geplaatst op
deel dit

Top 7 SEO tips en trucs om uw website te promoten

 

Het grote voordeel van SEO is om een ​​gestage stroom van vrij verkeer naar uw website. Het beoefenen van SEO kan u helpen om uw site naar boven pagina gemakkelijk scoren in de zoekmachine. Op Google alleen al zijn er 7 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd elke seconde.

Als u niet de juiste SEO doet mist u duizenden mogelijkheden in de vorm van klanten die willen uw blog lezen of te kopen uw product / dienst.

Oefenen SEO helpt u om gemakkelijk het verbeteren van uw website page rank om ervoor te zorgen dat het gemakkelijk wordt gevonden door duizenden klanten die zoeken naar een aantal specifieke zoekwoorden.

Top 7 SEO tips en trucs om uw website te promoten

Uw site ranking kan mogelijk zijn vooral door te doen wat eenvoudige bewerkingen aan uw webpagina's, posts, afbeeldingen, inhoud. Net als de exploitatie van een commerciële winkel of winkel is een goede locatie met een gestage stroom van klanten, geluid klantrelatie, uw website moet rang op de voorpagina van de zoekmachine van Google om een ​​mogelijke doorstroming van het verkeer te krijgen. Hier ben ik ga noemen Top 7 SEO Tips en trucs, which are highly effective to boost your ranking and sales.

Heeft u een keyword research grondig:

De grote fout van de newbies te doen op het gebied van SEO, dat zij zich richten zoekwoorden lukraak zonder ervoor te gedegen onderzoek. Ze richten zoekwoorden die slecht presterende zijn en buiten hun niche topic.

Een goed onderzoek in keyword scheelt een hoop tijd in de rangschikking. Het is van vitaal belang voor het succes van uw website om de meest populaire zoekwoorden met betrekking tot uw website te identificeren.

Top 7 SEO tips en trucs om uw website te promoten

Eerste, je nodig hebt om de producten in uw bedrijf te categoriseren, net als e-commerce op te slaan en zet trefwoord op basis van de producten. Het doen van een beter onderzoek als,

wie is de doelgroep? Welke zoekwoorden mensen het vaakst gebruikt om uw producten te zoeken op het internet?’

Onder andere op locatie gebaseerde informatie voor de locatie gebaseerde bedrijfsoplossingen. Stel dat je een restaurant in Hongkong loopt dan is uw pagina moet een zoekwoord als 'Beste restaurant in Hongkong' richten.

Neem altijd geringe concurrentie zoekwoorden met een lange staart. Like 'kopen lederen schoenen online 50% korting kopen schoenen 'zou beter zijn dan werken' online '.

kwaliteit Content:

Goede kwaliteit inhoud wint over de inhoud kwantiteit. Het is beter om enkele kwaliteit rijke inhoud per week te plaatsen in plaats van het plaatsen van 4 naar 5 dunne inhoud. Zoekmachine robots kunnen niet beeldbestanden gelezen, video-inhoud of animaties, ze kunnen alleen tekst te lezen.

De zoekmachine wordt steeds slimmer met de dag als gevolg van verschillende wijzigingen in de algoritmen. Als u kopieert anderen inhoud of spin de inhoud dan zeker uw site rang laten vallen en geraakt door panda-update. Unieke content met rijke tekst is verplicht. De dagen van dunne duplicate content is nu voorbij.

Top 7 SEO tips en trucs om uw website te promoten

Content met een goede unieke afbeeldingen, stoutmoedig, cursief, onderstrepen, interne link presteert goed. Goede content geeft u een goede backlinks van andere site-eigenaren en goede verbindingen verheffen je ranking. De grootte van de inhoud moet ten minste 500 woorden en beter als het 1500- 2000 tekst. Vermijd spelling en grammatica fouten.

Lezen:

SEO richtlijnen.

Digital Marketing gids voor starters.

Succesvolle blogging tips.

Op pagina SEO geheimen.

Uit pagina SEO strategieën.

Kwaliteit terug links:

Als uw site niet is ranking na veel inspanning dan is deze tip helpt je. Als gevolg van de recente updates van de belangrijkste zoekmachines kwaliteit wint boven kwantiteit. Voor 8 jaren site-eigenaren gebruikt om links naar hun site te krijgen door gebruik te maken geautomatiseerde software, koppeling netwerken om hun ranking te verhogen.

Duizenden lage kwaliteit koppeling was niet een kwestie. Maar die dagen zijn voorbij. Gebruik geen automatische software niet gebruiken, of lastige link building technieken, zoals het inhuren van een jongen uit fiverr tot duizenden backlinks te geven aan uw site. Dit zal bestraffen en kan uw site van de zoekmachine te verbieden.

Top 7 SEO tips en trucs om uw website te promoten

Single kwaliteit link van een goede pr terrein wint meer dan honderden van lage kwaliteit link van low pr-sites. Dus rijst de vraag hoe je links van autoriteit sites met een goede pr meer dan 5. Doe gast bloggen in goede autoriteit website.

Vermijd zwarte hoed technieken:

Sommige mensen maken gebruik van zwarte hoed technieken om hun site snel te rangschikken. Het kan werken voor de korte termijn winst, maar als je wilt doen een bedrijf met een lange termijn doel dan moet je deze techniek te vermijden.

Vermijd het gebruik van keyword stuffing. keyword stuffing is de praktijk van gericht op een pagina met een ongewone hoeveelheid al dan niet verbonden trefwoorden.

Top 7 SEO tips en trucs om uw website te promoten

Stel dat een gebruiker typt de query 'concept van het human resource management', maar hij krijgt resultaten van websites met betrekking tot 'het ontwerpen van websites met HTML', dan kunt u dit gemakkelijk te identificeren als een keyword stuffing techniek wordt gebruikt.

Blackhatters doen deze techniek aan de kijkers voor de gek of maak branding van hun site. U kunt meer verkeer gemakkelijk rijden voor een aantal korte periode van tijd, maar de zoekmachine kunnen opmerken na enige tijd en drop je rang en in sommige gevallen maak je een verbod uit te.

Gebruik nooit cloaking. Cloaking is een favoriete techniek beoefend door een aantal zwarte hoedenmakers. In deze techniek, zij gebruiken geautomatiseerde software om de gebruiker een pagina te navigeren naar de andere. Dit wordt voornamelijk gebruikt om advertenties weer te geven.

Gebruik verse bijgewerkt en interactieve content:

Maak regelmatig een advertentie naar uw blog en de oude inhoud te actualiseren. Zoekmachines leveren altijd de beste kwaliteit up-to-date en relevante informatie aan mensen.

Als u werkt met een nieuws website en u bent niet updaten recente onderwerpen hoe kun je verwachten dat een goede ranking. Het maken van een regelmatige posting maakt uw blog up-to-date en fris.

Top 7 SEO tips en trucs om uw website te promoten

Goede interactieve content kan uw bezoekers engageren voor een langere periode. Bezoekers zullen niet aarzelen om opnieuw en opnieuw te bezoeken op uw site als deze interactieve inhoud bevat.

U kunt interactie met de gebruiker te laten groeien door het toevoegen van opmerkingen, babbelen, discussiefora, product beoordeling indienen, het toevoegen van social sharing buttons en ogen pakkende beelden. Het beste voorbeeld van interactieve content is de amazone gebruikers beoordeling. Waar gebruikers bezoeken de beoordelingen opnieuw en opnieuw voor het kopen van een product.

Controleer de concurrenten:

Houd altijd uw oog open voor uw concurrenten die zijn ranking op de top voor de zoekwoorden die u zich richt. Zonder het analyseren van de concurrentie hoe kun je ze verslaan?

Top 7 SEO tips en trucs om uw website te promoten

Eerste, Doe een grondige analyse van hun website, inhoud, webpagina's. Er zijn vele gratis tools beschikbaar om de concurrenten te controleren, maar deze zijn met beperkte mogelijkheden.

Als je serieus bent over het doen van een grote SEO dan zijn adviseer ik u om de premie men rekening. Maar als een leerling, u gemakkelijk genieten van de gratis functies. Tools als SEOmoz en SEO aardbeving bieden u een geweldig platform om het te analyseren PA, VAN, keyword density, extern, interne links naar uw concurrenten’ plaatsen. Dan kunt u eenvoudig de strategie om uw site te bouwen zo perfect dat je ze kunt overtreffen.

Leer om algoritmes te vechten:

algoritmes het gezicht van SEO zijn veranderd. Toen ik begon met het leren van SEO in 2008, Ik gebruikte om backlinks met behulp van automatisering software te creëren. Hoe meer backlinks een website heeft, hoe meer het wordt gebruikt om rang. Zelfs tevreden met 100-200 woorden met keyword density zou kunnen worden gerangschikt op toppositie.

Top 7 SEO tips en trucs om uw website te promoten

Als u typt een zoekwoord de top 4 naar 5 plaatsen gebruikt om dezelfde inhoud hechten. Maar de algoritmen SEO totaal verschillend gemaakt. Als je een content verwijst 5-6 websites, pinguïn zoals updates kan uw site hit.

Dus blijf altijd alert en aangepast aan de nieuwe updates en algoritmes gepubliceerd door google controleren. Zodat u in de diepte kunt leren over de updates en neem voorzorgsmaatregelen volgens de updates.

Conclusie:

Hoe meer je oefent hoe meer SEO vindt u een expert op het zijn. Het vergt veel geduld, die veel verkeer geeft aan uw website als gevolg. Alleen het lezen zal niet werken, do real-time werk om de beste te zijn. Lees meer over:

Online Business ideeën.

Bloggen gids voor beginners.

Top 7 SEO tips en trucs om uw website te promoten

Doe mee aan de cursus gratis !

schrijf je nu

Ik zal nooit weggeven, ruilen of verkopen uw e-mailadres. U kunt op elk moment uitschrijven.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij
 • Earnestine

  Hello mates, pleasant post and good urging commented here, I am genuinely enjoying
  by these.

 • Pingback: Hoe geld verdienen online - Searcher Jobs()

 • blog post writing

  Famous! This is simply awesome! Not just quality, however also useful details. And that is uncommon to come by presentlies! I need to say that I am truly amazed and will undoubtedly come back once again if you maintain the reputable and worth of the material at this degree, or even get it on the next degree. Truly, from all-time low of my heart, thanks for your time! God bless!

 • Pingback: Top SEO strategieën om uw website sneller op Google rangschikken. - Way2inspiration()

 • Pingback: Top SEO strategieën om uw website sneller op Google rangschikken - Way2inspiration()

 • Lowell Blizard

  Greetings! This is my new visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your post gives us educational information to work on. You have done a great job!

 • Pingback: install themes and plugins in wordpress | wordpress tutorial for beginners - SEO Horus()

 • Pingback: Top 7 SEO tips en trucs om uw website te promoten | way2inspiration()

 • Pingback: 5 beste online business ideeën om uw baan op te zeggen()