парите идват, докато спите. Просто сте необходим тема ниша и след това да напишете своето собствено съдържание или да наемете писател съдържание, за да напишете съдържанието. Можете да направите партньорски маркетинг за насърчаване на други продукти на базата на вашата ниша тема.

Какво е блог, видове блог, стратегия съдържание писане, намери своя ниша в блоговете, важността на видео блогване, Топ Партньорски маркетинг мрежи по целия свят, Партньорски маркетинг модели на плащане, Насърчаване на продукти в съответствие с вашето съдържание ниша.

Мобилният маркетинг:

Според докладва, мобилните потребители ще преодолеят потребителите на настолни компютри през следващото десетилетие.
Основи на мобилен маркетинг, Мобилен маркетинг и социални медии, инструменти за създаване мобилен уебсайт,инструменти за създаване на мобилни приложения, реклама на мобилния, SMS маркетинг, създаване на мобилно приложение

Електронната търговия маркетинг:
Растежът на пазара на електронната търговия, Най-високо е-търговия в целия свят, SEO на сайт за електронна търговия, развитие на електронната търговия сайт с CMS (Drupal, Magento), Партньорски маркетинг за електронна търговия.
Олово поколение:
Разбирането на олово поколение за бизнес, създаване на целеви страници, A / B тестване, олово стратегия грижовна, превръщане на оловото на клиента, разбиране олово фуния, Казуси.

Бизнес мениджмънт и предприемачество:

Основен на финансовото управление, Бизнес идея Generation, Бизнес планиране, стойност, Поставяне на цели, за генериране на идеи за бизнес, Предприемачество и бъдеще обхвата си.

Защо да Научете Advance курс по дигитален маркетинг онлайн?

Има много сайтове, които могат да се отнасят за да получат основни познания за Blogging, Content Marketing, имейл маркетинг, SEO. Но не можете да получите последователно. Като начинаещ, имате нужда от правилното ориентиране.

Този курс ще ви помогне да научите онлайн на свой собствен път, което е за предпочитане от работещи хора, домакини, Кандидат-студентите, Предприемачите. Можете да направите работата си ден и едновременно присъстват на класа.

 • В момента има факултети, имащи 8+ години опит като по-задълбочени познания в SEO, SEM, SMM, дигитален маркетинг.
 • В реално време Казуси с Стаж Сертифициране.
 • Възлагане и задачите в края на всеки клас.
 • Adwords и Входящ Маркетинг Сертифициране.
 • Opportunity да печелят, докато Научете чрез стартиране на онлайн бизнес в блоговете, Партньорски маркетинг.
 • Екстра Doubt Clearing клас.