Objavljeno dne
deliti to

upravljanje stresa: Kako premagati stres in depresija Seveda

upravljanje stresa: ko je poudaril, pogosto občutek, kot da imate preveč informacij o tvoji glavi, preobremenjeni s stvari za početi, plus ti manjka, nadzor nad nekaterimi vidiki svojega življenja. Pomembno je, da se bolj zaveda stvari, ki povzročajo stres v našem življenju, da upravljajo našo raven stresa.

V tem članku 'obvladovanje stresa: kako premagati stres in depresijo naravno’ Opisal bom korak korak za korakom metode, da bi dobili oprostitev stresa z uporabo naravnih metod.

upravljanje stresa

To je zato, ker je bolj smo izpostavljeni poudariti vodilnih dejavnikov, bolj verjetno naš boj ali odziv let se aktivira. Nenadzorovano ali dolgotrajna raven stresa lahko pripelje do hujših simptomov, kot naprimer:

anksioznost, depresija, visok krvni pritisk, in celo da je preveč agresiven.

Stres vpliva na vas psihično, socialno, fizično, in čustveno. Na podlagi raziskave, ki jih ameriški inštitut za stres, skoraj 90% zapletov, povezanih z zdravjem, je povezan s stresom.

Stres vznemirja številne zdravstvene težave, kot so visok krvni tlak, kap, motnje spanja, depresija, in bolezni srca. Poleg zdravstvenih težav, stres na nas vpliva na socialni in čustveni ravni. Stres lahko vpliva na sposobnost, da bi dobili oprijem na vaša čustva.

Lahko vzplamti enostavno malim vprašanj tudi z blago stres. Stres vpliva na naše odnose. Občutek je poudaril, lahko dejansko vplivajo na naše raven testosterona in želijo seksa.

Različne študije so pokazale, da impotenci lahko povzročijo uspešnosti anksioznost. To lahko seva odnos, zlasti v zvezi z intimnostjo. Ne moremo se izogniti stresu. To je neizogibno. Moramo se soočiti na tak ali drugačen način.

Če ni uspelo, stres lahko vpliva na vsak vidik našega življenja. Učenje za obvladovanje stresa nam lahko pomaga priti na naših običajnih življenj. To lahko izboljša naše odnose, povečati svojo produktivnost, izboljšanje zdravja in vam pomaga priti na stalni poti uspeha. Na srečo, obstajajo različne praktične načine, na katere se lahko spopadamo s stresom. Torej, kako se spopasti z njo?

Must Read:

Izboljšanje obvladanje angleščine.

Najboljša Motivacijski govor.

Kariera v Blogging.

Motivacija za uspešno življenje.

Ugotovite, kaj je vas poudarjanju:

Pri tem pogosto počutim kot naše življenje se razpada, ko gredo skozi stresnih situacijah. Namesto da bi se valja na vaše misli neuspeha, ugotoviti, kaj povzroča poudarjate.

upravljanje stresa

Identificirati stres v vašem življenju. Če je nepopolna naloga, neplačanih zaostankov, ali družinski spor, jo izpostaviti in ne pustite, da vpliva na druge vidike svojega življenja.

Vedno Ostani Pozitivno:

“Pozitiven odnos morda ne bo rešil vse naše težave, ampak, da je edina možnost imamo, če želimo priti iz težav. "-Gary Keller

Biti pozitiven vam pomaga, da bolje obvladovati stres. Težko je včasih nemogoče odpraviti stres v našem življenju. Kaj pa lahko naredimo, je imela pozitiven pristop do nje. Pozitivnost omogoča, da bi našli načine za premagovanje stresa.

Učenja iz napak:

Perfekcionizem je miselnost, ki pogosto povzroča veliko stresa. Poskus, da bi se izognili nevarnosti in delaš napake je lahko naporno. Ti ponavadi dajo veliko pritiska na sebe za opravljanje.

Vendar, kot ljudje, smo se zavezuje, da delajo napake: nismo popolni. Embrace napake in jih uporabi za učenje in rast. To bo zmanjšalo pritisk na vas, in s tem zmanjšati stres.

Ravnovesje med delom z življenja:

To je ena od najtežjih nalog za upravljanje, Še najpomembnejši. Ne moreš pustiti delo prevzame tvoje življenje. Vaše osebno življenje je pomembna tudi. Nasprotno, ne bi smeli prinesti težave v svojem osebnem življenju v delu. To bo zmanjšalo osredotočiti na tisto, kar počnete. Ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

Delo z kaj moraš:

Nekatere stvari, ki povzročajo stres v našem življenju so izven našega nadzora. Ne, ne moreš nadzorovati, kako je vaš šef vam daje preveč nalog. Ne, ne moreš nadzorovati opravljen na ljubljene. Vendar, kaj lahko nadzorujete, je način, kako se odzovejo na to.

upravljanje stresa

Najti načine, da bi dokončali težke naloge pri roki, prišli do tako zdraviti z bolečino izgube. Stres lahko paralyzing, zato je vedno pametno, da to, kar je v vaši moči.

Upravljanje časa:

To je eden izmed najlažjih načinov ‘obvladovanje stresa: kako premagati stres in depresijo naravno". Vedno je stresno, če ne moremo dobiti čas, da stori ali konča nekaj. Zdi se, kot čas pluje kot več dela, dolžnosti, in druge obveznosti kopičijo. Pogosto želimo več ur na dan. Kaj ne vemo, je, da smo dejansko imeli več časa, kot si mislimo.

Upravljanje časa je ključnega pomena v boju proti stresu. Lahko načrtovati svoj čas učinkovito, tako da lahko upravljate deliti trenutke s svojo družino, dokončaj delo, in imeli dovolj časa zase. Bomo poglobili v vprašanje upravljanja s časom na splošno v naslednjih poglavjih.

Kaj izgredi lahko Ustreliti našo Plate?

Imamo veliko stvari za početi v enem dnevu, teden, mesec, ali leto. Vendar, ne moremo vedno doseči vse, kar želimo narediti. Nujno je, da se osredotoči na najpomembnejše naloge, pri tem pa izvajajo dejavnosti, ki niso tako potrebna. Z drugimi besedami, prednost.

upravljanje stresa

Različne naloge imajo različne stopnje nujnosti. Delo na najbolj nujna in pomembna prva, in potem lahko spet druge naloge, ki niso tako nujne. Ampak ne prostega časa za dejavnosti, ki niso niti nujna niti pomembno, ker ne dodajajo vrednost svojega življenja. Zmanjševanje ekscese lahko pomaga zmanjšati stres.

Duhovnost in Meditacija:

To je najbolj priljubljena in učinkovita metoda, obvladovanje stresa: Kako premagati stres in depresijo naravno ". Duhovnost je pogosto prezrt, ker ne gre za otipljiv način upravljanja stresa. Vendar, raziskuje svojo duhovnost vam jasnejši pogled na življenje.

To vam pomaga, da razbrati pomembno iz ne tako potrebnih vidikih svojega življenja. Lahko tudi čas za meditacijo umiriti svoj um. To nam pomaga, da izostrite v naših življenjih, Tako spopadanje s stresom.

Vaš Social Network:

To ne pomeni, da je skupina za podporo. Vaša socialna omrežja je družina in prijatelji, ki so zanesljivi in ​​lahko računajo na v težkih časih. Včasih se soočamo z življenjem izzivi, ki jih ne more obvladati sam.

Vaše omrežje socialna podpora je ljudi, ki vam bo pomagal priti skozi težke stresno times.They vas bo vodil, poslušaj, in pomagati, kjer lahko zmanjša stres v vašem življenju.

upravljanje stresa

Ko zmešamo z ljudmi, relativna, prijatelji, potem daste občutek in to odpravlja stres, anksioznost, strah. Dobiš rešitev za vaše težave. Socialna mešanje je eden od sestavni del človeškega obnašanja. To je najboljši način ‘obvladovanje stresa: kako premagati stres in depresijo naravno".

Outsourcing:

Let 'lice! Ne moreš doseči vse, kar je vse na svojem. Biti ambiciozen in delaven je dobro za vas, ampak delajo na več nalog, kot si lahko ročaj dodaja, utrujenost in stres.

upravljanje stresa

To vodi do manjše produktivnosti in potratne napora uporabi za delo na različnih nalogah. je, zato, potrebno prenesti naloge na druge ljudi. To vam omogoča, da shranite na čas in trud, ki se lahko ponovno nameni, da bo sodelovala v drugih dejavnostih.

Oddajajo za pomoč pri nalogah boste našli težko obvladovati in se osredotočiti na to, kaj ste dobri v. To bo zmanjšalo stres, povezan z obdelavo preveč nalog in s tem izboljšati produktivnost.

Drug pomemben korak k razbremenitev stresa:

 • Bodite zeleni čaj z medom, ingver in 2-3 metini listi. To je prekleto dober stres razbremenilna. Sip počasi in uživajte vsak požirek. To prinaša mir in tišino.
 • čokolada, mango, jagode so dobre za lajšanje stresa. Temna čokolada je dobra za srce tudi.
 • Morda ste videli cricketers žvečilni gumi na področju. Ste že kdaj poskusili izvedeti razlog za to? Razlog za to je, da premagati stres. Kriket je res najbolj stresno igre. Žvečiti gumi premagati stres.
 • Bodite Luke toplo vodo, dodamo malo soli in potopiti noge 2-3 minut. Boste zagotovo dobili rezultat.

Dva pranajama napisal Anulom Bilom in Khapalbhati. Pranayam ima zelo močan vpliv na stres.

 • Meditirati na dan 5- 10 minut in se osredotočiti na vsako zunanjo in notranjo del vašega telesa, medtem ko meditira. Lahko se osredotočite na svoje širine tudi.
 • dva Yognidra. To Yognidra, lahko naročite svoje podzavesti za lajšanje stresa.
 • Če želite takojšnje olajšanje od stresa nato sporočila kreme ali olja v dlani.
 • Uporaba akupresura terapijo lahko sprosti stres tudi. akupresura mat, roller, avtosedež so zelo učinkoviti.
 • Glejte komedija milo / filmov ali pa smeh jogo. Če smeh od srca, potem raven kisika v krvi poveča in lahko takoj lajšanje stresa.

Izogibajte stimulansov, kot so alkohol, cigarete, vino. To so veliki razlogi za stres. Če menite, da kajenje ali pitje lahko povzdignil svoj stres in delo utrujenost, potem ste norec, ki se je rodil, ko na tisoče bedakov umrl. Ne želim, da vas boli, vendar ne more podpreti lažni tudi. Pazite poživil.

 • Izogibajte se pozno ponoči dela. Pozno ponoči stranka, film, delo, Študija se je treba izogibati. Vstani zgodaj in delati svoje delo. Lahko občutite raven energije.
 • Morda ste videli starodavne slike Mogul cesarjev ki imajo vrtnico v roki in ga njuhanju. Ste že kdaj poskusili izvedeti razlog? In razlog je, Kadilo cvetja odpravlja stres. Pojdi na jutranji sprehod v cvetličnem vrtu. To je preizkušen.
 • Včasih naše otroštvo dejavnosti delo. V mojem otroštvu, Včasih sem šel na balkon in štetje števila avtobusov, tovornjaki, motorji. Ta tehnika je res smešno. Poskusite in videli rezultat.
 • Poslušanje glasbe je fantastičen. Lahko poslušate Sufi pesmi, opera in počasi instrumentalne glasbe, da se oprostitev stresa.
 • Igre so fantastični. Ali je to na prostem ali v zaprtih prostorih to so super. Igrate lahko računalnik, mobilnih ali PlayStation, Xbox igre, da se prepreči stres. Sudoku, križanke so super igre.

Povzetek:

Razložil sem različne načine ‘obvladovanje stresa: kako premagati stres in depresijo naravno". Upam, da se zgoraj omenjeni ukrepi pomagajo ubranijo stres. Moraš vedeti, glavne vzroke stresa in se naučijo metod preprečevanja.

upravljanje stresa

Preberi več:

Metode meditacija premagati stres.

Odstrani stres, ki ga joga.

Če imate kakršne koli dvome nato pod spusti svoje komentarje. Jaz sem občutek stresa s pisanjem za dolgo uro, Grem ven, da bi trajalo nekaj svežega zraka.

Pridružite se seveda brezplačno !

Prijavi se zdaj

Nikoli ne bom vdati, trgovino ali prodati svoj e-poštni naslov. Odjavite se lahko kadarkoli.

Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Sledi mi

Zadnje objave po A. Bharadwaj (Poglej vse)

  • Seo tečaj v Chandigarh

   Lepo branje svoj post . Všeč mi je tvoj blog .

  • lee reed

   res dober članek. Pred kratkim sem odkril pozornost in poskusite meditirati vsak dan in samo mirno, najem misli v in iz uma je res pomagal s svojim stresom

  • digitalno trženje storitve v Hyderabadu

   very nice information provided.thanks

  • Pingback: Facts about nutrition you never know before|way2inspiration.com()

  • Tony Cox

   This is a post I wish more people could read. Stress wreaks havoc in so many people’s lives. I even piked up a few good tips!

  • Pingback: 5 habits of highly successful people you don't know()

  • makes india clean

   The water treatment plants recycle the wastewater and in this way, we can save water by purifying the wastewater and bringing it for use.http://www.makesindiaclean.com/water-treatment-plants/ This is one of the important initiatives and save this water in a life time use.