Jaa tämä

Opi Advance Digital Marketing Course:

Kasvua ja tulevaisuuden digitaaliseen markkinointiin:

Internet on muuttanut maailmaa ja ensi vuosisadalla tulee olemaan aikakauden Internetissä. Jokainen liike on verkossa.

Kenkä koulutukseen kaikki on verkossa tänään. Voit tehdä online-liiketoiminnan sinun täytyy tietää digitaalisen markkinoinnin. Ilman Digital Marketing, miten voit kuvitella online-liiketoimintaa?

Tuoreen kyselyn, Digitaalinen markkinointi on korkein kasvava teollisuudenala. Ennen 10 vuotta ohitettuaan pois opiskelijoiden tapana tehdä työtä. Mutta nyt tilanne on muuttunut.

Tämä on ikä yrittäjyys. Jokainen haluaa tehdä oman yrityksen. Voit tehdä liiketoimintaa missä tahansa milloin tahansa maailmankolkkaan perustamalla toimiston kanssa kannettavan tietokoneen vain luoda sivusto ja tekee markkinoinnin.

Johtuen kasvun mobiilialan ihmiset haluavat etsiä tietoa puhelin, joka tulee ylittämään työpöydän käyttäjä ensi vuosikymmenellä. Sähköisen kaupankäynnin alalla on alku nyt. Verkkokaupan teollisuudenalat tarvitsevat vahvaa digitaalista sosiaalista ja sisällön markkinointi. Se luo miljoonia työpaikkoja.

Pm Narendra Modi on käynnistänyt Digitaalinen Intia, Joka luo noin 20 miljoonaa työpaikkaa. Ihmiset kaikista korkeakoulututkinnon kuten BCom, BSc, BA, B.tech, mba voi olla runsaasti mahdollisuuksia tällä alalla.

On väärä käsitys ihmiset vain tekninen tausta voi tehdä tätä työtä. Ihmiset kaikista virrasta on erilaisia ​​tällä alalla. Juuri sinun täytyy olla hyvä Englanti tuntemus ja hyvä tekninen tietämys.

Digitaalinen markkinointi tarjoaa tuhansia polku ansaita rahaa. Voit tulla bloggaaja, SEO asiantuntija, Sosiaalinen media markkinoija, kopio kirjailija, SEM asiantuntija, kumppaniksi markkinoija, Verkkokaupan yritys.

Digitaalisen markkinoinnin monet nuoret ammattilaiset ja yrittäjät ovat vakiinnuttaneet asemansa hyvin lyhyessä ajassa. Monet sähköisen kaupankäynnin alustoille, kuten Alibaba, olla, amazon, Flipkart, eBay, kotelo, magicbriks ovat tehneet merkin lyhyessä ajassa digitaalisella alustalla.

Takana ovat ne ajat, jolloin ihmiset olivat riippuvaisia ​​lähtevän markkinointi. Lähtevä markkinointi kuten TV-mainosten, radiomainosten, massa tekstiviestejä, cold calling kaikki ovat häiriöt nyt päivää. Asiakkaat ovat älykkäitä tänään. Ensimmäinen, he hakevat tuotteita verkossa sitten hankkia tietoa ostaa sen.

Kun katselet suosikki näyttää ja mainoksen tulee juuri vaihtaa kanavaa. Täällä markkinoijat vain huutaa tämä on minun tuote, palveluni, ostaa, ostaa että… oooph! joten harmitti! Jos otat yhteyttä jonkin tietoa heidän palvelun häiritä soittamalla uudestaan ​​ja uudestaan. Tämä skenaario oli ok saakka 2010-12.

Mutta tilanne on tulee muuttumaan. Jos haluat selviytyä markkinoilla on haettava uutta markkinointiteknologian eli ulkomailta markkinointi. Täällä ei tarvitse mennä kunkin asiakkaan tai huutaa ostaa tätä.

Asiakkaat automaattisesti puoleensa tuotteita ja palveluja samankaltaisina kuin magneetti vetää. Tämä menetelmä on asiakaslähtöinen ja perustuu luottamukseen rakennus, tiedon jakamista. Haluan mainita, että saapuva markkinointi, verkkomarkkinointi, online-markkinoinnin ja Internet-markkinointi kaikki ovat samaa.

Mukaan Selvityksessä, Internet-markkinoinnin luo miljoonia työpaikkoja maailmanlaajuisesti ensi vuosikymmenellä. Jokainen haluaa tehdä liiketoimintaa erillään työpaikkansa. Sitten jokainen yritys tarvitsee verkkosivuilla perustaa viranomaisena markkinoilla.

Ollakseen Internet-markkinoija tarvitset hyvä tekninen ja analyyttinen taitoa. Miten luoda sivuston, miten optimoida sen hakukoneen, sosiaalisen median markkinointi, video markkinointi kaikki olet tarvitsevat asiantuntijoiden avulla.

Edellä olevasta kaaviosta, näet vaellukselle Digital Marketing vastaan ​​perinteisen markkinoinnin. Tämä on kuvaajan Google Trends.

Miksi sinun pitäisi tehdä Digitaalinen markkinointi sijaan perinteisen markkinoinnin?

 • Se on hyvin halvempi verrattaessa lähtevä tai perinteistä markkinointia.
 • Lähtevä luo häiriötä.
 • Voit helposti kohdistaa mihin tahansa alueeseen, ikäryhmä, sukupuoli, ammatti.
 • Asiakkaat näkevät tuotteet oman valinnan mukaan ja aika.
 • Sinun voi kohdistaa asiakkaille tahansa valintasi mukaan.

Way2inspiration tuo Advance Digital Marketing koulutusohjelma, jossa voit oppia Advance Digital Marketing Program Online. Olen maininnut pääsisältö kurssin. voit ladata koko kurssin tässä yksityiskohtaisesti.

Johdatus Digital markkinointiin:

Mikä on markkinoinnin? Miten teemme markkinointi? Mikä on digitaalisen markkinoinnin? Eroa perinteisiin ja digitaalisen markkinoinnin. Edut Digital Marketing.

Sivuston kehittämiseen ja suunnitteluun:
Jokainen yritys tarvitsee verkkosivuilla tänään. Pienistä tallentaa monikansallisen yrityksen miten voit kuvitella perustaa liiketoimintaa ilman verkkosivuilla? Mutta kuten digitaalinen markkinoija, sinun ei tarvitse syöksyä syvälle maailmaan koodaus kuten HTML, CSS, PHP.

Voit helposti luoda oma verkkosivusto ja ajaa liiketoiminnan oppimalla content management system. Voit kehittää ja suunnitella sivusi CMS alustalla kuten WordPress, Joomla, drupal, Magento. Alkuruokana, sinun täytyy tietää WordPress ja loput kaikkien on kakku kävellä.

Mikä on Web-sivuston? Erilaisia ​​sivustoja. Käsite Domain ja hosting. Fundamental html, CSS, javascript. Suosittuja CMS WordPress, Joomla, drupal, kehittäminen verkkosivuilla WordPress, toimitusjohtaja teemat, valikko, tunnisteet, viestiä, sivut, laajennuksia ja widgetit elävää Projekti.

Hakukoneoptimointi:
Miten voitte odottaa sivustosi ilman SEO? ilman SEO, sivusto on aivan ruumis. Nyt-a-päivää SEO ei ole helppoa kuin aiemmin.

Mutta jos oppii perusteellisesti voit helposti sijoitus sivusi alkuun sivulla Google. Sen etuna on se on ilmainen ja joitakin lieviä vaivaa, voit saada sivusi yläasentoon. Kuten SEO ammattilainen, voit myös helposti aloittaa urasi eri yrityksissä.

Perusteet SEO. Miten SEO on muuttunut. Tyypit avainsanoja. Avainsanan tutkimus ja kilpailu. Liiketoiminnan analysointi ja luokittelu. Googlen avainsanojen suunnittelija työkalu.

Sivulla ja off sivu optimointi. Paikalliset SEO strategia. Googlen algoritmien ja päivitykset ja toipuminen.

PPC Markkinointi [Adwords + Bing]

Hakukonemarkkinointi tai PPC on maksettu markkinointi. Et voi vain luottaa Seo siksi tarvitset PPC. Tämän ohje, voit helposti saada paljon asiakkaita. Seo vie aikaa, mutta PPC antaa sinulle välitön tulos.


Mikä on maksettu markkinointi? Adwords perus-. Tiliasetusten. kampanja-asetusten. adgroup luominen, mainoksen luominen, Avainsanahakutyyppejä, mainoshuutokauppa, mainoksen sijoitus, laatupisteet, hintatarjousstrategia, Mainosmuodot ja laajennus, DSA kampanja. tulosseuranta, Segmentit ja suodattimet, pääsytasot, Oma asiakaskeskus, AdWords Editor työkalu, uudelleenmarkkinointi
mainostavan, Sähköinen kaupankäynti ja ostoksia mainoksia, mobiilimarkkinoinnin, video markkinointi käyttämällä AdWordsin

Sosiaalisen median markkinointi:

Jos teet SMM kunnolla pienellä vaivalla voit saada paljon kävijöitä sivulle. Voit tehdä facebookissa, youtube, Twitter sivu ja edistää sitä. Juuri sinun täytyy tietää tekniikka houkutella kävijöitä sivullesi. Siellä maksetaan markkinoinnin toiminnot facebookissa, twitter myös.

Johdatus sosiaalisen median markkinoinnin, Sosiaalinen media optimointi, Facebook markkinointi, Facebook mainonta, Twitter markkinointi, youtube markkinointi, Google + markkinointi, Linkedin markkinointi, Instagram markkinointi, pinterest markkinointi, muut sosiaalisen median verkostot ja dokumenttien jakamiseen verkoissa

email markkinointi:

Kun saat johtaa sivuston avulla tilata lomakkeita voit tehdä sähköpostitse markkinointi käyttämällä Feedburner, MailChimp, AWeber kuten ohjelmistojen. Voit lähettää postin aikataulujen avulla automaatio työkalu.

Tärkeyttä email markkinointi, Suosittu email markkinointi-ohjelmisto, Email markkinointistrategia, Email markkinoinnin mail simpanssi, luetteloiden luomisesta, kampanja, rekisteröityä lomakkeet, uutiskirje suunnittelu, irtotavarana sähköpostitse, automaatio työkalu.

Online maine Management:

Tarpeessa ORM, Analyysi ve ja-ve maine tuotemerkkejä, valitus sivustot, sosiaalinen media, mouthshut, justdial arvostelua, Tapaustutkimuksia, Välineitä ORM, Toimintasuunnitelma poistaa ve arvostelut
Saapuva markkinointi: Mikä on saapuva markkinointi? sisällön markkinointi, Sisältötyyppejä, Sisällön luominen ideoita, infographic luominen, Aloitussivu luominen, Hubspot sertifiointi.

Analytics:

Tärkeyttä Analytics Business, Suosittu Analytics ohjelmistot, keskeisiä suorituskyvyn mittaamisen analytiikkaan, Google Analytics, Vierailuja ja käyttäjät, poistumisprosentista, poistumissuhde, muuntokurssi, Sitoumus, Analyticsin asentamisen koodin sivustoon, Analytics-tilin rakenne, Työkalut analytiikkaan, asetukset analytiikka, reaaliaikaiset raportit.
Yleisöraportit, hankinta-raportit, käyttäytyminen raportit, kokeilut, tulosseuranta.

Google Adsense:

Miten Google Adsense, Top Adsense palkansaajien, Adsense suuntaviivat, Löytää oikea markkinarako verkkosivuilla, Tyypit AdSense-tili, Mainosmuoto ja koot, hinnoittelu mallit, Lisäämällä koodin sivustosi / laajennuksen avulla, mainosten estäminen.

sisältö markkinoinnin:

Miten voitte odottaa verkkosivuilla ilman sisältöä? Sisältö näyttelee ratkaisevaa roolia ulkomailta markkinointiin. Vierailijat muunnetaan vain sisältöä.

Tavoitteena sisältöä markkinointi, Kiinnostavaa sisältöä laatimistekniikat, Magneettinen otsikoihin laatimistekniikat, sisältö kirjallisesti tekniikoita asiantuntijoiden, Mainostaa sisältöä. Tapaustutkimuksia.

bloggaaminen & Kumppanuusmarkkinointi:

Bloggaaminen on tullut monen miljoonan teollisuuden tänään. Vain et jotkut kovaa työtä alussa ja loput on hauskaa. Raha tulee nukkuessa. Vain sinä tarvinneet oma aihe ja sitten kirjoittaa oman sisällön tai vuokrata sisällön kirjailija kirjoittaa sisältöä. Voit tehdä affiliate markkinointi edistää toisten tuote perustuu omaan oma aihe.

Mikä on blogi, tyyppisiä blogi, Sisällön kirjoittaminen strategia, löytää oma niche bloggaaminen, tärkeyttä videoblogin, Top affiliate markkinointi verkoissa maailmanlaajuisesti, Affiliate markkinointi maksu malleja, Edistävien tuotteiden mukaan kapealla sisältöä.

mobile Marketing:

Mukaan raportin, mobiilikäyttäjien voittaa työpöytäkäyttäjille ensi vuosikymmenellä.
Perusteet mobiilimarkkinoinnin, Mobiilimarkkinoinnin ja sosiaalinen media, työkalut mobiilisivustoon,työkalut mobiilisovellusta, mainonta mobiili, SMS markkinointi, luodaan mobiilisovellus

Verkkokaupan markkinointi:
Kasvu sähköisen kaupankäynnin markkinoilla, Top sähköisen kaupankäynnin ympäri maailmaa, SEO e-commerce sivusto, verkkokaupan kehittämiseen CMS (drupal, Magento), Affiliate markkinointi sähköisen kaupankäynnin.
johtaa sukupolven:
Ymmärtäminen johtaa sukupolven yrityksille, aloitussivuihin, A / B-testaus, lyijy vaaliminen strategia, muuntaminen lyijyä asiakkaalle, ymmärtäminen johtaa suppilo, Tapaustutkimuksia.

Business Management ja yrittäjyys:

Basic talousohjauksen, Liikeidea Generation, Liiketoiminnan suunnittelu, Arvo, Tavoitteiden asettaminen, Ideointia yrityksille, Yrittäjyys ja sen tulevaa soveltamisalaa.

Miksi Opi Advance Digitaalinen markkinointi kurssin verkossa?

On olemassa monia sivustoja voit viitata saavat perustiedot bloggaaminen, sisältö markkinoinnin, email markkinointi, SEO. Mutta et voi saada peräkkäin. Kuin aloittelija, tarvitset asianmukaista ohjausta.

Tämä kurssi auttaa sinua oppimaan verkossa omalla aikaa, joka on parempi työskentelemällä henkilöiden, kotiäidit, Opiskelijat, yrittäjät. Voit tehdä oman päivä työtä ja samalla Tunnilla.

 • Meillä on tiedekunnissa ottaa 8+ vuoden kokemus ottaa syvällistä tietämystä SEO, SEM, SMM, digitaalinen markkinointi.
 • Reaaliaikainen tapaustutkimuksia Työharjoittelu sertifiointi.
 • Tehtävä ja Task lopussa kunkin luokan.
 • Adwords ja Saapuva markkinointi sertifiointi.
 • Tilaisuus ansaita samalla opit aloittamalla online-liiketoiminnan bloggaaminen, Kumppanuusmarkkinointi.
 • Extra Doubt Clearing Class.