Sendt den
del dette

Seneste SEO Interview Spørgsmål

 

Her er jeg nok nævne nogle vigtige Nyeste SEO interview spørgsmål og svar for freshers og erfarne, som kan hjælpe dig med at knække et interview.

Fortæl mig noget om din erhvervserfaring?

Jeg er Aseem Bharadwaj. Jeg arbejder til Rs teknologi Pvt. Ltd. Jeg arbejder som en SEO strateg at hæve websteds placering og i søgemaskiner.

jeg har 3 års erfaring i at skabe kvalitetsindhold, søgeord forskning, konkurrenternes analyse, Link bygning, WordPress site management. Bortset fra det, Jeg har grundlæggende viden i håndtering HTML, CSS, PHP-baserede websites.

Jeg har arbejdet på 20 SEO og 25 SEM-projekter hidtil. Bortset fra det, Jeg gennemføre uddannelse online på min egen hjemmeside way2inspiration.com.

Hvorfor vælger du din karriere i Seo?

Jeg udviklede en intens interesse for at vælge SEO som min karriere under mine universitetsstudier. Det er virkelig en fantastisk mulighed for karriere, som er en kombination af kunst, videnskab, og teknologi.

jeg troede, udgive en bog og distribuere det, ville tage en stor indsats, penge og tid. I stedet for, at hvis jeg kunne udgive min erfaring online ved hjælp af hjemmeside og SEO teknologi, som er helt gratis, og det ville være værdig nok.

Det ville være tidskrævende og kan sprede mit budskab til flere og flere mennesker verden over end at udgive en bog kunne. Og branchen er i hastig vækst, hver eneste virksomhed er gonna online Fremover.

Så karriere inden for dette område er lyst. Jeg kan gøre et job eller gøre min egen virksomhed, hvis jeg kender indgående kendskab i SEO.

Læs mere:

SEO tips til rangerer på toppen.

SEO tips og tricks for begyndere.

Top på side SEO hemmeligheder.

Top off side SEO strategier.

Pæn, Hvad er de vigtigste faktorer for at forbedre den side rang?

Ifølge Google, der er 200 faktorer, der påvirker den side rang. Nogle af disse er god titel optimering, URL optimering, indhold med nummerering og kugler, H1, H2 tags, Inkluderingen af ​​søgeord i titlen, URL, meta beskrivelse, god nøgleordet massefylde, kvalitet unikt indhold, indhold med et optimeret billede, infografik eller video etc.

Sammen med, at, vi nødt til at gøre off side optimering ligesom social deling, social bookmarking, link indsendelse i høj PR mapper, Gæst blogging og pressemeddelelse.

Jeg foretrækker youtube markedsføring som den bedste off side optimering metode til at få en masse besøgende. Vi er nødt til at arbejde ud fra en 360 graders vinkel, hvor vores hjemmeside eller blog er i centrum.

Okay, I et b2b forbruger hvordan vil du foreslå SEO planen?

I en B2b forbruger vil jeg gerne foreslå kategorisere de sider i henhold til de produkter eller service, de sælger. De fleste af de B2b forbruger websteder bruger transaktionsbeslutning søgeord som ’køb buket online’ eller ’Lær matematik for klasse X online’.

I dette tilfælde konkurrence er høj, og jeg vil arbejde efter at. I tilfælde af en e-handel site, der sælger sko, Jeg vil kategorisere skoene i forskellige sektioner som damesko, herretoilettet sko, børnesko, Formelle sko osv.

Så jeg foreslår søgeord, efter at ligesom, ’Køb Børn school sko online med rabat’.

Hvad er de søgeord, du har klassificeret til forskellige projekter?

Indtil videre har jeg arbejdet på forskellige projekter som Get software-tjenester, Arena animation, RS-software, W3-teknologi og en række små-mellemstore virksomheder fra England og USA.

Seneste SEO Interview Spørgsmål

Jeg har rangeret forskellige steder i toppen 5 positioner i forskellige søgeord som ’bedste digitale marketing bureau i Essex’, ’Bedste Pizza hjem levering i texas’, ’Bedste inspirerende historier’, ’Bedste MBA Colleges i Ahmedabad’ osv.

Pæn, Hvad er de anvendelser af meta nøgleord?

Ifølge Google, meta søgeord ikke bærer nogen værdi at rangere på SERP. Men jeg overveje at skrive en god meta beskrivelse herunder fokus nøgleord herunder i det fungerer godt.

Hvis dine konkurrenter giver dig spam backlinks, hvordan kan du afviser, at?

Jeg tjekke backlinks fra webmaster værktøj og lave en liste over de links i excel ark. Kontrollér derefter PR, PA, AF, gør-følge, no-følge af de links. Og jeg vil bruge afvisningsværktøjet at kopiere lav kvalitet links og rapportere det.

Hvad er de fora steder du har arbejdet for at få backlinks?

Jeg er jævnligt aktiv på forskellige fora som Quora, Yahoo Answers, SEO chat, sort hat verden, adobe, opera osv.

Hvad er nøgleordet massefylde?

Det er den procentdel af forekomsten af ​​nøgleord i stillingen. God søgeord massefylde besidder en god SEO score. Tidligere blev det betragtet som en vigtig placering faktor.

Hvordan ved du, de søgeord, som dine konkurrenter ranking for?

For at kontrollere konkurrenternes søgeord, Jeg bruger forskellige værktøjer som rang signal, majestætiske SEO, Semrush, Opensite opdagelsesrejsende, Buzzsumo etc.

Hvorfor pingvin opdatering ramte et websted?

Hvis et websted får en række spam links fra lav myndighed eller PR steder for at øge ranking hurtigt.

Hvordan gør du søgeord forskning?

Søgeord forskning er det første skridt, inden du opretter et indhold. God søgeord forskning ikke blot giver dig god trafik, men også sparer en masse tid for ranking.

Jeg vælger altid den lange hale søgeord med lav søgevolumen. Antag at der er et nøgleord, jeg ønsker at kontrollere ’bedste SEO uddannelse og tjenester i Delhi’, Jeg går til søgemaskine og skrive søgeordet der.

Hvis jeg finder nogle resultater præcis matcher de søgeord eller volumen søgning er mindre end i lakhs, Jeg vælger søgeordet.

Så brug jeg google søgeord planner værktøj, Hubspot værktøj til at kontrollere detaljer. Bortset fra det, Jeg forske bruge Quora, fænge bøger, Youtube.

Pæn, På hvilket grundlag mener du et søgeord har lav lydstyrke eller høj søgevolumen?

Først, Jeg skriver nøgleordet for nøjagtige kampe ved at inkludere dobbelt omvendt. Hvis resultaterne er mellem 1000 så mener jeg det er en lav søgevolumen.

Jeg skriver i Google som sædvanlig, og hvis resultatet viser antallet mellem 10000 til 50000 så også jeg betragter det som en lav søgevolumen. hvis det viser så lav konkurrence i Google Søgeordsplanlægning, derefter overveje jeg det så lavt volumen.

Har du erfaring med gæst blogging?

Ja, Jeg har gjort flere gæst blogging på forskellige steder. Først, Det er en fordel at opbygge forhold og for det andet det drev god trafik.

Hvad er de værktøjer bruger du til SEO?

Indtil videre har jeg arbejdet med forskellige værktøjer som, Google webmaster, Majestic SEO, Rank Signal, SEO quake, Moz SEO Bar, Google Keyword Planner, Hurtig Sprout, Squirrly, Analytics, Yoast SEO etc.

Hvad er de effektive skridt vil du tage for at forbedre on-side SEO score?

On-side score kan forbedres ved en række måder som, klar titel-tag, H1, H2-tag, Making sætninger fed, kursiv, nummerering, give plads mellem sætninger, Inkluderingen af ​​søgeord i titlen, URL, indhold osv. Titel, URL, billedoptimering fungerer godt.

Hvad er brugen af ​​lokal SEO?

Hvis du sender din virksomhed i Google Local liste, kan det ske på toppen som søgemaskine prioriterer det lokale erhvervsliv på toppen.

Hvordan du gendanne et websted ramt af panda opdatering?

Panda opdatering hits, hvis et websted består af dobbelte og lav kvalitet tynde indhold. Så vi er nødt til at fjerne de gamle indhold så hurtigt som muligt og uploade de friske indhold på daglig basis. På denne måde, vi kan komme sig panda opdatering.

Hvad er de effektive skridt gør du følge for at gøre off side optimering?

Off side optimering kan gøres på forskellige måder som blog kommentere, social bookmarking, gæst blogging, Lokal notering Forretning, bibliotek indsendelse, forum udstationering osv. Den lokale klassificeret indsendelse fungerer også godt.

Hvad er de sociale bookmarking sites bruger du til at bygge links?

Jeg har arbejdet med flere sociale bookmarking sites hidtil, nogle af disse omfatter Digg, nggo, Lækker, pinterest, scoop.it, tumblr, Stumbleupon.

Hvad er forskellen mellem følger og ingen følgelinks?

Må følge i simpel sigt betyder Google giver værdi og ingen følgelinks midler ikke giver nogen værdi. Men i nogle tilfælde ingen Følg anses også.

Hvordan domænenavn myndighed effekt SEO?

En alder af domænet er også en rangordning faktor for SEO, men ikke en større én. I nogle tilfælde, gamle domæne rangerer bedre.

Hvordan gør man sidefod optimering?

Sidefoden bør optimeres med inddragelse af links til forskellige sider eller indlæg, kontakt os, løse etc.

Tror du, at deling sociale medier påvirkninger SEO?

Ja, Helt bestemt. Hvis et indlæg er delt et antal gange sin placering er forbedret på søgemaskinen.

Mellem på side og off side optimering, der gør du anser som en vigtig placering faktor?

Begge er vigtige ranking faktorer fra SEO synspunkt. Vi er nødt til at prioritere 50-50.

Hvad er den rolle, indhold i SEO?

I world wide web-indhold betragtes som konge og SEO som dronning. Ved hjælp af god kvalitet, indhold, vi kan tiltrække besøgende og konvertere dem kundeemner og kunder.

Indhold spiller en afgørende rolle i at løse problemet med en besøgende i bevidstheden fase.

Google og søgepartnere prioriterer myndighed websteder. Indhold skal være relevante for din forskningsområde og unik.

Søgemaskiner prioriterer høj kvalitet unikke relevante indhold. Indhold mere end 2000 ord rang hurtigt og nemt på toppen. Indhold bør blive lagt ud på regelmæssig basis for at vinde konkurrencen.

En af dine kunder siger ”efter lang tid arbejde for link indsendelse, Jeg får ikke til top position for de søgeord”, hvad ville du foreslå ham?

Så nøgleordet han har taget kunne være yderst konkurrencedygtig. Jeg vil gerne foreslå, at gøre et søgeord forskning igen og vælge de lave konkurrencedygtige søgeord. Eller hvis det ikke virker, jeg vil foreslå at skabe nogle gode backlinks.

Hvis din konkurrent er outranking dit site for alle søgeord ved at bruge sort hat teknik, hvad stort skridt du vil tage?

Først, Jeg vil tjekke titellinjen, hvis det er fyldt med et nej. af søgeord eller ej. Så vil jeg markere hele indholdet og kontrollere, om der er nogen skjulte tegn eller ikke.

Hvis det sker, så er der sort hat teknik, der anvendes. Jeg vil rapportere google ved at tage en snap.

Oversigt:

I have written the SEO interview questions and answers for freshers and experienced, which I have faced from different interviews. Som nybegynder, these questions are enough to crack an interview.

But as an experienced you have to know the questions as a real-time employee. Share it with your friends and leave comments.

Deltag i kurset gratis !

Tilmeld dig nu

Jeg vil aldrig give væk, handle eller sælge din e-mailadresse. Du kan til enhver tid framelde.

Følg mig

EN. Bharadwaj

Digital Marketing ekspert, Coach og konsulent, Web-udvikler, EntreprenørWay2inspiration
Jeg er stifter af way2inspiration.com som er en teknologi baseret hjemmeside for internet markedsføring entusiaster. Jeg er en blogger, træner, indhold forfatter og sociale medier ekspert. Jeg elsker at læse bøger og lave research på internettet. Jeg adfærd, coaching på Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Følg mig

Seneste indlæg af EN. Bharadwaj (se alt)

  • in bút bi

   Hello! This is my first visit to your blog! We
   are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same
   niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a
   extraordinary job!

  • Pingback: Top On Page SEO Secrets You haven't heard before - Way2inspiration()

  • Harland Har

   Morning. Jeg har ikke været tilgængelig siden august. Det var på grund af det faktum, jeg var på vej til Denver på grund af min rolle på Cigna Corporation. Det kræver en stor mængde tid fra mig, men jeg synes stadig om din side. Jeg husker vores dage på Central Methodist University (MO) i Florida. Så heldige, at vi havde en tid til at konkurrere i nærheden puljen. Venlig at sende min kompliment til linda sammen med Jake. Farvel

  • internet side

   whoah denne weblog er glimrende, jeg kan lide at læse dine indlæg. Holde op de store malerier! Du ved, en masse mennesker er på udkig rundt om disse oplysninger, du kan hjælpe dem i høj grad.

   • tak for din pæne kommentar læse andre blogs at vide mere information.

  • http://www.good-tutorials.com/

   Dette er en virkelig godt tip især til dem friske til
   blogosfæren. Simpelt, men meget præcis information… Tak youu for at dele denne ene.
   Et must rea indlæg!

  • teknologi nørd i dine gadgets

   Jeg finder glæde ved, føre til jeg opdagede præcis, hvad jeg var at tage et kig på. Du har afsluttet min fire dage lange jagt! Gud velsigne dig mand. Hav en god dag. Farvel

   • Thanx for din påskønnelse plz andel vores indlæg

  • Mason Marsingill

   interessant indlæg! Tak for at skrive det.

  • Ittrainingindore

   Tak for at dele op-to-date på dette emne! Jeg synes, det er meget informativ og meget velskrevet én! Holde op på denne kvalitet!
   ==================

   SEO Training i Indore

   ===============

  • Siobhan Samet

   Hej Jeg værdsætter den tid og energi du putter i dit indlæg og informative oplysninger du gjorde. Det er fantastisk at komme på tværs af en blog hver gang i et stykke tid, der er ikke det samme ud af dato genindspilning oplysninger. Awesome Læs! Jeg har bookmarked dit websted og jeg herunder din RSS-feeds til min Google-konto.

  • ShannonWGorr

   Dette stykke er virkelig en god en det hjælper nye internet-seere,
   der ønsker at vælge blogging.

  • ClaudDVierps

   Jeg vil gerne sige tak for denne fremragende læsning!! Jeg absolut elskede
   hver lille smule af det. Jeg har dig bog markeret til at se på nye ting du skriver

  • WinfordZYuan

   Tak for alle andre informativ hjemmeside. Det andet sted kan jeg får at
   type information skrevet på en sådan en ideel måde? Jeg har en virksomhed, som jeg simpelthen nu kører på, og jeg har været på udkig efter sådan info.

  • DarcieTGut

   bogmærke!!, Jeg kan lide dit websted!

  • RandeeNSudak

   Fremragende indlæg. Jeg havde været konstant kontrol denne weblog, og jeg er inspireret!
   Ekstremt nyttige oplysninger specifikt den afsluttende fase
   🙂 jeg pleje sådanne oplysninger meget. Jeg plejede at være at forsøge at finde
   denne særlige oplysninger for meget lang tid. Mange tak og bedste af
   held.

  • Debbie Edwards

   Fremragende, hvad en hjemmeside er det! Denne hjemmeside præsenterer nyttige fakta til os, holde
   det op.

  • Pingback: Google()

  • kollegium eksamensbevis

   Værdistigningen det engagement du lægger ind på din hjemmeside og dybdegående information du til stede. Det er rart at komme på tværs af en blog hver gang i et stykke tid, der er ikke det samme forældede rehashed oplysninger. Wonderful Læs! Jeg har bookmarked dit websted og jeg herunder din RSS-feeds til min Google-konto.

  • starte en levering virksomhed

   Hilsen fra Florida! Jeg keder på arbejde, så jeg besluttede at tjekke din blog på min iphone i frokostpausen. Jeg elsker den viden, du giver her og kan ikke vente med at tage et kig, når jeg kommer hjem. Jeg er overrasket over, hvor hurtigt din blog indlæst på min mobiltelefon .. Jeg er ikke selv bruger WIFI, bare 3G .. Alligevel, forbløffende websted!

  • badeværelser ideer

   Jeg var nysgerrig, hvis du nogensinde overvejet at ændre sidelayoutet af din blog? Dens meget velskrevet; Jeg elsker, hvad youve fik at sige. Men måske du kunne lidt mere i vejen for indhold, så folk kunne forbinde med det bedre. Youve fik en frygtelig masse tekst for kun at have 1 eller 2 billeder. Måske du kunne plads det ud bedre?

  • nøglering

   Jeg er ikke så meget af en online-læser til at være ærlig, men dine websteder virkelig rart, Bliv ved! Jeg vil gå videre og bogmærke dit websted for at komme tilbage i fremtiden. Alt det bedste

  • palliativ sygepleje

   Hej med dig! Ved du, om de gør nogen plugins til at hjælpe med søgemaskineoptimering? Jeg forsøger at få min blog til rang for nogle målrettede søgeord, men jeg ser ikke meget gode resultater. Hvis du kender nogen venligst dele. Tak!

  • Ankita Jain

   Nice og informativ!