публикувано на
споделя това

стъпка по стъпка цел настройка формула за успешен живот

Повечето хора го правят чудесна работа по определяне на целите, но това е трудно за някои хора. Хората прекарват много пари, но не могат да бъдат в състояние ефективно и ефикасно насочване на техните цели. Аз съм Ще акция, което хората на фундаменталните грешки правят и как да ги избягват. Ще научите как да се повиши доходите си 3-4 пъти или може би 10 пъти през следващите 12 месеца. Защото имате нужда от малко време, за да се разбере процеса на определяне на цел, процес постигането на целта. В тази статия ви споделя непорочния стъпка по стъпка цел настройка формула за успешен живот, че ви носи изобилие от радост и благоденствие.

Чети повече:

Най-добрите онлайн бизнес идеи

Blogging като кариера.

Подобрете свободно владеене на английски.

Управление на стреса.

вегетарианска диета.

Това са различни процеси, за това как да се привлекат добро здраве, връзка, богатство от закона на привличането. Как да направите живота си шедьовър, как да се чувстваме горди от себе си и да знае значението на живота си. Всъщност, Идеята за поставяне на цели I генериран е на възраст от 19, когато пусна моя колеж, имам провали в моя семестър и падна в огромна беда. Красиви дрехи, храни, луксозна сграда, автомобили са един сън, в детството ми, както съм прекарал детството си в лошо. Опитах се да се намери решение за преодоляване на ситуацията и наблюдава начина на живот на успешните хора. Прочетете техните биографии, книги за мотивация, срещна големите запознанства. да, тя наистина е време, но аз имам отговор. Намерени разтвора.

Поставянето на цели формула

След това, Аз никога не погледна назад. Ако се интересувате от стане милионер или решен да стане добър човек, за да постигнете целите си след това се чете напред, без да прескочите някоя линия. Прочети го 2- 3 пъти поне. Разликата между заинтересовани и ангажирани, е, че ако се интересувате, за да постигне целта си, или да имат добро здраве, благосъстояние, хубава физика тогава направи това, което е лесно, удобно и какво всеки прави.

Определете целта си като окото на бика:

въпреки това, ако се вземе решение да се ангажира тогава ще трябва да се избегне извинения. Трябва да спре да обвинява други хора, вашите обстоятелства, спре да обвинява икономиката, липса на знание, липсата на образование и поставя цялото си внимание, за да се съсредоточи как ще и как може да се постигне целта. Аз ще ви споделя не само как да се определи плановете, но също така и как да се превърне в гол Achiever и гол сетер. 3-5 % от световното население, само знае как да се постави за цел правилно, защото те не са научени. Те само да се надяваме и сън. Трябва да се научиш, че процесът не надеждата, или мечта да преобразувате вашите цели в реалност.

В първата пирамида на целта си, вие трябва да започнете абсолютната точност какво точно е това, което искате да постигнете. Помислете за вашите цели, както окото на бика какво ви кара да се фокусира точно го постигаме в различни области на живота си. Да предположим, че в областта на здравеопазването, дали искате духовно здраве, емоционалното здраве, какво точно е. Когато се вземе точност до точно това, което искате, ви дам конкретна инструкция към мозъка, което се фокусира върху и хората, които се учат да се фокусират какво точно искате да се постигне целта значително по-висок процент от хората, които не разполагат с по-голяма яснота на фокус.

Създаване на умствена картина на вашите цели:

И така, какво точно искаш да се постигне в здравето си, финансиране, което трябва да се изработи ясна представа. Направи виртуален образ в ума си за точната сума на парите, които искат да печелят в следващия 6 месеца, 12 месеца или 36 месеца. Едно нещо, което да се има предвид, че ще да се постигне цели никога преди беше постигнато преди. Хората Грешката изглеждат те присъстват техните обстоятелства, тяхната банкова сметка, тяхната работа, доходите и миналото си, за да сравните това, което правят в своето бъдеще. Не позволявайте настоящи или минали обстоятелства, за да се контролира мисленето си или поставяне на цели процес. защото, когато те видя минали или настоящи сте психически ще създадем една и съща ситуация. Можете да получите страх, съмнения, и тревожност, които са извън зоната си на комфорт.

Така че ще трябва да решите какво искате да постигнете в бизнеса, кариера, здраве конкретно и точно. Това, което ще се постигне в отношенията ви. Може да бъде в дилема какво да се реши какво да се създаде бях минал през една и съща ситуация също. първоначално, го кара да съмнително, но както се процедира става по-лесно. Просто вземете писалка и хартия Напишете това, което искате. Той изпраща вътрешно неврологично съобщение до мозъка ви и когато се повтаря всеки ден, мозъкът ви получава емоция и тялото получите склонен с тези цели и след това магията започва да се случи. Така фокус, фокус и акцент.

S + T + P: (стратегия, тактика, и процес)

стратегия, тактика, и процес играе жизнено важна роля в определянето на целите си. Всеки един гол, който искате да постигнете, без значение какво е то, вече на план, на това, което може да направи и трябва да направите, е налице стратегия, тактика, и процес, което правите следвайте. Например, ако искате да отслабнете има стратегия трябва да се приложи като това, което трябва да ядете, колко трябва да ядат, там е тактика във всеки един ден, за да ускорят метаболизма си, да се ускори процеса на загуба на тегло. по същия начин, ако искаш 2, 4,5 пъти по-голям доход какво печелиш точно сега трябва да се съсредоточим върху това и да се разработи план за стратегия, тактика, и процес. Виждам, че повечето хора, наблюдавайки тяхното ежедневие това, което правят, имам много стратегии, тактика, и някои процес. Но те не са наистина мислеше за едно сплотено последователен начин за осъществяване на стратегията за целта от цел. Без стратегия, който използвате, надежда и ние знаем, надежда не дава добри резултати.

Прочети, пиша и да направи забележка:

  • Винаги пиша целите си в сегашно време. Знаете разликата между целите и желанията.
  • Напиши и говори целите си под формата на утвърждения всеки ден най-малко два пъти.
  • Писането може да ви помогне да програмирате твърденията в подсъзнанието си и ефекта на Закона за привличането започва.
  • Повтарянето на изложението и да я пиша редовно може да помогне на вашето подсъзнание да го приемат и ума си получава вяра.
  • По този начин, вие всъщност ще я превърне в един нематериален нещо да осезаем. Вие ще я превърне в желанията си в реалност.
  • Първо, може да загубите вяра, но имайте търпение. След като съзнанието ви започва вярвайки, а останалата част ще стане по-лесно.
  • Постепенно самовнушение случва и изявленията автоматично се реят в подсъзнанието си, докато сте със съня или правиш никаква работа.

Четенето ви прави точно човек, но за писане ви прави съвършен мъж.

Пробив целта на малки планове:

Това е най-важната стъпка от вашия целеполагане. Пробив всеки от вашите цели в малките планове и да се опита да се съсредоточи върху всеки от плановете. След това тя ще бъде лесно да се насочите на основната цел. Всички корпоративни компании следват това правило. Те дават някои конкретни цели, които да им щабове на месечна база. Служителите го превръщат в малки планове и да използват различни стратегии, за да го завърши. Да вземем за пример маркетингова компания или застрахователно дружество, а те трябва да са насочени към определени продажби на месец. Те правят плановете според която. Тогава служители са назначени на работа от месечната си плановик.

Заключителни думи:

Поставянето на цели е от съществено значение за всяко човешко същество в днешното поколение. Ако зададете предварително планираната цел тя ще бъде по-лесно да го насочите и живота ще стане гладка. Надявам се, че сте харесали тази статия целеполагане формула. Ако имате въпрос или предложение след това пуснете вашите коментари.

Присъединете се към курса безплатно !

Включи се сега

Аз никога не ще раздаде, търговията или продаде своя имейл адрес. Можете да се отпишете по всяко време.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме

Най-новите съобщения от A. Bharadwaj (виж всички)