Објављено
деле ово

Управљање стресом: Како победити стрес и депресија Наравно

Управљање стресом: kada је нагласила, често осећате као да имате превише информација на уму, преплављена са стварима које треба урадити, Плус немате-контролу над одређеним аспектима вашег живота. Важно је да будемо свесни ствари које изазивају стрес у нашим животима у циљу управљају нашим ниво стреса.

У овом чланку 'Управљање стресом: како да победи стрес и депресију наравно’ Ја ћу описати корак корак по корак метода да се олакшање од стреса помоћу природне методе.

Управљање стресом

То је зато што више смо изложени стресу водеће факторе, то је већа вероватноћа наша борба или одговор лет је активиран. Неконтролисане или дуги ниво стреса може довести до тежих симптома, као такав:

анксиозност, депресија, високи крвни притисак, па чак је претерано агресивна.

Стрес утиче на вас ментално, друштвено, физички, и емоционално. На основу истраживања од стране Америчког института за стрес, скоро 90% компликација у вези са здравством је повезан са стресом.

Стрес наговара многе здравствене проблеме, као што су висок крвни притисак, удар, поремећаји спавања, депресија, и срчана обољења. Поред здравствених проблема, стрес утиче на нас на социјалном и емоционалном нивоу. Стрес може угрозити вашу способност да се среди своје емоције.

Можете лако распламсати малим проблемима и са благим стресом. Стрес утиче на наше односе. Осећај је нагласио да у ствари утичу на наше ниво тестостерона и жеље за сексом.

Различите студије су показале да немоћ може бити узрокована Перформанце Анкиети. Ово може да оптерети везу, нарочито у погледу интимности. Ми не можемо избећи стрес. То је неизбежно. Морамо да се суочимо на један или други начин.

Ако није успела, стрес може да утиче на сваки аспект нашег живота. Учење на стресом може да нам помогне да наставимо са нашим нормалном животу. То може побољшати наше односе, повећамо продуктивност, побољшати здравље и помаже да на стабилном путу успеха. срећом, постоје различити практични начини на које можемо носити са стресом. Како се носити са тим?

Мораш прочитати:

Побољшати Енглисх флуенци.

Најбољи мотивациони говор.

Каријера у блоггинг.

Мотивација за успешан живот.

Сазнајте шта наглашава Иоу:

Ми смо често склони да се осећају као да су наши животи распадају при проласку кроз стресним ситуацијама. Уместо да се ваљају по својим мислима неуспеха, схватити шта се чини да нагласим.

Управљање стресом

Одредити стреса у вашем животу. Ако је непотпун задатак, неисплаћене заостале, или породични спор, издвојити га и не дозволите да утиче на друге аспекте свог живота.

Увек Стаи Поситиве:

“Позитиван став не може да реши све наше проблеме, али то је једина опција имамо ако желимо да изађемо из проблема. "-Гари Келер

Бити позитиван помаже да боље са стресом. То је тешко или немогуће понекад да се елиминише стрес у нашим животима. Оно што, међутим може да уради јесте да има позитиван приступ тим. Позитивност омогућава да пронађете начине суочавања са стресом.

Учите од неуспеха:

Перфекционизам је начин размишљања који често изазива пуно стреса. Покушава да избегне ризик и ради грешке могу бити исцрпљујуће. Имају тенденцију да стави велики притисак на себи да изврши.

Међутим, као људи, ми смо обавезни да праве грешке: нисмо савршени. Ембраце грешке и користе их да уче и расту. Ово ће олакшати притисак на вас, и самим тим се смањује стрес.

Биланс Рад са Лифе:

То је један од најтежих задатака за управљање, ипак најбитнија. Ви не можете дозволити рад преузме свог живота. Ваш лични живот је такође важно. обрнуто, не би требало да донесе проблеме у свом личном животу у рад. Ово ће смањити фокус на оно што радите. Равнотежу између посла и приватног живота.

Раде с оним што имаш:

Неке од ствари које изазивају стрес у нашем животу су изван наше контроле. Ви не можете да контролишете како ваш шеф вам даје превише задатака. Ви не можете контролисати доношење на вољене особе. Међутим, шта можете да контролишете је начин на који реагујете на њега.

Управљање стресом

Пронађе начине да заврши тешке задатке при руци, смислити начин да излечи од бола губитка. Стрес може бити парализујуће, Због тога је увек паметно да уради оно што је у вашој моћи.

Управљање временом:

Ово је један од најлакших начина ‘Управљање стресом: како да победи стрес и депресију наравно'. Увек је стресно када не можемо добити времена да уради или заврши нешто. Осећам се као време лети као више посла, дужности, и остале обавезе се гомилају. Ми често желе за више сати у току дана. Оно што не знамо је да ми заправо имамо више времена него што мислимо.

Управљање временом је кључна у борби против стреса. Можете планирати своје време ефикасно, тако да можете да управљате да поделите тренутке са својом породицом, завршити посао, и имају довољно времена за себе. Ми ће разматрати питања управљања временом углавном у наредним поглављима.

Шта ексцеси можемо покупити нашу Плате?

Имамо много посла у једном дану, седмица, месец, или годину. Међутим, не можемо увек постићи све што желимо да урадимо. Неопходно је да се фокусира на најважнијих задатака, остављајући од активности које нису толико неопходно. Другим речима, приоритет.

Управљање стресом

Различити задаци имају различите нивое хитности. Рад на најхитније и значајан први, а онда можете да наставите и друге послове који нису хитни. Али не слободно време за активности које нису ни хитно ни битно јер не додају вредност вашем животу. Смањење испаде може помоћи у смањењу стреса.

Духовност и Медитација:

Ово је најпопуларнији и ефикасна метода за "управљање стресом: како да победи стрес и депресију природно '. Духовност се често игнорише, јер то није опипљив начин управљања стресом. Међутим, истражујући своју духовност даје јаснији поглед на живот.

То помаже да се разлучи важно од не тако неопходним аспектима вашег живота. Такође можете да одвојите мало времена за медитацију да смири свој ум. Она нам помаже да изоштрите фокус у нашим животима, тако се носе са стресом.

Ваш Друштвена мрежа:

То не значи групу за подршку. Ваш друштвена мрежа је породица и пријатељи, који су поуздани и могу рачунати у тешким временима. Понекад смо суочени са животним изазовима које не можемо носити са само.

Ваша мрежа социјална подршка је људи који ће вам помоћи да кроз тврде стресног тимес.Тхеи ће вас водити, слушати, и помогне где могу да смање стрес у свом животу.

Управљање стресом

Када помешати са људима, у односу, пријатељи онда делите осећања и то уклања стрес, анксиозност, бојати се. Добијате решење за ваш проблем. Социјално дружење је један од саставни део људског понашања. Ово је најбољи начин ‘Управљање стресом: како да победи стрес и депресију наравно'.

оутсоурцинг:

Будимо реални! Ви не можете постићи све у сами. Бити амбициозан и вредан је добро за вас, али раде на више задатака него што можете да рукују додаје умор и стрес.

Управљање стресом

То доводи до мање продуктивности и непотребног напора који се користи за рад на различитим задацима. То је, стога, потребно делегира другим људима. То ће вам омогућити да се уштеди на времену и труду који може да се поново усмери ка баве другим активностима.

Оутсоурце за помоћ у задацима које тешко да руковање и фокусирати се на оно што сте добри у. Ово ће смањити стрес повезан са руковање превише задатака и тако побољша продуктивност.

Други важан корак за олакшање стреса:

 • Узмите зелени чај са медом, ђумбир и 2-3 менте. То је проклето добар ослобађање од стреса. Сип полако и уживајте сваки гутљај. Она доноси миран и спокој.
 • чоколада, манго, јагода су добри ослобађање од стреса. Црна чоколада је добра за срце такође.
 • Можда сте видели крикет жваке на терену. Да ли сте икада покушали да сазнамо разлог иза ове? Разлог је да победи стрес. Крикет је заиста највише стресна игра. Жвакати жваку да победи стрес.
 • Узмите млаке воде, додати мало соли и потопити ноге 2-3 минута. Ви ћете сигурно добити резултат.

Два Пранајама написано Анулом Билом и Кхапалбхати. Пранаиам има веома јак утицај на стрес.

 • Медитирајте свакодневно за 5- 10 минута и фокус на сваки спољни и унутрашњи део вашег тела док медитирају. Можете да се фокусирате на ширину и.
 • Два Иогнидра. Ово Иогнидра, можете наручити своју подсвест да се ослободе стреса.
 • Ако желите тренутно олакшање од стреса затим кремом поруке или уље у длановима.
 • Користећи акупресура терапија можете ослободити стреса и. Акупресура простирка, Ваљак, ауто седиште су веома ефикасни.
 • Ватцх комедије сапуна / филмове или да смех јогу. Ако се смејете од срца онда ниво кисеоника у крви расте и одмах можете ослободити стреса.

Избегавајте стимулансе као што су алкохол, цигарете, вино. То су велики разлози стреса. Ако мислите да је пушење или пије можете подићи свој стрес и умор раде, онда си ти будала који је настао када је на хиљаде будале умро. Не желим да те повредим, али не може да подржи лажни и. Чувајте се стимуланси.

 • Избегавајте касно ноћни рад. Лате нигхт партија, филм, рад, Студија треба избегавати. ГетУп рано и ради свој посао. Можете осетити ниво енергије.
 • Можда сте видели старе слике Могул царева који држе једну ружу у својој руци и то сниффинг. Да ли сте икада покушали да сазнамо разлог? А разлог је, Тамјан фловер ослобађа од стреса. Иди на јутарње шетње у врту. суди је и тестиран.
 • Понекад нашег детињства активности ради. У мом детињству, Ишла сам на балкон и броји аутобуса, Камион, мотори. Ова техника је стварно смешно. Пробајте и видите резултат.
 • Слушање музике је фантастично. Иоу цан листен то суфи сонгс, Опера и споро инструментална музика да се олакшање од стреса.
 • Игре су фантастични. Било да је на отвореном или затвореном простору су велики. Можете играти Пц, мобилни или ПлаиСтатион, Ксбок игре да се избегне стрес. судоку, укрштенице су велики игре.

резиме:

Ја сам објаснио различите методе ‘Управљање стресом: како да победи стрес и депресију наравно'. Надам се да ће наведених корака помоћи да отера стрес. Морате да знате главне узроке стреса и научити методе превенције.

Управљање стресом

Опширније:

методе медитације да савлада стрес.

Уклоните стрес Иога.

Ако имате било какве сумње онда баците коментаре испод. Осећам стрес писати дуже времена, Идем напоље да се мало свежег ваздуха.

Придружите се курс за бесплатно !

Пријавите се сада

Ја никада неће одати, трговати или продати своју емаил адресу. Можете одјавити у сваком тренутку.

Прати ме

A. Бхарадвај

Дигитални маркетинг експерт, Тренер и консултант, Веб Девелопер, предузетник у Ваи2инспиратион
Ја сам оснивач ваи2инспиратион.цом који је заснован сајт технологија за интернет маркетинг ентузијасте. Ја сам блогер, тренер, писац садржај и стручњак друштвених медија. Волим да читам књиге и раде истраживања на интернету. Ја спровести тренер на дигитални маркетинг, СЕО, Гоогле АдВордс, Социал Медиа Маркетинг.
Прати ме

Последњи постова A. Бхарадвај (видети све)

  • Сео курс у Цхандигарх

   Лепо чита свој пост . Свиђа ми се твој блог .

  • lee трска

   стварно добар чланак. Недавно сам открио свесност и покушати да медитира сваког дана и само мирно, пустити мисли и излазак из ума је заиста помогао са мојим стреса

  • дигитални маркетинг сервицес ин Хидерабад

   very nice information provided.thanks

  • Типе: Facts about nutrition you never know before|ваи2инспиратион.цом()

  • Tony Cox

   This is a post I wish more people could read. Stress wreaks havoc in so many people’s lives. I even piked up a few good tips!

  • Типе: 5 habits of highly successful people you don't know()

  • makes india clean

   The water treatment plants recycle the wastewater and in this way, we can save water by purifying the wastewater and bringing it for use.http://www.makesindiaclean.com/water-treatment-plants/ This is one of the important initiatives and save this water in a life time use.