geplaatst op
deel dit

Top off page SEO strategieën die website verkeer zal toenemen

Off page optimalisatie speelt een belangrijke rol in het verbeteren page rank en sloeg gelederen uw concurrenten '. Vroeger was ik nauwelijks te investeren 100 dollar per week op de advertentie toen ik begon deze site.

De kosten van de domeinnaam en hosting waren slechts 20$. Dus hoe kan het me lukt om leads te krijgen? Dat is de zoekmachine optimalisatie. Ja, het speelt een belangrijke rol om succesvol te worden in kleine en middelgrote bedrijven, maar ook voor grote merken vandaag.


Als u niet een groot merk als Ford, Toyota dus hoe kan je miljarden aan reclame besteden? Je moet alleen afhankelijk zijn van zoekmachine verkeer. En ik wist ook dat. SEO kost tijd, maar het is zeer effectief voor de lange termijn het verkeer.

Ik ben ga share die u de stap voor stap Top off page SEO strategieën die website verkeer zal toenemen. SEO is verdeeld in drie grote categorieën op pagina, on-site en off page. Alle drie spelen de belangrijkste rol bij de optimalisering.

Jij kunt lezen:

Top op pagina SEO geheimen.

SEO handleiding voor beginners.

Hoe werkt off page SEO hulp:

Eerste, je moet weten wat is off page SEO?

Het is een van de belangrijkste onderdelen van zoekmachine optimalisatie technieken die buiten uw website wordt uitgevoerd. Sommige deskundigen noemen het als link building. Link gebouw is een onderdeel van Off page strategie.

Maar off pagina SEO is voorbij link building. In link building, je werkt voor het krijgen van alleen inkomende links. Maar in de off page SEO, je moet werken voor het verkrijgen van links als bezoekers. Het is belangrijk omdat zoekmachines houden van back-links.

Het maakt uw site een autoriteit die zeer belangrijk is in de wereld van het web. Neem het voorbeeld van een winkel, wanneer u een product te kopen en krijg je tevreden anderen verwijzen naar dat product te kopen van die winkel. Hoe meer aanbevelingen doen de winkel zich te vestigen als een autoriteit in de markt.

Als de winkel krijgt de verwijzing van andere winkeliers zijn waarde groeit meer dan het krijgen van de verwijzing van een gewone klant. Op deze manier, het wordt de winst door indirecte klanten. Volg de Top off page SEO strategieën dat zal verhogen webverkeer en u zal zeker verbeteren van uw page rank.

Op pagina vs off page:

Je moet prioriteit geven aan zowel Op pagina en off page SEO. Ik ben niet van plan de details Op pagina SEO hier. Maar Op pagina bevat de optimalisatie technieken uitgevoerd op uw website, zoals de titel, meta, URL, rubriek optimalisatie, goede inhoud met gedurfde, cursief, onderstrepen etc.

Als u uw site optimaliseren voor zeer lage concurrentie zoekwoord dan kunt u deze rang op SERP zonder off page optimalisatie. Terwijl, off pagina vindt plaats buiten de pagina. En het speelt een cruciale rol gelederen van uw concurrenten te verslaan. Zijn andere naam is ook een koppeling gebouw. Als je bouwt een goede kwaliteit links met een goede autoriteit sites dan kunt u hoger op SERP rang.

Off page SEO niet alleen helpt bij het verhogen van uw pagina rang op de zoekmachine, maar ook helpt bij het vergroten van het verkeer op verschillende manieren.

De op pagina SEO ruimte is beperkt, maar off page SEO ruimte is zeer breed en uitgebreid en het wordt gedaan als een team werk. Veel bedrijven huren link building experts om hun page rank te verbeteren.

Als je effectief te doen off page SEO dan een hoog volume van het verkeer zullen vloeien naar uw site vanaf 360 graden kan worden uit verschillende zoekmachines, YouTube-video's, blog commentaar, social aandeel en bookmarking, gastpost, web 2.0 plaatsen, geclassificeerde plaatsen, directory indiening, RSS feed etc. Ik zal één bespreken voor een in detail lees net het artikel 'top off page SEO strategieën die website verkeer zal toenemen’ geheel zonder het overslaan van elke stap.

blog commentaar:

Blog commentaar is een van de gemakkelijkste off page SEO technieken die je backlinks kan geven in een korte tijd. In deze werkwijze, je nodig hebt om de blogs van verschillende websites met betrekking tot uw branche te lezen en drop je commentaar en website-URL in het vak eronder. Op deze manier, kunt u backlinks evenals bouwen relatie met de bloggers.

 • commentaar altijd op blogs met betrekking tot uw niche en voor commentaar lees volledige post.
 • Maak niet een opmerking van één regel als wat een prachtig bericht, thanx voor zo een geweldige bericht etc. schrijven op zijn minst 50-100 tekst.
 • Gebruik geen links in het opmerkingenveld.
 • Schrijf reacties met uw eigen stijl, zonder het kopiëren van anderen als de dubbele reactie niet zal krijgen goedgekeurd.

Social sharing en bookmarking:

Dit is één van mijn favoriete Top off page SEO strategieën die website verkeer zal toenemen en het verbeteren van ranking.

Er zijn verschillende social bookmarking sites waar u uw website kan bevorderen, van de pagina om veel bezoekers te krijgen. De social bookmarking sites kunt uw SEO ranking te verbeteren, domein autoriteit, verkeer, en Alexa ranking.

Sommige populaire social bookmarking sites zijn Pinterest, reddit, Stumbleupon, Del.io.us, Digg, Nggo, Schep het, Tumblr etc.. Social bookmarking sites hebben veel actieve leden die de bezoekers worden als je de link te leggen aan uw blog. Het helpt uw ​​blog in snel en dieper indexering, verbetering van de kwaliteit en autoriteit.

Bookmarking sites zijn over het algemeen twee soorten dat wil zeggen een hoge PR en lage PR. Wanneer u krijgt links van de hoge PR sites zal zijn waarde meer zijn. Geef links door in zowel niet-volgen en no follow-sites. Aan de andere kant, social media sharing is de snelste manier om de populariteit van uw blog te laten groeien.

De helft van de wereldbevolking is op Facebook, tjilpen, Instagram. U kunt uw blog te delen en een melding door mensen. Maar het is niet eenvoudig als het klinkt. Je moet een bijzondere inhoud die de aandacht van de mensen onmiddellijk kunnen putten aanmaken als hun oog beweegt op.

Web 2.0 plaatsen:

Web 2.0 sites zijn erg populair en belangrijk voor SEO. Deze sites zijn de nieuwe generatie websites die zeer interactief en gebruiksvriendelijk zijn- vriendelijk. U kunt met andere gebruikers communiceren door het maken van opmerkingen, delen en smaak hun posten.

En een ander belangrijk kenmerk is dat deze sites zijn volledig gratis en u kunt uw website te beginnen binnen 10 notulen. Neem het voorbeeld van Facebook, waar je foto's kunt delen, zoals berichten, opmerkingen maken etc.

Deze sites zijn zeer nuttig voor bloggers, internet marketeer niet alleen om berichten te delen, maar ook om te communiceren met mensen. Deze sites zijn onder andere forums, podcasts, sociale media, blogs, video-sharing sites, Artikel sharing sites etc.

U kunt hoge kwaliteit links zowel niet volgen en no follow van deze sites te krijgen. Plaats ten minste 400-500 woorden originele artikelen met een goede keyword density. Backlinks van web 2.0 sites zijn belangrijke en waardevolle van de zoekmachine oogpunt. Er zijn een aantal hoge PR web 2.0 sites als weebly.com, blogspot.com, wordpress.com, yola.com, angelfire.com, webs.com voor off page optimalisatie.

documenten delen:

Documenten sharing sites zijn erg populair aangezien deze koppeling sap naar uw sites via uw gedeelde documenten. De documenten kunnen in het formaat van pdf, word doc, uitmunten, ppt dia, foto's etc.

Deze sites zijn de grote bron om bezoekers naar uw sites als u deelt gratis content voor de lezers van de pagina af. U kunt links van de hoge PR sites te krijgen en het verbeteren van de SERP ranking op deze manier.

Er zijn veel documenten sharing sites als Slideshare, Scribd, van, Google Drive, waar u uw documenten kunt delen. Documenten gedeeld in deze sites zijn geïndexeerd snel in zoekmachines als deze sites sterk zijn toegelaten.
U kunt foto's op Flickr, Picassa, Pixabay etc.

Video- en audio-sharing sites:

Video's zijn grote mogelijkheden om bezoekers te trekken. Als je te leren lessen naar rechts bezoekers. Het is het ware feit dat de video's op te slaan de tijd van de kijkers omdat ze gemakkelijk de presentatie te begrijpen.

Youtube is de 2de grootste zoekmachine na google. Er zijn ook andere video sharing sites als Dailymotion, Wijnstok, Vimeo, archief waar je video's kunt uploaden en krijg koppelingen.

Als kijkers zoals je video's die ze zullen graag uw kanaal in te schrijven en een bezoek aan uw website. Er zijn vele websites die verkeer te krijgen van alleen sites delen van video.

Gebruik pingen plaatsen:

Ping is een dienst die zodra u een blog publiceert andere zoekmachines vertelt. Op deze manier, web crawlers van verschillende zoekmachines vind uw post en het is sneller geïndexeerd.

Het helpt je om page rank en meer verkeer. Maar het mag niet meer dan één of twee andere wijze worden gedaan kan worden beschouwd als spam. Ping sites werken als een boodschapper, die onmiddellijk signalen om belangrijke blogs en websites te sturen, zodat uw blog zal een melding.

Er zijn verschillende diensten, zoals pingen pingler.com, ping.in enz. Dit is de meest gebruikte Top off page SEO strategieën die website verkeer zal toenemen.

Verzend website naar verschillende RSS-directories:

RSS directories indiening is een van de snelste manieren om uw site het verkeer te laten groeien. RSS directories worden behandeld als hoge waarde door zoekmachines en zodra u uw site het is gemakkelijk te krijgen doorzocht door bots. U kunt indienen RSS-feeds op de dagelijkse lezers te verhogen, blootstelling van uw blogs op deze sites.

directory indiening:

Directory indiening is de beste methode om de kwaliteit backlinks van hoge PR sites krijgen. Deze sites bieden betaalde en gratis features. In de vrije functie, er is geen garantie voor goedkeuring van de link of het kan een lange tijd voor de goedkeuring te nemen.

Maar de betaalde functie geeft de onmiddellijke goedkeuring. Het helpt bij een betere zoekmachine ranking, sneller indexeren van blogs en pagina's, groeit link populariteit en verhoogt het verkeer.

Bedrijfsvermelding en gerubriceerde websites:

U kunt uw website te leggen aan de reputatie bedrijvengidsen en te tonen aan de lokale publiek, evenals het wereldwijde publiek. Deze bedrijfsvermelding en geclassificeerde sites kan u helpen om uw verkeer en lead groeien.

Er zijn een aantal populaire bedrijfsvermelding en geclassificeerde sites zoals bing, Yellopages, Justdial, Yelp.com, Sulekha enz. U kunt machines in te dienen in de VS en andere landen.

forum Posting:

Forums zijn de belangrijke plaats om kennis te delen en discussiëren over een onderwerp. Er zijn veel hoge PR forum sites als Siteground, Cnet, Microsoft, Seochat, Blackhatworld, waar u kunt deelnemen en deel uw kennis.

Mensen komen naar het forum voor de oplossing van hun probleem te vinden, als je een goede kennis over een onderwerp dan kunt u de oplossing en post de link van je website.

Ik geef de voorkeur het algemeen quora en Yahoo te beantwoorden als microblogging en forum posten. Er is een enorme hoeveelheid van de lezers op quora wie kan je bericht opmerken.

publiceren artikelen:

Artikel publiceren is een van de grote manieren om verkeer naar uw website. Op deze manier, U kunt klant vragen te beantwoorden en oplossen van hun problems.Always de unieke artikel aan het vertrouwen van de zoekmachine te bouwen. U kunt indienen articlebase.com, ezinearticles.com, Storify, Hubpages enz.

Overzicht:

Dit zijn de nuttige off page technieken die kunnen worden aangepast als een beginner op het gebied van SEO. Er zijn een aantal andere methoden zoals gast bloggen en persbericht waarin je kunt proberen na enige ervaring.

Als gast bloggen en persbericht niet gemakkelijk goedgekeurd, zodat u de bovenstaande methoden te proberen en dan het gezag van uw site te bouwen. Als u een suggestie op het artikel 'Top off page SEO strategieën die website verkeer zal toenemen', drop je commentaar hieronder en delen van de kennis.

Volg mij

EEN. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Coach en Consultant, Webontwikkelaar, ondernemer op Way2inspiration
Ik ben de oprichter van way2inspiration.com dat is een technologie gebaseerde website voor internet marketing enthousiastelingen. Ik ben een blogger, trainer, inhoud schrijver en social media expert. Ik hou van het lezen van boeken en het doen van onderzoek op het internet. Ik gedragingen coaching op Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Sociale media marketing.
Volg mij

Laatste berichten door EEN. Bharadwaj (alles zien)

  • hiel liften zolen

   Lovеlʏ net wwhat ik zocht. Tһanks
   aan de auteur voor het nemen van HHI tijd оnn deze.

  • Pingback: Top 7 SEO Tips en trucs- way2inspiration()

  • Merrill Stonich

   we de voorkeur aan tal van andere netto-webpagina's op het web te eren, zelfs wanneer ze aren

  • Sravya

   Wow Dit artikel is zeer nuttig voor die op zoek zijn naar Learning SEO. Ik heb echt appriciated. Online Marketing Vacatures In Hyderabad