deliti to

SEO Consultant Indija

Smo ena izmed najboljši Glavno Digital Marketing in SEO svetovalec India in ponudnik storitev. Informacija bo spremenila v naslednjem stoletju. Potem je v svetu najhitreje spreminjajoče se tehnologije, če želiš ohraniti kako potem lahko zanemarimo internet.

Za nastavitev poslovni offline je izziv tudi danes. Konkurenca je velika. Predplačilo v hitro internetno tehnologijo vam daje najboljše možnosti za rast malih in srednje velikih podjetij.

To je postalo mogoče le zaradi iskalnik yahoo, bing, google. Zaslužni tudi lokalne kotacijo straneh, razvrščene strani social media. Ampak ljudje večina raje google.

Kot digitalno trženje agencije, pomagamo podjetjem optimizirati na iskalniku, ki jih SEO, SMM. Razvijamo spletne strani na cm (WordPress, Drupal, Magento) in pomaga različnim podjetjem, e-trgovina, podjetja.

Še posebej se osredotočajo na mobilni marketing in video marketing. Kot mobilni uporabniki so hitro narašča. Ponujamo vam najboljše nastavitve za vašo spletno podjetje in vzdrževanje in vam pomaga, da razvijejo svoje poslovanje z zagotavljanjem jasnega načrta in cilj nastavitev.

Mi vam bodo pomagali do vas rastejo vašo spletno podjetje, ki zagotavlja najboljše svetovanje, dokler posel je dober pick up.


Naše storitve:
Izdelava spletnih strani in razvoj:
Načrtujemo in razvijamo spletne strani na cm. Nudimo domene in gostovanje. CMS je platforma, ki je uporabniku prijazen. Torej, ko smo vas vodi, lahko naredite zaznamek kasneje.

Naša storitev zajema:

  • domena visoke hitrosti in gostovanje storitev za vašo spletno stran in podporo pomoči do 1 leto.
  • Načrtujemo logotip, banner, 2d animacija za spletne strani.
  • Načrtovanje in snovanje spletne strani.
  • Oblikovanje strani po kategorijah.
  • namestitev teme.
  • nastavitev plugins.
  • Nastavitev Payment Gateway.
  • Varnostni nosilec backend od taksist.

naše 24 HRS storitve za stranke vam bo zagotovil tehnično podporo v zvezi z vašo spletno stran.

SEO:

Seo je kraljica iskalnika. Toda vsak dan je vedno zapletena. Smo strokovnjak v boju in izterjavo algoritme, kot je panda, pingvin, Kolibri.

Pomagamo vam kategorizirati svoje poslovanje in narediti analizo konkurence, ključne besede, raziskave.

Naša SEO storitev vključuje:

Poslovna analiza in kategorizacija: Za vsako podjetje moramo kategorizirati v skladu s svojimi izdelki ali storitvami.

Potem smo morali ključne besede, glede na kategorije. Moramo narediti načrt in se podrobno analizo vaše izdelke in storitve in nato učinkovito strategijo SEO. Moramo analizirati:


1. Vaši izdelki storitve.
2. Geografska lokacija želite ciljati.
3. Vrste kupcev ciljajo.
4. Težave si obraz v službi.

raziskava ključne besede:

Keyword raziskave je naslednji korak po kategorizaciji vašega podjetja. Gre za tržne raziskave za SEO in bomo lahko z lahkoto analizirati, katere ključne besede pridobijo veliko količino ali nizke uporabniki obseg poizvedbe.

Uporabljamo Google Orodje za ključne besede načrtovalec in buzz sumo orodje narediti ključno besedo raziskave. Moramo analizirati nizke konkurenčne ključne besede in visoko konkurenčne ključne besede. Nato moramo izbrati končne besede.

analiza konkurence:

analiza konkurence je ključni dejavnik za uvrstitev vaše spletne strani. Brez analize konkurence, ne moremo tekmovati z top Rankers v iskalnik. Mi uporabljamo orodja za analizo povratne vaših tekmecev’ strani, tako da jih bomo lahko premagali.

Na strani za optimizacijo z naslovom, URL, optimizacija meta oznake, optimizacija vsebine, optimizacija slike, predložitev spletno stran v google webmaster orodje, Sitemaps generacije, URL preusmeritve, kanonični povezave

Off strani za optimizacijo:

Po končani vse zgoraj navedene naloge je čas, da naredite off strani za optimizacijo, ki vključuje:
Metode povezavo stavbe, stališča imenik, Social Bookmarking, tajni predložitev, gost blogging, Izjava za javnost.

Za povečanje vaše mesto vaše spletne strani potrebuje dobro dovoljene, povezave z visokimi strani PR z ne sledijo in ne nadaljnje tudi. Povezavo stavbe igra ključno vlogo pri razvrstitvi vaše spletne strani. Gradimo enosmerno pristno povezavo za povečanje prometa in priljubljenost vaše spletne strani. Rastemo povezavo popularnost z ustvarjanjem vzajemne in nonreciprocal povezave za ustvarjanje kakovostnih in količino prometa.

Google je na SEO slabše. Boj proti algoritem je res težka danes. Če vaše spletno mesto pade, potem mora biti algoritem hit za njo. Podpiramo najboljšo rešitev za boj proti algoritme kot panda, pingvin, kolibrija za reševanje svojo spletno stran iz padcu.

Prednosti sodelovanja z nami:

1. Smo pomagali do 10-15 ključne besede (1-letno pogodbo)
2. Uporabljamo bel klobuk tehniko in odvračajo črn klobuk. Vemo, bel klobuk je obvezna za dolgoročno poslovanje.
3. Najboljša analiza stran, ključne besede, raziskave, analiza konkurent, analiza backlink. analiza uspešnosti.
4. 8 HRS mesečno svetovanje o SEO.
5. Ustvarjanje dobre kakovosti in vsebino količino s plagiat

Spletno oglaševanje in PPC storitev:

Spletno oglaševanje skrbi takojšen dobiček na vaš poslovni z odprtjem pot do svetovne platforme za vaše podjetje. Seo je ob dolgotrajen proces, vendar PPC je instant proces. Samo boste morali vložiti nekaj dolarjev.

Vendar je zelo poceni kot tradicionalna oglaševanje. Podjetja, ki se postopoma razumeti moč spletni oglas in se gibljejo na spletni oglas, namesto razdaja ogromne količine na tradicionalni oglas. Google AdWords je močno orodje za pretvorbo vaše podjetje blagovne znamke.

Spletno oglaševanje vključuje:
1. Google AdWords: oglasi iskalnikov, prikaznih oglasov, video (youtube oglasi), oglasi za mobilne naprave, e-poslovanje oglasi
2. Facebook oglasi
3. Twitter oglasi


Predvsem google, Adwords je najbolj zaželeno in uspešno orodje, ki se uporablja večina svetu. Prednosti spletnega oglaševanja so:

1. Z lahkoto lahko ciljate vsako geografsko lokacijo kjerkoli se nahajajo.
2. Cenejši od tradicionalnih oglasov(tv, Časopis)
3. Višje Return Over Investment (ROI)
4. Usmerjena na določeno skupino občinstva glede na njihovo demografijo, obresti, spol, starost, poklic.
5. Ponovno trženje za ciljno občinstvo, ki so obiskali vaše spletno mesto.

Social Media Marketing:

If you are not on social media you are unsocial. Družabni mediji igrajo pomembno vlogo, da bi pritegnili veliko strank. Pomagamo vam, da rast vašega podjetja na socialnih medijev, ki raste vaše strani všeč, oboževalci. Še posebej se osredotoči na facebook, Twitter, Instagram in youtube. Ustvarjamo različne tržne strategije za oblikovanje delovnega mesta za social media kanal.

1. Ustvarjamo delovno mesto po tem veliko raziskav.
2. WE delati ustvarjanje vsebin in ohranjevanje.
3. Lahko ciljne stranke glede na njihovo demografijo, starost, obresti, strast, in način življenja.
4. Nastavite facebook Poslovne strani in povečati stran
5. Povečanje facebook stran, kot so.
6. Ustvari facebook aplikacije in ne trženje
7. Plačan promet na facebook za povečanje vaše poslovne strani in objave.
8. Twitter stran za nastavljanje in trženje tweets z uporabo # oznake.
9. ustvarjanje youtube kanal za vaše podjetje.
10. Ustvarjanje video trženjsko strategijo in načrtovanje.
11. Ustvarjanje animiranih in funny videos z dobro intro.
12. Youtube video optimizacije s označevanje in plača trženje v programu AdWords.

Video posnetki so prihodnost tako video marketing je nujno. Video posnetki so lahko prebavljive in razumljivo. Največ uspeha podjetja zanašajo na trženje video zdaj-a-dni.

Naš glavni poudarek je na youtube marketing. Če je vaše podjetje, ki temelji na modnih apparels ali živilski industriji potem Pinterest biti prva izbira. Brez dvoma facebook je top izbira za digitalne marketingu, a še vedno se moramo zanesti na druge socialne media straneh.

email marketing:
Email Marketing je top izbira glede strank. Veliko e-poslovanje podjetja, samostojni prodajajo svoje izdelke, ki jih email marketing. Naš e-poštni marketing storitev vključuje:

a. Ustvarjanje strategijo za e-poštni marketing.
b. Ustvarjanje in oblikovanje glasilo.
c. ustvarjanje akcija
d. oblikovanje predloge
e. Integracija oblik naročnine na spletni strani.
f. Uporaba avtomatizacijo orodje za email marketing.

pisanje vsebine:

Vsebina je glavna tema spletne strani. Brez dobre vsebine, spletna stran je kot življenje brez punco. Dobro in uporabniku vključevanje vsebin so trending v sedanji dobi informacijske tehnologije. Imamo ekipo dobrih pisateljev vsebine, ki lahko pripravi dobro načrtovanje vaše spletne strani vsebine in pisati. Dobro vsebino lahko pritegne dober obseg kupcev in več strank vodi do več konverzij.

Za kakršnokoli vprašanje ali storitev v zvezi s SEO, digitalni marketing Kontakt SEO svetovalec India zdaj.