споделя това

Създайте си навик да се усмихне:

"Тялото е мощен за комуникация. Нашите изяви и действия често казват повече за нашите чувства, отколкото нашите думи. Дори и най-малкият жест - като главата наклон или усмивка - може да разкрие много. "- казва д-р. Dacher Keltner, професор и основаването факултет директор на Научния център по-голямо добро в Университета на Калифорния, Бъркли.

Много изследвания са проведени върху емоции, които се изразяват чрез лицето. Smile е лицето експресия показва удоволствие, услуга, или увеселителен. А усмихнато лице има силата да привлича други. Той също така изпълва се с приятно чувство, че подмладява тялото и ума. Усмивката е като упражнение за лице, което дава здравословен блясък на лицето си.

Човек, които могат да се усмихне пътя си чрез своите проблеми и предизвикателства в живота, може да бъде спрян. Той ще преодолее всичките си проблеми и да излезе успешен в живота. Smile подобрява си личност. Тя може да работи като обикновен и ефективно средство за защита, за да водят здравословен живот.

хора, който се усмихва много, има по-добра имунна система; това им помага да се бори с болестите по-добре от тези, които не се усмихне.

Те също са в състояние да вземат бързи решения и са пощадени от несигурността и напрежението, свързано с нерешителност.

Когато човек говори на другите с усмивка, той изпраща съобщение на добра воля и вяра. Ето защо усмихнато лице се счита за надежден, приятелски и като човек, с положителна перспектива към живота. Той влияе на другите по същия начин,.

Вие никога няма да стане добър търговец, без усмихнато лице.

Психолозите казват също така, че една усмивка вдъхновява действия в положителен начин. Разбира се, това се отнася само за истинска усмивка, а не фалшива. Фалшива усмивка не предизвика и положителен резултат на ума или действия. Психолозите са забелязали също, че когато човек говори лъжа, той се усмихва по-малко от нормалното.

Чети повече:

Тайната на щастието

Йога за мир

 

Каква е науката зад усмивката? Когато мозъка такива "се чувства щастлив, ендорфини се произвеждат и невронните сигнали се предават на лицевите си мускули, за да задействат усмивка. А положителна обратна връзка на щастието започва с усмихнати; това е, когато човек се усмихва мускулите се свиват, те уволня сигнал обратно към мозъка, стимулиране на неговата система за възнаграждение, и по-нататъшно повишаване на нивото на щастлив хормони, или ендорфини.

Изследователите казват, че се чувствам добре невротрансмитерите допамин, всички ендорфини и серотонин се освобождават, когато усмивка мига цяла лицето си. Това не само отпуска тялото си, но това може да намали сърдечната честота и кръвното налягане, също.

С усмихнати, хвърлихме положително влияние върху хората около нас. Други черпят ентусиазъм от нашата личност. Усмихнато лице също излъчва щастие около него. Цялата атмосфера става весел и светъл. А усмихнато лице винаги е притегателен център. Той също така се казва, че усмивка на лицето лекува лекарски 50% на заболяването. От друга страна, ако лекарят поддържа напрегнато изражение, пациентът е по-вероятно да бъдат подчертани, както и притеснен.

Можете ли да си представите един стюард без усмихнато лице? Ние никога не губи нищо, като или разпространение, тогава защо да спасим нашата усмивка само за редки случаи? С усмихнати, можете не само да направи някой щастлив, но и отнемат им притеснение и болка за известно време.

Не е нужно да се харчат пари да се усмихне; това е просто отражение на състоянието на ума. Не бъркайте това с усмивка е просто физическа активност. Вие не може да получи истинска усмивка на устните, освен ако не са в едно щастливо и спокойно състояние на ума. Усмихнати има способността да се пази негативни емоции.следователно, подобряване на силата на твоята усмивка. Това ще ви даде възможност да се справи с предизвикателствата, които са неразделна част от живота на всеки.

Ако човек може да успее да запази усмивката му непокътнати в разгара на проблемите, той ще забележите, че тези проблеми бавно ще започнат да се стопи и да достигне решения по много естествен начин. Smiling has a magical effect and anyone can do this magic by bringing a smile to his/her face. Така, make it a habit to smile and keep smiling.

Reference: awgp

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме

Най-новите съобщения от A. Bharadwaj (виж всички)