geplaatst op
deel dit

Laatste SEO interview vragen

 

Hier ben ik ga noemen een aantal belangrijke nieuwste SEO interview vragen en antwoorden voor freshers en ervaren die u kunnen helpen om een ​​interview te kraken.

Tell me something about your work experience?

Ik ben Aseem Bharadwaj. Ik werk voor Rs technologie Pvt. Ltd. Ik werk als een Seo strateeg op de site ranking en in de zoekmachines te verheffen.

ik heb 3 jaar ervaring in het creëren van kwalitatief hoogstaande inhoud, keyword research, analyse van concurrenten, Link gebouw, WordPress site management. Daarnaast, Ik heb basiskennis in het omgaan met Html, CSS, PHP-gebaseerde websites.

Ik heb gewerkt aan 20 SEO en 25 SEM-projecten tot nu toe. Daarnaast, Ik voeren training online op mijn eigen website way2inspiration.com.

Waarom kies je je carrière in Seo?

Ik ontwikkelde een intense belangstelling voor SEO te kiezen als mijn carrière tijdens mijn universitaire studies. Het is echt een fantastische optie voor de carrière, die is de combinatie van kunst, wetenschap, en technologie.

ik dacht, publiceren van een boek en distributiekosten, zou veel moeite nemen, geld en tijd. In plaats van dat als ik kon mijn ervaring online te publiceren met behulp van de website en SEO-technologie, die is volledig gratis en het zou waardig genoeg zijn.

Het zou tijdrovend zijn en kon mijn boodschap aan meer en meer mensen over de hele wereld verspreid dan het publiceren van een boek kon. En de industrie groeit snel, elke business is online Gaat In de toekomst.

Dus de carrière op dit gebied is helder. Ik kan een baan te doen of doe mijn eigen bedrijf als ik weet dat de diepgaande kennis in SEO.

Lees verder:

SEO tips te rangschikken op de top.

SEO tips en trucs voor beginners.

Top op pagina seo geheimen.

Top off page SEO strategieën.

mooi, Wat zijn de belangrijkste factoren om de page rank te verbeteren?

Volgens google, er zijn 200 factoren die van invloed zijn op de page rank. Sommige van deze zijn goede titel optimalisatie, URL optimalisatie, tevreden met nummering en kogels, H1, H2-tags, het opnemen van zoekwoorden in de titel, URL, Meta omschrijving, goede keyword density, kwaliteit unieke content, tevreden zijn met een geoptimaliseerde afbeelding, infographics of video etc.

Samen met dat, we hebben om af te doen page optimalisatie zoals social sharing, social bookmarking, koppeling indiening in hoge PR directories, Gast bloggen en persbericht.

Ik geef de voorkeur youtube marketing als de beste off page optimalisatie methode om veel bezoekers te krijgen. We moeten om te werken vanuit een 360-graden hoek waar onze website of blog is in het centrum.

OK, In een b2b consument hoe stel je de SEO plannen?

In een B2B-consument zal ik willen voorstellen categoriseren van de pagina's op basis van de producten of diensten die ze verkopen. Het merendeel van de B2b consument sites gebruiken transactionele zoekwoorden als 'buy bouquet online' of 'Leer math klasse x online'.

In dit geval is de concurrentie is hoog en ik zal werken volgens dat. In het geval van een e-commerce site die schoenen verkoopt, Ik zal de schoenen te categoriseren in verschillende secties zoals schoenen dames ', schoenen heren ', kinderschoenen, Formele schoenen etc.

Dan stel ik voor zoekwoorden op basis van dat net als, 'Buy Kinderen schoenen school online met korting'.

Wat zijn de zoekwoorden die u hebt gerangschikt voor verschillende projecten?

Tot nu toe heb ik gewerkt aan verschillende projecten, zoals Get software services, Arena animatie, RS software, W3-technologie en een aantal kleine en middelgrote ondernemingen uit het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Laatste SEO interview vragen

Ik heb verschillende plaatsen in de top gerangschikt 5 posities voor verschillende zoekwoorden als 'beste digitale marketing bureau in Essex', 'Best levering pizza thuis in Texas', 'Best inspirerende verhalen', 'Best Mba Hogescholen in Ahmedabad' etc.

mooi, Wat zijn de toepassingen van meta keywords?

Volgens Google, meta keywords geen waarde te rangschikken op SERP dragen. Maar ik vind het schrijven van een goede meta description inclusief aandacht keywords ook in het goed werkt.

Als uw concurrenten geven je spam backlinks, hoe ga je verwerpen dat?

Ik controleer de backlinks van webmaster hulpmiddel en maak een lijst van de links in excel sheet. controleer dan de PR, PA, VAN, do volgen, no-follow van de links. En ik zal afwijzen hulpmiddel gebruiken om de lage kwaliteit links te kopiëren en te rapporteren.

Wat zijn de forums sites die u hebt gewerkt om backlinks te krijgen?

Ik ben regelmatig actief op verschillende forums zoals Quora, yahoo Answers, SEO-chat, zwarte hoed wereld, adobe, opera etc.

Wat is keyword density?

Dit is het percentage van voorkomen van sleutelwoorden in de post. Goede keyword density bezit is van een goede SEO-score. Eerder werd beschouwd als een belangrijke ranking factor.

Hoe weet u de zoekwoorden die uw concurrenten zijn ranking voor?

Om trefwoorden van de concurrenten te controleren, Ik gebruik verschillende tools zoals rang signaal, majestueuze SEO, SEMRush, OpenSite explorer, Buzzsumo etc.

Waarom pinguïn-update raakte een website?

Als een site krijgt een aantal spam links van laag autoriteit of PR sites te stimuleren ranking snel.

Hoe doe je keyword research?

Keyword onderzoek is de eerste stap voor het creëren van een content. Goede trefwoord onderzoek geeft u niet alleen goede verkeer, maar ook bespaart een hoop tijd voor de rangschikking.

Ik kies altijd de long tail zoekwoord met een laag volume zoeken. Stel dat er een keyword ik wil controleren 'beste SEO trainingen en diensten in Delhi', Ik ga naar de motor te zoeken en typ het trefwoord er.

Als ik weinig resultaat precies overeenkomen met de zoekwoorden of het zoekvolume te vinden is minder dan in lakhs, Ik kies het zoekwoord.

Dan gebruik ik Google Keyword planner hulpprogramma, HubSpot tool om gegevens te controleren. Daarnaast, Ik heb onderzoek met behulp van Quora, kindle books, Youtube.

mooi, Op welke grond acht u een zoekwoord heeft een laag volume of een hoog volume zoekopdracht?

Eerste, Ik typ het sleutelwoord voor exacte overeenkomsten met inbegrip van dubbele omgekeerde. Als de resultaten zijn tussen 1000 dan acht ik het is een laag volume zoekopdracht.

Ik type in Google zoals gebruikelijk en als het resultaat toont het aantal tussen 10000 naar 50000 dan ook Ik beschouw het als een laag volume zoekopdracht. als het blijkt zo laag concurrentie in Google Zoekwoordplanner, dan acht ik het zo laag volume.

Heb je ervaring in het gastenboek bloggen?

Ja, Ik heb verschillende gedaan gast bloggen op verschillende plaatsen. Eerste, it is beneficial to build relation and second it drives good traffic.

Wat zijn de instrumenten gebruik je voor SEO?

Tot dusver heb ik gewerkt met verschillende tools zoals, Google webmaster, Majestic SEO, Rank Signal, SEO aardbeving, Moz SEO Bar, Google Zoekwoordplanner, Quick Sprout, Squirrly, Google Analytics, Yoast SEO enz.

Wat zijn de effectieve maatregelen denkt u te nemen om te verbeteren on-page SEO score?

De on-page score kan worden verbeterd door een aantal manieren, zoals, clear title tag, H1, H2-tag, Het maken van zinnen bold, cursief, nummering, het geven van ruimte tussen de zinnen, het opnemen van zoekwoorden in de titel, URL, inhoud etc. Titel, URL, beeldoptimalisatie werkt goed.

Wat is het nut van de lokale SEO?

Als u uw bedrijf te dienen in Google Local vermelding dan kan het op de top verschijnen als zoekmachine geeft voorrang aan de lokale bedrijfsleven op de top.

Hoe maak je een site hit door panda-update te herstellen?

Panda-update raakt als er een site bestaat uit dubbele en lage kwaliteit dunne inhoud. Dus moeten we de oude inhoud zo spoedig mogelijk te verwijderen en het uploaden van de verse inhoud op een dagelijkse basis. Op deze manier, we kunnen herstellen van panda-update.

Wat zijn de effectieve maatregelen denkt u te volgen om af te doen page optimalisatie?

Off page optimalisatie kan worden gedaan op verschillende manieren, zoals blog commentaar, social bookmarking, gast bloggen, Local Business vermelding, directory indiening, forum posten etc. De lokale geclassificeerd inzending werkt ook goed.

Wat zijn de social bookmarking sites gebruik je om het opbouwen van banden?

Ik heb gewerkt met verschillende social bookmarking sites tot nu toe, Sommige van deze zijn Digg, Nggo, Heerlijk, Pinterest, Schep het, tumblr, Stumbleupon.

Wat is het verschil tussen niet volgen en er geen follow links?

Niet volgen in eenvoudige term betekent google geeft waarde en no follow middelen geen waarde te geven. Maar in sommige gevallen geen vervolgonderzoek wordt ook beschouwd.

Hoe werkt domein autoriteit effect SEO?

De leeftijd van de domeinnaam is ook een ranking factor voor SEO, maar niet een groot één. In sommige gevallen, oude domein gelederen beter.

Hoe doe je footer optimalisatie?

De voettekst moet worden geoptimaliseerd met de opname van links naar verschillende pagina's of berichten, Neem contact met ons op, adres etc.

Denkt u dat het delen van social media invloed SEO?

Ja, definitief. Als een post wordt gedeeld een aantal keer zijn ranking wordt verbeterd op de zoekmachine.

Tussen op pagina en off page optimalisatie die heb je beschouwen als een belangrijke ranking factor?

Beide zijn belangrijke factoren ranking van SEO oogpunt. We moeten voorrang geven 50-50.

Wat is de rol van de inhoud in SEO?

In het world wide web-inhoud wordt beschouwd als koning en Seo als koningin. Met behulp van een goede kwaliteit van de inhoud kunnen we bezoekers aan te trekken en ze converteren leads en klanten.

Inhoud speelt een cruciale rol bij het oplossen van het probleem van een bezoeker in de bewustwordingsfase.

Google en search partners voorrang geven aan autoriteit sites. Inhoud moet je onderzoek veld en uniek relevant zijn.

Zoekmachines geven voorrang aan een hoge kwaliteit unieke relevante inhoud. Inhoud meer dan 2000 woorden rang snel en gemakkelijk op de top. Inhoud moet worden geplaatst op de regelmatige basis aan de wedstrijd te winnen.

Een van je klanten zegt "na een lange tijd werk van de koppeling indiening, Ik krijg niet naar boven positie voor de zoekwoorden ", wat zou u voorstellen hem?

Toen het trefwoord die hij heeft genomen zou zeer concurrerend zijn. Ik zou willen voorstellen om een ​​keyword research opnieuw doen en kies de lage competitieve zoekwoorden. Of als het niet werkt zal ik stel voor het creëren van een aantal goede backlinks.

Als uw concurrent outranking uw site voor een zoekwoord door het gebruik van zwarte hoed techniek, wat belangrijke stappen die u zal nemen?

Eerste, Ik zal de titelbalk controleren, indien wordt gevuld met een no. zoekwoorden of niet. Dan zal ik alle inhoud te selecteren en te controleren of er geen verborgen tekens of niet.

Als het gebeurt, dan is er zwarte hoed techniek die gebruikt wordt. Ik zal google rapporteren door het nemen van een breuk.

Overzicht:

Ik heb de SEO interview vragen en antwoorden voor freshers geschreven en ervaren, die ik heb te maken uit verschillende interviews. Als een beginner, deze vragen zijn genoeg om een ​​interview te kraken.

Maar als een ervaren moet je de vragen als een real-time medewerker weten. Deel het met je vrienden en reacties achterlaten.

Doe mee aan de cursus gratis !

schrijf je nu

Ik zal nooit weggeven, ruilen of verkopen uw e-mailadres. U kunt op elk moment uitschrijven.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij
 • in bút bi

  Hello! This is my first visit to your blog! We
  are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same
  niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a
  extraordinary job!

 • Pingback: Top On Page SEO Secrets You haven't heard before - Way2inspiration()

 • Harland Har

  Morning. I have not been available since august. It was due to the fact I was on the way to Denver because of my role at CIGNA Corporation. It requires a large amount of time from me, but I still think about your page. I remember our days at Central Methodist University (MO) in Florida. So lucky that we had a time to compete nearby the pool. Gelieve mijn complimenten te sturen naar linda, samen met Jake. Vaarwel

 • website

  whoah dit weblog is uitstekend ik hou van lezen je berichten. Blijf op de grote schilderijen! Je weet wel, veel mensen zijn rond op zoek naar deze informatie, je kunt ze enorm helpen.

  • bedankt voor je mooie opmerking te lezen blogs meer informatie weten.

 • http://www.good-tutorials.com/

  Dit is echt een goede tip in het bijzonder aan die vers aan
  de blogosfeer. Eenvoudig maar zeer nauwkeurige info… Dank youu voor het delen van deze.
  Een must rea bericht!

 • technologie geek in uw gadgets

  Ik neem genoegen in, leiden tot ontdekte ik precies wat ik nam een ​​kijkje voor. Je hebt mijn vier dagen lang jacht eindigde! God Bless you man. Fijne dag. doei

 • Mason Marsingill

  interessant bericht! Bedankt voor het schrijven ervan.

 • Ittrainingindore

  Bedankt voor het delen van up-to-date over dit onderwerp! Ik vind het is zeer informatief en zeer goed geschreven één! Blijf op de hoogte van deze kwaliteit!
  ==================

  SEO Training in Indore

  ===============

 • Siobhan Samet

  Hallo Ik ben waarderen de tijd en energie die je in je bericht zetten en informatieve informatie die je deed. Het is geweldig over een blog te komen elke keer in een tijdje dat is niet dezelfde verouderd remake informatie. Awesome gelezen! Ik heb uw site bladwijzer en ik ben met inbegrip van uw RSS-feeds aan mijn Google-account.

 • ShannonWGorr

  Deze paragraaf is echt een goed helpt het nieuwe internet-kijkers,
  die wenst te kiezen voor blogging.

 • ClaudDVierps

  Ik wil u bedanken voor dit uitstekende read!! Ik hield absoluut
  elk klein beetje ervan. Ik heb je boek gemarkeerd om te kijken naar nieuwe dingen die je post

 • WinfordZYuan

  Dank u voor een andere informatieve site. De plaats anders kan ik krijg dat
  type informatie geschreven in een dergelijke ideale manier? Ik heb een onderneming die ik gewoon nu draait op, en ik heb op zoek naar een dergelijke info geweest.

 • DarcieTGut

  bladwijzer!!, Ik hou van uw site!

 • RandeeNSudak

  uitstekende bericht. Ik had het controleren voortdurend dit weblog en ik ben geïnspireerd!
  Zeer behulpzame informatie die specifiek de laatste fase
  🙂 ik om dergelijke informatie veel. Ik gebruikte om te proberen uit te vinden
  deze specifieke informatie voor de zeer lange tijd. Veel dank en het beste van
  geluk.

 • Debbie Edwards

  Uitstekend, wat een website is het! Deze website geeft nuttige feiten aan ons, houden
  het omhoog.

 • Pingback: Google()

 • college diploma

  Waarderen de betrokkenheid die u in uw website en diepgaande informatie zet je aanwezig. Het is leuk over een blog te komen elke keer in een tijdje dat is niet hetzelfde verouderde herkauwt informatie. Wonderful gelezen! Ik heb uw site bladwijzer en ik ben met inbegrip van uw RSS-feeds aan mijn Google-account.

 • het starten van een levering bedrijf

  Groeten van Florida! Ik ben verveeld op het werk, dus ik besloot om te controleren uw blog op mijn iphone tijdens de lunchpauze. Ik hou van de kennis die je hier te bieden en kan niet wachten om een ​​kijkje te nemen als ik thuis kom. Ik ben verbaasd over hoe snel je blog op mijn mobiele telefoon geladen .. Ik ben niet zelfs het gebruik van WIFI, gewoon 3G .. hoe dan ook, geweldige site!

 • badkamers ideeën

  Ik was benieuwd of je ooit overwogen het wijzigen van de pagina-indeling van uw blog? Het is zeer goed geschreven; Ik hou van wat youve kreeg om te zeggen. Maar misschien kun je een beetje meer in de weg van inhoud, zodat mensen konden verbinden met het beter. Youve kreeg ontzettend veel tekst voor slechts met 1 of 2 afbeeldingen. Misschien kun je de ruimte it out beter?

 • sleutelhanger

  Ik ben niet zo veel van een online reader om eerlijk te zijn, maar uw sites echt leuk, keep it up! Ik ga je gang en bookmark uw website te gaan om terug te komen in de toekomst. Het beste

 • palliatieve verpleegkundige zorg

  Hallo daar! Weet u of zij om het even welke plugins om te helpen met Search Engine Optimization? Ik probeer mijn blog te rangschikken voor een aantal doelgerichte zoekwoorden, maar ik ben niet erg goede resultaten te zien. Als je ziet dat een van u delen. Bedankt!

 • Ankita Jain

  Leuk en informatief!