imparte asta

SEO Consultant India

Suntem una dintre cele mai Cel mai bun lider de Digital Marketing și SEO consultant India și furnizor de servicii. Informații se va schimba în secolul următor. Apoi, în lumea cea mai rapida tehnologie de schimbare, dacă vrei să susțină, atunci cum se poate neglija pe internet.

Pentru a seta un off-line de afaceri este o provocare, de asemenea, astăzi. Concurența este ridicată. Avansul în tehnologie de internet rapid vă oferă cea mai bună șansă de a crește întreprinderile mici și mijlocii.

Ea a devenit posibilă numai datorită motorului de căutare yahoo, bing, Google. Creditul se duce, de asemenea, site-urile de listare locale, site-uri clasificate social media. Dar oamenii cei mai mulți preferă Google.

Ca o agenție de marketing digital, ne ajuta companiile pentru a optimiza pe motorul de căutare de SEO, SMM. Noi dezvoltam site-uri pe cms (WordPress, drupal, magento) si ajuta la diverse firme, e-commerce, întreprinderi.

Ne concentrăm în special pe marketing mobil și marketing video. Pe măsură ce utilizatorii de telefonie mobilă sunt în creștere rapidă. Noi vă oferim cele mai bune de configurare pentru afacerea dvs. online și de întreținere și să vă ajute să dezvolte afacerea prin furnizarea unui plan și stabilirea obiectivelor clare.

Noi vă va asista până la tine dezvolta afacerea online prin furnizarea de cea mai buna consultanta pana cand afacerea ia o bună ridica.


Serviciile noastre:
web design și dezvoltare:
Noi de proiectare și de a dezvolta site-uri pe cms. Va punem la dispozitie domeniu si hosting. CMS este o platformă care este user-friendly. Deci, odată ce ne va ghida, puteți face mai târziu aprobare.

Serviciul nostru include:

  • Domeniul de mare viteză și serviciul de găzduire pentru site-ul dvs. și de asistență de sprijin până la 1 an.
  • Noi de proiectare logo-ul, steag, 2animație d pentru site-ul web.
  • Planificare și conceptualizarea site-ului.
  • Proiectarea paginilor în funcție de categoriile.
  • instalare teme.
  • configurarea plugin-uri.
  • Configurarea gateway-ului de plată.
  • sprijin de securitate backend de hacking.

Al nostru 24 client service ore vă va oferi suport tehnic în ceea ce privește site-ul dvs..

SEO:

SEO este regina a motorului de căutare. Dar, zi de zi, ea devine complexă. Suntem experți în luptă și recuperarea algoritmilor la fel ca urs panda, pinguin, pasărea Colibri.

Noi vă ajuta pentru a clasifica afacerea dvs. și de a face o analiză a concurenței, cercetare de cuvinte cheie.

Serviciul nostru de SEO include:

Analiza de afaceri și de clasificare: Pentru fiecare afacere trebuie să ne clasifica în funcție de produsele sau serviciile sale.

Apoi trebuie să facem cuvinte cheie în funcție de categoriile. Trebuie să facem un plan și să facă o analiză detaliată a produselor și a serviciilor dvs. și apoi să efectueze o strategie eficientă de SEO. Trebuie să analizăm:


1. Serviciile tale produse.
2. Locația geografică pe care doriți să le vizați.
3. Tipuri de clienți vizați.
4. Probleme cu care vă confruntați în serviciul.

Cuvinte cheie de cercetare:

cuvinte cheie de cercetare este următorul pas după clasificarea afacerii dvs.. Este cercetarea de piață pentru SEO și putem analiza cu ușurință cuvinte cheie care dobândesc volum mare sau low interogări de la utilizatori de volum.

Folosim instrument de cuvinte cheie Planificatorul Google și instrument de sumo Buzz pentru a face cercetare de cuvinte cheie. Trebuie să ne analizăm cuvinte cheie competitive scăzute și cuvinte cheie competitive ridicate. Apoi trebuie să alegem cuvintele cheie finale.

analiza concurenței:

Analiza concurenței este un factor crucial pentru clasament site-ul dvs.. Fără a analiza concurenței, nu putem concura cu rankers de top în motorul de căutare. Noi folosim instrumente pentru a analiza backlink de concurenți’ site-uri, astfel încât să le putem bată.

Optimizare on-page cu titlul, URL-ul, optimizarea meta tag-uri, optimizare a conținutului, optimizarea imaginii, Prezentarea site-ul în instrumentul Google pentru webmasteri, generație sitemapuri, redirecționare URL, Link-uri canonice

Off pagina de optimizare:

După ce a terminat toate sarcinile de mai sus este timpul pentru a face off pagina de optimizare, care include:
metode de link building, directorul de depuneri, Social marcare, depunere clasificate, blogging-ul de oaspeți, comunicat de presa.

Pentru a vă crește rangul site-ul dvs. are nevoie de link-uri bine autorizate, de la site-uri de mare de PR, cu nu urmeze și nici o acțiune ulterioară, de asemenea,. construirea link-ul joacă un rol crucial în clasament site-ul dvs.. Noi construim one-way link-ul autentic pentru a spori traficul și popularitatea site-ul dvs.. Noi creștem popularitatea link-ul prin crearea de legături reciproce și nonreciprocal pentru a genera trafic de calitate și cantitate.

Google a făcut SEO mai dure. Algoritmul de luptă este foarte greu astăzi. În cazul în care Clasarea site-ul scade, atunci trebuie să existe un algoritm lovit în spatele ei. Noi sprijinim cea mai bună soluție pentru a lupta algoritmi cum ar fi panda, pinguin, colibri pasăre pentru a salva site-ul dvs. de la căderea.

Beneficiile de a lucra cu noi:

1. Asistam până la 10-15 Cuvinte cheie (1-an contract)
2. Noi folosim tehnica de pălărie albă și pentru a descuraja negru pălărie. Noi știm pălărie albă este obligatorie pentru o afacere pe termen lung.
3. Analiza cel mai bun site, cercetare de cuvinte cheie, analiza concurent, analiza backlink. analiza performanței.
4. 8 servicii de ore de consultanta lunara privind SEO.
5. Crearea de bună calitate și conținut cantitativ cu plagiat

publicitate online si servicii de PPC:

publicitate online, să satisfacă profit instant la Afaceri deschizând o cale către platforma de la nivel mondial pentru afacerea dvs.. SEO este un proces de a lua timp, dar PPC este un proces instantaneu. Pur și simplu trebuie să investească niște dolari.

Dar este foarte ieftin decât publicitatea tradițională. Companiile sunt înțelegerea treptat puterea de publicitate on-line și acestea sunt în mișcare la un anunț on-line în loc de cheltuind o sumă uriașă pe publicitatea tradițională. Google AdWords este un instrument puternic pentru a converti afacerea dvs. la un brand.

publicitate online, include:
1. Google AdWords: anunțuri motor de căutare, anunțuri grafice, video (anunţurile youtube), anunţurile mobile, Anunțurile de e-commerce
2. anunţurile Facebook
3. anunţurile Twitter


Mai presus de toate google, AdWords este instrumentul cel mai preferat și de succes, care este cel mai utilizat la nivel mondial. Beneficiile de publicitate on-line sunt:

1. Puteți viza cu ușurință orice locație geografică oriunde sunt situate.
2. Mai ieftin decât anunțurile tradiționale(Televizor, Ziar)
3. Rentabilitatea mai mare de investiții Peste (ROI)
4. Tinta un grup specific de audiență în funcție de demografie lor, interes, gen, vârstă, profesie.
5. Remarketing pentru a viza publicul care au vizitat site-ul dvs..

Social Media Marketing:

If you are not on social media you are unsocial. social media joacă un rol major pentru a atrage o mulțime de clienți. Noi vă ajuta să dezvoltați afacerea pe social media prin creșterea pagina de likes, ventilatoare. Ne concentrăm în special pe Facebook, stare de nervozitate, Instagram și youtube. Noi cream diverse strategii de marketing pentru a proiecta post pentru canal social media.

1. Noi cream posta dupa ce face o mulțime de cercetare.
2. Noi facem crearea de conținut și custozi.
3. Putem viza clienții în funcție de demografie lor, vârstă, interes, pasiune, și stilul de viață.
4. setup Facebook pagină de afaceri și să stimuleze pagina
5. Mări pagina de Facebook cum ar fi.
6. Creați aplicații facebook și a face marketing
7. Plătit de marketing pe Facebook pentru a stimula pagina dvs. de afaceri și posturi.
8. Twitter de configurare a paginii și tweet-uri de marketing prin utilizarea # Etichete.
9. Crearea youtube canal pentru afacerea ta.
10. Crearea strategiei de marketing video și de planificare.
11. Creați clipuri video animate și amuzante, cu un intro bun.
12. optimizare YouTube video de marcare și de introducere pe piață plătite în AdWords.

Video sunt viitorul, prin urmare, de marketing video este indispensabilă. Video sunt ușor de digerat și ușor de înțeles. Cea mai mare parte a succesului întreprinderile se bazează pe marketing video in zilele de azi.

Scopul principal este pe youtube de marketing. În cazul în care afacerea ta se bazează pe Apparels de moda sau industria alimentară, atunci Pinterest ar trebui să fie prima alegere. Fără îndoială Facebook este alegerea cea mai buna pentru marketing digital, dar încă mai trebuie să ne bazăm pe alte site-uri de social media.

Email Marketing:
E-mail marketing este alegerea de top pentru relația cu clientul. Multe companii de e-commerce singurul vinde produsele prin email marketing. Serviciul nostru de e-mail marketing include:

A. Crearea de strategii pentru e-mail marketing.
b. Crearea și proiectarea buletinul informativ.
c. campanie de creare
d. Proiectare șabloane
e. Integrarea formularelor de subscriere de pe site-ul web.
f. Cu ajutorul instrument de automatizare pentru e-mail marketing.

scris de conținut:

Conținutul este tema principală a unui site web. Fără a conținut bun, un site web este ca o viata fara o prietena. conținut bun și utilizator angajarea este în epoca trending actuală a tehnologiei informației. Avem o echipă de scriitori de conținut bun, care poate pregăti o planificare bună a conținutului site-ului dvs. și scrie. conținut bun poate atrage un volum bun de clienți și mai mulți clienți duc la mai multe conversii.

Pentru orice interogare sau serviciu legate de SEO, marketing digital Contactați SEO consultant India acum.