deliti to

11 močni Socialni mediji tržnih strategij za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke

Moč socialnega marketinga medijev se ne skriva enem. To je enostaven način za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke vašega podjetja v kratkem časovnem obdobju brez porabe velik znesek proračuna. Naslednji 11 social media marketing strategies will help you to increase the brand awareness of your business.

Izberite omrežje :

Ni dvoma, da je skoraj 2 milijarde ljudi po vsem svetu, so na facebook. Torej, izberite omrežje, ki ga želite narediti trženje bodisi da je facebook, twitter ali myspace palico z njim. Saj ne more tržiti na 10 omrežja hkrati. Torej, bolje dati čas na 2-3 omrežja, tako da lahko dajo več časa na poti in vaših stikov.

Preberi več:

Socialni mediji revolucija.

SEO nasveti za začetnike.

Na strani SEO.

Off strani SEO.

Blogging Vodnik za začetnike.

Vsebina Nasveti za pisanje.

Če ste podjetij b2b potem bi Linkedin bo vaš številka ena prednost, in če ste B2C podjetje, nato pa pojdite na facebook ali izberite oboje. Namesto, da poskuša nekaj socialnih omrežij dajejo svoj čas do enega ali dveh omrežij, tako da bo lažje za vas, da ročaj naloge in interakcijo s svojimi spremljevalci. Ni dvoma, da je treba omrežja, ki imajo več uporabnikov bo vaša prva prednostna naloga, vendar to ne drži dobro za vse primere.

Nastavite svoj profil na profesionalen način:

Morate ustvariti svoj profil podjetja na strokoven način, z uporabo visoko ločljivostjo jasno sliko profila na, vabljiv črta glave, opis itd. Dal svoje osebne podatke skrbno in pravilno. Vaš facebook header fotografijo ali twitter ročaj mora biti privlačna. Lahko pomoč Canva za oblikovanje glave slike za facebook ali twitter. Ljudje, ki jih poznamo iz vaše fotografije. Vedno uporabljajte nasmejan pozo, saj lahko pritegnili veliko zrklo. Ljudje radi povezati veselih ljudi.

povečanje privržence:

To je ena od glavnih nalog, ki jih mnoga podjetja, ki se izvajajo za povečanje njihove prepoznavnosti blagovne znamke. Več ko ne samo dati več prodaje, vendar ga je mogoče izboljšati prepoznavnost blagovne znamke vašega podjetja. sprva, boste morali graditi eno na eno zvezi z vsemi naletite na družabnih medijih. Ko vaši privrženci poveča do določene stopnje, potem bo ostalo lažje raste privržencev.

Moraš dati brezplačno svetovanje in prosti stvari, ki morda ljudje. Lahko rešiti svoje težave, ki jih daje ustrezne rešitve. Ime te igre se imenuje vrednost. Če ljudje, ki jim zaupate, potem sledijo svoje blagovne znamke. Moraš uporabljati različne strategije, na primer spajanje različnih skupin, Vsebina kakovosti objavljanje, slike, Video posnetki itd.

Če ste preprosto reči menoj ali kot moj pošti potem nihče ne sledijo. Moraš slediti drugim, kot drugih mest in spusti komentar. Da, algoritmi socialnih medijev so narejeni tako, da se preveri svojo prisotnost v družabnih, interakcija in potem se povečuje prepoznavnost blagovne znamke.

Uporabite privlačno multimedia:

Uspeh v socialnih medijev skriva v notranjosti privabiti uporabnike s sodelovanjem slike, video posnetkov ali Infographics. Ko odprete facebook ali Instagram dobiš toliko nemi video posnetkov, ki so zelo neverjetno, da gledajo. Pinterest in Instagram omrežij so v celoti temelji na delitvi slike.

Če so slike in video posnetki super in edinstven, potem bodo ljudje zagotovo držijo z njim. Mala video posnetkov, ki imajo smešno vsebino ali trending teme so koristne za povečanje všeč in deleže. Vzemimo na primer youtube, kjer ikonami igra pomembno vlogo. Večina YouTuba poskusiti, da bi tepec gledalce s prikazom vabljiv sličico, ki se ne nanašajo na prvotno vsebino.

Post dosledno:

Napotitev dosledno v določenem času izboljšuje svoje uporabnike zaupanje. Uporabite koledar socialnih medijev, da se določi čas napotitve. Če ste majhno, srednje ali veliko podjetje, vlagajo denar in delovno silo v social media marketing. You may hire a team or outsource to any agency for social media marketing and strategies. Napotitev na redni osnovi lahko poveča svojo prisotnost na spletu in raste zaupanje bralcev. To lahko izboljša svojo avtoriteto in pomaga pri prepoznavnosti blagovne znamke.

Pridružijo in ustvarjanje skupine:

Ali je Facebook ali LinkedIn, Skupine igrajo pomembno vlogo pri promociji in prepoznavnosti blagovne znamke. Iščete lahko skupine, povezane z različnimi niše in zahtevo, da se pridružijo. Prednosti pridružil skupini so njihovi bo največja verjetnost, da doseže svoje prispevke za člane skupine. Če imate lepo število privržencev lahko ustvarite skupino in od njih zahteva, da se pridružijo. Skype in WhatsApp so dobri tudi za ustvarjanje in pridruževanju skupin.

Ustvarjanje koledarja social media:

Vaš uspeh na socialnih medijev je odvisen od vaše dobro načrtovanje. Morate ustvariti socialno koledar medijev in se odloči svoj datum napotitve. Vaše načrtovanje mora vključevati različnih socialnih medijev tržnih strategij, ki temeljijo na trending teme ali pomembnih dogodkov. Vsakdo prihaja z novim načrtom za trženje.

Lahko uporabite Google koledar in svoj Android aplikacijo za koledar kot mesečno knjigo načrta. Lahko določi rok in po času kot opomnik. Ali pa je najboljši način je, da uporabite excel. Lahko ustvarite načrte socialnih medijev o pomembnih dni, politične teme, breaking news.

Ne zanemarjajo moč #tags:

Hash oznake so pomembne za vse večjega dosega vaših objav. Lahko bi dobili največ prikazov z uporabo priljubljenih in trending hašiš oznake. Uporaba hašiš oznake dobim tisoč prikazov na dan. Lahko preverite najnovejše oznake tem tukaj.

Naredite virusne objavo:

Virusni video ali post ima velik pomen v karieri vsakega YouTuba ali socialnih medijev trženje. Če si lahko video Virusna potem lahko zlahka dobili veliko število privržencev in naročnikom enostavno. To lahko poveča vaše strani všeč in priljubljenost. To prinaša preobrat v svoji karieri. pravzaprav, da ne more vedno zagotoviti, da se bo post virusni. Nekateri dajo veliko truda, da bi dobili post virusno in ne dobijo uspeh. In še nekaj objav iti virusne brez zavedanja.

prva, Izberite uporabniško usmerjeno vsebino. Vsebnost, ki lahko dajo razburjenje, fun, bring emotion. Algoritmi socialnih medijev preverite interakcije deleži uporabnikov in pokazati pogosto uporabnikom. Bolj se zdi, pred gledalcem bolj gre virusno. Ustvariti dober načrt in vsebino za ustvarjanje delovnih mestih.

Iti za plačano trženje:

Dam plačane trženje najbolj prednost. Ker Facebook omejuje doseg delovnih mest za gledalce. Torej, če želite takojšen učinek ali ustvarjanje vodi, nato pa gredo za plačane trženje. Ima veliko prednosti. prva, lahko prihranili vaš čas in drugič, da lahko dam takojšen rezultat, se lahko na strani všeč povečala, obisk spletnega mesta ali prodaje. Torej, svoje prednosti. Veliko velikih blagovnih znamk se zanašajo samo na plačane trženja za promocijo.

Vzemimo na primer Facebook tržno kampanjo, s pomočjo katerega lahko povečajo svoje prispevke, spodbujati svojo stran, nameščanje programov, povečanje konverzije itd.

Uporaba družbeni mediji orodja za upravljanje:

Socialnih medijev orodja za upravljanje lahko prihrani veliko časa. Če hočeš post o različnih omrežij hkrati pa lahko ta orodja vam pomagajo in ti igrajo pomembno vlogo v socialnih medijev tržnih strategij. Deluje kot orodje za avtomatizacijo, ki jih je mogoče določiti za določen čas k objavljanju. Hootsuite, rastnimi socialno, buffer, dlvr.it se šteje kot najboljša orodja za upravljanje.

Zadnje besede:

Optimizacija Socialni mediji in social media marketing strategije, igrajo pomembno vlogo pri prepoznavnosti blagovne znamke vašega podjetja. Brez prisotnosti socialni mediji, prodajo in marketing, lahko postalo nemogoče po nekaj letih.

Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Sledi mi

Zadnje objave po A. Bharadwaj (Poglej vse)