imparte asta

Aflați mai multe Curs Advance Digital Marketing:

Creștere și Viitorul marketingului digital:

Internetul a schimbat lumea, iar secolul următor va fi epoca internetului. Fiecare și fiecare afacere va fi on-line.

De la pantof la educație totul este online astăzi. Pentru a face o afacere online trebuie să știți de marketing digital. Fără a Digital Marketing, cum vă puteți imagina o afacere online?

Conform unui studiu recent, digital marketing este cea mai mare industrie în creștere. Inainte de 10 ani după ce trece pe studenti de colegiu folosit pentru a face un loc de muncă. Dar acum scenariul este schimbat.

Aceasta este vârsta antreprenoriatului. Toată lumea vrea să facă propria afacere. Puteți face o afacere oriunde, în orice colț al lumii, prin crearea unui birou cu laptop-ul prin crearea doar un site și de a face de marketing.

Ca urmare a creșterii în industria de telefonie mobilă oamenii preferă să caute informații pe telefon, care va traversa utilizatorul pe ecranul monitorului în următorul deceniu. Industria de e-commerce este in start acum. industriile de e-commerce nevoie de marketing social și a conținutului digital puternic. Aceasta va crea milioane de locuri de muncă.

Pm Narendra Modi a lansat Digital India, Ceea ce va crea în jurul valorii de 20 milioane de locuri de muncă. Oameni de la orice grad academic cum ar fi Bcom, BSC, B.a, B.tech, Mba pot avea ample de oportunități în acest domeniu.

Există falsa impresie că numai oamenii din fundal tehnic poate face acest lucru. Oameni din orice flux are un domeniu larg în acest domeniu. Trebuie doar să aibă o bună cunoaștere limba engleză și sunet cunoștințe tehnice.

Digital Marketing oferă mii de cale pentru a câștiga bani. S-ar putea deveni un blogger, expert SEO, marketing Social Media, scriitor copie, specialist SEM, marketing afiliat, E-commerce întreprindere.

Prin intermediul marketingului digital, mulți tineri profesioniști și antreprenori s-au stabilit în perioadă foarte scurtă de timp. Mai multe platforme de e-commerce, cum ar fi Alibaba, fi, amazon, FlipKart, eBay, carcasă, magicbriks au făcut un semn într-o perioadă scurtă de platforma digitală.

Gone sunt acele zile în care oamenii au fost dependente de marketing extern. de introducere pe piață de ieșire cum ar fi anunţurile TV, anunțuri radio, SMS-uri în vrac, de asteptare la rece toate sunt întreruperi acum o zi. Clienții sunt inteligente astăzi. Primul, ele produse de cercetare pe web, apoi obține informațiile să-l cumpere.

Când vizionați emisiunea preferată și un anunț vine schimbi canalul. Aici marketing striga doar acesta este produsul meu, serviciul meu, cumpăra acest, cumpăra că… oooph! Așa că enervat! Dacă luați legătura cu oricare dintre informații pentru a serviciului lor te deranjeze prin apel din nou și din nou. Acest scenariu a fost ok până la 2010-12.

Dar, scenariul se va schimba. Dacă doriți ca să susțină pe piață trebuie să se aplice noua tehnologie de introducere pe piață și anume de intrare de marketing. Aici nu trebuie să meargă la fiecare client sau striga pentru a cumpăra acest.

Clienții care vor fi atrase în mod automat la produse și servicii dvs., cum ar atrage un magnet. Această metodă este customer centric și bazată pe construirea încrederii, schimbul de informații. Vreau să menționez aici că marketingul de intrare, web marketing, marketing online si internet marketing toate sunt aceleași.

Conform unui alt raport de studiu, marketing pe internet va crea milioane de locuri de muncă la nivel mondial în următorii zece ani. Toată lumea vrea să facă o afacere în afară de locurile lor de muncă. Apoi, fiecare afacere are nevoie de un site web pentru a stabili ca o autoritate în piață.

Pentru a fi un comerciant de internet aveți nevoie de cunoștințe tehnice și analitice sunet. Cum de a crea un site, cum să-l optimizeze pe motorul de căutare, marketing social media, video de introducere pe piață tot ce au nevoie de ajutorul unor experți.

Din graficul de mai sus, puteți vedea o excursie pe jos de Digital Marketing împotriva marketing tradiționale. Acesta este graficul de la Google Trends.

De ce ar trebui să faci de marketing digital în loc de marketing tradiționale?

 • Este foarte ieftin în comparație cu marketingul extern sau tradiționale.
 • De ieșire creează perturbări.
 • Puteți să direcționați cu ușurință la orice regiune, grupă de vârstă, gen, profesie.
 • Clienții pot vedea produsele dumneavoastră în funcție de alegerea și timpul lor.
 • Poate direcționa clienții din orice locație în funcție de alegerea dvs..

Way2inspiration aduce vă Program de formare în avans Digital Marketing, în cazul în care vă puteți învăța Advance Digital Marketing programul online. Am menționat Sinteza cursului. puteți descărca Detalii complete aici desigur.

Introducere în marketingul digital:

Ce este marketingul? Cum ne face marketing? Ce este de marketing digital? Diferența dintre tradiție și marketing digital. Beneficiile de Digital Marketing.

Dezvoltarea site-ului si design:
Fiecare afacere are nevoie de un site web astăzi. De la magazin mic la companii multinationale cum vă puteți imagina pentru a configura o afacere fara un site web? Dar, ca un comerciant digitală, nu trebuie să plonja adânc în lumea de codificare cum ar fi HTML, CSS, PHP.

Puteți crea cu ușurință propriul dvs. site-ul și a alerga afacerea dvs. prin învățare sistemul de management al conținutului. Aveți posibilitatea să dezvolte și să proiectați pagina cu platforma CMS cum ar fi WordPress, Joomla, drupal, magento. Ca un starter, trebuie să știți WordPress și restul tuturor este o plimbare tort.

Ce este un site web? Diferite tipuri de site-uri web. Conceptul de domeniu si hosting. Fundamental de HTML, CSS, JavaScript. Populare CMS WordPress, Joomla, drupal, dezvoltarea unui site web cu WordPress, gestionarea temelor, meniul, Etichete, posturi, pagini, plugin-uri și widget-uri cu proiect în direct.

Optimizare motor de căutare:
Cum vă puteți aștepta site-ul dvs., fără SEO? Fără a SEO, site-ul dvs. este la fel ca un cadavru. Acum o zi SEO nu este ușor ca mai devreme.

Dar dacă ai învăța temeinic vă puteți rang cu ușurință pagina dvs. de pe pagina de sus a Google. Avantajul este că este liber și cu un efort ușoară, puteți obține pagina dvs. în poziția superioară. Ca un profesionist SEO, De asemenea, puteți începe cu ușurință cariera în diferite companii.

Bazele de SEO. Cum de SEO a fost modificat. Tipuri de cuvinte cheie. cuvinte cheie de cercetare și de concurență. Analiza de afaceri și de clasificare. Google instrument de cuvinte cheie Planificatorul.

La pagina si off pagina de optimizare. Strategia locală SEO. algoritmi și actualizări de la Google și procesul de recuperare.

PPC Marketing [AdWords + Bing]

Motor de căutare de introducere pe piață sau PPC este plătit de marketing. Nu te poți baza doar pe SEO, care este motivul pentru care aveți nevoie PPC. Cu acest ajutor, puteți obține cu ușurință o mulțime de clienți. SEO are nevoie de timp, dar PPC vă oferă imediat rezultate.


Ce este plătit de introducere pe piață? AdWords fundamental. configurarea contului. setările campaniei. creație al grupului de anunțuri, creare a anunțurilor, Tipuri de potrivire a cuvintelor cheie, licitație publicitară, Locul de anunțuri, scorul de calitate, Strategia de licitare, Formatele de anunțuri și extinderea, campanie DSA. urmărirea conversiilor, Segmente și filtre, nivelurile de acces, Centrul meu de clienți, instrument Editorul AdWords, remarketing
publicitate de afișare, E-commerce și anunțurile de cumpărături, Mobile marketing, marketing video folosind adwords

marketing social media:

Dacă veți face în mod corespunzător cu un efort SMM minim puteți obține o mulțime de vizitatori la pagina dvs.. Puteți face facebook ta, youtube, twitter pagina și de a promova-l. Trebuie doar sa stii tehnica de a atrage vizitatori la pagina dvs.. Caracteristici de introducere pe piață sunt plătite în facebook, stare de nervozitate, de asemenea,.

Introducere în marketing social media, Optimizare social media, Facebook marketing, publicitate facebook, stare de nervozitate de marketing, youtube de marketing, Google + marketing, linkedin de introducere pe piață, instagram de introducere pe piață, pinterest de introducere pe piață, alte rețele media sociale și rețele de partajare a documentelor

Email Marketing:

Atunci când obțineți conduce de la site-ul dvs. prin utilizarea aboneze formulare atunci puteți face e-mail marketing prin utilizarea FeedBurner, MailChimp, AWeber cum ar fi software-ul. Aveți posibilitatea să trimiteți mail prin programare folosind instrumentul de automatizare.

Importanta e-mail marketing, software-ul de marketing de e-mail populare, Strategia de e-mail marketing, e-mail marketing cu e-mail cimpanzeu, crearea de liste, campanie, Înregistrează-te formulare, Design buletinul informativ, emailing în vrac, instrumente de automatizare.

Online Reputație Management:

Nevoia de ORM, Analiza de + ve și reputație -ve de brand-uri, Site-uri de reclamații, social media, gura inchisa, comentarii justdial, Studii de caz, Unelte pentru ORM, Plan de acțiune pentru a elimina comentarii -ve
de marketing inbound: Ce este de intrare pe piață? conținut de marketing, Tipuri de conținut, idei de generare de conținut, crearea de ilustrației, creare a paginii de destinație, Certificarea HubSpot.

Google Analytics:

Importanța analizelor pentru mediul de afaceri, Populare Analytics Softwares, valori-cheie de performanță în analiză de, Google Analytics, Vizite și utilizatori, Rata de respingere, rata de ieșire, Rata de conversie, Logodnă, Instalarea de cod de analiză în site-ul, Structura contului de analiză, Unelte în Analytics, setări în Google Analytics, rapoarte în timp real.
rapoarte de audiență, rapoartele de achiziție, rapoarte de comportament, experimentele, urmărirea conversiilor.

Adsense Google:

Cum funcționează Google AdSense funcționează, persoanele cu salarii Adsense Top, orientări Adsense, Găsirea o nișă adecvată pentru site-ul, Tipuri de cont AdSense, Formatul și dimensiunile anunțurilor, Modele de licitare, Adăugarea de cod în site-ul / folosind plugin-ul, blocarea anunțurilor.

Marketing de conținut:

Cum se poate aștepta la un site web fără conținut? Conținut joacă un rol crucial în intrare de marketing. Vizitatorii sunt convertite numai prin conținutul dvs..

Obiectivul marketingului conținutului, Tehnici de scriere de conținut Convingatoare, titluri magnetice scris, tehnici, Tehnici de conținut scris de către experți, Promovarea conținutului dvs.. Studii de caz.

blogging & afiliere de Marketing:

Blogging-ul a devenit mai multe milioane de industria de astăzi. Doar tu faci ceva efort din greu la început și de odihnă este distractiv. Banii vine în timp ce dormi. Tocmai ai nevoie de un subiect de nișă și apoi scrie propriul conținut sau de a angaja un scriitor de conținut pentru a scrie conținutul. Puteți face o marketing afiliat pentru a promova produsul altora bazat pe subiect de nișă.

Ce este un blog, tipuri de blog-, Strategia de scriere de conținut, găsirea dvs. de nișă blogging, importanța video blogging, retele de marketing afiliat de top din întreaga lume, modele de plata de marketing afiliat, Promovarea produselor în funcție de conținutul de nișă.

Mobile Marketing:

Potrivit raportului, utilizatorii mobili vor depăși utilizatorii desktop în următorul deceniu.
Bazele de mobile marketing, mobile marketing și social media, instrumente pentru a crea site-ul mobil,instrumente pentru a crea aplicații mobile, publicitate pe mobil, SMS marketing, crearea de aplicații mobile

E-commerce de marketing:
Creșterea pieței de e-commerce, Sus e-commerce din întreaga lume, SEO unui site de e-commerce, e-commerce de dezvoltare site-ul cu CMS (drupal, magento), de marketing afiliat pentru e-commerce.
generarea de plumb:
Înțelegerea generație de plumb pentru afaceri, crearea de pagini de destinație, Testarea A / B, Strategia de plumb cultivarea, conversia duce la client, pâlnie de plumb înțelegere, Studii de caz.

Managementul afacerilor și spirit antreprenorial:

De bază de management financiar, Generarea de idei de afaceri, Planificarea afacerii, Valoare, Stabilirea obiectivelor, generare de idei pentru afaceri, Antreprenoriatul și domeniul său de aplicare viitoare.

De ce să înveți Advance Digital Marketing Online Curs?

Există mai multe site-uri vă puteți referi pentru a obține cunoștințe de bază despre blogging, Marketing de conținut, Email Marketing, SEO. Dar nu se poate obține secvențial. Ca începător, aveți nevoie de îndrumare corectă.

Acest curs vă ajută să învețe on-line la propriul timp, care este de preferat de către persoanele care lucrează, gospodinele, Studenti de colegiu, antreprenori. Puteți face o treaba de zi și de a participa simultan clasa.

 • Avem facultăți având 8+ ani de experiență având cunoștințe aprofundate în SEO, SEM, SMM, marketing digital.
 • Studii de caz în timp real și cu certificare Internship.
 • Atribuirea de sarcini și la sfârșitul fiecărei clase.
 • AdWords și certificare de marketing inbound.
 • Oportunitate pentru a câștiga în timp ce înveți pornind afacerea online pe blog, afiliere de Marketing.
 • Îndoiala suplimentare de compensare Clasa.