geplaatst op
deel dit

stap voor stap het stellen van doelen formule voor uw succesvol leven

De meeste mensen hebben een uitstekend werk door het stellen van doelen, maar het is moeilijk voor sommige mensen. Mensen besteden veel geld, maar kan niet in staat zijn om hun doelen effectief en efficiënt te richten. Ik ben ga aandeel wat de fundamentele fouten die mensen doen en hoe ze te vermijden. U leert hoe u uw inkomen te verhogen 3-4 tijden of misschien 10 tijden in de volgende 12 maanden. Omdat je wat tijd nodig hebben om het doel instelling proces te begrijpen, doel het bereiken van proces. In dit artikel deel ik u de perfecte stap voor stap het stellen van doelen formule voor uw succesvol leven, dat brengt u overvloed van vreugde en voorspoed.

Lees verder:

De beste online business ideeën

Bloggen als een carrière.

Verbeter uw Engels taalvaardigheid.

Stress management.

vegetarisch dieet.

Dit zijn verschillende processen over hoe aan te trekken van een goede gezondheid, relatie, rijkdom door de wet van aantrekking. Hoe je je leven meesterwerk te maken, hoe je trots op jezelf voelen en kennen het belang van je leven. Werkelijk, de doelen idee dat ik gegenereerd was op de leeftijd van 19, toen ik liet mijn college, heb gefaald in mijn semester en viel in grote problemen. Mooie kleren, voedingsmiddelen, luxe gebouw, auto's waren een droom in mijn jeugd toen ik mijn jeugd doorgebracht in een slechte. Ik heb geprobeerd om de oplossing voor de situatie te overwinnen vinden en observeerde de levensstijl van succesvolle mensen. Lees hun biografieën, boeken over motivatie, ontmoette de grote contactadvertenties. Ja, het echt nam de tijd, maar ik kreeg het antwoord. Ik vond de oplossing.

Doelen stellen formule

Daarna, Ik keek nooit terug. Als u geïnteresseerd bent om een ​​miljonair of vastbesloten om steeds een goed persoon om uw doelen te bereiken zijn, lees dan verder zonder het overslaan van elke lijn. Lees het 2- 3 keer minstens. Het verschil tussen de belanghebbende en betrokken is dat als u geïnteresseerd bent om uw doel te bereiken of om een ​​goede gezondheid zijn, rijkdom, mooie lichaamsbouw dan doen wat is eenvoudig, handig en wat iedereen doet.

Stel uw doel als de bull's eye:

Echter, Als je de beslissing nemen om te worden vastgelegd moet je excuses te voorkomen. Je moet stoppen met anderen te beschuldigen, uw omstandigheden, stoppen met het beschuldigen van de economie, gebrek aan kennis, gebrek aan onderwijs en zet al je aandacht te concentreren hoe je zal en hoe kan het doel te bereiken. Ik zal u delen niet alleen hoe de plannen te stellen, maar ook hoe je een doel uitvoerder en het doel setter geworden. 3-5 % van de wereldbevolking alleen weet hoe het doel goed ingesteld, omdat ze niet geleerd. Ze hopen en dromen alleen. Je moet het proces te leren niet de hoop of droom om uw doelen te werkelijkheid transmuteren.

In de eerste piramide van uw doel, je moet de absolute nauwkeurigheid precies wat het is dat je wilt bereiken beginnen. Denk aan je doelen als de bull's eye wat maakt u zich richten precies het bereiken van het in verschillende gebieden van je leven. Stel dat in de gezondheidszorg of je geestelijke gezondheid, emotionele gezondheid wat het precies is. Als je precisie te nemen om precies wat je wilt, u specifieke instructie aan je hersenen wat u zich richten op en de mensen die leren om zich te concentreren wat ze precies willen zullen het doel te bereiken aanzienlijk hoger percentage dan mensen die geen duidelijkheid focus hebben geven.

Maak een mentaal beeld van je doelen:

Dus wat specifiek wilt u bereiken in uw gezondheid, financieren moet je een duidelijk mentaal beeld te ontwerpen. Maak een virtueel beeld in je hoofd voor de exacte hoeveelheid geld die je wilt verdienen in de volgende 6 maanden, 12 maanden 36 maanden. Een ding moet je in gedachten houden dat je gaat om de te bereiken doelen je nooit eerder had bereikt alvorens. De fout die mensen doen ze kijken hun huidige omstandigheden, hun bankrekening, hun baan, inkomen en hun verleden te vergelijken wat ze doen in hun toekomst. Laat uw huidige of omstandigheden in het verleden te laten uw denken controle doelen werkwijze. Omdat, als je je verleden of presenteren u psychologisch gaat om dezelfde situatie te creëren. Je krijgt angst, twijfels, en angst die uit je comfort zone.

Dus je moet beslissen wat je wilt bereiken in het bedrijfsleven, carrière, gezondheid specifiek en nauwkeurig. Wat ga je bereiken in je relatie. Je kan in dilemma wat te beslissen wat te stellen had ik via dezelfde situatie ook gegaan. eerste, het maakt je twijfelachtig, maar als je verder gaat het gemakkelijker. Neem de pen en papier opschrijven wat je wilt. Het stuurt een innerlijke neurologische bericht om je hersenen en als je elke dag herhalen uw hersenen ontvangen emotie en lichaam te krijgen geneigd met deze doelen en dan begint de magie te gebeuren. dus aandacht, focus en aandacht.

S + T + P: (strategie, tactiek, eN wERKWIJZE)

Strategie, tactiek, en proces spelen de vitale rol bij het vaststellen van uw doelen. Elk doel dat u wilt, ongeacht wat het is te bereiken, al een blauwdruk van wat u kunt doen en moeten doen is er een strategie, tactiek, en het proces dat je doet volgen. Bijvoorbeeld, als je wilt afvallen is er een strategie moet je implementeren zoals wat moet je eten, hoeveel je moet eten, Er is tactiek in elke dag om je stofwisseling te versnellen, om de snelheid van uw gewichtsverlies proces. evenzo, als je wilt 2, 4,5 keer meer inkomen wat je verdient nu recht heb je te concentreren op die en het ontwikkelen van een plan van de strategie, tactiek, eN wERKWIJZE. Ik zie de meeste mensen door het observeren van hun dagelijks leven wat ze doen, veel strategieën gekregen, tactiek, en één of ander proces. Maar ze hebben niet echt gedacht aan een samenhangende coherente wijze de strategie om het doel uit te voeren doel. Zonder een strategie, u gebruik maakt van hoop en we weten dat de hoop niet geweldige resultaten opleveren.

Lezen, schrijven en maak een notitie:

  • schrijf altijd uw doelen in de tegenwoordige tijd. Kennen het verschil tussen de doelen en wensen.
  • Schrijf en spreek uw doelen in de vorm van affirmaties elke dag minstens twee keer.
  • Schrijven kan u helpen om de affirmaties in je onderbewustzijn en het effect van de wet van aantrekking begint te programmeren.
  • Het herhalen van de verklaring en het schrijven van deze regelmatig kan helpen uw onderbewustzijn aan te nemen en je geest krijgt geloof.
  • Op deze manier, je eigenlijk gaat om een ​​immaterieel ding om te zetten in tastbare. Je gaat aan de wensen om te zetten in realiteit.
  • Aanvankelijk, u kunt vertrouwen verliezen, maar houden geduld. Zodra je geest begint te geloven zal de rest gemakkelijker geworden.
  • Geleidelijk aan de autosuggestie optreedt en de verklaringen automatisch zweven in je onderbewustzijn terwijl u slaapt of ervoor te werken.

Reading maakt u een exacte man, maar Schrijven maakt u een perfecte man.

Breek het doel in kleine plannen:

Dit is een belangrijke stap van uw doelen. Breek elk van uw doelen in kleine plannen en proberen om zich te concentreren op elk van de plannen. Dan zou het gemakkelijk zijn om het hoofddoel te richten. Alle grote ondernemingen volgen deze regel. Ze geven een aantal specifieke doelen om hun personeel op maandbasis. De medewerkers om te zetten in kleine plannen en het gebruik van verschillende strategieën om het te voltooien. Neem het voorbeeld van een marketing bedrijf of een verzekeringsmaatschappij moeten ze bepaalde omzet per maand richten. Ze maken de plannen volgens die. Dan medewerkers zijn om het werk toegewezen door hun maandelijkse planner.

Laatste woorden:

Doelen stellen is essentieel voor ieder mens in de huidige generatie. Als u een vooraf geplande doel gesteld zal het makkelijker zijn om het te richten en het leven zal glad. Ik hoop dat je dit artikel op hebben gewild doelen formule. Als u vragen of suggesties hebben dan drop uw commentaar.

Doe mee aan de cursus gratis !

schrijf je nu

Ik zal nooit weggeven, ruilen of verkopen uw e-mailadres. U kunt op elk moment uitschrijven.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)