Sendt den
del dette

Top off side SEO strategier, som vil øge trafikken på webstedet

Off side optimering spiller en stor rolle i at forbedre sideplacering og slå dine konkurrenters rækker. Jeg plejede at investere næppe 100 bukke om ugen i annoncen, da jeg startede dette site.

Udgifterne til Domæne og hosting var kun 20$. Så hvordan kunne jeg formår at få kundeemner? Det er den søgemaskine optimering. Ja, det spiller en stor rolle for at få succes i små-mellemstore virksomheder såvel som for store mærker i dag.


Hvis du ikke er en stor brand som Ford, Toyota så hvordan kan du bruge milliarder på reklame? Du er nødt til udelukkende afhænge af søgemaskine trafik. Og jeg gjorde også, at. SEO tager tid, men det er meget effektiv til langsigtet trafik.

Jeg er nok aksjer du trin for trin Top off side SEO strategier, som vil øge trafikken på webstedet. SEO er opdelt i tre hovedkategorier på side, onsite og off side. Alle tre spiller stor rolle i optimering.

Du kan læse:

Top på side SEO hemmeligheder.

SEO guide for begyndere.

Hvordan off side SEO hjælp:

Først, du behøver at vide, hvad der er off side SEO?

Det er en af ​​de store dele af søgemaskine optimering teknikker, der er foretaget uden for dit website. Nogle eksperter kalder det som link bygning. Link bygning er en del af off side strategi.

Men off side SEO er uden link bygning. I link bygning, du arbejder for at få indgående links kun. Men i off side SEO, du er nødt til at arbejde for at få links samt besøgende. Det er vigtigt, fordi søgemaskiner elsker back-links.

Det gør dit websted en myndighed, som er meget vigtigt i en verden af ​​web. Tag eksemplet med en butik, når du køber et produkt og få tilfredse du henviser andre til at købe det pågældende produkt fra butikken. Jo flere anbefalinger gør butikken etablere sig som en autoritet på markedet.

Når butikken får reference fra andre butiksejere dens værdi vokser mere end få reference fra en almindelig kunde. På denne måde, det bliver resultatet af de indirekte kunder. Følg toppen off side SEO strategier der vil øge trafikken på webstedet, og du vil helt sikkert forbedre din sideplacering.

På side vs off side:

Du er nødt til at prioritere både på side og off side SEO. Jeg vil ikke detaljer på side SEO her. Men På side omfatter optimering teknikker bæres på din hjemmeside som titel, meta, URL, overskrift optimering, godt indhold med fed, kursiv, understrege etc.

Hvis du optimere dit websted til meget lav konkurrence søgeord, så kan du rangordne dem på SERP uden off side optimering. ud fra følgende betragtninger, off side finder sted uden for siden. Og det spiller en afgørende rolle for at slå dine konkurrenters rækker. Dens andet navn er også link bygning. Hvis du bygger god kvalitet links med gode myndighed websteder, så kan du rangerer højere på SERP.

Off side SEO hjælper ikke kun i opløftende din side rang på søgemaskinen, men også det hjælper med at øge trafikken på forskellige måder.

Den på side SEO pladsen er begrænset, men off side SEO rummet er meget bred og omfattende, og det sker som et team arbejde. Mange virksomheder ansætter link bygning eksperter til at forbedre deres sideplacering.

Hvis du gør off side SEO effektivt så en stor mængde trafik vil flyde til dit websted fra 360-graders vinkel, kan det være fra forskellige søgemaskiner, youTube-videoer, blog kommentere, social andel og bookmarking, gæst post, web 2.0 sites, klassificerede websteder, bibliotek indsendelse, RSS-feed etc. Jeg vil diskutere én efter én i detaljer lige læst artiklen 'Top off side SEO strategier, som vil øge trafikken på webstedet’ helt uden at springe nogen trin.

Blog kommentere:

Blog kommentar er en af ​​de nemmeste off side SEO teknikker, som kan give dig backlinks på kort tid. I denne fremgangsmåde, du nødt til at læse blogs af forskellige hjemmesider relateret til din branche og drop din kommentar og hjemmeside URL i boksen nedenfor det. På denne måde, du kan få backlinks samt opbygge relation med bloggere.

 • Altid kommentere blogs relateret til din niche og læse komplet indlæg før kommentere.
 • Gør ikke en enkelt linje kommentar ligesom hvad en vidunderlig indlæg, thanx for sådan en awesome indlæg etc. skrive mindst 50-100 ord.
 • Brug ikke links inde kommentarfeltet.
 • Skriv kommentarer med din egen stil uden at kopiere andre som den dublerede kommentar ikke bliver godkendt.

Social deling og bogmærker:

Dette er en af ​​mine favorit Top off side SEO strategier, som vil øge trafikken på webstedet og forbedre ranking.

Der er forskellige sociale bookmarking steder, hvor du kan fremme din hjemmeside, off siden for at få en masse besøgende. De sociale bookmarking sites kan forbedre din SEO ranking, domænenavn myndighed, Trafik, og Alexa ranking.

Nogle populære sociale bookmarking sites er pinterest, Reddit, Stumbleupon, Del.io.us, Digg, nggo, Scoop.it, Tumblr etc.. Social bookmarking sites har en masse aktive medlemmer, der bliver de besøgende, når du sender et link til din blog. Det hjælper din blog i hurtig og dybere indeksering, forbedre kvalitet samt autoritet.

Bookmarking sites er generelt to typer dvs. høj PR og lav PR. Når du får links fra høj PR steder dens værdi vil være mere. Indsend links i både gør-følge og ingen follow sites. På den anden side, social deling medier er den hurtigste måde at dyrke populariteten af ​​din blog.

Halvdelen af ​​verdens befolkning er på Facebook, Twitter, Instagram. Du kan dele din blog og få besked af folk. Men det er ikke let, som det lyder. Du er nødt til at skabe en ekstraordinær indhold, som kan henlede opmærksomheden på folk straks som deres øjne bevæger sig på det.

Web 2.0 sites:

Web 2.0 sites er meget populære og vigtige for SEO. Disse steder er den nye generation af hjemmesider, som er meget interaktiv og bruger- venlige. Du kan kommunikere med andre brugere ved at gøre kommentarer, deling og smag deres stillinger.

Og en anden vigtig funktion er disse steder er helt gratis og du kan starte din hjemmeside inden 10 minutter. Tag eksemplet med Facebook, hvor du kan dele billeder, ligesom indlæg, fremsætte bemærkninger mv.

Disse steder er meget nyttige for bloggere, internet marketingmedarbejder ikke kun for at dele indlæg men også for at interagere med mennesker. Disse steder omfatter fora, podcasts, sociale medier, blogs, video-sharing sites, artiklen sharing sites osv.

Du kan få høj kvalitet links både følger og ingen opfølgning fra disse websteder. Skriv mindst 400-500 ord originale artikler med god søgeord massefylde. Backlinks fra web 2.0 websteder er vigtige og værdifulde fra søgemaskine synspunkt. Der er nogle høj PR web 2.0 websteder som weebly.com, blogspot.com, wordpress.com, yola.com, angelfire.com, webs.com for off side optimering.

Dokumenter, der deler:

Dokumenter sharing sites er meget populære, da disse giver link juice til dine websteder via din delte dokumenter. Dokumenterne kan være i form af pdf, word doc, excel, ppt dias, billeder osv.

Disse steder er den store kilde til at øge besøgende på dine websteder, som du deler gratis indhold til læserne af siden. Du kan få links fra høj PR steder og forbedre SERP ranking på denne måde.

Der er mange dokumenter deling websteder som Slideshare, Scribd, fra, google kørsel, hvor du kan dele dine dokumenter. Dokumenter delt i disse websteder indekseres hurtigt i søgemaskinerne, da disse steder er meget autoriseret.
Du kan dele billeder på Flickr, Picassa, Pixabay etc.

Video og lyd sharing sites:

Videoer er store muligheder for at tiltrække besøgende. Når du underviser lektioner til rigtige besøgende. Det er den sande, at videoer spare tid seere, da de let forstå præsentationen.

Youtube er den 2. største søgemaskine efter Google. Der er andre videoer deling websteder som Dailymotion, Vine, Vimeo, arkiv, hvor du kan uploade videoer og få links.

Hvis seerne gerne dine videoer, de vil kunne lide at tegne din kanal og besøge din hjemmeside. Der er mange hjemmesider, der får trafik fra kun video-sharing sites.

Brug pinge sites:

Ping er en service, der fortæller andre søgemaskiner, så snart du udgiver en blog. På denne måde, webcrawlere fra forskellige søgemaskiner finde dit indlæg, og det er indekseret hurtigere.

Det hjælper dig med at øge sideplacering og trafik. Men det bør ikke ske mere end en eller to gange ellers kan betragtes som spam. Ping sites arbejde som en budbringer, som øjeblikkeligt sende signaler til vigtige blogs og hjemmesider, så din blog vil få besked.

Der er forskellige pinge tjenester som pingler.com, ping.in etc. Dette er de mest brugte Top off side SEO strategier, som vil øge trafikken på webstedet.

Indsend websted til forskellige RSS-mapper:

RSS-mapper indsendelse er en af ​​de hurtigste metoder til at vokse dit websted trafik. RSS-mapper behandles som høj værdi af søgemaskiner og når du indsende dit websted er det nemt få gennemgået af bots. Du kan indsende RSS-feeds til at øge daglige læsere, eksponering af dine blogs på disse websteder.

directory indsendelse:

Directory indsendelse er den bedste metode til at få kvalitet backlinks fra høj PR steder. Disse websteder tilbyder betalte og gratis funktioner. I de frie funktion, er der ingen garanti for godkendelse af link eller det kan tage lang tid for godkendelse.

Men den betalte funktion giver instant godkendelse. Det hjælper i bedre søgemaskine placering, hurtigere indeksering af blogs og sider, vokser link popularitet og stiger trafik.

Virksomhedsregistrering og klassificerede websteder:

Du kan indsende dit websted til ansete business mapper og vise det til den lokale publikum såvel som den globale publikum. Disse business notering og klassificerede websteder kan hjælpe dig med at vokse din trafik og bly.

Der er nogle populære virksomhedsregistrering og klassificerede websteder som bing, Yellopages, Justdial, Yelp.com, Sulekha etc. Du kan indsende annoncer i USA og andre lande.

Forum udstationering:

Forums er det vigtigste sted at dele viden og diskutere på et emne. Der er mange høj PR forum sites som Siteground, Cnet, Microsoft, Seochat, Blackhatworld hvor du kan deltage og dele din viden.

Folk kommer til forummet for at finde løsningen på deres problem, hvis du har en god viden om et emne, så kan du give løsningen og sende dit websted link.

Jeg foretrækker generelt quora og yahoo svar som microblogging og forum udstationering. Der er en enorm mængde af læsere på Quora der kan mærke dit indlæg.

publicere artikler:

Artikel udgivelse er en af ​​de store måder at drive trafik til dit website. På denne måde, du kan besvare kundens spørgsmål og løse deres problems.Always indsende unikke artiklen til at opbygge tillid søgemaskinen. Du kan sende i articlebase.com, ezinearticles.com, Storify, Hubpages etc.

Oversigt:

Disse er de nyttige off side teknikker, som kan tilpasses som en nybegynder i SEO-feltet. Der er nogle andre metoder som gæst blogging og pressemeddelelse, som du kan prøve efter nogle erfaringer.

Som gæst blogging og pressemeddelelse er ikke let godkendt, så du prøver ovenstående metoder og derefter bygge autoritet dit websted. Hvis du har nogen forslag på artiklen 'Top off side SEO strategier, som vil øge trafikken på webstedet', drop dine kommentarer nedenfor og dele viden.

Følg mig

EN. Bharadwaj

Digital Marketing ekspert, Coach og konsulent, Web-udvikler, EntreprenørWay2inspiration
Jeg er stifter af way2inspiration.com som er en teknologi baseret hjemmeside for internet markedsføring entusiaster. Jeg er en blogger, træner, indhold forfatter og sociale medier ekspert. Jeg elsker at læse bøger og lave research på internettet. Jeg adfærd, coaching på Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Følg mig

Seneste indlæg af EN. Bharadwaj (se alt)

  • hæl indlægssåler

   Lovеlʏ bare DDet jeg var på udkig efter. Tһanks
   til forfatteren for at tage hhis tid оnn denne ene.

  • Pingback: Top 7 SEO Tips og tricks- way2inspiration()

  • Merrill Stonich

   Vi foretrækker at ære masser af andre netto websider på nettet, selv når de aren

  • sravya

   Wow This article is very helpful for who are looking for Learning SEO. I really appriciated. Online Marketing Job Openings In Hyderabad