deel dit

11 krachtige Social media marketing strategieën om de naamsbekendheid te vergroten

De kracht van social media marketing is niet verborgen één. Het is de gemakkelijke manier om naamsbekendheid van uw bedrijf in een korte periode van tijd te verhogen zonder de uitgaven een groot bedrag van de begroting. Het volgende 11 social media marketing strategieën zullen u helpen om de naamsbekendheid van uw bedrijf te verhogen.

Kies het netwerk :

Geen twijfel bijna 2 miljard mensen wereldwijd zijn op facebook. Dus kies het netwerk dat u wilt marketing te doen ofwel is facebook, Twitter of myspace-stick om het. Je kunt niet op de markt brengen 10 netwerken tegelijk. Dus betere tijd te geven over 2-3 netwerken, zodat u kunt meer tijd te geven om de kanalen en je contacten.

Lees verder:

Social media revolutie.

SEO tips voor beginners.

Op pagina SEO.

Uit pagina SEO.

Bloggen gids voor beginners.

Content schrijftips.

Als u een B2B bedrijf dan Linkedin moet uw nummer een prioriteit zijn en als je een B2C bedrijf ga dan naar facebook of kies beide. In plaats van te proberen een paar sociale netwerken geven je de tijd om een ​​of twee netwerken, zodat het gemakkelijker voor u om de taken uit te voeren zal zijn en interactie met je followers. Ongetwijfeld de netwerken die meer gebruikers moet uw eerste prioriteit, maar het ziet er niet goed voor alle gevallen houden.

Stel uw profiel op een professionele manier:

U moet uw profiel of bedrijf pagina op een professionele manier te creëren met behulp van een high definition helder profiel foto, verleidelijke hoofdlijn, beschrijving etc. Zet uw persoonlijke gegevens zorgvuldig en correct. Uw facebook header foto of twitter account moet aantrekkelijk zijn. U kunt de hulp van de te nemen Canvas om header image te ontwerpen voor Facebook of Twitter. Mensen weten dat je van je foto. Gebruik altijd een lachende pose als het veel oogbollen aan te trekken. Mensen houden ervan om gelukkige mensen te verbinden.

Verhoog volgelingen:

Dit is een van de belangrijkste taken die door veel bedrijven om hun naamsbekendheid te vergroten. Hoe meer volgelingen niet alleen geven u meer omzet, maar het kan de naamsbekendheid van uw bedrijf te verbeteren. eerste, je moet een te bouwen aan een relatie met iedereen die je tegenkomt op sociale media. Zodra je followers verhogen tot een bepaald niveau dan zal de rest makkelijker om volgelingen te groeien.

Je moet gratis advies en gratis spullen die mensen kan het nodig zijn te geven. U kunt oplossen van hun problemen door het geven van de juiste oplossing. De naam van dit spel is de waarde genoemd. Als mensen je vertrouwen dan zij volgen uw merk. Je moet verschillende strategieën toe te passen, zoals de toetreding tot verschillende groepen, inhoud posting kwaliteit, afbeeldingen, video's etc.

Als je gewoon zeggen volg mij of als mijn bericht dan niemand zal je volgen. Je moet anderen volgen, zoals anderen berichten en neerzetten van de reactie. Ja, de algoritmes van sociale media zijn gemaakt op een manier die controleert uw sociale aanwezigheid, interactie en verhoogt het uw naamsbekendheid.

Gebruik aantrekkelijke multimedia:

Het succes in de sociale media verbergt in het aantrekken van de gebruikers door het aantrekken van beelden, video's of infographics. Wanneer u facebook openen of Instagram krijg je zo veel mute video's die zeer verbazingwekkend om naar te kijken. Pinterest en Instagram netwerken zijn volledig gebaseerd op het delen van.

Als de beelden en video's geweldig en uniek, dan zullen de mensen zeker vasthouden aan het. Kleine videoclips met grappige inhoud of trending topic zijn nuttig om sympathieën en aandelen te verhogen. Neem het voorbeeld van YouTube, waar de miniatuur een belangrijke rol speelt. De meeste YouTubers proberen om gek van de kijkers door het weergeven van een verleidelijke thumbnail die geen betrekking heeft op de oorspronkelijke inhoud.

Bericht consequent:

Het plaatsen van consequent in een bepaalde tijd verbetert uw gebruikers vertrouwen. Gebruik social media kalender om de tijd van de terbeschikkingstelling te lossen. Als je een kleine, middelgroot of groot bedrijf, investeren geld en mankracht in social media marketing. U kunt een team te huren of uit te besteden aan een agentschap voor social media marketing en strategie. Publicatie op regelmatige basis kan uw online aanwezigheid te vergroten en te groeien van het vertrouwen van lezers. Dit kan uw autoriteit verbeteren en in de erkenning van het merk.

Doe mee en maak groepen:

Of het nu gaat Facebook of Linkedin, Groepen spelen een belangrijke rol in de promotie en naamsbekendheid. U kunt groepen met betrekking tot de verschillende niches en het verzoek om mee te doen zoeken. De voordelen van deelname aan groepen zijn hun zal de maximale kans op het bereiken van uw berichten naar groepsleden zijn. Als je een goed aantal volgelingen kunt u een groep maken en verzoek hen om mee te doen. Skype en WhatsApp zijn ook goed voor het creëren en zich aansluiten bij groepen.

Maak social media kalender:

Uw succes op social media is afhankelijk van uw goede planning. Je moet een social media-agenda te maken en te beslissen uw postdatum. Uw planning moet omvatten verschillende social media marketing strategieën op basis van trending topics of belangrijke gebeurtenissen. Iedereen komt met het nieuwe plan voor de marketing.

U kunt Google kalender of je android agenda-app te gebruiken als de maandelijkse plan boek. U kunt de data vast te stellen en de tijd te plaatsen als herinnering. Of de beste manier is om de excel sheet te gebruiken. U kunt social media plannen op belangrijke dagen te creëren, politieke onderwerpen, het breken van het nieuws.

Laat de kracht van #tags niet voorbijgaan:

Hash tags zijn belangrijk voor de groei van de bereik van je berichten. U kunt maximum aantal vertoningen te krijgen door het gebruik van populaire en trending hashtags. Met behulp van hash-tags krijg ik duizenden indruk in een dag. U kunt de nieuwste hashtags controleren hier.

Maak een virale bericht:

Virale video of bericht heeft een groot belang in de carrière van iedere YouTuber of social media marketeer. Als je zelf een video viral te maken dan kunt u gemakkelijk groot aantal volgelingen en abonnees gemakkelijk. Het kan verhogen van uw pagina voorkeuren en populariteit. Het brengt een keerpunt in hun carrière. Werkelijk, je kunt niet altijd garanderen dat een post gaat viral is zijn. Sommige hebben veel moeite om een ​​post viraal te krijgen en hebben het succes niet. En sommige berichten gaan virale zonder bewustzijn.

Eerste, kiezen voor een door de gebruiker gerichte inhoud. Een inhoud die opwinding kan geven, pret, breng emotie. De algoritmes van sociale media controleer de interactie van de gebruiker aandelen en zien het vaak aan gebruikers. Hoe meer blijkt voor de kijkers meer gaat virale. Maak een goed plan en de inhoud van een bericht te maken.

Ga voor betaalde marketing:

Ik geef betaalde marketing van de meest prioritaire. Omdat Facebook is het beperken van het bereik van het berichten aan kijkers. Dus als u direct effect wilt of het genereren van leads ga dan voor betaald marketing. Het heeft veel voordelen. Eerste, het kan uw tijd te besparen en ten tweede kan het u het direct resultaat geven, het kan worden verhoogd pagina houdt, websitebezoek of sales. Dus neem de voordelen. Veel grote merken alleen vertrouwen op betaalde marketing voor promotie.

Neem het voorbeeld van Facebook marketing campagne met behulp waarvan u kunt stimuleren uw berichten, promoten van uw pagina, installeren apps, meer conversies etc.

Gebruiken sociale media management tools:

Social media management tools kan een hoop tijd besparen. Als je post op verschillende netwerken wil tegelijkertijd dan deze tools kan u helpen en deze een belangrijke rol spelen in de sociale media marketing strategieën. Het werkt als een automatisering instrument dat kan worden vastgesteld voor een bepaalde tijd te plaatsen. Hootsuite, spruit sociale, buffer, dlvr.it worden beschouwd als de beste beheersinstrumenten.

Laatste woorden:

Social media optimalisatie en sociale media marketing strategieën spelen de vitale rol in de naamsbekendheid van uw bedrijf. Zonder sociale media-aanwezigheid, sales en marketing kan onmogelijk geworden na enkele jaren.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)