Lähetetty
Jaa tämä

askel askeleelta tavoitteiden asettaminen kaava onnistuneen life

Useimmat ihmiset tekevät hienoa työtä asettamalla tavoitteita, mutta se on vaikeaa joillekin ihmisille. Ihmiset viettävät paljon rahaa, mutta ei pysty kohdistamaan tavoitteensa tehokkaasti. En aio osuus mitä perustavanlaatuinen virheitä ihmiset tekevät ja miten välttää niitä. Opit lisätä oman tuloja 3-4 kertaa tai ehkä 10 kertaa seuraavassa 12 kuukaudet. Koska tarvitset aikaa ymmärtää tavoitteiden asettaminen prosessi, Tavoitteena saavuttaa prosessi. Tässä artikkelissa kerron sinulle täydellisen askel askeleelta tavoitteiden asettaminen kaava onnistuneen life, että tuo runsaasti iloa ja hyvinvointia.

Lue lisää:

Paras online liikeideoiden

Bloggaaminen urana.

Parantaa Englanti sujuvuus.

stressin hallinta.

kasvisruokavaliota.

Nämä ovat erilaisia ​​prosesseja, miten houkutella hyvä terveys, suhde, runsaasti lain vetovoima. Miten teet elämän mestariteos, miten tuntea ylpeä itsestäsi ja tietää merkityksen elämäsi. Todella, Tavoitteiden asettamista ajatus I syntyy oli vuotiaana 19, kun luovuin college, sai epäonnistui minun lukukauden ja väheni valtavia ongelmia. kauniita vaatteita, elintarvikkeet, ylellinen rakennus, autot olivat unta lapsuuteni vietin lapsuuteni kehno. Olen yrittänyt löytää ratkaisu voittaa tilanne ja havaitut elämäntapa onnistunut ihmiset. Lue elämäkerrat, kirjoja motivaatio, tapasi suuri Personals. Kyllä, se todella vei aikaa, mutta sain vastauksen. Löysin ratkaisun.

Tavoitteiden asettaminen kaava

Sen jälkeen, En ole koskaan katunut. Jos olet kiinnostunut miljonääri tai sitoutunut tulossa hyvä ihminen saavuttaa tavoitteesi sitten lukea eteenpäin ilman hyppimistä mitään linja. Lue se 2- 3 aikoina vähintään. Ero kiinnostunut ja sitoutunut on, että jos olet kiinnostunut saavuttamaan tavoitteesi tai saada hyvä terveys, rikkaus, mukava ruumiinrakenne sitten tehdä mitä on helppoa, kätevä ja mitä jokainen tekee.

Aseta tavoite kuin napakymppi:

kuitenkin, jos tehtävä päätös sitoa sinun täytyy välttää tekosyitä. Sinun täytyy lakata syyttämästä muita ihmisiä, olosuhteitasi, lakata syyttämästä talouteen, tiedon puute, koulutuksen puute ja laittaa kaikki huomio keskittyy miten voit ja miten saavuttaa tavoite. Aion jakaa et vain miten asettaa suunnitelmia, mutta myös miten tulla tavoite menestyjä ja tavoite setteri. 3-5 % maailman väestöstä vain tietää, miten asettaa tavoite oikein, koska niitä ei opeteta. Ne vain toivoa ja uni. Sinun täytyy oppia prosessi ei toivoa tai unelma muuntamaan tavoitteesi todellisuutta.

Ensimmäisessä pyramidi tavoitteesi, sinun täytyy aloittaa absoluuttisen tarkkuuden mitä se on haluat saavuttaa. Mieti maalia kuin napakymppi mitä tekee voit keskittyä juuri sen saavuttaminen eri aloilla elämääsi. Oletetaan terveyteen, haluatko henkistä hyvinvointia, henkistä terveyttä mitä se on. Kun ottaa tarkasti, mitä haluat, annat erityisiä ohjeita aivoihin mitä keskittyä ja ihmiset oppivat keskittymään mitä he tarkalleen haluavat saavuttaa tavoite huomattavasti suurempi prosenttimäärä kuin ihmiset, joilla ei ole selkeyttä painopiste.

Luo mielikuva tavoitteesi:

Joten mitä nimenomaan haluat saavuttaa oman terveyden, rahoittaa sinun täytyy suunnitella selkeä mielikuva. Tee virtuaalinen kuva mielessäsi tarkka määrä rahaa haluat ansaita ensi 6 kuukaudet, 12 kuukautta 36 kuukaudet. Yksi asia pitää mielessä, että aiotte saavuttaa tavoitteet et ollut koskaan saavuttanut ennen. Virhe ihmiset tekevät ne näyttävät niiden nykyisissä olosuhteissa, pankkitililleen, työnsä, tulot ja niiden ohi vertailla, mitä he tekevät niiden tulevaisuudessa. Don’t allow your present or past circumstances to control your thinking or goal setting process. Koska, kun näet ohi tai esitellä teille henkisesti menossa luoda sama tilanne. Saat pelko, epäilyjä, ja ahdistus, jotka ovat pois your comfort zone.

Joten sinun on päätettävä, mitä haluat saavuttaa liiketoiminnan, ura, terveys erityisesti ja täsmällisesti. Mitä aiot saavuttaa teidän suhteeseen. Saatat olla dilemma mitä päättää, mitä asettaa olin käynyt läpi samassa tilanteessa myös. Ensin, it makes you doubtful but as you proceed it becomes easier. Ota vain kynä ja paperia kirjoittaa ylös, mitä haluat. It sends an inner neurological message aivoihin ja kun toistetaan päivittäin aivoihin saa tunteet ja kehon saada taipuvainen näitä päämääriä ja sitten taika alkaa tapahtua. joten tarkennus, tarkennus ja tarkennuksen.

S + T + P: (strategia, taktiikka, ja prosessi)

strategia, taktiikka, ja prosessi pelata keskeinen rooli Tavoitteiden asettaminen. Jokainen tavoite haluat saavuttaa mitä se on, jo suunnitelma siitä, mitä voi tehdä ja pitäisi tehdä siellä on strategia, taktiikka, ja prosessi et noudata. Esimerkiksi, jos haluat laihtua on strategia sinun täytyy toteuttaa kuin mitä pitäisi syöt, kuinka paljon sinun pitäisi syödä, on taktiikka joka päivä nopeuttaa aineenvaihduntaa, nopeuttaa laihtuminen prosessi. samoin, jos haluat 2, 4,5 kertaa enemmän tuloja mitä ansaitset juuri nyt sinun täytyy keskittyä siihen ja kehittää suunnitelma strategian, taktiikka, ja prosessi. Näen useimmat ihmiset tarkkailemalla arkielämässään mitä he tekevät, ovat saaneet paljon strategioita, taktiikka, ja jotkut prosessi. But they haven’t really thought of a cohesive coherent way to carry out the strategy to target the tavoite. Ilman strategia, käytät toivoa ja me tiedämme, toivo ei anna hyviä tuloksia.

Lukea, kirjoittaa ja tehdä merkintä:

  • Aina kirjoittaa tavoitteet preesensissä. Tietää ero tavoitteet ja toiveet.
  • Kirjoita ja puhu tavoitteesi muodossa vakuutuksia päivittäin vähintään kaksi kertaa.
  • Kirjoittaminen voi auttaa ohjelmoida vakuutuksia alitajuntaan mielessä ja vaikutus lain vetovoima alkaa.
  • Toistuvat lausuman ja kirjoittaa sitä säännöllisesti voi auttaa alitajuntaan mielessä hyväksymään sen ja mielesi saa uskoa.
  • Tällä tavalla, olet todella menossa muuntaa aineettoman asia aineellisten. Aiot muuntaa toiveet todeksi.
  • Ensiksi, saatat menettää uskonsa, mutta pitää kärsivällisyyttä. Kun mielesi alkaa uskoa loput tulee helpommaksi.
  • Vähitellen itsesuggestio tapahtuu ja lausunnot automaattisesti leijuvat alitajuntaan mielessä kun nukut tai teet mitään.

Lukeminen tekee sinusta tarkka mies, mutta kirjoittaminen tekee sinusta täydellinen ihminen.

Rikkoa tavoite pieniksi suunnitelmiin:

Tämä on tärkeä askel tavoitteen asettaminen. Tauko kunkin tavoitteet pieniksi suunnitelmiin ja yrittää keskittyä jokaiseen suunnitelmien. Silloin se olisi helppo kohdistaa päätavoite. Kaikkien konserniyhtiöiden seurata tätä sääntöä. Ne antavat joitakin erityisiä tavoitteita niiden esikunnat kuukausittain. Työntekijät muuntaa sen pieniksi suunnitelmiin ja käyttää erilaisia ​​strategioita täydentää sitä. Otetaan esimerkki markkinointiyhtiö tai vakuutusyhtiön ne on kohdistaa tiettyihin myyntiä kuukaudessa. He tekevät suunnitelmia sen mukaan. Sitten työntekijät osoitetaan työtä niiden kuukausittain suunnittelija.

viimeiset sanat:

Tavoitteiden asettaminen on välttämätöntä jokaisen ihmisen nykypäivän sukupolvi. Jos asetat valmiiksi suunnitellun tavoite on helpompi kohdistaa siihen ja elämä tulee tasainen. Toivottavasti halunnut tämän artikkelin tavoitteiden asettaminen kaava. Jos sinulla on kyselyn tai ehdotus sitten pudottaa kommentit.

Liity kurssi ilmaiseksi !

Ilmoittaudu nyt

En koskaan anna pois, kaupan tai myy sähköpostiosoite. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Seuraa minua

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach ja konsultti, Web-kehittäjä, Yrittäjä at Way2inspiration
Olen perustaja way2inspiration.com joka on teknologia perustuu verkkosivuilla internet markkinointi harrastajille. Olen blogger, kouluttaja, sisällöstä kirjailija ja sosiaalisen median asiantuntija. Rakastan käsittelyssä kirjoja ja tutkivat internetissä. I menettelyvelvollisuuksiin valmennus Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sosiaalisen median markkinointi.
Seuraa minua

Uusimmat viestit A. Bharadwaj (nähdä kaikki)