deliti to

Več o tem Advance Digital Marketing Course:

Rast in prihodnost digitalnega marketinga:

Internet je spremenil svet in v naslednjem stoletju se bo dobi interneta. Vsak posel bo na spletu.

Od čevljev do izobraževanja vsem, kar je danes na spletu. Narediti elektronsko poslovanje, kar morate vedeti o digitalni marketing. Brez digitalni marketing, kako si lahko predstavljate, elektronsko poslovanje?

Glede na nedavno raziskavo, Digitalni marketing je najvišje rastoča industrija. pred 10 let po prehodu iz študenti uporabljajo za to delo. Ampak zdaj je scenarij spremenil.

To je starost podjetništvo. Vsakdo želi narediti svoje podjetje. Lahko opravljate svoje delo kjerkoli v vsakem kotičku sveta z vzpostavitvijo pisarno s prenosnim računalnikom, ki ga pravkar ustvarjanju spletne strani in delaš trženje.

Zaradi rasti v mobilni industriji ljudje raje iščejo informacije o telefonu, ki bo prestop uporabnik namizja v naslednjem desetletju. e-trgovina industrija je v začetku zdaj. E-poslovanje industrije potrebujejo močno digitalno socialno in vsebine trženje. To bo ustvarilo na milijone delovnih mest.

Pm Narendra Modi se je začel Digital India, Ki bo ustvaril okoli 20 milijonov delovnih mest. Ljudje iz katerega koli akademske stopnje, kot so Bcom, dipl, B.A, B.tech, MBA lahko dovolj priložnosti na tem področju.

Obstaja napačen vtis, da ljudje lahko le iz tehničnega ozadja to delo. Ljudje iz vsakega potoka imajo široko področje uporabe na tem področju. Samo morate imeti dobro angleško znanje in dobro tehnično znanje.

Digitalni marketing ponuja na tisoče poti, da bi prinašala denar. Lahko pa postane blogger, Seo strokovnjak, Social Media trženje, kopijo pisatelj, SEM specialist, affiliate trženje, E-commerce podjetje.

S pomočjo digitalnega marketinga so mnogi mladi strokovnjaki in podjetniki so se uveljavili v zelo kratkem času. Veliko e-poslovanja platforme, kot so telefoni, biti, amazon, Flipkart, eBay, ohišje, magicbriks dali pečat v kratkem obdobju, ki ga digitalni platformi.

Gone so dnevi, ko so bili ljudje odvisni od odhodni promet. Outbound marketing kot tv oglasi, radijskih oglasov, razsutem stanju SMS, hladno kliče vsi so motnje zdaj dni. Kupci so pametni danes. prva, so raziskave izdelkov na spletu, potem pridobi podatke za nakup.

Ko gledate svoje najljubše oddaje in ad pride šele sprememba kanal. Tukaj tržniki le kričati to je moj izdelek, moja služba, kupovali, kupiti, da… oooph! Torej moti! Če se obrnete na enega za informacije o svojih storitev vas moti ga znova in znova kliče. Ta scenarij je bil ok do 2010-12.

Toda scenarij bo spremenilo. Če želite ohraniti na trgu, morate uporabiti novo tržno tehnologijo, tj dohodni promet. Tukaj vam ni treba iti za vsako stranko ali kričati za nakup tega.

Kupci bodo samodejno pritegnila vaše izdelke in storitve, kot podobno kot magnet privlači. Ta metoda je usmerjenih strank in ki temelji na zaupanju stavbe, izmenjava informacij. Želim omeniti, da je vhodni trženje, spletni marketing, spletno trženje in internet marketing so vsi enaki.

Glede na poročilo raziskave, internet marketing bo ustvarila milijone delovnih mest po vsem svetu v naslednjem desetletju. Vsakdo si želi, da to podjetje ločeno od svojih delovnih mest. Nato vsako podjetje potrebuje spletno stran, da se kot organ na trgu.

Da bo internetno trženje potrebujete dobro tehnično in analitično znanje. Kako ustvariti spletno stran, kako ga optimizirati na iskalniku, social media marketing, video trženje vse, kar so potrebovali pomoč strokovnjakov.

Iz zgornjega grafa, si lahko ogledate na pohod od Digital Marketing proti tradicionalnim trženjem. To je graf iz Google Trends.

Zakaj bi morali storiti, Digitalni marketing namesto tradicionalnega trženja?

 • To je zelo cenejši v primerjavi s odhodni ali tradicionalnih tržnih.
 • Outbound ustvarja motnje.
 • Z lahkoto lahko ciljate na vsakem območju, starostna skupina, spol, poklic.
 • Kupci lahko vidijo svoje izdelke glede na njihovo izbiro in časovno.
 • Vaš lahko ciljate stranke iz katere koli lokacije po vaši izbiri.

Way2inspiration prinaša vam Advance Digital Marketing Program usposabljanja, kjer se lahko naučite Advance Digital Marketing program na spletu. Omenil sem, da Kratka vsebina predmeta. si lahko prenesete Complete podrobnosti seveda tukaj.

Uvod v digitalno trženje:

Kaj je marketing? Kako bomo trženja? Kaj je digitalni marketing? Razlika med tradicijo in digitalnega marketinga. Prednosti Digital Marketing.

Izdelava spletne strani in oblikovanje:
Vsako podjetje potrebuje spletno stran danes. Od majhne trgovine z multinacionalko, kako si lahko predstavljate, da ustanoviti podjetje brez spletne strani? Ampak kot digitalno trženje, vam ni treba globoko potopite v svet kodiranja kot HTML, CSS, PHP.

Z lahkoto lahko ustvarite svojo lastno spletno stran in vodijo svoje poslovanje z učenjem sistem za upravljanje vsebin. Lahko razvijajo in oblikujejo svojo stran z cms platforme, kot so WordPress, Joomla, Drupal, Magento. Kot starter, morate vedeti, WordPress in ostalo od vseh je torta sprehod.

Kaj je spletna stran? Različne vrste spletnih strani. Koncept domene in gostovanje. Temeljni HTML, CSS, Javascript. Priljubljene CMS WordPress, Joomla, Drupal, Razvoj spletne strani z WordPress, upravljanje teme, meni, oznake, objave, strani, plugins in pripomočki z živo projekta.

Search Engine Optimization:
Kako lahko pričakujete vašo spletno stran, ne da bi SEO? brez SEO, vaša spletna stran je tako kot truplo. Zdaj-a-dni SEO ni enostavno, kot prej.

Ampak, če se naučijo temeljito lahko enostavno uvrstitev vaše strani na vrh strani Google. Njena prednost je, da je prost in z malo blagega truda, lahko dobite svojo stran v zgornji položaj. Kot SEO strokovnjaka, lahko tudi enostavno začeli svojo kariero v različnih podjetjih.

Osnove SEO. Kako je SEO spremenjeno. Vrste ključnih besed. Ključne besede, raziskave in konkurenčnost. Poslovna analiza in kategorizacija. Googlovo orodje ključne besede načrtovalec.

Na strani in izklop strani za optimizacijo. Lokalna strategija Seo. Googlovi algoritmi in posodobitve in postopek izterjave.

PPC Marketing [Adwords + Bing]

Iskalni marketing ali PPC je plačana marketing. Ne, ne moreš samo zanašajo na Seo to je razlog, zakaj morate PPC. S to pomočjo, lahko enostavno dobiti veliko strank. Seo je potreben čas, vendar PPC vam omogoča takojšen rezultat.


Kaj se izplača marketing? Adwords temeljna. nastavitev računa. nastavitve akcije. ustvarjanje skupine oglasov, ustvarjanje oglasov, Vrste ujemanja ključnih besed, dražba oglas, uvrstitev oglasa, ocena kakovosti, strategija ponujanja, Oblike oglasov in razširitev, kampanja DSA. sledenje konverzijam, Segmentov in filtri, ravni dostopa, Moj center za stranke, Adwords orodje urednik, Ponovno trženje
Prikaz oglaševanje, E-poslovanje in nakupovanje oglasi, mobilni marketing, video marketing uporabo adwords

Social Media marketing:

Če vam SMM pravilno z minimalnim naporom lahko dobite veliko obiskovalcev na svojo stran. Lahko naredite svoj facebook, youtube, twitter stran in jo spodbujajo. Samo morate vedeti tehniko privabljanje obiskovalcev na vašo stran. Tam so plačani trženjske funkcije v facebook, twitter tudi.

Uvod v social media marketing, Optimizacija Socialni mediji, Facebook marketing, facebook oglaševanje, Twitter marketing, youtube marketing, Google + marketing, linkedIn marketing, Instagram marketing, Pinterest marketing, drugih socialnih medijev omrežja in omrežja delitev dokument

email marketing:

Ko prideš vodi od vaše spletne strani s pomočjo naročite obrazce, potem lahko naredite email marketing z Feedburner, MailChimp, Aweber kot programske opreme. Lahko pošljete pošto s načrtovanje s pomočjo orodja za avtomatizacijo.

Pomen e-poštni marketing, Popular email trženje programske opreme, Email marketing strategija, Email marketing z MailChimp, ustvarjanje seznamov, akcija, prijavite obrazce, zasnova novice, Bulk emailing, avtomatizacijo orodje.

Spletno upravljanje ugleda:

Potrebujejo ORM, Analiza + ve in -ve ugled blagovne znamke, pritožba strani, družbeni mediji, mouthshut, justdial pregledi, Študije primerov, Orodja za ORM, Akcijski načrt za odpravo -ve pregledi
Vhodni trženje: Kaj je vhodni promet? trženje vsebin, Vrste vsebine, ideje generacije vsebine, infographic ustvarjanje, ustvarjanje ciljne strani, certificiranje Hubspot.

google Analytics:

Pomen Analytics for Business, Priljubljena programska oprema Analytics, ključna merila uspešnosti v analitike, Google analytics, Obiski in uporabniki, stopnja obiskov ene strani, izstopna stopnja, menjalno razmerje, Engagement, Nameščanje analitiko kodo v mestu, analytics strukturo račun, Orodja analitike, nastavitve v analitike, Poročila v realnem času.
poročila o občinstvu, poročila o pridobitvi, poročila Obnašanje, poskusi, sledenje konverzijam.

google Adsense:

Kako Google Adsense dela, Top dohodki Adsense, Adsense smernice, Iskanje ustrezno nišo za spletno stran, Vrste računa AdSense, Oblika in velikost oglasov, modeli za ponudbe, Dodajanje kode na vašo stran / uporaba vtičnika, blokiranje oglasov.

Marketing vsebine:

Kako lahko pričakujete spletno stran brez vsebine? Vsebina igra ključno vlogo pri dohodni promet. Obiskovalci se spremeni samo vsebine.

Cilj trženje vsebine, Prepričljivi tehnike pisanje vsebine, Magnetni naslovi pisanje tehnike, vsebin tehnike pisanja strokovnjakov, Spodbujanje vsebine. Študije primerov.

blogging & Affiliate Marketing:

Blogging je postala več milijonov industrija danes. Samo vam nekaj trdega truda v začetku in ostalo je zabavna. Denar pride, ko ste spali. Samo ste potrebovali temo nišo in nato napišete svoje vsebine ali najem pisatelj vsebine za pisanje vsebine. To lahko storite affiliate trženje za promocijo others izdelek, ki temelji na vaši nišo temo.

Kaj je blog, vrste blog, Strategija pisanje vsebine, najti svojo nišo za blogging, pomen video blogging, Top Affiliate trženje omrežja po vsem svetu, Affiliate trženje plačilnih modelov, Promocija proizvodov v skladu s svojo vsebino nišo.

mobilni marketing:

Glede na poročilo, mobilni uporabniki bodo premagali uporabnike namiznih v naslednjem desetletju.
Osnove mobilni marketing, Mobilni marketing in social media, orodja za ustvarjanje mobilno spletno stran,orodja za ustvarjanje aplikacij za mobilne naprave, oglaševanje na mobilnikih, SMS marketing, ustvariti mobilno aplikacijo

E-trgovina marketing:
Rast e-poslovanja trgu, Top e-poslovanje po vsem svetu, SEO za spletne strani e-poslovanje, Razvoj e-business stran z CMS (Drupal, Magento), Affiliate marketing za e-poslovanje.
svinec generacije:
Razumevanje svinca generacije za podjetja, ustvarjanje ciljne strani, A / testiranje B, vodilni strategija vzgojo, pretvorba vodi do kupca, razumevanje svinec lijak, Študije primerov.

Business Management in podjetništvo:

Osnove finančnega upravljanja, Poslovna ideja Generation, Poslovno načrtovanje, vrednost, Postavljanje ciljev, generacija ideja za podjetja, Podjetništvo in njen prihodnji obseg.

Zakaj se učiti Advance Digital Marketing Course Online?

Obstaja veliko lokacij, ki jih lahko najdete v pridobijo osnovno znanje o Blogging, Marketing vsebine, email marketing, SEO. Ampak ne morete dobiti zaporedno. Kot začetnik, morate ustrezne smernice.

Ta tečaj vam pomaga, če želite izvedeti na spletni strani svoj čas, ki je bolje, ki jih delajo osebe, gospodinje, Študenti, podjetniki. Lahko naredite svoj dan, delo in hkrati udeležiti razred.

 • Imamo fakultete, ki ima 8+ let izkušenj imajo poglobljeno znanje v SEO, SEM, SMM, digitalni marketing.
 • Realnem času študije primerov z Internship certificiranje.
 • Naloga in opravil ob koncu vsakega razreda.
 • Adwords in Vhodni certificiranje Trženje.
 • priložnost zaslužiti, medtem ko Naučite tako da začnete elektronsko poslovanje na blogging, Affiliate Marketing.
 • Dodaten dvom Clearing razred.