postat pe
imparte asta

Managementul stresului: Cum să bată stres și depresie în mod natural

Managementul stresului: Când a subliniat, te simți ca de multe ori ai prea multe informații cu privire la mintea ta, copleșit cu lucruri de făcut, plus vă lipsește de control asupra anumitor aspecte ale vieții tale. Este important să fie mai conștienți de lucrurile care cauzează stresul în viața noastră, în scopul de a gestiona nivelul nostru de stres.

În acest articol 'managementul stresului: cum să bată de stres si depresie in mod natural’ Voi descrie pas pas cu pas metode pentru a obține scutire de la stres prin utilizarea unor metode naturale.

Managementul stresului

Acest lucru se datorează faptului că mai suntem expuși la factorii de stres de conducere, cu atât mai probabil lupta noastră sau de răspuns de zbor este activat. nivelul de stres sau prelungite necontrolate poate duce în cele din urmă la simptome mai severe, precum:

anxietate, depresiune, tensiune arterială crescută, și chiar fiind prea agresiv.

Stresul vă influențează mental, socialmente, fizic, și emoțional. Bazat pe cercetare de către Institutul American de stres, aproape 90% de complicații legate de sănătate este conectat la stres.

Stresul framanta multe probleme de sanatate, cum ar fi hipertensiunea arteriala, accident vascular cerebral, tulburari de somn, depresiune, și boli de inima. În afară de problemele de sănătate, stresul ne afectează la nivel social și emoțional. Stresul poate afecta capacitatea de a obține o aderență pe emoțiile.

Puteți izbucni cu ușurință la mici probleme chiar și cu stres ușoară. impactul stresului asupra relațiilor noastre. Sentimentul subliniat poate afecta de fapt, nivelul nostru de testosteron si dorinta de a face sex.

Diferite studii au arătat că impotență pot fi cauzate de anxietate de performanță. Acest lucru poate tulpina relația, în special în ceea ce privește intimitatea. Nu putem evita stresul. Este inevitabil. Trebuie să recunoaștem într-un fel sau altul.

În cazul în care nu a reușit, stresul poate afecta fiecare aspect al vieții noastre. Învățarea de a gestiona stresul ne poate ajuta să mergem mai departe cu viața noastră normală. Se poate îmbunătăți relațiile noastre, crește productivitatea, îmbunătățirea sănătății și a vă ajuta să obțineți pe o cale de echilibru de succes. din fericire, există diferite modalități practice în care putem face față stresului. Deci, cum te descurci cu ea?

Trebuie citit:

Îmbunătățirea engleză Fluență.

Cel mai bun discurs motivațional.

Cariera în Blogging.

Motivația pentru viață de succes.

Afla ce este Tu Accentuând:

de multe ori avem tendința să se simtă ca viețile noastre se destramă atunci când trec prin situații stresante. Mai degrabă decât să tăvălească pe gândurile de eșec, dau seama ce cauzează te stresez.

Managementul stresului

Pinpoint stresul din viata ta. Dacă este o sarcină incompletă, arierate neplătite, sau o dispută de familie, unică pe care o afară și nu lăsați să afecteze alte aspecte ale vietii tale.

Stai întotdeauna pozitiv:

“O atitudine pozitivă nu poate rezolva toate problemele noastre, dar aceasta este singura opțiune avem, dacă vrem să ieșim din probleme.“-Gary Keller

Fiind pozitiv te ajută să gestionezi mai bine stresul. Este dificil sau uneori imposibil de a elimina stresul în viața noastră. Ce putem face însă este să aibă o abordare pozitivă să-l. Pozitivitate permite să găsiți modalități de a face față stresului.

Aflați de la eșec:

Perfecționismul este o stare de spirit care cauzează adesea o mulțime de stres. Încercarea de a evita riscurile și de a face greșeli pot fi obositoare. Ai tendinta de a pune o mulțime de presiune pe tine pentru a efectua.

in orice caz, ca oameni, suntem obligați să facă greșeli: noi nu suntem perfecte. Imbratisati greșelile și să le folosească pentru a învăța și să crească. Acest lucru va ușura presiunea asupra ta, și, prin urmare, reduce stresul.

Balanța de lucru cu viață:

Este una dintre cele mai dificile sarcini pentru a gestiona, totuși cea mai importantă. Nu poți lăsa să ia locul de muncă peste viața ta. Viața ta personală este de asemenea important. Invers, nu ar trebui să aducă problemele în viața ta personală în muncă. Acest lucru va reduce atenția acordată în ceea ce faci. Un echilibru între muncă și viața personală.

Lucrul cu ce ai:

Unele dintre lucrurile pe care cauzează stres în viața noastră sunt dincolo de controlul nostru. Nu poți controla modul în care șeful tău vă oferă prea multe sarcini. Nu poți controla trecerea pe un singur iubit. in orice caz, ceea ce se poate controla este modul în care reacționează la ea.

Managementul stresului

Găsiți modalități de a termina sarcinile grele la îndemână, veni cu un mod de a vindeca de durerea pierderii. Stresul poate fi paralizanta, Prin urmare, este întotdeauna înțelept să facă ceea ce este în puterea ta.

De gestionare a timpului:

Aceasta este una dintre cele mai simple metode de ‘Managementul stresului: cum să bată de stres si depresie in mod natural'. Este întotdeauna stresant atunci când nu se poate obține timp pentru a face sau de a termina ceva. Se simte ca timpul de zbor este ca mai mult de lucru, atribuțiile, și alte angajamente se strânge. de multe ori ne dorim mai multe ore din zi. Ceea ce nu știm este că avem de fapt mai mult timp decât ne gândim.

Managementul timpului este esențială în combaterea stresului. Puteți planifica timpul în mod eficient, astfel încât să puteți gestiona pentru a partaja momentele cu familia ta, termină lucrul, și au suficient timp pentru tine. Vom îngropa în problema de gestionare a timpului pe larg în capitolele următoare.

Ce Excesele putem alege din farfurie noastră?

Avem multe lucruri de făcut într-o zi, o săptămână, lună, sau an. in orice caz, nu putem realiza întotdeauna tot ceea ce dorim să facem. Este imperios necesar să se concentreze pe cele mai importante sarcini, lăsând în același timp activitățile care nu sunt atât de necesare. Cu alte cuvinte, prioritiza.

Managementul stresului

Sarcini diferite au diferite niveluri de urgență. Lucrările la cele mai urgente și importante în primul rând, și apoi puteți relua alte sarcini care nu sunt la fel de urgență. Dar nu timp liber pentru activități care nu sunt nici urgente nici importante, deoarece ele nu adaugă valoare pentru viața ta. Reducerea excesele poate ajuta la reducerea stresului.

Spiritualitate și Meditație:

Acesta este cel mai popular și eficientă metodă de „managementul stresului: cum să bată stres și depresie în mod natural“. Spiritualitatea este adesea ignorată deoarece nu este o modalitate concretă de gestionare a stresului. in orice caz, explorarea spiritualitatea dumneavoastră vă oferă o perspectivă mai clară asupra vieții.

Acesta vă ajută să discearnă ceea ce este important din aspectele care nu atât de necesare ale vieții tale. Puteți lua, de asemenea, timp pentru a medita pentru a calma mintea ta. Ea ne ajută să ascuți se concentreze în viața noastră, astfel, să facă față stresului.

Rețeaua socială:

Acest lucru nu înseamnă un grup de sprijin. rețeaua socială ta este familia și prietenii, care sunt fiabile și pot conta pe în vremuri de dificultate. Uneori ne confruntăm cu viața provocările pe care nu putem face față singuri.

Rețeaua dvs. de sprijin social este oamenii care vor ajuta să obțineți prin times.They stresantă greu te va ghida, asculta, și să ajute în cazul în care acestea pot reduce stresul din viata ta.

Managementul stresului

Când se amestecă cu oamenii, relativ, prieteni, apoi vă împărtășesc sentimentul și acest lucru elimină stresul, anxietate, frică. Ai soluția la problema ta. amestecării socială este unul din parte integrantă a comportamentului uman. Aceasta este cea mai bună metodă de ‘managementul stresului: cum să bată de stres si depresie in mod natural'.

externalizarea:

Hai sa recunoastem! Nu poți realiza totul pe cont propriu. Fiind ambitios si harnic este bun pentru tine, dar de lucru pe mai multe sarcini decât vă puteți ocupa de stres si oboseala adauga.

Managementul stresului

Acest lucru conduce la o productivitate și un efort risipitor utilizat pentru a lucra la diferite sarcini. Este, prin urmare, necesar să se delege sarcini altor persoane. Acest lucru vă va permite să economisi timp și efort, care poate fi re-canalizate pentru a se angaja în alte activități.

Externalizeze de asistență în sarcinile pe care le găsiți dificil de manipulat și să se concentreze asupra a ceea ce sunt bune la. Acest lucru va reduce stresul asociat cu manipularea prea multe sarcini și de a îmbunătăți astfel productivitatea.

Urmatorii pasi importanti pentru stres de relief:

 • Ia ceai verde cu miere, ghimbir și 2-3 frunze de menta. Este o eliberare de stres al naibii de bun. Sorbiți încet și se bucură de fiecare inghititura. Aduce calm și liniște.
 • Ciocolată, mango, căpșuni sunt bune eliberare de stres. Ciocolata neagra este bun pentru inima, de asemenea,.
 • Este posibil să fi văzut cricketers gumă de mestecat în domeniu. Ați încercat vreodată să afle motivul din spatele acestei? Motivul este de a bate stresul. Cricket este într-adevăr jocul cel mai stresant. Mestecați gumă de a bate stresul.
 • Ia Luke apă caldă, se adaugă puțină sare și se scufundă picioarele 2-3 minute. Vei primi cu siguranta rezultatul.

Două pranayama scrise Anulom Bilom și Khapalbhati. Pranayam are un efect foarte puternic asupra stresului.

 • Meditează zilnic pentru 5- 10 minute și să se concentreze pe fiecare parte externă și internă a corpului în timp ce mediteaza. Vă puteți concentra pe lățimea dumneavoastră, de asemenea,.
 • Două Yognidra. Aceste Yognidra, puteți comanda mintea subconștientă pentru a scapa de stres.
 • Dacă doriți ajutor imediat de la stres, apoi smântână mesaj sau ulei în palme.
 • Utilizarea terapiei presopunctură vă puteți elibera de stres, de asemenea,. presopunctură mat, cilindru, scaun auto sunt foarte eficiente.
 • Uita-te la comedie săpun / filme sau de a face râs yoga. Dacă râzi cu poftă, atunci nivelul de oxigen din sânge crește și vă poate scuti de stres imediat.

Evitați stimulente, cum ar fi alcoolul, țigări, vin. Acestea sunt mari motive din spatele stresului. Dacă credeți că de fumat sau de băut vă puteți ridica stresul și oboseala locul de muncă, atunci esti prostul care sa născut atunci când mii de proști au murit. Nu vreau să te rănesc, dar nu se poate sprijini, de asemenea, fals. Feriți-vă de stimulente.

 • Evitați munca de noapte târziu. petrecere noaptea târziu, film, muncă, trebuie evitată studiul. Precoce și de a face ținuta munca. Puteți simți nivelul de energie.
 • Este posibil să fi văzut imaginile vechi împărați mogul care dețin un trandafir în mână și să-l sniffing. Ați încercat vreodată să afle motivul? Iar motivul este, Tămâie de flori elibereaza de stres. Du-te la o plimbare de dimineață într-o grădină de flori. Acesta este încercat și testat.
 • Uneori activitățile noastre din copilărie lucra. În copilăria mea, Am folosit pentru a merge la balcon și a contoriza numărul de autobuze, camioane, motoare. Aceasta tehnica este foarte amuzant. Încearcă-l și vezi rezultatul.
 • Ascultarea muzicii este fantastic. Puteți asculta melodii sufi, operă și muzică instrumentală lent pentru a obține scutire de la stres.
 • Jocurile sunt fantastice. Fie că este în aer liber sau în interior acestea sunt foarte bune. Puteți juca PC, mobil sau PlayStation, jocuri Xbox pentru a evita stresul. Sudoku, puzzle-uri sunt jocuri mari.

rezumat:

Am explicat diferitele metode de ‘managementul stresului: cum să bată de stres si depresie in mod natural'. Sper pașii de mai sus vă ajuta să alunga stresul. Trebuie să știi cauzele majore de stres si de a invata metodele de prevenire.

Managementul stresului

Citeste mai mult:

Metodele de meditatie pentru a bate stres.

Eliminați stresul de yoga.

Dacă aveți vreo îndoială picătură atunci comentariile de mai jos. Mă simt de stres scriind pentru o oră de lungă, Mă duc afară să ia niște aer proaspăt.

Alăturați-vă curs gratuit !

Inscrie-te acum

Nu voi renunța niciodată departe, comerț sau vinde adresa de e-mail. Vă puteți dezabona în orice moment.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)

  • Curs SEO în Chandigarh

   Nisa lectură postarea . Îmi place blog-ul dvs. .

  • lee reed

   un articol foarte bun. Am descoperit recent mindfulness și să încerce și să mediteze în fiecare zi și doar pașnică, lăsând gânduri în și în afara minții a ajutat într-adevăr cu stresul meu

  • servicii de marketing digital în Hydebarad

   very nice information provided.thanks

  • Pingback: Facts about nutrition you never know before|way2inspiration.com()

  • Tony Cox

   This is a post I wish more people could read. Stress wreaks havoc in so many people’s lives. I even piked up a few good tips!

  • Pingback: 5 habits of highly successful people you don't know()

  • makes india clean

   The water treatment plants recycle the wastewater and in this way, we can save water by purifying the wastewater and bringing it for use.http://www.makesindiaclean.com/water-treatment-plants/ This is one of the important initiatives and save this water in a life time use.