del dette

SEO Konsulent Indien

Vi er en af ​​de bedst førende Digital Marketing og SEO konsulent Indien og udbyder. Information vil ændre det næste århundrede. Så i verden af ​​hurtigste skiftende teknologi, hvis du ønsker at opretholde så hvordan kan du forsømmer internettet.

At sætte en virksomhed offline også udfordrende dag. Konkurrencen er høj. Fremgangen i hurtige internet-teknologi giver dig den bedste chance for at vokse små og mellemstore virksomheder.

Det har kun blevet muligt på grund af søgemaskinen yahoo, bing, google. Kreditten går også til de lokale notering sites, klassificerede lokaliteter sociale medier. Men folk de fleste foretrækker google.

Som en digital marketing bureau, Vi hjælper virksomheder med at optimere på søgemaskine ved SEO, SMM. Vi udvikler hjemmesider på cms (WordPress, drupal, magento) og hjælpe forskellige selskaber, e-handel, virksomheder.

Vi har især fokus på mobil markedsføring og video markedsføring. Da mobile brugere er i hastig vækst. Vi giver dig den bedste setup for din online-forretning og vedligeholdelse og hjælpe dig med at udvikle din virksomhed ved at give en klar plan og målsætning.

Vi vil hjælpe dig op til dig vokse din online-forretning ved at give den bedste rådgivning, indtil din virksomhed tager en god pick up.


Vores ydelser:
Website design og udvikling:
Vi designer og udvikler hjemmesider på cms. Vi leverer domæne og hosting. CMS er en platform, som er brugervenligt. Så når vi guide dig, du kan gøre påtegning senere.

Vores service omfatter:

  • Den høje hastighed domæne og hosting service til din hjemmeside og støtte bistand på op til 1 år.
  • Vi designer logoet, banner, 2d animation til hjemmesiden.
  • Planlægning og konceptualisering af hjemmesiden.
  • Design siderne efter kategorier.
  • installation Temaer.
  • plugins setup.
  • Betaling gateway setup.
  • Backend sikkerhed støtte fra hacking.

Vores 24 hrs kundeservice vil give dig teknisk support vedrørende din hjemmeside.

SEO:

Seo er dronningen af ​​søgemaskinen. Men dag for dag bliver det komplekse. Vi er ekspert i kampene og inddrive de algoritmer, ligesom panda, pingvin, summende fugl.

Vi hjælper dig til at kategorisere din forretning og gøre en analyse af konkurrencen, søgeord forskning.

Vores SEO service omfatter:

Forretningsanalyse og kategorisering: For hver forretning, vi er nødt til at kategorisere i henhold til sine produkter eller tjenester.

Så vi er nødt til at gøre søgeord efter kategori. Vi er nødt til at lave en plan og foretage en detaljeret analyse af dine produkter og tjenester, og derefter foretage en effektiv SEO-strategi. Vi er nødt til at analysere:


1. Dine produkter services.
2. Den geografiske placering, du ønsker at målrette.
3. Typer af kunder, du målretter.
4. Problemer du står i din tjeneste.

nøgleord forskning:

Søgeord forskning er det næste skridt efter kategorisering af din virksomhed. Det er markedet forskning for SEO, og vi kan nemt analysere hvilke søgeord erhverve høj lydstyrke eller lav lydstyrke brugere forespørgsler.

Vi bruger Google søgeord planner værktøj og buzz sumo værktøj at gøre søgeord forskning. Vi er nødt til at analysere lave konkurrencedygtige søgeord og høje konkurrencedygtige søgeord. Så vi er nødt til at vælge de endelige søgeord.

konkurrenceanalyse:

Konkurrence analyse er en afgørende faktor for ranking dit websted. Uden konkurrence analyse, Vi kan ikke konkurrere med de øverste rankers i søgemaskinen. Vi bruger værktøjer til at analysere backlinks af dine konkurrenter’ websteder, så vi kan slå dem.

On-side optimering med titlen, URL, meta tags optimering, indhold optimering, billedoptimering, website indsendelse i google webmaster værktøj, sitemaps generation, URL omdirigering, kanoniske links

Off side optimering:

Efter at have afsluttet alle de ovennævnte opgaver, det er tid til at gøre off side optimering, som omfatter:
link byggemetoder, bibliotek indlæg, social bookmarking, klassificeret indsendelse, gæst blogging, pressemeddelelse.

For at øge din rang dit websted behov godt autoriserede links fra høj PR sites med følger og ingen opfølgning også. Link bygning spiller en afgørende rolle i placeringen af ​​din hjemmeside. Vi bygger den en-vejs autentiske link at øge trafikken og popularitet på dit website. Vi vokser link popularitet ved at skabe gensidige og ikkereciprok links til at generere kvalitet og kvantitet trafik.

Google har gjort SEO hårdere. Bekæmpelse algoritme er virkelig hård dag. Hvis dit website rang falder så skal der være en algoritme ramt bag det. Vi støtter den bedste løsning til at bekæmpe algoritmer som panda, pingvin, summende fugl for at redde din hjemmeside fra undergang.

Fordele ved at arbejde med os:

1. Vi hjælper op til 10-15 søgeord (1-årig kontrakt)
2. Vi bruger hvid hat teknik og modvirke sort hat. Vi ved hvide hat er obligatorisk for en langsigtet forretning.
3. Bedste websted analyse, søgeord forskning, konkurrentanalyse, backlink analyse. Ydelse analyse.
4. 8 hrs månedlige rådgivning tjeneste vedrørende SEO.
5. Oprettelse god kvalitet og mængde indhold med plagiat

Online reklame og PPC tjeneste:

Online reklame henvender instant overskud til din forretning ved at åbne en sti til den verdensomspændende platform for din virksomhed. SEO er en tid tager processen, men PPC er en instant proces. Bare du nødt til at investere nogle bukke.

Men det er meget billigt end den traditionelle reklame. Virksomheder er gradvist at forstå kraften i online reklame og de bevæger sig til en online reklame i stedet for at forbruge en enorm mængde på den traditionelle reklame. Google AdWords er et kraftfuldt værktøj til at konvertere din virksomhed til en brand.

Online reklame omfatter:
1. Google AdWords: søgemaskine annoncer, display-annoncer, video (youtube annoncer), mobilannoncer, e-handel-annoncer
2. Facebook-annoncer
3. Twitter-annoncer


Frem for alt google, Adwords er den mest foretrukne og effektivt værktøj, som bruges mest i verden. Fordelene ved online reklame er:

1. Du kan nemt målrette noget geografisk placering hvor som helst du befinder.
2. Billigere end traditionelle annoncer(fjernsyn, Avis)
3. Højere Return Over Investment (ROI)
4. Målret en bestemt gruppe af publikum efter deres demografi, interesse, køn, alder, erhverv.
5. Remarketing at målrette publikum, der har besøgt dit website.

Social Media Marketing:

Hvis du ikke er på sociale medier, du er asocial. Sociale medier spille den store rolle for at tiltrække en masse kunder. Vi hjælper dig til at vokse din virksomhed på sociale medier ved at dyrke din side kan lide, fans. Vi fokuserer især på facebook, twitter, Instagram og youtube. Vi skaber forskellige strategier for markedsføring for at designe indlæg til din sociale medier kanal.

1. Vi skaber indlæg efter at gøre en masse forskning.
2. Vi gør oprettelse af indhold og curation.
3. Vi kan målrette kunder i henhold til deres demografi, alder, interesse, passion, og livsstil.
4. Setup facebook virksomhedsside op, og sætte skub i siden
5. Øg facebook side ligesom.
6. Opret facebook apps og gøre markedsføring
7. Betalt markedsføring på facebook for at øge din virksomhed indlæg.
8. Twitter sideopsætning og markedsføring tweets ved hjælp # tags.
9. Oprettelse youtube kanal for din virksomhed.
10. Opret video marketing strategi og planlægning.
11. Opret animerede og sjove videoer med en god intro.
12. Youtube video optimering af tagging og betalt markedsføring i AdWords.

Videoer er fremtiden dermed video markedsføring er uundværlig. Videoer er let fordøjelig og forståelige. De fleste af de virksomheder succes stole på video markedsføring nu-en-dage.

Vores primære fokus er på youtube markedsføring. Hvis din virksomhed er baseret på mode Apparels eller fødevareindustrien så Pinterest bør være det første valg. Ingen tvivl facebook er den øverste valg for digitale marketingfolk, men stadig er vi nødt til at stole på andre sociale medier sites.

e-mail marketing:
Email Marketing er den øverste valg for kunderelation. Mange e-handelsvirksomheder sål sælge deres produkter via e-mail marketing. Vores e-mail marketing service omfatter:

-en. Oprettelse strategi for e-mail marketing.
b. Oprettelse og design af nyhedsbrev.
c. Oprettelse kampagne
d. Design skabeloner
e. Integration af abonnement formularer på hjemmesiden.
f. Brug automatisering værktøj til e-mail marketing.

Indhold skriftligt:

Indholdet er det vigtigste tema i en hjemmeside. Uden godt indhold, en hjemmeside er som et liv uden en kæreste. God og bruger engagerende indhold er tendenser i den nuværende æra af informationsteknologi. Vi har et team af gode indhold forfattere, der kan forberede en god planlægning af din hjemmeside indhold og skrive. Godt indhold kan tiltrække en god mængde af kunder og flere kunder føre til flere konverteringer.

For enhver forespørgsel eller tjeneste relateret til SEO, digital markedsføring Kontakt SEO konsulent Indien nu.