Μοιραστείτε αυτό

SEO Σύμβουλος Ινδία

Είμαστε ένα από τα καλύτερος Leading Digital Marketing και SEO σύμβουλος της Ινδίας και παροχής υπηρεσιών. Πληροφορίες θα αλλάξει τον επόμενο αιώνα. Στη συνέχεια, στον κόσμο της ταχύτερα την τεχνολογία αλλάζει, αν θέλετε να διατηρηθεί στη συνέχεια πώς μπορείτε να παραμελήσει το διαδίκτυο.

Να στήσετε μια επιχείρηση εκτός σύνδεσης είναι επίσης δύσκολο σήμερα. Ο ανταγωνισμός είναι υψηλός. Η εκ των προτέρων στο γρήγορο Internet τεχνολογία σας δίνει την καλύτερη ευκαιρία για να αναπτυχθούν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Έχει γίνει δυνατή μόνο λόγω των μηχανών αναζήτησης yahoo, bing, google. Η πίστωση πηγαίνει επίσης για τις τοπικές ιστοσελίδες λίστα, διαβαθμισμένων κοινωνικών χώρων μέσα ενημέρωσης. Αλλά οι άνθρωποι οι περισσότεροι προτιμούν το Google.

Ως ένα ψηφιακό γραφείο μάρκετινγκ, θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν στη μηχανή αναζήτησης από SEO, SMM. Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες στο cms (WordPress, drupal, Magento) και να βοηθήσουν διάφορες εταιρείες, e-commerce, επιχειρήσεις.

Είμαστε ιδιαίτερα έμφαση στην mobile marketing και βίντεο μάρκετινγκ. Καθώς οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Σας παρέχουμε την καλύτερη ρύθμιση για απευθείας σύνδεση επιχείρηση και τη συντήρηση σας και να σας βοηθήσει να αναπτύξουν την επιχείρησή σας, παρέχοντας ένα σαφές σχέδιο και στόχο τη ρύθμιση.

Εμείς θα σας βοηθήσουμε για να σας αυξηθεί σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας, παρέχοντας την καλύτερη παροχή συμβουλών μέχρι την επιχείρησή σας παίρνει μια καλή πάρει.


Οι Υπηρεσίες μας:
το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδας:
Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ιστοσελίδες στο cms. Παρέχουμε τομέα και την φιλοξενία. CMS είναι μια πλατφόρμα η οποία είναι φιλική προς το χρήστη. Έτσι, τη στιγμή που θα σας καθοδηγήσει, μπορείτε να κάνετε επικύρωση αργότερα.

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει:

  • Ο τομέας υψηλής ταχύτητας και υπηρεσία φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σας και την βοήθεια υποστήριξης μέχρι 1 έτος.
  • Σχεδιάζουμε το λογότυπο, πανό, 2δ animation για την ιστοσελίδα.
  • Το σχεδιασμό και την σύλληψη της ιστοσελίδας.
  • Σχεδιάστε τις σελίδες ανάλογα με τις κατηγορίες.
  • εγκατάσταση θέματα.
  • εγκατάσταση plugins.
  • Ρύθμιση πύλη πληρωμής.
  • Backend υποστήριξη της ασφάλειας από το hacking.

Δικός μας 24 εξυπηρέτησης πελατών ώρες θα σας παρέχει τεχνική υποστήριξη σχετικά με την ιστοσελίδα σας.

SEO:

Seo είναι η βασίλισσα της μηχανής αναζήτησης. Αλλά μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πολύπλοκο. Είμαστε ειδικοί στην καταπολέμηση και την ανάκτηση των αλγορίθμων, όπως η αρκτοειδές ζώο της ασίας, πιγκουίνος, κολίμπρι.

Μπορούμε να σας βοηθήσει να κατηγοριοποιήσετε την επιχείρησή σας και να κάνουμε μια ανάλυση του ανταγωνισμού, λέξη-κλειδί έρευνα.

SEO υπηρεσία μας περιλαμβάνει:

Business ανάλυση και κατηγοριοποίηση: Για κάθε επιχείρηση θα πρέπει να κατηγοριοποιήσετε ανάλογα με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της.

Στη συνέχεια, πρέπει να κάνουμε τις λέξεις-κλειδιά ανάλογα με τις κατηγορίες. Πρέπει να κάνετε ένα σχέδιο και να κάνει μια λεπτομερή ανάλυση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας και στη συνέχεια να κάνουν μια αποτελεσματική στρατηγική SEO. Πρέπει να αναλύσουμε:


1. προϊόντων τις υπηρεσίες σας.
2. Η γεωγραφική τοποθεσία που θέλετε να στοχεύσετε.
3. Τύποι πελάτες που στοχεύετε.
4. Προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην υπηρεσία σας.

έρευνα λέξεις-κλειδιά:

Λέξη-κλειδί έρευνα είναι το επόμενο βήμα μετά την κατηγοριοποίηση της επιχείρησής σας. Είναι η έρευνα αγοράς για το SEO και μπορούμε εύκολα να αναλύσουμε ποιες λέξεις-κλειδιά αποκτούν υψηλού όγκου ή απορίες χρήστες χαμηλού όγκου.

Χρησιμοποιούμε Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών στο Google και buzz εργαλείο σούμο να κάνουν έρευνα λέξη-κλειδί. Πρέπει να αναλύσουμε χαμηλές ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά και υψηλή ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξει τις τελικές λέξεις-κλειδιά.

ανάλυση του ανταγωνισμού:

ανάλυση του ανταγωνισμού είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την κατάταξη της ιστοσελίδας σας. Χωρίς ανάλυση του ανταγωνισμού, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με τις κορυφαίες rankers στη μηχανή αναζήτησης. Χρησιμοποιούμε εργαλεία για να αναλύσει τα backlinks των ανταγωνιστών σας’ δικτυακούς τόπους, έτσι ώστε να μπορούμε να τους νικήσουμε.

On-σελίδα βελτιστοποίησης με τίτλο, URL, βελτιστοποίηση meta tags, βελτιστοποίησης περιεχομένου, βελτιστοποίησης εικόνας, υποβολή ιστοσελίδα στο google webmaster εργαλείο, sitemaps γενιάς, URL ανακατεύθυνσης, κανονικές συνδέσεις

Off σελίδα βελτιστοποίησης:

Μετά την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω εργασιών είναι καιρός να κάνουμε off σελίδα βελτιστοποίησης το οποίο περιλαμβάνει:
μεθόδους σύνδεση κτιρίου, υποβολές καταλόγου, κοινωνικές bookmarking, διαβαθμισμένων υποβολή, blogging επισκεπτών, δελτίο τύπου.

Για να αυξήσετε το βαθμό σας το site σας χρειάζεται καλά εξουσιοδοτημένο συνδέσεις από τοποθεσίες υψηλής PR με ακολουθούν και δεν ακολουθούν επίσης. Link κτίριο διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας. Χτίζουμε τη μονόδρομη αυθεντικό σύνδεσμο για να ενισχύσει την κυκλοφορία και τη δημοτικότητα της ιστοσελίδας σας. Μεγαλώνουμε δημοτικότητα σύνδεση με τη δημιουργία αμοιβαία και nonreciprocal συνδέσμους για να δημιουργήσει την ποιότητα και την ποσότητα της κυκλοφορίας.

Η Google έχει κάνει SEO σκληρότερη. Καταπολέμηση αλγόριθμος είναι πολύ δύσκολο σήμερα. Εάν η ιστοσελίδα rank σας πέφτει τότε πρέπει να υπάρχει ένας αλγόριθμος χτύπησε από πίσω. Υποστηρίζουμε την καλύτερη λύση για την καταπολέμηση των αλγορίθμων, όπως το panda, πιγκουίνος, βουητό πουλί να σώσει την ιστοσελίδα σας από την πτώση.

Τα οφέλη της εργασίας με εμάς:

1. Βοηθάμε έως 10-15 λέξεις-κλειδιά (1-σύμβαση χρόνο)
2. Χρησιμοποιούμε λευκό καπέλο τεχνική και αποθαρρύνουν μαύρο καπέλο. Γνωρίζουμε λευκό καπέλο είναι υποχρεωτική για μια μακροπρόθεσμη επιχειρηματική.
3. Καλύτερη ανάλυση ιστοσελίδα, λέξη-κλειδί έρευνα, ανάλυση ανταγωνιστής, ανάλυση backlink. ανάλυση απόδοσης.
4. 8 μηνιαία υπηρεσία παροχής συμβουλών ώρες σχετικά με SEO.
5. Δημιουργία καλής ποιότητας και το περιεχόμενο ποσότητα με λογοκλοπή

Online διαφήμιση και τις υπηρεσίες της ΔΕΗ:

Online διαφήμιση εξυπηρετεί την άμεση κέρδος για σας επιχείρηση ανοίγοντας ένα μονοπάτι προς την παγκόσμια πλατφόρμα για την επιχείρησή σας. SEO είναι μια διαδικασία που παίρνει το χρόνο, αλλά η ΔΕΗ είναι μια στιγμιαία διαδικασία. Απλά θα πρέπει να επενδύσουν μερικά δολάρια.

Αλλά είναι πολύ φθηνά από την παραδοσιακή διαφήμιση. Εταιρείες σταδιακά την κατανόηση της δύναμης της online διαφήμιση και κινούνται σε μια online διαφήμιση, αντί να δαπανούν ένα τεράστιο ποσό για την παραδοσιακή διαφήμιση. Το Google AdWords είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να μετατρέψετε την επιχείρησή σας σε ένα εμπορικό σήμα.

Online διαφήμιση περιλαμβάνει:
1. Google AdWords: διαφημίσεις μηχανή αναζήτησης, διαφημίσεις προβολής, βίντεο (διαφημίσεις στο YouTube), Οι διαφημίσεις για κινητά, Οι διαφημίσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου
2. facebook διαφημίσεις
3. twitter διαφημίσεις


Πάνω απ 'όλα google, Adwords είναι η προτιμότερη και επιτυχημένο εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται πλέον σε όλο τον κόσμο. Τα οφέλη από την online διαφήμιση είναι:

1. Μπορείτε εύκολα να στοχεύσετε οποιαδήποτε γεωγραφική θέση οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.
2. Φθηνότερες από τις παραδοσιακές διαφημίσεις(Τηλεόραση, Εφημερίδα)
3. Υψηλότερη απόδοση Πάνω Επενδύσεων (ROI)
4. Στοχεύουν σε μια συγκεκριμένη ομάδα κοινό σύμφωνα με τη δημογραφία τους, ενδιαφέρον, γένος, ηλικία, επάγγελμα.
5. Επαναληπτικό μάρκετινγκ με στόχο το κοινό που έχουν επισκεφθεί το site σας.

Marketing Social Media:

Εάν δεν είστε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είναι ακοινώνητος. κοινωνική μέσα μαζικής ενημέρωσης παίζουν το σημαντικότερο ρόλο για να προσελκύσει πολλούς πελάτες. Μπορούμε να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στα social media από την αυξανόμενη συμπαθεί τη σελίδα σας, ανεμιστήρες. Είμαστε ιδιαίτερα επικεντρωθεί στο facebook, Τουίτερ, Instagram και YouTube. Δημιουργούμε διάφορες στρατηγικές μάρκετινγκ για να σχεδιάσουν τη θέση για το κανάλι κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σας.

1. Δημιουργούμε θέση μετά από να κάνει πολλή έρευνα.
2. Εμείς κάνουμε τη δημιουργία περιεχομένου και επιμέλεια.
3. Μπορούμε να στοχεύσετε σε πελάτες σύμφωνα με τη δημογραφία τους, ηλικία, ενδιαφέρον, πάθος, και τον τρόπο ζωής.
4. Ρύθμιση της Facebook επιχειρηματική σελίδα και να ενισχύσει τη σελίδα
5. Αυξήστε τη σελίδα facebook όπως.
6. Δημιουργία facebook εφαρμογές και κάνει το μάρκετινγκ
7. Αμειβόμενος μάρκετινγκ στο facebook για την προώθηση της σελίδας επιχειρήσεις και τις θέσεις σας.
8. Twitter διαμόρφωσης σελίδας και εμπορία tweets χρησιμοποιώντας # ετικέτες.
9. δημιουργία youtube κανάλι για την επιχείρησή σας.
10. Δημιουργήστε στρατηγική μάρκετινγκ βίντεο και ο σχεδιασμός.
11. Δημιουργία κινουμένων σχεδίων και αστεία βίντεο με μια καλή εισαγωγή.
12. Youtube βελτιστοποίηση βίντεο tagging και καταβάλλεται μάρκετινγκ στο AdWords.

Βίντεο είναι το μέλλον, ως εκ τούτου το βίντεο μάρκετινγκ είναι απαραίτητη. Βίντεο είναι εύπεπτο και κατανοητό. Το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας των επιχειρήσεων στηρίζονται σε βίντεο μάρκετινγκ στην εποχή μας.

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι youtube μάρκετινγκ. Εάν η επιχείρησή σας βασίζεται σε ενδυμασίες της μόδας ή τη βιομηχανία τροφίμων, στη συνέχεια Pinterest θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή. ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ Facebook είναι η κορυφαία επιλογή για ψηφιακά τους εμπόρους, αλλά έχουμε ακόμη να στηρίζονται σε άλλους δικτυακούς τόπους κοινωνικής μέσα ενημέρωσης.

Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Email Marketing είναι η κορυφαία επιλογή για σχέση με τον πελάτη. Πολλές εταιρείες e-commerce μοναδικό πωλούν τα προϊόντα τους με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας περιλαμβάνει:

ένα. Δημιουργία στρατηγικής για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
σι. Δημιουργία και το σχεδιασμό newsletter.
ντο. τη δημιουργία της καμπάνιας
ρε. σχεδιάζοντας πρότυπα
μι. Ενσωμάτωση των εντύπων εγγραφής στην ιστοσελίδα.
φά. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο αυτοματισμού για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

περιεχόμενο γραπτώς:

Το περιεχόμενο είναι το κύριο θέμα της ιστοσελίδας. Χωρίς καλό περιεχόμενο, μια ιστοσελίδα είναι σαν μια ζωή χωρίς μια φίλη. Καλό και χρήσης του περιεχομένου συμμετοχή είναι trending στη σημερινή εποχή της τεχνολογίας των πληροφοριών. Έχουμε μια ομάδα από καλούς συγγραφείς περιεχομένου που μπορεί να προετοιμάσει ένα καλό σχεδιασμό του το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και να γράψετε. Καλό περιεχόμενο μπορεί να προσελκύσει ένα καλό όγκο των πελατών και περισσότερους πελάτες να οδηγήσει σε περισσότερες μετατροπές.

Για οποιαδήποτε απορία ή υπηρεσιών που σχετίζονται με SEO, Digital Marketing Επικοινωνία SEO σύμβουλος της Ινδίας τώρα.