geplaatst op
deel dit

Stress management: Hoe om stress en depressie Natuurlijk verslaan

Stress management: wanneer benadrukte, je vaak het gevoel dat je te veel informatie op je geest, overweldigd met dingen om te doen, plus je gebrek aan controle over bepaalde aspecten van je leven. Het is belangrijk om meer bewust van de dingen die leiden tot stress in ons leven om onze stress te beheren te zijn.

In dit artikel van 'stress management: hoe je stress en depressie natuurlijk verslaan’ Ik zal het stap voor stap beschrijven stap methoden om verlichting van stress door het gebruik van natuurlijke methoden.

Stress management

Dit is omdat hoe meer we blootgesteld aan stress-factoren leiden, hoe groter de kans onze vecht- of vluchtreactie wordt geactiveerd. Ongecontroleerde of langdurige stress kan uiteindelijk leiden tot meer ernstige symptomen, zoals:

angst, depressie, hoge bloeddruk, en zelfs overdreven agressief.

Stress impacts je mentaal, maatschappelijk, fysiek, en emotioneel. Op basis van onderzoek door American Institute of Stress, bijna 90% van de gezondheid gerelateerde complicaties is aangesloten op stress.

Stress ageert veel gezondheidsproblemen zoals hoge bloeddruk, beroerte, slaapproblemen, depressie, en hart-en vaatziekten. Afgezien van gezondheidsproblemen, spanning raakt ons op een sociaal en emotioneel niveau. Stress kan uw vermogen om grip te krijgen op uw emoties schaden.

U kunt oplaaien gemakkelijk om kleine problemen, zelfs met milde spanning. Stress gevolgen voor onze relaties. Gevoel benadrukt kan eigenlijk invloed hebben op onze testosteron niveaus en het verlangen naar seks.

Verschillende studies hebben aangetoond dat impotentie kan worden veroorzaakt door prestatieangst. Dit kan de relatie stam, in het bijzonder met betrekking tot intimiteit. We kunnen niet stress te vermijden. Het is onvermijdelijk. We moeten het gezicht op een of andere manier.

Als er niet in geslaagd, stress kan elk aspect van ons leven beïnvloeden. Leren om stress kan ons helpen met onze normale leven. Het kan onze betrekkingen te verbeteren, verhoging van onze productiviteit, verbetering van de gezondheid en u helpen om op een stevige pad van het succes. gelukkig, Er zijn diverse praktische manieren waarop we omgaan met stress. Dus hoe ga je ermee om?

Moet lezen:

Verbeter Engels Fluency.

Best Motivational speech.

Carrière in bloggen.

Motivatie voor het succesvol leven.

Zoek uit wat beklemtoont U:

We hebben vaak de neiging om het gevoel alsof onze levens uit elkaar vallen bij het doorlopen van stressvolle situaties. In plaats van wentelen op uw gedachten van mislukking, erachter te komen wat de oorzaak is van je stress.

Stress management

Pinpoint de stress in je leven. Als het een onvolledige taak, onbetaalde achterstallige, of een familie geschil, uitkiezen het uit en laat het niet van invloed op andere aspecten van uw leven.

Stay Positive Altijd:

“Een positieve houding kan niet al onze problemen op te lossen, maar dat is de enige optie die we hebben als we willen om eruit te komen van de problemen. "-Gary Keller

Positief helpt je stress beter. Het is moeilijk en soms onmogelijk stress in ons leven elimineren. Wat kunnen we wel doen is een positieve benadering om het. Positiviteit hiermee kunt u manieren van omgaan met stress te vinden.

Leer van falen:

Perfectionisme is een mentaliteit die vaak veroorzaakt veel stress. Proberen om risico's te vermijden en het doen van fouten kunnen uitputtend zijn. Je hebt de neiging om veel druk op jezelf uit te voeren.

Echter, als mensen, we zijn gebonden aan fouten te maken: we zijn niet perfect. Embrace fouten en gebruik ze om te leren en te groeien. Dit zal de druk op je gemak, en dus het verminderen van stress.

Evenwicht tussen werk met Life:

Het is een van de meest moeilijke taken te beheren, maar de meest cruciale. Je kan het niet laten het werk te nemen over je leven. Je persoonlijke leven is ook belangrijk. Omgekeerd, je moet niet de problemen te brengen in je persoonlijke leven aan het werk. Dit zal de focus in wat je doet verminderen. Een evenwicht tussen werk en privé-leven.

Werken met wat je hebt:

Sommige van de dingen die stress veroorzaken in ons leven buiten onze controle. U kunt geen controle over hoe je baas geeft je te veel taken. U kunt geen controle over het doorgeven van een dierbare. Echter, wat je kunt controleren is de manier waarop u reageren.

Stress management

Vind manieren om de zware taken bij de hand te beëindigen, komen met een manier om te genezen van de pijn van het verlies. Stress kan worden verlammende, Daarom is het altijd verstandig om te doen wat in je macht.

Tijdsbeheer:

Dit is een van de eenvoudigste methoden ‘Stress management: hoe je stress en depressie natuurlijk verslaan'. Het is altijd stressvol als we geen tijd hebben om iets te doen of af te kunnen krijgen. Het voelt alsof de tijd vliegt als meer werk, plichten, en andere verplichtingen opstapelen. We willen vaak meer uren van de dag. Wat we niet weten is dat we eigenlijk meer tijd dan we denken.

Time management is van cruciaal belang bij de bestrijding van stress. U kunt uw tijd plannen effectief, zodat u kunt beheren momenten met uw familie te delen, werk afmaken, en hebben genoeg tijd voor jezelf. We zullen ingaan op de kwestie van time management in grote lijnen in de volgende hoofdstukken.

Wat Excessen kunnen we halen uit onze Plate?

We hebben veel dingen te doen in een dag, een week, maand, of jaar. Echter, we kunnen niet altijd bereiken wat we willen doen. Het is absoluut noodzakelijk om zich te concentreren op de belangrijkste taken, terwijl de activiteiten die niet zo noodzakelijk zijn. Met andere woorden, prioriteren.

Stress management

Verschillende taken hebben verschillende niveaus van urgentie. Het werk aan de meest urgente en belangrijke eerste, en dan kun je andere taken die niet zo urgent zijn hervat. Maar maak je geen vrije tijd voor activiteiten die niet dringend, noch belangrijk, omdat ze geen waarde toe te voegen aan je leven. Het verminderen van de excessen kan helpen bij het verminderen van stress.

Spiritualiteit en Meditatie:

Dit is de meest populaire en effectieve methode van 'stress management: hoe je stress en depressie natuurlijk beat '. Spiritualiteit wordt vaak genegeerd omdat het niet een concrete manier van het beheren van stress. Echter, het verkennen van je spiritualiteit geeft je een duidelijker perspectief op het leven.

Het helpt u om de belangrijke te onderscheiden van de niet zo noodzakelijke aspecten van uw leven. U kunt ook de tijd nemen om te mediteren om je geest te kalmeren. Het helpt ons om de focus in ons leven te scherpen, dus omgaan met stress.

Uw Social Network:

Dit betekent niet dat een steungroep. Je sociale netwerk is de familie en vrienden, die zijn betrouwbaar en kunnen rekenen in moeilijke tijden. Soms worden we geconfronteerd met uitdagingen van het leven dat we niet kunnen omgaan met alleen.

Uw sociale steun netwerk is de mensen die zal u helpen om door moeilijke stressvolle times.They zal u begeleiden, luisteren, en te helpen waar ze de stress in je leven kan verminderen.

Stress management

Als u mengen met mensen, familielid, vrienden dan deelt u uw gevoel en dit verwijdert spanning, angst, angst. Je krijgt de oplossing voor uw probleem. Sociale vermenging is een van de integraal onderdeel van het menselijk gedrag. Dit is de beste methode ‘stress management: hoe je stress en depressie natuurlijk verslaan'.

Uitbesteding:

Laten we eerlijk zijn! U kunt alles niet al te bereiken op uw eigen. Ambitieus en hardwerkende is goed voor je, maar het werken op meer taken dan je aankan voegt vermoeidheid en stress.

Stress management

Dit leidt tot minder productiviteit en verspilling inspanning gebruikt om te werken op verschillende taken. Het is, daarom, die nodig zijn om taken aan andere mensen te delegeren. Dit stelt u in staat om te besparen op tijd en inspanning die opnieuw kunnen worden doorgesluisd naar de uitoefening van andere activiteiten.

Outsource voor hulp bij taken die u moeilijk vinden te hanteren en te richten op wat je goed in bent. Dit zal stress in verband met de behandeling te veel taken te verminderen en daarmee de productiviteit te verbeteren.

Een andere belangrijke stappen gezet om hulp van stress:

 • Neem groene thee met honing, gember en 2-3 muntbladeren. Het is een verdomd goede stress reliever. Sip langzaam en geniet van elke slok. Het brengt rust en kalmte.
 • Chocola, mango-, aardbei zijn de goede stress reliever. Donkere chocolade is goed voor het hart ook.
 • Je zou de cricketers kauwgom in het veld hebben gezien. Heb je ooit geprobeerd om uit te vinden de reden achter deze? De reden hiervoor is om de stress te verslaan. Cricket is echt de meest stressvolle spel. Kauwgom kauwen om de stress te verslaan.
 • Neem lauw water, voeg wat zout en dompel je voeten 2-3 notulen. U krijgt zeker het resultaat.

Bilom en zijn morganatisch twee pranayama Khapalbhati. Pranayam heeft een zeer sterke invloed op de spanning.

 • Mediteer dagelijks 5- 10 minuten en focus op elke externe en interne deel van je lichaam tijdens het mediteren. U kunt concentreren op uw breedte ook.
 • twee Yognidra. deze Yognidra, kunt u uw onderbewustzijn te bestellen om stress te verlichten.
 • Als u wilt onmiddellijke verlichting van stress dan bericht crème of olie in je handpalmen.
 • Met behulp van acupressuur therapie je kan stress ook vrijgeven. acupressuurmat, rol, autostoel zijn zeer effectief.
 • Kijk comedy zeep / films of doen lachyoga. Als u hartelijk lachen toen zuurstofgehalte in het bloed stijgt en je kunt meteen stress.

Vermijd stimulerende middelen als alcohol, sigaretten, wijn. Dit zijn grote redenen achter spanning. Als u denkt dat door roken of drinken kun je je stress te verheffen en te werken vermoeidheid, dan bent u de dwaas die werd geboren toen duizenden zotten overleden. Ik wil niet dat je geen pijn doen, maar kan niet ondersteunen ook de valse. Pas op voor stimulerende middelen.

 • Vermijd 's avonds laat werken. Late night party, film, werken, de studie moet worden vermeden. Getup vroeg en je werk te doen. U kunt het energieniveau voelen.
 • Je zou de oude beelden van mogul keizers met een roos in de hand en snuiven het gezien. Heb je ooit geprobeerd om uit te vinden de reden? En de reden is, Wierook van de bloem verlicht stress. Ga op een ochtendwandeling in een bloementuin. Het is beproefd.
 • Soms werken onze kindertijd activiteiten. In mijn jeugd, Ik ging naar het balkon en tel het aantal bussen, trucks, motoren. Deze techniek is echt grappig. Probeer het en zie het resultaat.
 • Het luisteren muziek is fantastisch. U kunt luisteren naar Sufi songs luisteren, opera en langzaam instrumentale muziek tot verlichting van stress.
 • Games zijn fantastisch. Of het nu binnen of buiten deze groot. U kunt Pc spelen, mobiel of PlayStation, Xbox-games om stress te vermijden. Sudoku, kruiswoordpuzzels zijn geweldige games.

Overzicht:

Ik heb de verschillende methoden toegelicht ‘stress management: hoe je stress en depressie natuurlijk verslaan'. Ik hoop dat de bovenstaande stappen helpen u af van uw stress te weren. Je moet de belangrijkste oorzaken van stress te leren kennen en te leren van de methoden van preventie.

Stress management

Lees verder:

Meditatie methoden om stress te verslaan.

Verwijderen van stress door Yoga.

Als u twijfelt dan vallen hieronder uw commentaar. Ik voel stress door het schrijven voor een lange uren, Ik ga naar buiten om wat frisse lucht te nemen.

Doe mee aan de cursus gratis !

schrijf je nu

Ik zal nooit weggeven, ruilen of verkopen uw e-mailadres. U kunt op elk moment uitschrijven.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)

  • Seo Cursus in Chandigarh

   Leuk het lezen van uw bericht . Ik hou van je blog .

  • lee riet

   een heel goed artikel. Ik heb onlangs ontdekt mindfulness en proberen en te mediteren elke dag en gewoon de rustige, laten gedachten in en uit de geest heeft echt geholpen met mijn spanning

  • digitale marketing diensten in Hyderabad

   very nice informatie provided.thanks

  • Pingback: Feiten over voeding je weet nooit tevoren|way2inspiration.com()

  • Tony Cox

   Dit is een post ik wou dat meer mensen konden lezen. Stress ravage aanricht in het leven van zoveel mensen. Ik piked zelfs een paar goede tips!

  • Pingback: 5 gewoonten van zeer succesvolle mensen die je niet kent()

  • maakt India schoon

   De waterzuiveringsinstallaties recycleren het afvalwater en zo, kunnen we water besparen door het zuiveren van het afvalwater en het brengen van het voor gebruik.http://www.makesindiaclean.com/water-treatment-plants/ Dit is een van de belangrijke initiatieven en bewaar deze water in een tijd leven gebruik.