Lähetetty
Jaa tämä

Kruunata sivu SEO strategioita, jotka lisäävät verkkosivujen liikenteen

Pois sivu optimointi on merkittävä rooli parantamisessa PageRank ja lyödä kilpailijoiden joukkoon. Käytin sijoittaa tuskin 100 taalaa viikossa mainosta kun aloitin tämän sivuston.

Kustannukset Domain ja hosting oli vain 20$. Joten miten voisin onnistunut saamaan johtaa? Tämä on hakukoneoptimoinnin. Kyllä, se on tärkeä rooli menestyvät pienten ja keskisuurten yritysten sekä suurten merkkien tänään.


Jos et ole iso Brand kuten Fordin, Toyota niin miten voit viettää miljardeja mainos? Sinun täytyy riipu pelkästään hakukoneliikenteeseen. Ja olen myös tehnyt, että. SEO vie aikaa, mutta se on erittäin tehokas pitkäaikaiseen liikenteen.

En aio osuus sinulle askel askeleelta Kruunata sivu SEO strategioita, jotka lisäävät verkkosivujen liikenteen. SEO on jaettu kolmeen pääryhmään sivulla, paikan päällä ja off sivu. Kaikki kolme keskeinen rooli optimoinnissa.

Voit lukea:

Top sivulla SEO salaisuuksia.

SEO opas aloittelijoille.

Miten pois sivu SEO help:

Ensimmäinen, sinun täytyy tietää, mitä on pois sivu SEO?

Se on yksi tärkeimmistä osista hakukoneoptimoinnin tekniikkaa, joka johdetaan ulkopuolella sivuston. Jotkut asiantuntijat kutsuvat sitä linkki rakennus. Linkki rakennus on osa Off sivun strategian.

Mutta pois sivu SEO on kuin linkki rakennus. Sisään linkki rakennus, työskentelet saada ulkomailta linkkejä vain. Mutta pois sivu SEO, sinun täytyy työskennellä saada yhteyksiä sekä vierailijat. Se on tärkeää, koska hakukoneet rakkaus back-linkkejä.

Se tekee sivustosi viranomainen, joka on erittäin tärkeä maailman web. Otetaan esimerkiksi kauppa, Kun ostat tuotteen ja saada tyytyväinen viittaat muille ostajille, että tuote, joka kauppa. Mitä suositukset tekevät ostoksia vakiinnuttamaan asemansa viranomaisen markkinoilla.

Kun kauppa saa viittaus muista kauppiaat sen arvo kasvaa enemmän kuin saada viittaus tavallisesta asiakas. Tällä tavalla, se saa voittoa epäsuoralla asiakkaiden. Seuraa Top pois sivu SEO strategiat jotka lisäävät verkkosivujen liikenteen ja olet varmasti parantaa sivusi sijoitus.

Sivulla vs pois sivu:

Sinun täytyy antaa etusija sekä Sivulla ja pois sivu SEO. En aio yksityiskohtia Sivulla SEO täällä. Mutta Sivulla sisältää optimoinnilla suoritetaan sivuston kuten otsikko, meta, URL, nimikkeeseen optimointi, hyvää sisältöä lihavoitu, kursivoitu, korostaa etc.

Jos olet optimoimalla sivustosi hyvin pieni kilpailu avainsanan voit listalla sen SERP ilman pois sivun optimointi. kun taas, off sivu tapahtuu ulkopuolella sivun. Ja se on ratkaiseva asema voittamaan kilpailijoiden joukkoon. Sen toinen nimi on myös linkki rakennus. Jos rakentaa laadukkaita yhteyksiä hyvä viranomaisen sivustot sitten voit listalla korkeampi SERP.

Pois sivu SEO paitsi auttaa ylentävä sivusi sijoitus hakukoneen, mutta myös se auttaa lisäämään liikennettä eri tavoin.

Paikan sivulla SEO tila on rajallinen, mutta pois sivu SEO tila on hyvin laaja ja laaja ja se tehdään tiiminä työ. Monet yritykset palkata linkki rakennuksen asiantuntijoita parantamaan PageRank.

Jos teet pois sivu SEO tehokkaasti niin suuren liikennemäärän koituu sivustoosi 360 asteen kulmassa se voi olla eri hakukoneiden, Youtube videot, blogi kommentoi, sosiaalisia osake ja kirjanmerkkien, vieras post, verkko 2.0 sivustot, luokiteltua kohdetta, hakemiston jättämistä, RSS-syöte jne. Aion keskustella yksitellen yksityiskohtaisesti vain lukea artikkelin "ylhäältä pois sivu SEO strategioita, jotka lisäävät verkkosivujen liikenteen’ täysin ilman hyppimistä mitään askel.

blogi kommentoi:

Blogi kommentoi on yksi helpoimmista pois sivu SEO tekniikoita, jotka voivat antaa sinulle käänteisiä lyhyessä ajassa. Tässä menetelmässä, sinun täytyy lukea blogeja eri sivustoja, jotka liittyvät oman teollisuuden ja pudota kommentti ja sivuston URL alla olevaan laatikkoon se. Tällä tavalla, voit saada käänteisiä sekä rakentaa suhdetta bloggaajia.

 • Aina kommentoida blogeja liittyvät oman kapealla ja lue täydellinen tolpan kommentointia.
 • Älä tee riviäkään kommentti kuin mikä ihana post, Kuin tällaisen hienon viestin jne. kirjoittaa ainakin 50-100 sanat.
 • Älä käytä linkkejä sisällä kommenttiruudussa.
 • Kirjoita kommentit omalla tyylillä kopioimatta muita kuin kahtena kommentti ei saada hyväksytty.

Sosiaalinen jakaminen ja kirjanmerkit:

Tämä on yksi suosikkini Kruunata sivu SEO strategioita, jotka lisäävät verkkosivujen liikenteen ja parantaa sijoitusta.

On olemassa erilaisia ​​bookmarking sivustot, joissa voit mainostaa verkkosivuilla, sivulta pois saada paljon kävijöitä. Bookmarking sivustot voivat parantaa SEO ranking, verkkotunnuksen viranomainen, liikenne, ja Alexa ranking.

Jotkut suosittuja bookmarking sivustot ovat pinterest, punertava, Törmätä, Del.io.us, Digg, nggo, Scoop.it, Tumblr jne.. Bookmarking sivustot ovat paljon aktiivisia jäseniä, jotka tulevat vieraat kun lähetät linkin blogiisi. Se auttaa blogisi nopeasti ja syvemmälle indeksointi, laadun parantaminen sekä viranomaisen.

Bookmarking sivustot ovat yleensä kahdenlaisia ​​eli korkea PR ja matala PR. Kun saat linkkejä korkea PR sivustoja sen arvo on enemmän. Lähetä linkit sekä do-seurata ja ei seuraa sivustoja. Toisaalta, sosiaaliseen mediaan on nopein tapa kasvaa suosio blogiisi.

Puolet maailman väestöstä on Facebookissa, Viserrys, Instagram. Voit jakaa blogin ja saada ilmoituksen ihmiset. Mutta se ei ole helppoa kuin miltä se kuulostaa. Sinun täytyy luoda ylimääräisen sisältöä, joka voi kiinnittää ihmiset heti niiden silmä liikkuu sitä.

verkko 2.0 sivustot:

verkko 2.0 sivustot ovat erittäin suosittuja ja tärkeitä SEO. Nämä sivustot ovat uuden sukupolven sivustoja, jotka ovat erittäin vuorovaikutteinen ja käyttäjäystävällinen- ystävällinen. Voit kommunikoida muiden käyttäjien kommenttien, jakaminen ja mieleen asemistaan.

Ja toinen tärkeä ominaisuus on nämä sivustot ovat täysin ilmainen ja voit aloittaa sivuston sisällä 10 minuutit. Otetaan esimerkiksi Facebook, jossa voit jakaa kuvia, kuten viestiä, huomautuksia jne.

Nämä sivustot ovat erittäin hyödyllisiä bloggaajia, Internet-markkinoija ei vain jakaa viestejä, mutta myös vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Näihin kohteisiin sisältyy foorumit, podcastit, sosiaalinen media, blogit, videoidenjakamissivustoilla, artikkeli jakaminen sivustot yms.

Saat laadukkaita linkkejä sekä eivät noudata ja ei seuraa näiltä sivuilta. Post ainakin 400-500 sanat alkuperäisartikkeleita hyvä avainsanan tiheys. Käänteisiä web 2.0 sivustot ovat tärkeitä ja arvokkaita hakukoneen näkökulmasta. On joitakin korkea PR web 2.0 sivustoja weebly.com, blogspot.com, wordpress.com, yola.com, angelfire.com, webs.com off sivun optimointi.

asiakirjat jakaminen:

Asiakirjat jakaminen sivustot ovat hyvin suosittuja, koska ne tarjoavat linkin mehu sivustoja kautta jaettuja asiakirjoja. Asiakirjat voi olla muodossa pdf, sana doc, kunnostautua, ppt dia, kuvia jne.

Nämä sivustot ovat hyvä lähde lisäämään kävijöitä sivustoja jaat vapaan sisällön lukijoille pois sivulta. Saat linkkejä korkea PR sivustoja ja parantaa SERP sijoitusta tällä tavalla.

On monia asiakirjoja jakamiseen sivustoja Slideshare, Scribd, alkaen, Google Drive, jossa voit jakaa asiakirjoja. Asiakirjat jakaa nämä sivustot ovat indeksoitu nopeasti hakukoneita nämä sivustot ovat erittäin sallittua.
Voit jakaa kuvia Flickr, Picassa, Pixabay jne.

Videon ja audion jakamiseen sivustoja:

Videot ovat hyviä vaihtoehtoja houkutella kävijöitä. Kun opetat oppitunteja oikealle vierailijoille. On totta, että videot säästää aikaa katsojien kuin ne helposti ymmärtää esityksen.

Youtube on 2. suurin hakukone jälkeen Google. On muitakin videoita jakamiseen sivustoja Dailymotion, viiniköynnös, Vimeo, arkistoon, ladata videoita ja saada linkkejä.

Jos katsojat kuin videosi he haluavat tilata kanavan ja vierailevat sivustolla. On monia sivustoja, jotka saavat liikennettä videon jakamiseen sivustoja vain.

Käytä ping sivustoja:

Ping on palvelu, joka kertoo muiden hakukoneiden heti julkaista blogi. Tällä tavalla, indeksointirobotteja eri hakukoneiden löytää postitse ja se on indeksoitu nopeammin.

Se auttaa lisäämään PageRank ja liikenne. Mutta se ei pidä tehdä useammin kuin kerran tai kahdesti muuten voidaan pitää roskapostin. Ping sivustot toimivat sanansaattajana, joka heti lähettää signaaleja tärkeää blogeja ja sivustoja niin, että blogisi saada ilmoituksen.

On olemassa erilaisia ​​ping palvelut kuten pingler.com, ping.in jne. Tämä on eniten käytetty Top pois sivu SEO strategioita, jotka lisäävät verkkosivujen liikenteen.

Esittää sivuston eri RSS hakemistoihin:

RSS hakemistoja esittämiselle on yksi nopeimmin menetelmiä kasvattaa sivuston liikennettä. RSS hakemistoja käsitellään arvokkaiden hakukoneiden ja kun jättää sivustosi se on helppo saada indeksoidaan vastaan. Voit lähettää RSS-syötteitä lisätä päivittäistä lukijaa, altistuminen blogisi näiden sivustojen.

Directory mukaan:

Directory esittämiselle on paras tapa saada laatu käänteisiä korkea PR sivustoja. Nämä sivustot tarjoavat maksettu ja vapaa ominaisuuksia. Vapaassa ominaisuus, ei ole mitään takeita hyväksynnän linkin tai se voi kestää kauan hyväksyttäväksi.

Mutta maksettu ominaisuus antaa välittömän hyväksynnän. Se auttaa paremmin hakukoneen sijoitusta, nopeampi indeksointi blogeja ja sivuja, kasvaa linkki suosio ja kasvaa liikenteen.

Yritystietojen ja luokiteltua kohdetta:

Voit lähettää sivuston maineikkain yrityshakemistoihin ja näyttää sen paikalliselle yleisölle sekä maailmanlaajuisen yleisön. Nämä yritystietojen ja luokiteltu sivustoja voi auttaa voit kasvattaa liikennettä ja lyijy.

On joitakin suosittuja yritystietojen ja luokiteltu sivustoja bing, Yellopages, Justdial, Yelp.com, Sulekha jne. Voit jättää ilmoituksia alueella Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

keskustelupalsta:

Forums ovat tärkeä paikka jakaa tietoa ja keskustella aiheesta,. On monia korkea PR foorumin sivustoja Siteground, Cnet, Microsoft, Seochat, Blackhatworld jossa voit liittyä ja jakaa tietoa.

Ihmiset tulevat foorumin löytää ratkaisu niiden ongelmaan, jos sinulla on hyvä tuntemus aiheeseen voit antaa ratkaisun ja lähettää sivustosi linkki.

En yleensä mieluummin quora ja Yahoo vastausta microblogging ja keskustelupalsta. On valtava määrä lukijoita quora kuka voi huomata viestisi.

Julkaise artikkeleita:

Article julkaiseminen on yksi suurista tapoja ohjata liikennettä sivustoosi. Tällä tavalla, voit vastata asiakkaan kysymyksiin ja ratkaisemaan problems.Always toimittaa ainutlaatuinen artikkeli rakentaa luottamusta hakukoneen. Voit väittävät articlebase.com, ezinearticles.com, Storify, Hubpages jne.

Yhteenveto:

Nämä ovat hyödyllisiä pois sivun tekniikoita, joita voidaan mukauttaa niin aloittelija SEO alalla. On joitakin muita menetelmiä, kuten vieras bloggaaminen ja lehdistötiedotteessa voit kokeilla jälkeen jonkin verran kokemusta.

Kuten vieras bloggaaminen ja lehdistötiedote eivät ole helposti hyväksytty niin yritä edellä mainitut menetelmät ja sitten rakentaa viranomaisen sivuston. Jos sinulla on ehdotukseni artikkeli "Top pois sivu SEO strategioita, jotka lisäävät verkkosivujen liikenteen", pudota kommenttisi alla ja jakaa tietoa.

Seuraa minua

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach ja konsultti, Web-kehittäjä, Yrittäjä at Way2inspiration
Olen perustaja way2inspiration.com joka on teknologia perustuu verkkosivuilla internet markkinointi harrastajille. Olen blogger, kouluttaja, sisällöstä kirjailija ja sosiaalisen median asiantuntija. Rakastan käsittelyssä kirjoja ja tutkivat internetissä. I menettelyvelvollisuuksiin valmennus Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sosiaalisen median markkinointi.
Seuraa minua

Uusimmat viestit A. Bharadwaj (nähdä kaikki)

  • kantapää hissit insoles

   Lovеlʏ vain wwhat etsin. Tһanks
   tekijälle ottamiseen hhis kertaa оnn tämä.

  • Pingback: Ylin 7 SEO Vinkkejä ja vihjeitä- way2inspiration()

  • Merrill Stonich

   mieluummin kunnioittaa monia muita net web-sivuja Webissä, vaikka ne luonnonlaatu

  • Sravya

   Wow Tämä artikkeli on erittäin hyödyllinen, jotka etsivät Learning SEO. En todellakaan appriciated. Online Marketing Avoimet työpaikat Hyderabadissa