Μοιραστείτε αυτό

11 ισχυρές στρατηγικές Κοινωνικό μάρκετινγκ μέσων ενημέρωσης για να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας

Η δύναμη του μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης δεν είναι κρυφό σε κάθε μία. Είναι ο εύκολος τρόπος για να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της επιχείρησης σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να ξοδέψει ένα μεγάλο ποσό του προϋπολογισμού. Το ακόλουθο 11 στρατηγικές μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε το δίκτυο :

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σχεδόν 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι στο facebook. Έτσι, επιλέγουν το δίκτυο που θέλετε να κάνετε το μάρκετινγκ, είτε είναι στο facebook, twitter ή το myspace επιμείνουμε σε αυτό. Δεν μπορείτε να κάνετε μάρκετινγκ για 10 δίκτυα ταυτόχρονα. Έτσι, καλύτερα να δώσει χρόνο σε 2-3 δίκτυα, έτσι ώστε να μπορεί να δώσει περισσότερο χρόνο στα κανάλια και τις επαφές σας.

Διαβάστε περισσότερα:

Κοινωνική επανάσταση στα ΜΜΕ.

SEO συμβουλές για αρχάριους.

Στη σελίδα SEO.

Off σελίδα SEO.

Blogging Οδηγός για αρχάριους.

συμβουλές γραπτώς το περιεχόμενο.

Αν είστε εταιρεία B2B τότε Linkedin θα πρέπει να είναι ο αριθμός σας ένα προτεραιότητα και αν μια εταιρεία B2C, στη συνέχεια, πηγαίνετε στο facebook ή να επιλέξετε και τα δύο. Αντί να προσπαθεί ένα ζευγάρι των κοινωνικών δικτύων δίνουν το χρόνο σας σε ένα ή δύο δίκτυα, έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να χειριστεί τα καθήκοντα και να αλληλεπιδρούν με τους οπαδούς σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα δίκτυα τα οποία έχουν περισσότερους χρήστες θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, αλλά δεν κατέχει καλή για όλες τις περιπτώσεις.

Ρυθμίστε το προφίλ σας με επαγγελματικό τρόπο:

Πρέπει να δημιουργήσετε το προφίλ σας ή τη σελίδα της εταιρείας με επαγγελματικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ένα υψηλής ευκρίνειας εικόνα σαφές προφίλ, δελεαστικός γραμμή κεφάλι, περιγραφή κ.λπ.. Βάλτε τα προσωπικά σας στοιχεία προσεκτικά και σωστά. Φωτογραφία σας κεφαλίδα facebook ή twitter λαβή θα πρέπει να είναι ελκυστικό. Μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια του canva να σχεδιάσουν header εικόνα facebook ή twitter. Άτομα που γνωρίζετε από τη φωτογραφία σας. Πάντα να χρησιμοποιείτε ένα χαμογελαστό πόζα, δεδομένου ότι μπορεί να προσελκύσει πολλά μάτια. Οι άνθρωποι αγαπούν να συνδεθείτε χαρούμενους ανθρώπους.

αυξήσει τους οπαδούς:

Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα καθήκοντα που εκτελούνται από πολλές επιχειρήσεις να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητά τους. Οι περισσότεροι οπαδοί δεν είναι μόνο να σας δώσει περισσότερες πωλήσεις, αλλά μπορεί να βελτιώσει την αναγνωρισιμότητα του σήματος της επιχείρησής σας. Αρχικά, θα πρέπει να οικοδομήσουμε μία παρα ένα σχέση με όλους που θα συναντήσετε στα social media. Μόλις τους οπαδούς σας να αυξηθεί σε ένα ορισμένο επίπεδο, τότε το υπόλοιπο θα είναι ευκολότερο να αυξηθεί οπαδούς.

Θα πρέπει να δώσει δωρεάν συμβουλές και δωρεάν πράγματα που οι άνθρωποι μπορεί να χρειάζονται. Μπορείτε να λύσουν τα προβλήματά τους, δίνοντας τη σωστή λύση. Το όνομα αυτού του παιχνιδιού ονομάζεται αξία. Αν οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε τότε θα ακολουθήσει το εμπορικό σήμα σας. Θα πρέπει να εφαρμόσετε διάφορες στρατηγικές όπως ενώνει διαφορετικές ομάδες, ποιοτικό περιεχόμενο απόσπαση, εικόνες, βίντεο κ.λπ..

Αν απλά να πω με ακολουθεί ή σαν τη θέση μου τότε κανείς δεν θα σας ακολουθήσει. Θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι, όπως και άλλοι θέσεις και αφήστε το σχόλιο. Ναί, οι αλγόριθμοι των social media γίνονται με τρόπο που να ελέγχει την κοινωνική παρουσία σας, αλληλεπίδραση και, στη συνέχεια, αυξάνει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας σας.

Χρησιμοποιήστε ελκυστική πολυμέσων:

Η επιτυχία στα social media κρύβει στο εσωτερικό τους προσελκύοντας χρήστες από την εμπλοκή εικόνες, βίντεο ή infographics. Όταν ανοίγετε το Facebook ή το Instagram θα έχετε τόσα πολλά σίγασης βίντεο που είναι πολύ εκπληκτικό να παρακολουθήσετε. Pinterest και Instagram Τα δίκτυα που βασίζονται εξ ολοκλήρου σε κοινή χρήση της εικόνας.

Αν οι εικόνες και τα βίντεο φοβερό και μοναδικό, τότε οι άνθρωποι θα κολλήσει σίγουρα σε αυτό. Μικρό βίντεο κλιπ με αστείο περιεχόμενο ή τείνοντας θέμα είναι χρήσιμες για την αύξηση της συμπαθεί και μετοχές. Πάρτε το παράδειγμα του YouTube, όπου η μικρογραφία παίζει σημαντικό ρόλο. Οι περισσότεροι χρήστες του YouTube προσπαθούν να κάνουν ξεγελάσει τους θεατές, εμφανίζοντας ένα δελεαστικό μικρογραφία που δεν έχει σχέση με το αρχικό περιεχόμενο.

Δημοσίευση σταθερά:

Απόσπαση με συνέπεια σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή βελτιώνει χρήστες την εμπιστοσύνη σας. Χρησιμοποιήστε το ημερολόγιο social media για να καθορίσει το χρόνο της απόσπασης. Εάν είστε μια μικρή, μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση, επενδύσουν τα χρήματα και ανθρώπινο δυναμικό σε κοινωνικό μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης. Μπορείτε να νοικιάσετε μια ομάδα ή να αναθέτουν σε οποιονδήποτε οργανισμό για κοινωνικό μάρκετινγκ και τις στρατηγικές των μέσων ενημέρωσης. Απόσπαση σε τακτική βάση μπορεί να αυξήσει την online παρουσία σας και να αυξηθεί η εμπιστοσύνη των αναγνωστών. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την αρχή σας και να βοηθήσει στην αναγνώριση της μάρκας.

Ενταχθούν και να δημιουργήσουν ομάδες:

Είτε πρόκειται για το Facebook ή το Linkedin, Οι ομάδες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση και την αναγνωρισιμότητα της μάρκας. Μπορείτε να αναζητήσετε ομάδες που σχετίζονται με διάφορες κόγχες και το αίτημα να ενταχθεί. Τα πλεονεκτήματα του να ενταχθεί ομάδες θα τους είναι η μέγιστη πιθανότητα επίτευξης δημοσιεύσεις σας σε μέλη της ομάδας. Εάν έχετε έναν καλό αριθμό των οπαδών, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα και να τους ζητήσει να ενταχθούν. Skype και WhatsApp είναι επίσης καλό για τη δημιουργία και την ένταξη των ομάδων.

Δημιουργία ημερολογίου social media:

Η επιτυχία σας στα social media εξαρτάται από την καλή σας σχεδιασμό. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα κοινωνικό ημερολόγιο των μέσων ενημέρωσης και να αποφασίσει την ημερομηνία σας απόσπασης. προγραμματισμό σας θα πρέπει να περιλαμβάνουν διάφορες στρατηγικές μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης που βασίζεται σε θέματα trending ή σημαντικών γεγονότων. Ο καθένας έρχεται με το νέο σχέδιο για την εμπορία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο Google ή το Android εφαρμογή ημερολογίου σας, όπως το μηνιαίο βιβλίο σχέδιο. Μπορείτε να ορίσετε τις ημερομηνίες και υποβάλετε χρόνο ως υπενθύμιση. Ή ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το φύλλο excel. Μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια τα social media για σημαντικές ημέρες, πολιτικά θέματα, σπάζοντας την είδηση.

Μην αμελήσετε την δύναμη της #tags:

ετικέτες Hash είναι σημαντικό να αναπτύσσεται μακριά από τις θέσεις σας. Μπορείτε να πάρετε τη μέγιστη εντυπώσεις με τη χρήση δημοφιλείς και trending ετικέτες κατακερματισμού. Χρησιμοποιώντας ετικέτες hash έχω χιλιάδες εντύπωση σε μια μέρα. Μπορείτε να ελέγξετε τις τελευταίες διέσεις εδώ.

Κάντε μια ιογενή ανάρτηση:

Viral βίντεο ή μετά έχει μεγάλη σημασία στην καριέρα του κάθε χρήστης του YouTube ή social media έμπορος. Εάν μπορείτε να κάνετε ένα βίντεο ιογενή τότε μπορείτε εύκολα να πάρετε μεγάλο αριθμό οπαδών και τους συνδρομητές εύκολα. Μπορεί να αυξήσει συμπαθεί τη σελίδα σας και τη δημοτικότητα. Φέρνει μια στροφή στην καριέρα τους. Πράγματι, δεν μπορείτε πάντα να εγγυηθεί ότι μία θέση είναι gonna είναι ιογενής. Μερικά θέσει μια μεγάλη προσπάθεια για να πάρει μια θέση ιογενείς και δεν παίρνουν την επιτυχία. Και μερικές θέσεις πάει ιού χωρίς επίγνωση.

Πρώτα, επιλέξετε ένα περιεχόμενο προσανατολισμένη προς τον χρήστη. Ένα περιεχόμενο που μπορεί να δώσει ενθουσιασμό, διασκέδαση, φέρει το συναίσθημα. Οι αλγόριθμοι των social media ελέγξετε τις χρήστη μετοχών αλληλεπίδραση και το δείχνουν συχνά σε χρήστες. Όσο περισσότερο φαίνεται μπροστά από τους θεατές πιο πηγαίνει ιογενή. Δημιουργήστε ένα καλό σχέδιο και το περιεχόμενο για να δημιουργήσει μια θέση.

Πηγαίνετε για καταβληθεί κυκλοφορίας:

Δίνω καταβάλλονται μάρκετινγκ το πιο προτεραιότητα. Επειδή Facebook περιορίζει την εμβέλεια των θέσεων για τους θεατές. Έτσι, εάν θέλετε άμεση ισχύ ή την παραγωγή οδηγεί τότε πάμε για καταβληθεί κυκλοφορίας. Έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτα, αυτό μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο σας και το δεύτερο μπορεί να σας δώσει το στιγμιαίο αποτέλεσμα, αυτό μπορεί να αυξηθεί σε σελίδα συμπαθεί, ιστοσελίδα επίσκεψη ή των πωλήσεων. Έτσι ώστε να λάβει τα πλεονεκτήματά της. Πολλές μεγάλες μάρκες βασίζονται αποκλειστικά σε καταβάλλονται μάρκετινγκ για την προώθηση.

Πάρτε το παράδειγμα της εκστρατείας μάρκετινγκ στο Facebook χρησιμοποιώντας το οποίο μπορείτε να αυξήσετε τις θέσεις σας, την προώθηση της σελίδας σας, εγκατάσταση εφαρμογών, αύξηση μετατροπών κ.λπ..

Χρήση Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εργαλεία διαχείρισης:

Κοινωνική εργαλεία διαχείρισης των μέσων ενημέρωσης μπορεί να σώσει πολύ χρόνο. Αν θέλετε να θέση σε διάφορα δίκτυα ταυτόχρονα, στη συνέχεια, αυτά τα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν και αυτά παίζουν τον κύριο ρόλο στις στρατηγικές μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Λειτουργεί ως ένα εργαλείο αυτοματισμού που μπορεί να ρυθμιστεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να υποβάλετε. HootSuite, φυτρώνουν κοινωνικής, ρυθμιστής, dlvr.it θεωρούνται ως τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης.

τελικές λέξεις:

Κοινωνική βελτιστοποίηση μέσων ενημέρωσης και κοινωνικό μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης στρατηγικές παίξει τον καθοριστικό ρόλο σε αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας. Χωρίς κοινωνική παρουσία των μέσων ενημέρωσης, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ μπορεί να καταστεί αδύνατη μετά από μερικά χρόνια.

Ακολούθησέ με

ΕΝΑ. Bharadwaj

Ψηφιακή ειδικός μάρκετινγκ, Προπονητής και Σύμβουλος, Web Developer, επιχειρηματίας στο Way2inspiration
Είμαι ο ιδρυτής της way2inspiration.com η οποία είναι μια τεχνολογία που βασίζεται ιστοσελίδα για τους λάτρεις του μάρκετινγκ Διαδικτύου. Είμαι blogger, προπονητής, περιεχόμενο συγγραφέας και ειδικός social media. Λατρεύω την ανάγνωση βιβλίων και να κάνει έρευνα στο διαδίκτυο. Έχω να ασκούν προπόνηση στο Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Marketing Social Media.
Ακολούθησέ με

Τελευταία μηνύματα από ΕΝΑ. Bharadwaj (δείτε όλα)