Δημοσιεύτηκε στις
Μοιραστείτε αυτό

βήμα προς βήμα στόχος τύπου ρύθμιση για την επιτυχημένη ζωή σας

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν πολύ καλή δουλειά από τον καθορισμό των στόχων, αλλά είναι δύσκολο για μερικούς ανθρώπους. Οι άνθρωποι ξοδεύουν πολλά χρήματα, αλλά δεν μπορεί να είναι σε θέση να στοχεύσουν τους στόχους τους αποτελεσματικά και αποδοτικά. Είμαι Θα μετοχικού τι κάνουν τα θεμελιώδη λάθη τους ανθρώπους και πώς να τα αποφύγετε. Θα μάθετε πώς να ενισχύσει το εισόδημά σας 3-4 φορές ή ίσως 10 φορές στην επόμενη 12 μήνες. Επειδή θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να κατανοήσουν τη διαδικασία καθορισμού στόχων, διαδικασία την επίτευξη του στόχου. Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστώ την τέλεια βήμα προς βήμα στόχος τύπου ρύθμιση για την επιτυχημένη ζωή σας, ότι σας φέρνει αφθονία χαράς και ευημερίας.

Διαβάστε περισσότερα:

Καλύτερο σε απευθείας σύνδεση επιχειρηματικές ιδέες

Blogging ως μια καριέρα.

Βελτιώσουν την αγγλική άνεσή σας.

Διαχείριση άγχους.

χορτοφαγική διατροφή.

Αυτές είναι διαφορετικές διαδικασίες για το πώς να προσελκύσουν την καλή υγεία, σχέση, πλούτο από το νόμο της έλξης. Πώς να κάνετε το αριστούργημά τη ζωή σας, πώς να αισθάνονται υπερήφανοι για τον εαυτό σας και να γνωρίζει τη σημασία της ζωής σας. Πράγματι, η ιδέα καθορισμού στόχων που δημιουργήθηκε ήταν στην ηλικία των 19, όταν έριξα μου στο κολέγιο, έχεις αποτύχει στο εξάμηνο μου και έπεσε στο τεράστιο πρόβλημα. όμορφα ρούχα, τρόφιμα, πολυτελές κτίριο, αυτοκίνητα ήταν ένα όνειρο στην παιδική ηλικία μου, όπως πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στις φτωχές. Προσπάθησα να βρω τη λύση για να ξεπεραστεί η κατάσταση και παρατήρησε τον τρόπο ζωής των επιτυχημένων ανθρώπων. Διαβάστε τις βιογραφίες τους, βιβλία σχετικά με τα κίνητρα, συνάντησε τις μεγάλες προσωπικές. Ναί, πήρε πολύ χρόνο, αλλά πήρα την απάντηση. Βρήκα τη λύση.

τύπο ρύθμιση στόχου

Μετά από αυτό, Ποτέ δεν κοίταξε πίσω. Αν σας ενδιαφέρει να γίνετε εκατομμυριούχος ή δεσμευτεί να γίνει ένα καλό πρόσωπο για να πετύχετε τους στόχους σας, τότε διαβάστε μπροστά χωρίς παρακάμπτοντας κάθε γραμμή. Διαβασέ το 2- 3 φορές τουλάχιστον. Η διαφορά μεταξύ των ενδιαφερομένων και αφοσιωμένος είναι ότι, αν σας ενδιαφέρει να επιτύχετε το στόχο σας ή για να έχουν μια καλή υγεία, πλούτος, ωραίο σώμα, στη συνέχεια, κάνει ό, τι είναι εύκολο, βολικό και τι ο καθένας κάνει.

Ορίστε το στόχο σας, όπως το μάτι του ταύρου:

Ωστόσο, αν πάρετε την απόφαση να δεσμευτεί τότε θα πρέπει να αποφύγετε δικαιολογίες. Θα πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους άλλους ανθρώπους, περιστάσεις σας, σταματήσουμε να κατηγορούμε την οικονομία, έλλειψη γνώσης, έλλειψη εκπαίδευσης και να θέσει όλη την προσοχή σας για να επικεντρωθεί το πώς θα και πώς μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος. Θα σας μοιραστούν όχι μόνο πώς να ρυθμίσετε τα σχέδια, αλλά και πώς να γίνει ένας πετυχημένος στόχος και setter στόχος. 3-5 % του παγκόσμιου πληθυσμού μόνο ξέρει πώς να θέσει το στόχο σωστά επειδή δεν διδάσκονται. Μπορούν μόνο να ελπίζουμε και όνειρο. Θα πρέπει να μάθουν τη διαδικασία, δεν την ελπίδα ή το όνειρο να μετατρέψει τους στόχους σας με την πραγματικότητα.

Στην πρώτη πυραμίδα του στόχου σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε την απόλυτη ακρίβεια τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε. Εξετάστε τους στόχους σας, όπως το μάτι του ταύρου τι κάνει μπορείτε να εστιάσετε ακριβώς την επίτευξη σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Ας υποθέσουμε ότι στον τομέα της υγείας αν θέλετε πνευματική υγεία, συναισθηματική υγεία τι ακριβώς είναι. Όταν παίρνετε την ακρίβεια ακριβώς τι θέλετε, σας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το μυαλό σας τι εστιάζουν και οι άνθρωποι που μαθαίνουν να εστιάζουν το τι ακριβώς θέλουν να επιτύχουν το στόχο σημαντικά υψηλότερο ποσοστό από ό, τι οι άνθρωποι που δεν έχουν τη σαφήνεια της εστίασης.

Δημιουργήστε μια διανοητική εικόνα των στόχων σας:

Έτσι τι συγκεκριμένα θέλεις να επιτύχουν στην υγεία σας, χρηματοδότηση θα πρέπει να σχεδιάσουν μια σαφή διανοητική εικόνα. Κάντε μια εικονική εικόνα στο μυαλό σας για το ακριβές ποσό των χρημάτων που θέλετε να κερδίσετε στο επόμενο 6 μήνες, 12 μήνες ή 36 μήνες. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε ότι θα έχετε την ευκαιρία για να επιτευχθεί η στόχοι ποτέ δεν είχε επιτευχθεί πριν πριν. Οι άνθρωποι λάθος κάνουν να φαίνονται παρούσες συνθήκες τους, τραπεζικό λογαριασμό τους, τη δουλειά τους, το εισόδημα και το παρελθόν τους για να συγκρίνετε τι κάνουν στο μέλλον τους. Μην αφήνετε το δώρο σας ή το παρελθόν συνθήκες για τον έλεγχο της σκέψης σας ή ο καθορισμός του στόχου επεξεργάζομαι, διαδικασία. Επειδή, όταν βλέπετε τώρα ή στο παρελθόν έχετε ψυχολογικά πρόκειται να δημιουργήσει η ίδια κατάσταση. Μπορείτε να πάρετε το φόβο, αμφιβολίες, και το άγχος που είναι έξω από τη ζώνη άνεσής σας.

Έτσι, θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε να επιτύχετε στις επιχειρήσεις, καριέρα, την υγεία ειδικά και συγκεκριμένα. Τι θα κάνεις επιτευχθεί στη σχέση σας. Μπορεί να είστε σε δίλημμα τι πρέπει να αποφασίσει τι να ρυθμίσετε είχα περάσει από την ίδια κατάσταση και. Αρχικά, θα σας κάνει να αμφίβολο, αλλά όπως μπορείτε να προχωρήσετε γίνεται ευκολότερο. Απλώς πάρτε το στυλό και το χαρτί γράψτε ό, τι θέλετε. Στέλνει ένα εσωτερικό νευρολογικές μήνυμα στον εγκέφαλό σας και όταν επαναλαμβάνετε κάθε μέρα το μυαλό σας λαμβάνει το συναίσθημα και το σώμα να πάρει κλίση με αυτούς τους στόχους και, στη συνέχεια, η μαγεία αρχίζει να συμβεί. έτσι εστίαση, εστίαση και εστίαση.

S + T + P: (στρατηγική, τακτική, και τη διαδικασία)

Στρατηγική, τακτική, και η διαδικασία να παίξει τον ζωτικό ρόλο στον καθορισμό των στόχων σας. Κάθε στόχος που θέλουμε να επιτύχουμε δεν έχει σημασία τι είναι, ήδη ένα προσχέδιο για το τι μπορείτε να κάνετε και πρέπει να κάνουμε εκεί είναι μια στρατηγική, τακτική, και η διαδικασία που ακολουθούμε. Για παράδειγμα, αν θέλετε να χάσετε βάρος, υπάρχει μια στρατηγική που πρέπει να εφαρμόσει, όπως αυτό που θα πρέπει να τρώτε, πόσο θα πρέπει να τρώτε, υπάρχει τακτική σε κάθε ημέρα για να επιταχύνει το μεταβολικό ρυθμό σας, να επιταχυνθεί η διαδικασία απώλειας βάρους σας. Ομοίως, αν θέλεις 2, 4,5 φορές περισσότερο εισόδημα τι κερδίζετε τώρα θα πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό και να αναπτύξει ένα σχέδιο στρατηγικής, τακτική, και τη διαδικασία. Βλέπω οι περισσότεροι άνθρωποι παρατηρώντας την καθημερινή ζωή τους, τι κάνουν, έχουμε πολλά στρατηγικών, τακτική, και κάποια διαδικασία. Αλλά δεν έχουν σκεφτεί πραγματικά μιας συνεκτικής συνεκτικό τρόπο για την εκτέλεση της στρατηγικής με στόχο την στόχος. Χωρίς μια στρατηγική, χρησιμοποιείτε την ελπίδα και γνωρίζουμε ελπίδα δεν αποφέρει μεγάλα αποτελέσματα.

Διαβάζω, γράψει και να κάνει μια σημείωση:

  • Πάντα γράψτε τους στόχους σας σε ενεστώτα χρόνο. Γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ των στόχων και των επιθυμιών.
  • Γράφουν και να μιλούν στόχους σας, με τη μορφή των επιβεβαιώσεων κάθε μέρα τουλάχιστον δύο φορές.
  • Γράφοντας μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τις επιβεβαιώσεις στο υποσυνείδητο μυαλό σας και την επίδραση του νόμου της έλξης αρχίζει.
  • Επαναλαμβάνοντας τη δήλωση και το γράψιμο τακτικά μπορεί να βοηθήσει το υποσυνείδητο μυαλό σας να το υιοθετήσουν και το μυαλό σας παίρνει την πίστη.
  • Με αυτόν τον τρόπο, είστε πραγματικά πρόκειται να μετατρέψει ένα άυλο πράγμα που πρέπει να απτά. Θα έχετε την ευκαιρία να μετατρέψουν τις επιθυμίες σε πραγματικότητα.
  • Αρχικά, μπορεί να χάσετε την πίστη, αλλά να έχετε υπομονή. Μόλις το μυαλό σας αρχίζει να πιστεύει το υπόλοιπο θα γίνει ευκολότερη.
  • Σταδιακά η αυθυποβολή συμβαίνει και οι δηλώσεις που αιωρούνται αυτόματα στο υποσυνείδητο μυαλό σας ενώ κοιμάστε ή να κάνει οποιαδήποτε εργασία.

Ανάγνωση σας κάνει μια ακριβή άνθρωπο, αλλά γραφής σας κάνει ένα τέλειο άνθρωπο.

Σπάστε το στόχο σε μικρά σχέδια:

Αυτό είναι το σημαντικό βήμα της ρύθμισης του στόχου σας. Σπάστε κάθε ένα από τους στόχους σας σε μικρά σχέδια και να προσπαθήσουμε να επικεντρωθεί σε κάθε ένα από τα σχέδια. Στη συνέχεια, θα ήταν εύκολο να στοχεύσετε τον κύριο στόχο. Όλα τα εταιρικά εταιρείες ακολουθούν αυτόν τον κανόνα. Δίνουν κάποια συγκεκριμένους στόχους για το προσωπικό τους σε μηνιαία βάση. Οι εργαζόμενοι να το μετατρέψει σε μικρά σχέδια και χρησιμοποιούν διάφορες στρατηγικές για να το ολοκληρώσει. Πάρτε το παράδειγμα μιας εταιρείας εμπορίας ή ασφαλιστική εταιρεία θα πρέπει να στοχεύουν συγκεκριμένες πωλήσεις ανά μήνα. Κάνουν τα σχέδια σύμφωνα με αυτό. Στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι ανατεθεί το έργο με μηνιαία planner τους.

τελικές λέξεις:

Η ρύθμιση στόχου είναι απαραίτητη για κάθε άνθρωπο στη σημερινή γενιά. Αν ορίσετε ένα προ προγραμματισμένη στόχος θα είναι ευκολότερο να στοχεύσετε και η ζωή θα γίνει λεία. Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο στο τύπο ρύθμιση στόχου. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή πρόταση, στη συνέχεια ρίχνετε τα σχόλιά σας.

Ενταχθούν στην πορεία για την ελεύθερη !

Εγγραφείτε τώρα

Ποτέ δεν θα δώσει μακριά, εμπορευτεί ή να πωλήσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

Ακολούθησέ με

ΕΝΑ. Bharadwaj

Ψηφιακή ειδικός μάρκετινγκ, Προπονητής και Σύμβουλος, Web Developer, επιχειρηματίας στο Way2inspiration
Είμαι ο ιδρυτής της way2inspiration.com η οποία είναι μια τεχνολογία που βασίζεται ιστοσελίδα για τους λάτρεις του μάρκετινγκ Διαδικτύου. Είμαι blogger, προπονητής, περιεχόμενο συγγραφέας και ειδικός social media. Λατρεύω την ανάγνωση βιβλίων και να κάνει έρευνα στο διαδίκτυο. Έχω να ασκούν προπόνηση στο Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Marketing Social Media.
Ακολούθησέ με

Τελευταία μηνύματα από ΕΝΑ. Bharadwaj (δείτε όλα)