Објављено
деле ово

корак по корак постављање циљева формуле за ваш успешан живот

Већина људи добар посао постављањем циљева, али је тешко за неке људе. Људи троше много новца, али не може бити у стању да ефективно и ефикасно циљају своје циљеве. Ја сам ти део који је основна грешака људи раде и како их избећи. Ви ћете научити како да повећа своје приходе 3-4 пута или можда 10 пута у следећи 12 месеци. Јер је потребно неко време да схвате процес постављању циљева, постизање процес циљ. У овом чланку делите савршен корак по корак постављање циљева формуле за ваш успешан живот, да вам доноси обиље радости и просперитета.

Опширније:

Бест онлине пословне идеје

Блоггинг као каријеру.

Побољшати свој енглески течност.

Управљање стресом.

vegetarijanska исхрана.

То су различити процеси о томе како привући добро здравље, однос, богатство по закону привлачења. Како правите живот ремек, како поносни на себе и знају значај свог живота. заправо, Идеја циљ постављање сам генерише био у доби од 19, када сам испустио факултет, добио није успео у свом семестру и пала у огромној невољи. Беаутифул одећа, храна, луксузна зграда, аутомобили су били као сан у мом детињству као што сам провео детињство у сиромашне. Покушао сам да се пронађе решење за превазилажење ситуације и посматрао је начин живота успешних људи. Реад њихове биографије, књиге о мотивацији, упознао велике персоналс. да, стварно је потребно време, али сам добио одговор. Нашао сам решење.

Постављање циљева Формула

Након тога, Нисам се окретао. Ако сте заинтересовани да постанете милионер или посвећена постане добра особа да остваре своје циљеве онда читати напред без прескакања било коју линију. Прочитајте 2- 3 пута најмање. Разлика између заинтересовани и посвећени је да ако сте заинтересовани да се постигне свој циљ, или да имају доброг здравља, богатство, лепо стас онда урадити оно што је лако, погодан и шта свако ради.

Подесите циљ као око бика:

Међутим, ако узмете одлуку да се почине онда морате да избегнете изговоре. Морате да престану кривити друге људе, ваше околности, престану кривити економије, недостатак знања, недостатак образовања и ставити сву своју пажњу усредсреди како ћете и како може постићи циљ. Ја ћу те делити не само како да поставите планове, али и како да постане циљ АЦХИЕВЕР и циљ сетер. 3-5 % светске популације само зна како да поставите циљ је онемогућен јер они не уче. Они само се надам и сан. Морате да научите процес не наду или сан да преобрази своје циљеве у стварности.

У првом пирамиде свог циља, морате да покренете апсолутну прецизност тачно шта је то што желите да постигнете. Узмите у обзир циљеве као око бика оно што се фокусирате тачно да је постизање у различитим областима свог живота. Претпоставимо да у здрављу да ли желите духовно здравље, емоционално здравље шта је то. Када се прецизност тачно оно што желите, дали посебно упутство мозак шта се фокусирате на и људи који уче да се фокусира оно што тачно желе постићи циљ знатно већи проценат него људи који немају јасне фокуса.

Створити менталну слику својих циљева:

Дакле, шта конкретно желиш постићи у своје здравље, финансирати морате да дизајн јасну менталну слику. Направите виртуелне слике у глави за тачан износ новца који желите да зарадите на следећи 6 месеци, 12 месеци или 36 месеци. Једна ствар коју имајте на уму да ће да достигне ciljevi ви никада раније постигнут пре. Грешку људи изгледају њихове садашње околности, њихов банковни рачун, њихов посао, Приходи и њихова прошлост за поређење оно што раде у своју будућност. Don’t allow your present or past circumstances to control your thinking or goal setting process. јер, кад те видим прошлости или садашњости сте психички да створи у истој ситуацији. Добијате страх, сумње, и анксиозност који су ван своје зоне удобности.

Дакле, морате да одлучите шта желите да постигнете у послу, каријера, здравља посебно и прецизно. Шта ћеш постићи у вашој вези. Можда си у дилеми шта да одлучи шта ће поставити сам прошао кроз истој ситуацији такође. у почетку, it makes you doubtful but as you proceed it becomes easier. Само узми оловку и папир запишите оно што желите. It sends an inner neurological message до мозга и када поновите сваки дан ваш мозак прима емоција и тело се склони са овим циљевима, а онда магија почиње да се деси. тако фокусу, фокус и фокус.

С + Т + П: (стратегија, тактика, и процес)

стратегија, тактика, и процес играју кључну улогу у постављању своје циљеве. Сваки циљ желите да постигнете без обзира шта је то, већ план о томе шта можете да урадите и треба да уради постоји стратегија, тактика, и процес ти пратите. На пример, ако желиш смршати постоји стратегија треба да спроведе као што би требало да једете, колико би требало да једес, постоји тактика у сваком дану за убрзање метаболизма, да убрзате процес мршављења. слично, ако желите да 2, 4,5 пута више прихода шта праву зарадити сада морате да се фокусирате на то и направити план стратегије, тактика, и процес. Видим већина људи посматрајући њихов свакодневни живот оно што радим, имају доста стратегија, тактика, и неки процес. But they haven’t really thought of a cohesive coherent way to carry out the strategy to target the goal. Без стратегије, користите наду и знамо наду не даје одличне резултате.

читати, писати и забележите:

  • Увек пишем своје циљеве у садашњем времену. Зна разлику између циљева и жеља.
  • Пишемо и говоримо своје циљеве у облику потврда сваки дан најмање два пута.
  • Писање може вам помоћи да програмирате афирмације у својој подсвести и ефекат закона почиње привлачење.
  • Понављање изјаву и да је писање редовно може помоћи ваша подсвест да га усвоји и ваш ум добија веру.
  • На овај начин, ви заправо ће претворити нематеријалне ствари на опипљива. Ћеш претворити жеље у стварност.
  • Прво, можете изгубити веру али имајте стрпљења. Када се ваш ум почне верује остатак ће постати лакше.
  • Постепено ауто-сугестија јавља и изјаве аутоматски лебде у својој подсвести док спавате или радите било какав посао.

Читање те чини тачно човека, али Писање те чини савршеног мушкарца.

Бреак циљ у малим планова:

Ово је важан корак свог циља поставке. Бреак сваки од ваших циљева у малим планове и покушати да се фокусира на сваком од планова. Онда би било лако циљати главни циљ. Сви привредни компаније следе то правило. Они дају неке конкретне циљеве за своје особље на месечном нивоу. Запослени га претворити у мале планове и користе разне стратегије да се заврши. Узмимо пример компаније маркетиншке фирме или осигурања морају да циљате одређене продаје месечно. Они праве планове према томе. Онда запослени су додељени рад по свом месечном планер.

Завршне речи:

Постављање циљева је од суштинског значаја за свако људско биће у данашње генерације. Ако подесите унапред планирани циљ ће бити лакше да се циљају и живот ће постати глатка. Надам се да сте се свидја овај чланак о постављање циљева Формула. Уколико имате било каквих упита или сугестију онда баците коментаре.

Придружите се курс за бесплатно !

Пријавите се сада

Ја никада неће одати, трговати или продати своју емаил адресу. Можете одјавити у сваком тренутку.

Прати ме

A. Бхарадвај

Дигитални маркетинг експерт, Тренер и консултант, Веб Девелопер, предузетник у Ваи2инспиратион
Ја сам оснивач ваи2инспиратион.цом који је заснован сајт технологија за интернет маркетинг ентузијасте. Ја сам блогер, тренер, писац садржај и стручњак друштвених медија. Волим да читам књиге и раде истраживања на интернету. Ја спровести тренер на дигитални маркетинг, СЕО, Гоогле АдВордс, Социал Медиа Маркетинг.
Прати ме

Последњи постова A. Бхарадвај (видети све)