imparte asta

11 puternice strategii de marketing social media pentru a crește gradul de conștientizare de brand

Puterea de marketing social media nu este ascuns nici unul. Este o modalitate simplă de a crește gradul de conștientizare de brand a afacerii dumneavoastră într-o perioadă scurtă de timp, fără a cheltui o sumă mare de buget. Următoarele 11 Strategiile de marketing social media vă va ajuta să crească gradul de conștientizare de brand a afacerii dvs..

Alegeți rețeaua :

Fără îndoială că aproape 2 miliarde de oameni din întreaga lume sunt pe Facebook. Deci, alege rețeaua pe care doriți să faceți de marketing, fie că este facebook, stare de nervozitate sau MySpace stick la el. Nu poți face de marketing pe 10 retele simultan. Deci, mai bine da timp pe 2-3 retele, astfel încât să puteți da mai mult timp pentru canalele și contactele.

Citeste mai mult:

revoluție social media.

Sfaturi SEO pentru incepatori.

La pagina SEO.

Off page SEO.

Ghid de blogging pentru incepatori.

sfaturi de conținut scris.

Dacă sunteți o companie B2B, atunci Linkedin ar trebui sa fie prima prioritate și dacă sunteți o companie B2C, apoi du-te la Facebook sau alege ambele. În loc de a încerca o pereche de rețele sociale da timp la una sau două rețele, astfel încât acesta va fi mai ușor pentru tine să se ocupe de sarcinile și de a interacționa cu urmașii tăi. Fără îndoială, rețelele care au mai mulți utilizatori ar trebui să fie prima prioritate, dar nu deține bun pentru toate cazurile.

Configurați-vă profilul într-un mod profesionist:

Trebuie să vă creați profilul sau pagina de companie într-un mod profesional, folosind o înaltă definiție imagine profil clar, line cap ispititor, descriere etc.. Puneți cu atenție și în mod corect datele personale. Fotografia de antet facebook sau mâner twitter ar trebui să fie atractiv. Puteți lua ajutorul Canva pentru a proiecta imagini antet pentru facebook sau twitter. Persoanele pe care le cunosc de la fotografia ta. folosiți întotdeauna o poză zâmbitoare, deoarece poate atrage mai multe globilor oculari. Oamenilor le place să se conecteze oameni fericiti.

Creștere de fani:

Aceasta este una dintre principalele sarcini îndeplinite de mai multe întreprinderi pentru a crește gradul de conștientizare de brand. Cei mai mulți adepți nu numai că vă dau mai multe vânzări, dar poate îmbunătăți gradul de conștientizare de brand a afacerii dvs.. Inițial, trebuie să construi una la relația cu toată lumea unul și același lucru întâlniți pe social media. Odată ce urmașii dumneavoastră crește la un anumit nivel, atunci restul va fi mai ușor să crească adepți.

Va trebui să dea sfaturi gratuite și lucruri gratuite pe care oamenii ar putea avea nevoie. Puteți rezolva problemele lor, dând soluția corectă. Numele acestui joc se numește valoare. În cazul în care oamenii au încredere în tine, atunci ei urmați brand-ul. Trebuie sa aplici diferite strategii cum ar fi aderarea la grupuri diferite, conținutul de calitate postarea, imagini, video etc.

Dacă tu spui pur și simplu, urmați-mă sau ca și postul meu, atunci nimeni nu te va urma. Trebuie să te urmeze pe alții, ca toate celelalte posturi și plasați comentariul. da, algoritmii de social media sunt realizate într-un mod care verifică prezența ta socială, interacțiune și apoi crește gradul de cunoaștere a brandului.

Multimedia atractiv utilizați:

Succesul în social media se ascunde în interiorul utilizatorilor care atrag prin angajarea de imagini, videoclipuri sau infographics. Atunci când deschideți Facebook sau Instagram aveți atât de multe videoclipuri mut, care sunt foarte uimitor pentru a viziona. pinterest și instagram rețelele se bazează în totalitate pe împărtășirea de imagini.

În cazul în care imaginile și clipurile video minunat și unic, atunci oamenii se vor lipi cu siguranță să-l. video clipuri mici având un conținut amuzant sau subiect sunt utile trending pentru a crește place și acțiuni. Să luăm exemplul youtube unde miniatura joacă un rol important. Cele mai multe YouTubers încerca să facă păcălească spectatorii prin afișarea unei miniatură ispititoare care nu se referă la conținutul original.

postare în mod consecvent:

Într-un mod constant a posta anumit timp îmbunătățește utilizatorii dvs. de încredere. Utilizați calendarul social media pentru a fixa timpul detașării. Dacă sunteți o mică, firmă medie sau mare, să investească bani și forța de muncă în marketing social media. S-ar putea angaja o echipă sau să externalizeze la orice agenție de marketing și social media. Postarea în mod regulat poate crește prezența online și să crească încrederea cititorilor. Acest lucru poate îmbunătăți autoritatea dumneavoastră și de a ajuta la recunoașterea brandului.

Alăturați-vă și de a crea grupuri de:

Fie că este vorba de Facebook sau Linkedin, Grupuri joacă un rol important în promovarea și conștientizarea brandului. grupuri legate de diverse nișe și solicitare de înscriere, puteți căuta. Avantajele de a adera la grupuri sunt lor vor fi probabilitatea maximă de a ajunge la posturile dumneavoastră membrilor grupului. Dacă aveți un număr bun de adepți vă puteți crea un grup și le solicită să se alăture. Skype și WhatsApp sunt, de asemenea, bune pentru crearea și aderarea la grupurile.

Creați calendarul social media:

Succesul pe social media depinde de planificarea dvs. de bună. Trebuie să creați un calendar de social media și să decidă data detașării. Planificarea dvs. ar trebui să includă diverse strategii de marketing social media bazate pe teme sau evenimente importante tendințe. Toata lumea vine cu noul plan de introducere pe piață.

Aveți posibilitatea să utilizați calendarul Google sau aplicația de calendar Android ca carte plan lunar. Puteți seta datele și post timp ca memento. Sau cel mai bun mod este de a utiliza foaia de Excel. Aveți posibilitatea să creați planuri de social media in zilele importante, subiecte politice, rupere știri.

Nu neglijați puterea #tags:

Tag-uri hash sunt importante pentru creștere îndemâna postările. Puteți obține afișări maxime prin utilizarea populare și etichete hash trending. Cu ajutorul tag-uri hash am obține mii de afișări într-o zi. Puteți verifica cele mai recente hashtag aici.

Face un post viral:

video virale sau post are o mare importanță în cariera tuturor sau social media utilizator YouTuber marketing. Dacă puteți face un video virale, atunci puteți obține cu ușurință adepți mari și număr de abonați cu ușurință. Acesta poate crește likes de pagină și de popularitate. Aceasta aduce o cotitură în cariera lor. De fapt, nu poate garanta întotdeauna că un post se va fi virale. Unele pus o mulțime de efort pentru a obține un post viral și nu obține succes. Iar unele posturi du-te virale, fără conștientizare.

Primul, alege un conținut orientat către utilizator. Un conținut care poate da excitare, distracţie, aduce emoție. Algoritmii de social media verifica cotele de interacțiune dintre utilizator și arătați-o în mod frecvent pentru utilizatori. Mai mult se pare în fața telespectatorilor mai merge virale. Creați un plan bun și de conținut pentru a crea un post.

Du-te pentru comercializare plătit:

Eu dau cea mai mare plătită de marketing prioritate. Pentru că Facebook restricționează raza de acțiune a posturilor telespectatorilor. Așa că, dacă doriți efect instantaneu sau genera conduce apoi du-te pentru comercializare plătit. Ea are o mulțime de avantaje. Primul, se poate economisi timp și în al doilea rând vă poate da rezultatul instantaneu, aceasta poate fi crescută în likes pagină, vizitați site-ul web sau de vânzări. Așa că ia avantajele sale. Multe branduri mari se bazează exclusiv pe marketing plătit pentru promovare.

Să luăm exemplul campaniei de marketing pe Facebook, folosind care vă puteți stimula postările, promova pagina, instala aplicații, creșterea numărului de conversii etc..

Utilizare sociale mass-media instrumente de management:

Instrumentele de gestionare social media poate salva o mulțime de timp. Dacă vrei să posta pe diverse retele simultan, atunci aceste instrumente vă pot ajuta și acestea joacă un rol major în strategiile de marketing social media. Acesta funcționează ca un instrument de automatizare, care poate fi setat pentru un anumit timp pentru a posta. HootSuite, înmugurească sociale, tampon, dlvr.it sunt considerate ca fiind cele mai bune instrumente de management.

cuvinte finale:

media de optimizare socială și marketing social media Strategiile joacă rolul esențial în conștientizarea brand afacerii dvs.. Fără a sociale prezența mass-media, vânzări și marketing poate deveni imposibilă după câțiva ani.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)