del dette

11 kraftfulde Sociale medier marketing strategier til at øge brand awareness

Effekten af ​​social media marketing er ikke skjult ethvert. Det er den nemme måde at øge brand awareness for din virksomhed i en kort periode uden at bruge en stor mængde af budgettet. Det følgende 11 sociale medier marketing strategier vil hjælpe dig til at øge brand awareness for din virksomhed.

Vælg netværket :

Ingen tvivl næsten 2 milliard mennesker verden over er på facebook. Så vælg det netværk, du ønsker at gøre markedsføring enten det er facebook, twitter eller myspace holde sig til det. Du kan ikke markedsføring på 10 netværk samtidig. Så hellere give tid på 2-3 netværk, så du kan give mere tid til de kanaler og dine kontakter.

Læs mere:

Sociale medier revolution.

SEO tips for begyndere.

På side SEO.

Off side SEO.

Blogging Guide for begyndere.

Indhold skriftligt tips.

Hvis du er en B2B virksomhed så Linkedin bør være din første prioritet, og hvis du er en B2C virksomhed derefter gå til facebook eller vælge begge. I stedet for at forsøge et par sociale netværk give din tid til en eller to netværk, så det vil være lettere for dig at håndtere opgaverne og interagere med dine tilhængere. Ingen tvivl om de netværk, som har flere brugere bør være din første prioritet, men det holder ikke godt for alle tilfælde.

Opsæt din profil på en professionel måde:

Du skal oprette din profil eller firma side på en professionel måde ved hjælp af en high definition klar profil billede, lokkende hoved linje, beskrivelse etc. Sæt dine personlige oplysninger omhyggeligt og korrekt. Din facebook header foto eller twitter håndtag skal være attraktive. Du kan tage ved hjælp af Canva at designe header billede til facebook eller twitter. Folk kender dig fra dit foto. Brug altid en smilende udgøre, da det kan tiltrække mange øjne. Folk elsker at forbinde glade mennesker.

Øg tilhængere:

Dette er en af ​​de store opgaver, som mange virksomheder at øge deres brand awareness. Jo flere tilhængere ikke kun give dig mere salg, men det kan forbedre brand awareness for din virksomhed. I første omgang, du nødt til at bygge 00:59 relation med alle, du kommer på tværs på sociale medier. Når dine tilhængere stige til et vist niveau derefter resten vil være lettere at dyrke tilhængere.

Du er nødt til at give gratis rådgivning og gratis ting, som folk kan have behov for. Du kan løse deres problemer ved at give den rette løsning. Navnet på dette spil kaldes værdi. Hvis folk har tillid til dig så de følger dit brand. Du er nødt til at anvende forskellige strategier ligesom sammenføjning forskellige grupper, indhold udstationering kvalitet, billeder, Videoer osv.

Hvis du blot sige følge mig eller lignende min post så ingen vil følge dig. Du er nødt til at følge andre, ligesom andre indlæg og slip kommentar. Ja, de algoritmer af sociale medier er lavet på en måde, at det kontrollerer din sociale tilstedeværelse, interaktion og derefter det øger dit brand bevidsthed.

Brug attraktive multimedie:

Succesen i sociale medier skjuler inde i tiltrækker brugere ved at engagere billeder, videoer eller infografik. Når du åbner facebook eller Instagram får du så mange mute videoer, som er meget fantastisk at se. pinterest og Instagram netværk er helt baseret på deling af billedet.

Hvis billeder og videoer awesome og enestående, så vil folk helt sikkert holde sig til det. Små videoklip med sjove indhold eller trending emne er nyttige til at øge lide og aktier. Tag eksemplet med youtube, hvor miniaturen spiller en vigtig rolle. De fleste YouTubers forsøge at gøre narre seerne ved at vise en lokkende miniaturebillede, der ikke vedrører det oprindelige indhold.

Indlæg konsekvent:

Udstationering konsekvent i en bestemt tid forbedrer din brugere tillid. Brug kalenderen sociale medier til at fastsætte tidspunktet for udstationering. Hvis du er en lille, medium eller stort firma, investere penge og arbejdskraft i social media marketing. Du kan leje et team eller outsource til et agentur for social media marketing og strategier. Udstationering på regelmæssig basis kan øge din online tilstedeværelse og vokse tillid læserne. Dette kan forbedre din myndighed og hjælpe i erkendelse af brand.

Tilmeld dig og skabe grupper:

Uanset om det er Facebook eller Linkedin, Grupper spiller en vigtig rolle i fremme og brand awareness. Du kan søge grupper relateret til forskellige nicher og anmodning om at deltage. Fordelene ved sammenføjning grupper er deres vil være den maksimale sandsynlighed for at nå dine indlæg til gruppemedlemmer. Hvis du har en god antal tilhængere kan du oprette en gruppe, og anmode dem om at slutte sig til. Skype og WhatsApp er også gode til at skabe og sammenføjning grupper.

Opret kalender sociale medier:

Din succes på sociale medier afhænger af din god planlægning. Du er nødt til at skabe en social kalender medier og beslutte din dato for udstationering. Din planlægning bør omfatte forskellige sociale medier markedsføring strategier baseret på trending emner eller vigtige begivenheder. Alle kommer med den nye plan for markedsføring.

Du kan bruge Google kalender eller din Android-kalender app som den månedlige plan bogen. Du kan indstille de datoer og bogføre tid som påmindelsen. Eller den bedste måde er at bruge excel ark. Du kan oprette sociale medier planer om vigtige dage, politiske emner, bryde nyheder.

Må ikke forsømme magt #tags:

Hash tags er vigtige for dyrkning rækkevidde dine indlæg. Du kan få maksimale antal visninger ved hjælp af populære og trending hash tags. Brug hash-tags får jeg tusindvis af indtryk på en dag. Du kan kontrollere de nyeste hashtags her.

Foretag en viral indlæg:

Viral video eller post har en stor betydning i karriere hver YouTuber eller sociale medier marketingmedarbejder. Hvis du kan lave en video viral så du nemt kan få store antal tilhængere og abonnenter nemt. Det kan øge din side sympatier og popularitet. Det bringer en drejning i deres karriere. Faktisk, du kan ikke altid garantere, at en stilling skal nok er være viral. Nogle sætter en stor indsats for at få en post viral og ikke får succes. Og nogle stillinger gå viral uden bevidsthed.

Først, vælge en brugerorienteret indhold. Et indhold, der kan give spænding, sjovt, bringe følelser. De algoritmer af sociale medier kontrollere brugerinteraktion aktier og vise det ofte til brugerne. Jo mere det vises foran seerne mere det går viral. Opret en god plan og indhold til at oprette et indlæg.

Gå til betalt markedsføring:

Jeg giver betalt markedsføring mest prioritet. Fordi Facebook begrænser rækkevidden af ​​stillinger til seerne. Så hvis du ønsker øjeblikkelig virkning eller generere kundeemner derefter gå til betalt markedsføring. Det har en masse fordele. Først, det kan spare din tid og sekunder det kan give dig instant resultat, Det kan øges i siden kan lide, website besøg eller salg. Så tag sine fordele. Mange store mærker udelukkende stole på betalt markedsføring for forfremmelse.

Tag eksemplet med Facebook marketing kampagne ved hjælp af hvilken du kan booste dine indlæg, fremme din side, installere apps, øge antallet af konverteringer osv.

Brug sociale medier styringsværktøjer:

Sociale medier ledelsesværktøjer kan spare en masse tid. Hvis du ønsker at post på forskellige netværk samtidigt så disse værktøjer kan hjælpe dig, og disse spiller den store rolle i sociale medier strategier for markedsføring. Det virker som en automatisering værktøj, der kan indstilles til et bestemt tidspunkt for at skrive. HootSuite, spire social, buffer, dlvr.it betragtes som de bedste styringsredskaber.

Afsluttende ord:

Sociale medier optimering og social media marketing strategier spiller den afgørende rolle i brand bevidsthed om din virksomhed. Uden sociale medier tilstedeværelse, salg og marketing kan blive umulig efter nogle år.

Følg mig

EN. Bharadwaj

Digital Marketing ekspert, Coach og konsulent, Web-udvikler, EntreprenørWay2inspiration
Jeg er stifter af way2inspiration.com som er en teknologi baseret hjemmeside for internet markedsføring entusiaster. Jeg er en blogger, træner, indhold forfatter og sociale medier ekspert. Jeg elsker at læse bøger og lave research på internettet. Jeg adfærd, coaching på Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Følg mig

Seneste indlæg af EN. Bharadwaj (se alt)