Objavljeno dne
deliti to

korak za korakom cilj nastavitev formulo za uspešno življenje

Večina ljudi naredil veliko delo, ki ga postavljanje ciljev, težko pa je za nekatere ljudi. Ljudje porabijo veliko denarja, vendar ne more biti sposobna učinkovito in uspešno usmeriti svoje cilje. Sem bom delež, kar temeljne napake, ljudje in kako se jim izogniti. Naučili se boste, kako povečati svoje prihodke 3-4 krat ali morda 10 krat v naslednjem 12 mesecev. Ker boste potrebovali nekaj časa, da razumejo proces postavljanja ciljev, cilj doseči proces. V tem članku vam deliti odlično korak za korakom cilj nastavitev formulo za uspešno življenje, ki vam prinaša obilo veselja in blaginje.

Preberi več:

Najboljše spletne poslovne ideje

Blogging kot kariero.

Izboljšajte svoje English gladkost.

obvladovanje stresa.

vegetarijanska prehrana.

To so različni procesi, kako pritegniti dobrega zdravja, razmerje, Bogastvo, ki ga zakon privlačnosti. Kako bo vaš življenjski mojstrovino, kako ponosni nase in poznati pomen svojega življenja. pravzaprav, nastavitev cilj ideja, ki sem ustvarila bil v starosti 19, ko sem padel moj kolegij, dobil ni v moji semestru in padel v ogromno težav. lepe obleke, živila, luksuzna stavba, avtomobili so bile sanje v otroštvu, ko sem preživel otroštvo v revnih. Poskušal sem najti rešitev za odpravo stanja in ugotoviti način življenja uspešnih ljudi. Preberite svoje biografije, knjig o motivaciji, izpolnjeni velike personals. Da, res vzel čas, vendar sem dobil odgovor. Sem našel rešitev.

postavljanje ciljev formulo

Potem, Nikoli nisem pogledal nazaj. Če ste zainteresirani postati milijonar ali zavezani, da postane dobro osebo, da bi dosegli svoje cilje, potem berite naprej brez preskakovanja vsako vrstico. Preberi 2- 3 krat vsaj. Razlika med zanima in se zavezali, da vas zanima, če bi dosegli svoj cilj, ali imeti dobrega zdravja, bogastvo, lepo postavo, potem to, kar je enostavno, priročno in kaj vsak počne.

Nastavite zadetek, ko je oko Bull:

Vendar, če sprejme odločitev, da bo storila, potem ste se izognili izgovorov. Moraš ustaviti kriviti druge ljudi, vaše okoliščine, stop kriviti gospodarstva, pomanjkanje znanja, pomanjkanje izobrazbe in dal vso svojo pozornost, da se osredotoči, kako bo in kako lahko dosežemo cilj. Ti bodo delili, ne samo, kako nastaviti načrtov, temveč tudi, kako postati cilj achiever in cilj setter. 3-5 % svetovnega prebivalstva ve, kako pravilno nastaviti cilj, ker se ne poučuje. So samo upanje in sanje. Moraš se naučiti proces ne upanje ali sanje, da preobrazite svoje cilje v realnosti.

V prvem piramide svoj cilj, boste morali začeti absolutno natančnost točno to, kar je hočeš doseči. Razmislite svoje cilje, kot je oko Bull tisto, zaradi česar se lahko osredotočite točno to doseči na različnih področjih svojega življenja. Recimo, da v zdravstvu, ali želite, duhovno zdravje, čustveno zdravje, kaj točno je. Ko se natančnost točno tisto, kar želite, daš posebno navodilo za možgane, kaj se lahko osredotočite na in ljudje, ki se naučijo, da se osredotoči, kaj točno želite bodo dosegli cilj bistveno višji odstotek kot ljudje, ki nimajo jasnost poudarkom.

Ustvariti sliko o duševnih svoje cilje:

Torej, kaj natančno želiš doseči v vaše zdravje, financiranje morate oblikovati jasno mentalno sliko. Naredite virtualno podobo v tvoji glavi za točen znesek denarja, ki ga želite zaslužiti v naslednjem 6 mesecev, 12 mesecev ali 36 mesecev. Ena stvar, ki jo vodijo v mislih, da se bo za dosego cilji ti še nikoli ni dosegla pred. V napaka ljudje so videti svoje sedanje razmere, njihov bančni račun, njihova naloga, Prihodki in njihova preteklost primerjati, kaj počnejo v prihodnosti. Don’t allow your present or past circumstances to control your thinking or postavljanje ciljev process. Ker, ko te vidim mimo ali Predstavljamo vam psihološko bo vzpostavila enakem položaju. Dobiš strah, dvomi, in tesnobe, ki so iz svojega območja udobja.

Tako da boste morali odločiti, kaj želite doseči v poslu, kariera, zdravje izrecno in natančno. Kaj boš doseči v svojem odnosu. Morda ste v dilemi, kaj odločiti, kaj nastaviti sem šla skozi enakem položaju tudi. sprva, naredi si vprašljivo, ampak kot boste nadaljevali postane lažje. Vzemite pero in papir napišite, kaj želite. It sends an inner neurological message v možgane, in ko se ponovi vsak dan možgane prejme čustva in telo dobili nagnjena s temi cilji in magija začne dogajati. Torej poudarkom, poudarek in poudarek.

S + T + P: (strategija, Trener, in proces)

strategija, Trener, in procesov igrajo ključno vlogo pri določanju svoje cilje. Vsak posamezni cilj želite doseči ne glede na to, kakšna je, že načrt, kaj lahko stori in mora storiti, je strategija, Trener, in proces, ne sledijo. npr, če želiš izgubiti težo, je strategija, ki jih morajo uveljaviti kot tisto, kar bi morali jesti, koliko bi morali jesti, je taktika v vsak dan za pospešitev vaš metabolizem, za pospešitev procesa hujšanje. podobno, če želiš 2, 4,5 krat več prihodkov, kar si zasluži zdaj boste morali osredotočiti na to in razviti načrt strategije, Trener, in proces. Vidim, da večina ljudi, ki jih opazujemo na njihovo vsakdanje življenje, kar počnejo, so dobili veliko strategij, Trener, in nekateri Postopek. But they haven’t really thought of a cohesive coherent way to carry out the strategy to target the goal. Brez strategije, ki ga uporabljate, upanje in vemo, upanje ne daje odlične rezultate.

Preberi, pisati in si zapišite:

  • Vedno napišete svoje cilje v sedanjiku. Pozna razlike med cilji in želje.
  • Pisati in govoriti svoje cilje v obliki afirmacije vsak dan vsaj dva krat.
  • Pisanje lahko pomaga, da programirate trditvah v vaši podzavesti in učinek zakona vklopov privlačnosti.
  • Ponavljanje izjavo in pisanje lahko redno pomaga vaši podzavesti, da ga sprejme in vaš um postane vero.
  • V to smer, ste dejansko dogaja za pretvorbo neopredmeteno stvar oprijemljiv. Boste za pretvorbo želje v realnost.
  • Najprej, lahko izgubite vere, ampak da potrpežljivost. Ko vaš um začne sum, da bodo ostali lažje.
  • Postopoma auto-predlog nastopi in izjave samodejno lebdijo v vaši podzavesti, medtem ko spi ali opravlja nobenega dela.

Branje vas naredi natančen človek, vendar Pisanje vas naredi popoln človek.

Break cilj v majhnih načrtov:

To je pomemben korak na nastavitev cilj. Break vsak svoje cilje v majhne načrte in poskušajo osredotočiti na vsako od načrtov. Potem bi bilo enostavno usmeriti glavnega cilja. Vse gospodarskih družb po tem pravilu. Dajo nekaj specifičnih ciljev za svoje štabi na mesečno. Zaposleni se pretvori v manjših načrtov in uporabljajo različne strategije za njegovo izvedbo. Vzemimo na primer družbe za trženje podjetja ali zavarovalnice, ki morajo ciljati na določene prodaje na mesec. Zaradi njih načrte v skladu s tem. Nato so delavci so delo, ki ga njihovi mesečni planer.

Zadnje besede:

Postavljanje ciljev je bistvenega pomena za vsakega človeka v današnji generaciji. Če nastavite vnaprej načrtovani cilj, da bo lažje, da se usmerijo in življenje bo postalo gladko. Upam, da so vam je všeč ta članek o postavljanje ciljev formulo. Če imate kakršnokoli vprašanje ali predlog, nato pa spusti svoje komentarje.

Pridružite se seveda brezplačno !

Prijavi se zdaj

Nikoli ne bom vdati, trgovino ali prodati svoj e-poštni naslov. Odjavite se lahko kadarkoli.

Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Sledi mi

Zadnje objave po A. Bharadwaj (Poglej vse)