публикувано на
споделя това

Връх 7 SEO съвети и трикове за насърчаване на вашия уеб сайт

 

Основната полза на SEO е да се получи постоянен поток от безплатен трафик към вашия сайт. Практикуването на SEO може да ви помогне лесно да се класира вашия сайт в началото на страницата в търсачката. На Google сам има 7 милион претърсване на всяка секунда.

Ако не правите правилното SEO ви липсват хиляди възможности под формата на клиенти, които искат да четат вашия блог или да купят вашия продукт / услуга.

Практикуването на SEO помага лесно да подобрите своя уебсайт ранг страница за да се гарантира, че тя се намира лесно от хиляди клиенти, които търсят за някои определени ключови думи.

Връх 7 SEO съвети и трикове за насърчаване на вашия уеб сайт

Вашият сайт класиране може да бъде възможно най-вече, като направите някои прости промени в уеб страниците си, мнения, снимки, съдържание. Just like operating a commercial store or retail shop requires a good location with a steady flow of customers, sound customer relation, your website need to rank on the front page of google search engine to get a potential flow of traffic. Here I am gonna mention Връх 7 SEO съвети и трикове, which are highly effective to boost your ranking and sales.

Have a keyword research thoroughly:

The major mistake the newbies do in the field of SEO that they target keywords haphazardly without doing any proper research. They target keywords which are low performing and outside their niche topic.

A good research in keyword saves a lot of time in ranking. It is vital to the success of your website to identify the most popular keywords related to your website.

Връх 7 SEO съвети и трикове за насърчаване на вашия уеб сайт

Първи, трябва да се категоризира продуктите в бизнеса си точно като магазин за електронна търговия и да зададете ключови думи в зависимост от продуктите,. Правейки по-добро разследване като,

който е на целевия пазар? Кои думи, които хората най-често се използват, за да намерите вашите продукти в интернет?’

Включване на информация за местоположението на базата на местоположение базирани бизнес. Да предположим, че използвате ресторант в Хонконг след това си страница трябва да бъде насочена по ключови думи като "Най-добър ресторант в Хонконг".

Винаги приемайте ниска дума конкуренция с дълга опашка. Подобно на "купуване на кожени обувки онлайн с 50% отстъпка "ще работи по-добре от" купувам обувки онлайн ".

Качество на съдържанието:

Добро качество на съдържанието победи над количество съдържание. По-добре е да оставите единствен качество богато съдържание на седмица, а не да публикувате 4 да се 5 тънки съдържание. Роботите на търсещите машини не могат да четат файлове с изображения, видео съдържание или анимации, те могат да четат само текст.

Търсачката е поумняват от ден на ден се дължи на различни промени в алгоритмите. Ако копирате другите съдържание или върти съдържанието тогава със сигурност вашия сайт капка ранг и Блъскат актуализация панда. Уникално съдържание с богат текст е задължително. Дните на тънък дублиращо се съдържание, е повече от сега.

Връх 7 SEO съвети и трикове за насърчаване на вашия уеб сайт

Спокоен добър уникален снимки, смел, курсивен, подчертавам, вътрешна връзка работи добре. Добро съдържание дава добри препратки от други собственици на сайтове и добри връзки издигнат класирането. Размерът на съдържанието трябва да бъде най-малко 500 думи и по-добре, ако тя е 1500- 2000 думи. Избягвайте правопис и граматика грешки.

Прочети:

SEO насоки.

Digital ръководство Маркетинг за стартиращи фирми.

Успешни съвети блогове.

На страница SEO тайни.

Off страница SEO стратегии.

Качество обратно връзки:

Ако сайтът ви не е класиране след много усилия след този съвет ви помага. Благодарение на последните новости от големите търсачки качество печели пред количеството!. Преди 8 Собствениците години на мястото, използвани, за да получите линкове към сайта си, като използвате автоматизиран софтуер, мрежи за връзка, за да увеличат своя класиране.

Хиляди ниско качество на връзката не е въпрос. Но тези дни са отминали. Да не се използва автоматизиран софтуер, или трудни за изграждане на връзка техники като наемането на човек от Fiverr да дават хиляди препратки към вашия сайт. Това ще санкционира и може да забрани вашия сайт от търсачката.

Връх 7 SEO съвети и трикове за насърчаване на вашия уеб сайт

Единична качество връзка от добър сайт за PR печели стотици ниско качество връзка от сайтовете с ниско PR. Така възниква въпросът как да получите линкове от сайтове, които имат власт добър PR повече от 5. Имате блог гост в добър сайт власт.

Избягвайте Черно шапка техники:

Някои хора използват черни шапка техники за бързо класира своя сайт. Тя може да работи в продължение на краткосрочна печалба, но ако искаш да правят бизнес с дългосрочна цел, тогава трябва да се избегне тази техника.

Избягвайте да използвате ключова дума плънка. пренасищане с ключови думи е практика на насочване страница с необичайно големи свързани или несвързани думи.

Връх 7 SEO съвети и трикове за насърчаване на вашия уеб сайт

Да предположим, че даден потребител пише "Концепцията за управление на човешките ресурси" на заявката, но той става все по-резултати от уеб сайтове, свързани с "уеб дизайн с HTML" и след това можете лесно да идентифицират това като техника за ключова дума плънка се използва.

Blackhatters правят тази техника, за да заблуди зрителите или да направите брандиране на своя сайт. Можете лесно да привлече повече трафик за някои кратък период от време, но търсачката може да забележите, след известно време и пуснете вашия ранг и в някои случаи да ви накара да се забрани от него.

Никога не използвайте прикриване. Прикриване е любима техника се практикува от няколко черни Hatters. При тази техника, те използват автоматизиран софтуер, за да се направи на потребителя навигация една страница към друга. Това се използва главно за показване на реклами.

Се използват пресни актуализира и интерактивно съдържание:

Направете редовно публикуване в блога си и да актуализира старите съдържанието. Търсачките винаги дават най-доброто качество в крак с времето и съответната информация за хората.

Ако използвате новинарски уебсайт и не сте актуализиране на най-новите теми, как може да очаквате добро класиране. Осъществяване на редовното публикуване прави вашия блог актуална и свежа.

Връх 7 SEO съвети и трикове за насърчаване на вашия уеб сайт

Добър интерактивно съдържание може да се ангажира посетителите си за по-дълъг период от време. Посетителите няма да се поколебаят да посетите отново и отново към вашия сайт, ако тя включва интерактивно съдържание.

Можете да расте взаимодействие с потребителя чрез добавяне коментари, чат, дискусионни форуми, подаване мнение за този продукт, добавяне на бутони за споделяне на социални и очни закачливите снимки. Най-добрият пример за интерактивно съдържание е прегледа на потребители на Amazon. Когато потребителите посещават мнения отново и отново, преди да закупят даден продукт.

Проверка на конкурентите:

Винаги дръжте очите си отворени за вашите конкуренти, които са класиране в горната част на ключовите думи, които са насочени към. Без да се анализира конкуренцията как може да ги победим?

Връх 7 SEO съвети и трикове за насърчаване на вашия уеб сайт

Първи, Направете един по-задълбочен анализ на сайта им, съдържание, уеб страници. Има много безплатни инструменти на разположение за проверка на конкурентите, но това са с ограничени възможности.

Ако сте сериозно за върши чудесна Seo тогава аз препоръчвам ви да вземе премия един. Но като учащ, можете лесно да се насладите на безплатни функции. Инструменти като SEOmoz и Seo трус ви предоставят голяма платформа, за да се анализира PA, НА, ключови думи плътност, външен, вътрешни връзки към вашите конкуренти’ сайтове. След това можете лесно да създадете стратегия за изграждане на вашия сайт толкова перфектно, че можете да ги изпреварите.

Научете се да се бори алгоритми:

алгоритми са се променили лицето на SEO. Когато започнах да уча в SEO 2008, Аз се използва за създаване на препратки, използващи софтуер за автоматизация. Колкото повече препратки даден сайт е толкова повече се използват за класиране. Дори и съдържание с 100-200 думи с ключови думи плътност може да се класира на първа позиция.

Връх 7 SEO съвети и трикове за насърчаване на вашия уеб сайт

Ако изпишете на ключова дума в началото 4 да се 5 сайтове, използвани да се придържат и също съдържание. Но алгоритмите са направили SEO съвсем различно. Ако създадете съдържание, отнасящи 5-6 уебсайтове, пингвин като актуализации може да удари вашия сайт.

Така че остава винаги нащрек и актуализира, за да се покажат новите актуализации и алгоритми, публикувани от Google. Така че можете да научите в дълбочина за актуализациите и извършва предпазна мярка в съответствие с актуализации.

заключение:

Колкото повече практикувате SEO толкова повече ще бъде експерт по него. Тя се нуждае от много търпение, което дава много трафик към уебсайта си като резултат. Само четене няма да работи, върши работата в реално време, за да бъде най-добре. Прочетете повече на:

Онлайн бизнес идеи.

Blogging ръководство за начинаещи.

Връх 7 SEO съвети и трикове за насърчаване на вашия уеб сайт

Присъединете се към курса безплатно !

Включи се сега

Аз никога не ще раздаде, търговията или продаде своя имейл адрес. Можете да се отпишете по всяко време.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме

Най-новите съобщения от A. Bharadwaj (виж всички)

 • Earnestine

  Здравейте приятели, приятен пост и добро настояване коментира тук, Аз искрено се наслаждават
  от тях.

 • Pingback: Онлайн пари Как се печелят - Searcher Джобс()

 • блог пост писане

  известен! Това е просто страхотно! Не само качеството, обаче също полезни подробности. И това е необичайно да дойде от presentlies! I need to say that I am truly amazed and will undoubtedly come back once again if you maintain the reputable and worth of the material at this degree, or even get it on the next degree. Truly, from all-time low of my heart, thanks for your time! God bless!

 • Pingback: Топ стратегии SEO да се класира вашия сайт по-бързо на Google. - Way2inspiration()

 • Pingback: Топ стратегии SEO да се класира вашия сайт по-бързо на Google - Way2inspiration()

 • Lowell Blizard

  Greetings! This is my new visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your post gives us educational information to work on. You have done a great job!

 • Pingback: install themes and plugins in wordpress | wordpress tutorial for beginners - SEO Horus()

 • Pingback: Връх 7 SEO съвети и трикове за насърчаване на вашия уеб сайт | way2inspiration()

 • Pingback: 5 best online business ideas to quit your job()