Jaa tämä

11 voimakas Sosiaalinen media markkinointi strategiat lisätä brändin tietoisuutta

Valta sosiaalisen median markkinointi ei ole piilotettu Jonkin. Se on helppo tapa lisätä brändin tietoisuutta yrityksesi lyhyessä ajassa kuluttamatta suuri määrä budjetin. Seuraavat 11 sosiaalinen media markkinoinnin strategiat auttaa lisäämään brändin tunnettuutta yrityksesi.

Valitse verkko :

Epäilemättä lähes 2 miljardi ihmistä maailmassa ovat facebookissa. Joten valitse verkko haluat tehdä markkinointi joko se on facebook, viserrys tai myspace kiinni sitä. Et voi tehdä markkinointia 10 verkkoja samanaikaisesti. Niin parempi antaa aikaa 2-3 verkkoihin niin, että voit antaa enemmän aikaa kanavat ja yhteystietoja.

Lue lisää:

Sosiaalinen media vallankumous.

SEO vinkit aloittelijoille.

Sivulla SEO.

Pois sivu SEO.

Blogging opas aloittelijoille.

Sisällön kirjoittaminen vihjeitä.

Jos olet B2B yritys sitten Linkedin tulisi olla ykkösasia, ja jos olet B2C yritys sitten mennä facebook tai valita molemmat. Sen sijaan, että yritetään pari sosiaalisten verkostojen anna aikaa yhden tai kahden verkon siten, että se on helpompaa, voit käsitellä tehtäviä ja vuorovaikutuksessa seuraajia. Epäilemättä verkkojen, jotka ovat enemmän käyttäjiä olisi ensimmäinen prioriteetti, mutta sillä ei ole hyvä kaikissa tapauksissa.

Määritä profiilin ammattimaisesti:

Sinun täytyy luoda profiilin tai yrityksen sivulle ammattimaisesti käyttämällä teräväpiirto selkeä profiilikuva, houkuttelevia head line, kuvaus jne. Laita henkilökohtaiset tiedot huolellisesti ja oikein. Facebook header kuvan tai viserrys kahva olisi houkutteleva. Voit ottaa apua Kangas suunnitella header kuvan Facebookissa tai Twitterissä. Ihmiset tietävät sinut valokuvan. Käytä aina hymyillen aiheuttaa koska se voi houkutella monia silmäpareja. Ihmiset rakastavat yhdistää onnellisia ihmisiä.

Kasvata seuraajaa:

Tämä on yksi tärkeimmistä tehtävistä suorittamat monet yritykset lisäämään brändin tunnettuutta. Mitä enemmän seuraajia ei vain antaa sinulle lisää myyntiä, mutta se voi parantaa brändin tietoisuutta yrityksestäsi. Ensin, sinun täytyy rakentaa yksi-yksi suhteessa kaikkien kanssa olet törmännyt sosiaalisessa mediassa. Kun seuraajia kasvaa tietylle tasolle sitten loput on helpompi kasvattaa seuraajia.

Sinun täytyy antaa vapaa neuvoja ja ilmaista tavaraa, että ihmiset saattavat tarvita. Voit ratkaista ongelmansa antamalla oikea ratkaisu. Nimi tämä peli on nimeltään arvo. Jos ihmiset luottavat sinuun he seurata oman tuotemerkin. Sinun täytyy käyttää erilaisia ​​strategioita, kuten liittymällä eri ryhmiin, lähettämistä laatu sisältö, kuvien, videoita jne.

Jos vain sanoa seuraa minua tai mun postitse kukaan ei seuraa sinua. Sinun täytyy seurata muita, kuten muut viestit ja pudota kommentti. Kyllä, algoritmit sosiaalisen median tehdään siten, että se tarkistaa sosiaalinen läsnäolo, vuorovaikutus ja sitten se lisää brändin tietoisuutta.

Käytä houkutteleva multimedia:

Onnistuminen sosiaalisen median kätkee sisällä houkutella käyttäjiä harjoittamalla kuvia, videoita tai infographics. Kun avaat facebook tai Instagram saat niin paljon mykkä videoita, jotka ovat hyvin hämmästyttävä katsella. pinterest ja Instagram verkot ovat täysin perustuvat kuvien jakamiseen.

Jos kuvat ja videot mahtava ja ainutlaatuinen, niin ihmiset varmasti siitä kiinni. Pieni videoleikkeitä ottaa hauskaa sisältöä tai trendit aihe on hyödyllistä lisätä tykkää ja osakkeiden. Otetaan esimerkiksi youtube jossa pientä tärkeä rooli. Useimmat YouTuben yritä huijata katsojia näyttämällä houkutteleva pientä, joka ei liity alkuperäiseen sisältöön.

Post johdonmukaisesti:

Lähettämistä johdonmukaisesti tiettyyn aikaan parantaa käyttäjien luottamusta. Käytä sosiaalisen median kalenteri korjata aikaan lähettämistä. Jos olet pieni, keskikokoinen tai iso yritys, sijoittaa rahaa ja työvoimaa osaksi sosiaalisen median markkinoinnin. Voit palkata joukko tai ulkoistaa jollekin viraston sosiaalisen median markkinoinnin ja strategiat. Lähettämistä säännöllisesti voi lisätä online läsnäolo ja kasvaa luottamus lukijat. Tämä voi parantaa viranomaisen ja auttaa tunnustuksena tuotemerkin.

Liity ja luoda ryhmiä:

Onko se Facebook tai LinkedIn, Ovat tärkeässä asemassa edistämisessä ja brändin tietoisuutta. Voit etsiä ryhmiä, jotka liittyvät erilaisiin markkinaraon ja pyytää liittymään. Liittymisen eduista ryhmät ovat heidän tulee maksimi todennäköisyys päästä oman viestejä ryhmän jäsenille. Jos sinulla on hyvä määrä seuraajia voit luoda ryhmän ja pyytää niitä liittymään. Skype ja WhatsApp ovat myös hyvä luoda ja liittyä ryhmään.

Luo sosiaalisen median kalenteri:

Sinun menestys sosiaalisen median riippuu hyvä suunnittelu. Sinun täytyy luoda sosiaalisen median kalenterin ja päättää oman päivämäärä lähettämistä. Your suunnittelun tulisi sisältää erilaiset sosiaalisen median markkinoinnin strategiat perustuvat trendit aiheita tai tärkeitä tapahtumia. Jokaisella on tulossa uuden suunnitelman markkinointi.

Voit käyttää Google kalenteria tai Android kalenterin app kuin kuukausittain suunnitelma kirja. Voit asettaa päivämäärät ja post aikaan kuin muistutus. Tai paras tapa on käyttää excel. Voit luoda sosiaalisen median suunnitelmat tärkeistä päivinä, poliittiset aiheet, rikkoa uutiset.

Älä laiminlyö valtaa #tags:

Hash tunnisteet ovat tärkeitä kasvava ulottuville viestejäsi. Voit saada mahdollisimman vaikutelmia käyttämällä suosittu ja trendit hash tunnisteet. Käyttämällä ristikkotunnisteet saan tuhansia vaikutelman päivässä. Voit tarkistaa uusimmat hashtags tässä.

Tee virus post:

Viral Video tai postitse on suuri merkitys uran jokaisen YouTuber tai sosiaalisen median markkinoija. Jos voit tehdä video virus voit helposti saada suuren määrän seuraajia ja tilaajia helposti. Se voi lisätä sivun tykkää ja suosio. Se tuo käännekohta uransa. Todella, et voi aina taata, että tehtävää tulee olemaan virus. Jotkut laittaa paljon vaivaa saadakseen post virus- ja eivät saa menestystä. Ja jotkut viestit mennä virus ilman tietoisuutta.

Ensimmäinen, valitse käyttäjälähtöinen sisällön. Sisällön joka voi antaa jännitystä, hauska, tuoda tunteet. Algoritmit sosiaalisen median tarkistaa käyttäjän toimia osakkeiden ja näytä se usein käyttäjille. Mitä enemmän se näkyy edessä katsojille enemmän se menee virus. Luo hyvä suunnitelma ja sisältöä ja luo viesti.

Go maksettu markkinointi:

Annan maksettu markkinointi kaikkein prioriteetti. Koska Facebook rajoittavan ulottumattomissa virkaa katsojille. Joten jos haluat välittömän vaikutuksen tai tuottaa johtaa sitten mennä maksettu markkinointi. Se on paljon etuja. Ensimmäinen, se voi säästää aikaa ja toinen se voi antaa sinulle välittömän tuloksen, se voidaan korottaa sivulla tykkää, sivustokäynti tai myyntiä. Joten ota etunsa. Monet suuret merkit yksinomaan luottaa maksettu markkinoinnin edistämiseen.

Otetaan esimerkiksi Facebook markkinointikampanjaa milläkin voit parantaa viestiä, mainostaa sivulle, asentaa sovelluksia, lisätä tuloksia jne.

Käyttää sosiaalinen media hallintatyökalut:

Sosiaalinen media hallintatyökalut voi säästää paljon aikaa. Jos haluatte postitse erilaisia ​​verkkoja samanaikaisesti sitten näitä työkaluja voi auttaa ja nämä keskeinen rooli sosiaalisen median markkinoinnin strategiat. Se toimii kuin automaatio työkalu, joka voidaan asettaa tiettyyn aikaan lähettää. Hootsuite, versoa sosiaalinen, puskuri, dlvr.it pidetään paras hallintatyökaluja.

viimeiset sanat:

Sosiaalinen media optimointi ja sosiaalisen median markkinointi strategiat pelata keskeinen rooli brändin tietoisuutta yrityksestäsi. Ilman sosiaalisen median läsnäolon, myynnin ja markkinoinnin saattaa olla mahdotonta muutaman vuoden kuluttua.

Seuraa minua

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach ja konsultti, Web-kehittäjä, Yrittäjä at Way2inspiration
Olen perustaja way2inspiration.com joka on teknologia perustuu verkkosivuilla internet markkinointi harrastajille. Olen blogger, kouluttaja, sisällöstä kirjailija ja sosiaalisen median asiantuntija. Rakastan käsittelyssä kirjoja ja tutkivat internetissä. I menettelyvelvollisuuksiin valmennus Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sosiaalisen median markkinointi.
Seuraa minua

Uusimmat viestit A. Bharadwaj (nähdä kaikki)