postat pe
imparte asta

pas cu pas setarea gol formulă pentru viața ta de succes

Cei mai mulți oameni fac o treabă excelentă prin stabilirea unor obiective, dar este dificil pentru unii oameni. Oamenii petrec o mulțime de bani, dar nu pot fi în măsură să vizeze obiectivele lor în mod eficace și eficient. Eu am să parts ce fac greșelile fundamentale ale oamenilor și cum să le evite. Vei invata cum sa stimuleze veniturile 3-4 ori sau poate 10 ori în următorii 12 luni. Pentru că ai nevoie de ceva timp pentru a înțelege procesul de stabilire a obiectivelor, Procesul atingerea obiectivului. În acest articol vă împărtășesc perfect pas cu pas setarea gol formulă pentru viața ta de succes, care vă aduce abundența de bucurie și prosperitate.

Citeste mai mult:

Cele mai bune idei de afaceri online

Blogging-ul ca o cariera.

Îmbunătăți fluenta engleză.

Managementul stresului.

dieta vegetariană.

Acestea sunt procese diferite cu privire la modul de a atrage o sănătate bună, relație, bogăție prin legea de atracție. Cum de a face capodopera ta de viață, cum să se simtă mândri de tine și cunosc importanța vieții tale. De fapt, ideea de stabilire a obiectivelor am generat a fost la vârsta de 19, cand am renuntat la colegiul meu, am eșuat în semestrul meu și a căzut în necazuri enorme. haine frumoase, alimente, clădire de lux, masini au fost un vis în copilăria mea ca mi-am petrecut copilăria în săraci. Am încercat să găsească soluția pentru a depăși situația și a observat stilul de viață al oamenilor de succes. Citește mai biografiile lor, cărți despre motivație, sa întâlnit matrimoniale mari. da, a luat într-adevăr timp, dar am primit răspunsul. Am găsit soluția.

Formula de stabilire a obiectivelor

Dupa aceea, Nu m-am uitat înapoi. În cazul în care sunteți interesat de a deveni un milionar sau angajat să devină o persoană bună pentru a atinge obiectivele, apoi citiți mai departe, fără sărind peste orice linie. Citește 2- 3 ori cel puțin. Diferența dintre interesată și angajată este că, dacă sunteți interesat pentru a atinge obiectivul dvs. sau de a avea o stare bună de sănătate, bogatie, fizicul frumos atunci face ceea ce este ușor, fiecare convenabil și ce.

Țelul ca ochi de bou:

in orice caz, dacă luați decizia de a fi angajate, atunci va trebui să evite scuze. Trebuie să te oprești vina altor persoane, circumstanțele, opri vina economiei, lipsa de cunostinte, lipsa educației și a pus toată atenția să se concentreze modul în care vă va și modul în care se poate atinge obiectivul. Vă voi împărtăși nu numai cum să setați planurile, dar, de asemenea, modul în care să devină un realizator gol și setter gol. 3-5 % din populația lumii știe doar cum să se stabilească obiectivul în mod corespunzător, deoarece acestea nu sunt predate. Ei au doar speranță și vis. Trebuie să înveți procesul nu speranța sau visul de a transmuta obiectivele în realitate.

În Prima piramida a scopului tau, trebuie să înceapă precizia absolută exact ceea ce doriți să realizeze. Luați în considerare obiectivele ca ochiul de bou ceea ce face să vă concentrați exact atingerea în diferite domenii ale vietii tale. Să presupunem că, în sănătate, dacă dorim sănătate spirituală, sănătate emoțională ce face mai exact. Atunci când luați precizie exact ceea ce doriti, da instrucțiuni specifice la creier ceea ce va concentrati pe cei care învață să se concentreze exact ceea ce doresc va atinge obiectivul procent semnificativ mai mare decât persoanele care nu au o claritate de focalizare.

Creați o imagine mentală a obiectivelor dvs.:

Deci, ce în mod specific doriți să o atingă în sănătatea ta, finanțarea trebuie să proiecteze o imagine clară mentală. A face o imagine virtuală în mintea ta pentru suma exactă de bani pe care doriți să câștige în următorul 6 luni, 12 luni sau 36 luni. Un lucru vă păstrați în minte că aveți de gând pentru a atinge goluri niciodată nu a realizat mai înainte, înainte. Greșeala fac oamenii ei uite circumstanțele lor actuale, contul lor bancar, locul de muncă, veniturile și trecutul lor pentru a compara ceea ce fac ei în viitorul lor. Nu permiteți prezent sau circumstanțe din trecut pentru a controla gândirea sau stabilirea obiectivelor proces. pentru că, cand vezi trecut sau prezent psihologic ai de gând să creeze aceeași situație. Veți obține frica, îndoieli, și anxietate, care sunt în afara zonei de confort.

Deci, va trebui să decideți ceea ce doriți să realizeze în afaceri, Carieră, sănătate în mod specific și precis. Ce vei realiza în relația ta. Ați putea fi în dilemă ce să decidă ce să stabilească am trecut prin aceeași situație, de asemenea,. Inițial, te face să te îndoielnic, dar pe măsură ce trece devine mai ușor. Ia doar stilou și hârtie scrie ce vrei. Acesta trimite un mesaj neurologic interior la creier și atunci când se repetă în fiecare zi în care creierul primeste emotie si corpul sa înclinat cu aceste obiective și apoi magia începe să se întâmple. Așa că se concentreze, se concentreze și să se concentreze.

S + T + P: (strategie, tactică, și procesul de)

Strategie, tactică, și procesul joacă rolul esențial în stabilirea obiectivelor dvs.. Fiecare singur obiectiv pe care doriți să atingă, indiferent de ce este, deja o schiță a ceea ce se poate face și ar trebui să facă există o strategie, tactică, și un proces ce faci urmați. De exemplu, dacă doriți să piardă în greutate, există o strategie trebuie să pună în aplicare ca ceea ce ar trebui sa mananci, cât de mult ar trebui să mănânci, există tactici în fiecare zi pentru a accelera rata metabolismului, pentru a accelera procesul de pierdere în greutate. asemănător, dacă dorești 2, 4,5 ori mai multe venituri ceea ce câștiga chiar acum trebuie sa se concentreze pe care si de a dezvolta un plan de strategie, tactică, și procesul de. Eu văd cei mai mulți oameni observând viața lor de zi cu zi ceea ce fac ei, au luat o mulțime de strategii, tactică, și un proces. Dar ei nu s-au gândit la un mod coerent de coeziune pentru a realiza strategia de a-tinta poartă. Fără o strategie, pe care o utilizați speranță și noi știm speranța nu da rezultate excelente.

Citit, scrie și să facă o notă:

  • Întotdeauna scrie obiectivele în timpul prezent. Știu diferența dintre scopurile și dorințele.
  • Scrie și să vorbească obiectivele în formă de afirmații în fiecare zi, cel puțin de două ori.
  • Scriere vă poate ajuta să programați afirmațiile din mintea ta subconștient și efectul legii de atractie începe.
  • Repetând declarația și scris în mod regulat poate ajuta mintea subconștientă să-l adopte și mintea ta devine credință.
  • În acest fel, sunteți de fapt de gând să transforme un lucru tangibil la intangibil. Aveți de gând să transforme dorințele în realitate.
  • La început, s-ar putea pierde credința, dar păstrează răbdare. Odată ce mintea ta începe să creadă restul va deveni mai ușor.
  • Treptat, auto-sugestie apare și declarațiile hover automat în mintea ta subconstienta în timp ce dormi sau de a face orice lucrare.

Lectura te face un om exact, dar Scrierea te face un om perfect.

Sparge obiectivul în planurile mici:

Acesta este cel mai important pas al setării gol. Pauză fiecare dintre obiectivele dvs. în planurile mici și să încerce să se concentreze pe fiecare dintre planurile. Apoi, ar fi ușor să vizeze obiectivul principal. Toate companiile corporative urmează această regulă. Ele dau unele obiective specifice pentru personalul lor lunar. Angajații l transforme în planuri mici și de a folosi diferite strategii pentru ao finaliza. Să luăm exemplul unei companii companie de marketing sau de asigurare trebuie să vizeze vânzări specifice pe lună. Ei fac planuri în funcție de faptul că. Apoi, angajații sunt insarcinati de Planificatorul lor lunar.

cuvinte finale:

Setarea obiectiv este esențială pentru fiecare ființă umană în generația de astăzi. Dacă ați stabilit un obiectiv de pre planificate va fi mai ușor să-l vizeze si viata va deveni netedă. Sper că ați plăcut acest articol despre formula de stabilire a obiectivelor. Dacă aveți orice interogare sau sugestie apoi picătură comentarii.

Alăturați-vă curs gratuit !

Inscrie-te acum

Nu voi renunța niciodată departe, comerț sau vinde adresa de e-mail. Vă puteți dezabona în orice moment.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)