Jaa tämä

SEO Consultant Intia

Olemme yksi parhaat johtava digitaalinen markkinointi ja SEO konsultti Intia ja palveluntarjoajan. Tiedot muuttuu ensi vuosisadalla. Sitten maailmassa nopeimmin muuttuvan tekniikan jos haluaa ylläpitää niin miten te laiminlyödä Internetissä.

Setup liiketoimintaa offline on myös haastava tänään. Kilpailu on korkea. Ennakko nopeissa Internet-tekniikkaa antaa parhaan mahdollisuuden kasvaa pienille ja keskisuurille yrityksille.

Se on vain tullut mahdollista, koska hakukoneen yahoo, bing, Google. Luotto myös menee paikalliseen listalle sivustoja, luokiteltu sivustoja sosiaalisen median. Mutta ihmiset eniten mieluummin google.

Koska digitaalisen markkinoinnin toimisto, autamme yrityksiä optimoimaan hakukoneen mukaan SEO, SMM. Kehitämme sivustot CMS (WordPress, drupal, Magento) ja auttaa eri yhtiöt, sähköinen kaupankäynti, yrityksille.

Erityisesti keskitymme mobiilimarkkinoinnin ja video markkinointi. Koska mobiilikäyttäjät kasvavat nopeasti. Tarjoamme sinulle parhaan asennusohjelma online-liiketoimintaa ja ylläpito sekä auttaa kehittämään liiketoimintaa tarjoamalla selkeä suunnitelma ja tavoitteiden asettaminen.

Autamme jopa voit kasvattaa online-liiketoimintaa tarjoamalla parhaita konsultointi kunnes Yrityksille hyvä poimia.


Palvelumme:
Sivuston suunnittelun ja kehittämisen:
Me suunnitella ja kehittää sivustoja CMS. Tarjoamme domain ja hosting. CMS on alusta, joka on käyttäjäystävällinen. Kun siis opastaa sinua, voit tehdä merkintä myöhemmin.

Palveluihimme kuuluu:

  • Suurten nopeuksien domain ja hosting-palvelun sivustoosi ja tuen myöntämistä vuoteen 1 vuosi.
  • Suunnittelemme logon, lippu, 2d animaatio verkkosivuilla.
  • Suunnittelu ja konseptointi verkkosivuilla.
  • Suunnittele sivut mukaan luokkiin.
  • teemat asennus.
  • plugins setup.
  • Maksu yhdyskäytävä setup.
  • Backend suojaustuki hakkerointi.

Meidän 24 h asiakaspalvelu antaa asiakkaalle teknistä tukea koskien sivuston.

SEO:

Seo on kuningatar hakukoneen. Mutta päivä päivältä se on tulossa monimutkainen. Olemme asiantuntija taistelevat ja otetaan talteen algoritmit kuten panda, pingviini, kolibri.

Avustamme luokitella yrityksesi ja tehdä analyysi kilpailun, avainsanan tutkimus.

Meidän SEO palvelu sisältää:

Liiketoiminnan analysointi ja luokittelu: Jokaista liiketoiminta meidän täytyy luokitella mukaan sen tuotteita tai palveluita.

Sitten meidän on tehtävä avainsanoja mukaan luokkiin. Meidän täytyy tehdä suunnitelma ja tehdä yksityiskohtainen analyysi omia tuotteita ja palveluja ja sitten tehdä tehokasta SEO strategia. Meidän täytyy analysoida:


1. Omat tuotteet palvelut.
2. Maantieteellinen sijainti haluat kohdistaa.
3. Tyypit kohdistamasi asiakkaat.
4. Ongelmat kohtaatte palvelun.

Avainsanat tutkimus:

Hakusanalla tutkimus on seuraava askel, kun luokittelu liiketoiminnan. Se on markkinoiden tutkimus SEO ja voimme helposti analysoida, mitkä avainsanat hankkivat suuren volyymin tai pieni määrä käyttäjiä kyselyt.

Käytämme Google avainsanan suunnittelija työkalu ja sirinä sumo työkalu tehdä avainsanan tutkimusta. Meidän täytyy analysoida alhainen kilpailukykyinen avainsanoja ja korkea kilpailun avainsanoja. Sitten täytyy valita lopullisen avainsanat.

kilpailu analyysi:

Kilpailu analyysi on ratkaiseva tekijä sijoitusta sivuston. Ilman Kilpailuanalyysissa, emme voi kilpailla alkuun rankers hakukone. Käytämme välineitä analysoida käänteisiä kilpailijat’ sivustoja jotta voimme voittaa heitä.

Sivulla optimointi otsikko, URL, meta optimointi, sisällön optimointi, kuvan optimointi, verkkosivusto esittämisen google webmaster työkalu, sitemaps sukupolvi, URL uudelleenohjaus, kanoninen linkit

Pois sivu optimointi:

Kun olet kaikki edellä mainitut tehtävät on aika tehdä pois sivun optimointi, joka sisältää:
linkki rakentamisesta, hakemiston huomautukset, bookmarking, luokiteltu esittämisen, vieras bloggaaminen, Lehdistötiedote.

Lisätä sijoitus sivustosi on hyvin valtuutettu linkkejä korkea PR sivustoja eivät noudata ja ei seuraa myös. Linkki rakennus on keskeinen merkitys sijoitusta sivustosi. Rakennamme yksisuuntainen aito yhteys parantaa liikenteen ja suosio sivuston. Kasvamme linkki suosio luomalla vastavuoroisia ja nonreciprocal yhteydet tuottaa laatua ja määrää liikennettä.

Google on tehnyt SEO kiristynyt. Fighting algoritmi on todella kova tänään. Jos sivusto sijoitus putoaa silloin täytyy olla algoritmi osui takana. Tuemme paras ratkaisu torjua algoritmeja kuten panda, pingviini, kolibri pelastaa sivustoosi kaatuminen.

Edut kanssamme:

1. Autamme asti 10-15 avainsanat (1-vuoden sopimus)
2. Käytämme valkoinen hattu tekniikkaa ja lannistaa musta hattu. Tiedämme valkoinen hattu on pakollinen pitkän aikavälin liiketoiminnan.
3. Paras sivusto analyysi, avainsanan tutkimus, kilpailija-analyysi, käänteinen analyysi. Tulosanalyysi.
4. 8 hrs kuukausittain neuvonta koskien SEO.
5. Luominen hyvä laatu ja määrä sisällön plagiointi

Online mainos ja PPC palvelu:

Online mainos palvelee välittömän voiton omaan liiketoiminta avaamalla polku maailmanlaajuisen alustan liiketoiminnan. Seo on aika ottaa prosessi, mutta PPC on välitön prosessi. Vain sinun täytyy investoida taalaa.

Mutta se on hyvin halpaa kuin perinteinen mainos. Yritykset ovat vähitellen ymmärtämään voimaa verkkomainonnan ja ne ovat siirtymässä online-mainoksen sijaan tuhlaamaan valtavasti perinteiseen mainos. Google AdWords on tehokas työkalu muuntaa yrityksesi tuotemerkki.

Online mainos sisältää:
1. Google AdWords: hakukone mainoksia, näyttömainokset, video- (youtube mainokset), mobiilimainoksia, verkkokaupan mainokset
2. Facebook mainoksia
3. Twitter mainoksia


Ennen kaikkea google, Adwords on suositeltavin ja onnistunut väline, jota käytetään eniten maailmanlaajuisesti. Edut verkkomainonnan ovat:

1. Voit helposti kohdistaa mitään maantieteellinen sijainti missä asut.
2. Halvempi kuin perinteiset mainokset(TV, sanomalehti)
3. Korkeampi Return Yli Investment (ROI)
4. Kohdistaa tiettyyn ryhmään yleisön mukaan niiden väestötieteen, kiinnostaa, sukupuoli, ikä, ammatti.
5. Uudelleenmarkkinointi kohdistaa yleisö, jotka ovat käyneet sivuston.

Sosiaalisen median markkinointi:

Jos et ole sosiaalisen median olet epäsosiaalinen. Sosiaalinen media keskeinen rooli houkutella paljon asiakkaita. Avustamme kasvattaa liiketoimintaa sosiaalisen median kasvava sivusi tykkää, puhaltimet. Me keskittyä erityisesti facebook, viserrys, Instagram ja youtube. Luomme eri kaupan strategioita suunnitella post oman sosiaalisen median kanavien.

1. Luomme post kun tekee paljon tutkimusta.
2. Teemme sisällön luomiseen ja kuratointi.
3. Voimme kohdistaa asiakkaat mukaan niiden väestötieteen, ikä, kiinnostaa, intohimo, ja elämäntapa.
4. setup facebook yrityssivu ja lisätä sivun
5. Kasvata Facebook-sivulla, kuten.
6. Luo Facebook sovelluksia ja tehdä markkinointi
7. Maksettu markkinointi facebookissa lisäämään yrityksesi sivujen ja viestien.
8. Twitter sivun asetukset ja markkinointi tweets käyttämällä # tunnisteet.
9. luominen youtube kanava yrityksesi.
10. Luo video markkinointi strategia ja suunnittelu.
11. Luoda animoituja ja hauskoja videoita hyvän intro.
12. Youtube video optimointi koodaus ja maksettu markkinointi AdWords.

Videot ovat tulevaisuudessa siten video markkinointi on välttämätöntä. Videot ovat helposti sulavia ja ymmärrettävää. Suurin osa yrityksistä menestys luottaa video markkinointi nykyään.

Ensisijainen painopiste on youtube markkinointi. Jos liiketoiminta perustuu muoti vaatteet tai elintarviketeollisuudessa niin Pinterest olisi ensimmäinen valinta. Ei epäilystäkään facebook on ensisijainen valinta digitaalisen markkinoijat, mutta silti meidän on turvauduttava muihin sosiaalisen median sivustoja.

email markkinointi:
Sähköposti markkinointi on ensisijainen valinta asiakkaiden suhteen. Monet sähköisen kaupankäynnin yritykset ainoa myyvät tuotteita sähköpostitse markkinointi. Meidän email markkinointi palvelu sisältää:

a. Luodaan strategia email markkinointi.
b. Suunnitella ja luoda uutiskirje.
c. luominen kampanja
d. Designing malleja
e. Integrointi merkintälomakkeet sivuilla.
f. Käyttämällä automatisointi työkalu email markkinointi.

sisällön kirjoittaminen:

Sisältö on tärkein teema verkkosivuilla. Ilman hyvää sisältöä, sivusto on kuin elämä ilman tyttöystävä. Hyvä ja käyttäjä harjoittaa sisältö on suuntautunut nykyisessä aikakaudella tietotekniikan. Meillä on joukkue hyvää sisältöä kirjailijoita, jotka voivat laatia hyvä suunnittelu sivuston sisältöä ja kirjoittaa. Hyvä sisältö voi houkutella hyvä tilavuus asiakkaita ja lisää asiakkaita johtaa enemmän tuloksia.

Kyselyä tai huoltoon liittyvissä SEO, digitaalinen markkinointi Pitää SEO konsultti Intiassa nyt.