postat pe
imparte asta

Top off strategii pagina de SEO, care va crește traficul site-ului

pagina de optimizare off joacă un rol major în îmbunătățirea paginii de rang și bate rândurile concurenților dvs.. Am folosit pentru a investi cu greu 100 de dolari pe săptămână pe reclama atunci când am început acest site.

Costul de domeniu si hosting au fost doar 20$. Deci, cum aș putea să reușesc să conduce? Aceasta este optimizarea motorului de căutare. da, joacă un rol major pentru a deveni de succes în întreprinderile mici mijlocii, precum și pentru ziua de azi branduri mari.


Daca nu sunteti un brand mare cum ar fi Ford, Toyota așa cum poate cheltui miliarde pe publicitate? Trebuie sa depind numai de traficul motorului de căutare. Și, de asemenea, am făcut asta. SEO nevoie de timp, dar este foarte eficient pentru traficul pe termen lung.

Eu am să vă împărtășesc pas cu pas Top off strategii pagina de SEO, care va crește traficul site-ului. SEO este împărțit în trei categorii majore de la pagina, la fața locului și în afara paginii. Toți trei joacă un rol major în optimizarea.

Poți citi:

Sus pe secretele SEO pagină.

ghid SEO pentru incepatori.

Cum off page SEO ajutor:

Primul, trebuie să știți ce este off pagina SEO?

Este una dintre cele mai importante părți ale tehnicilor de optimizare a motorului de căutare, care se desfășoară în afara site-ul dvs.. Unii experți numesc ca link building. construirea link-ul este o parte a strategiei de pagini Off.

Dar, pagina off SEO este dincolo de construirea link-ul. În construirea link, lucrezi pentru a obține doar inbound link-uri. Dar, în pagina de off SEO, trebuie să lucreze pentru a obține link-uri precum și vizitatori. Este important, deoarece motoarele de căutare dragoste de back-link-uri.

Se face site-ul dvs. o autoritate care este foarte importantă în lumea de web. Să luăm exemplul unui magazin, atunci când cumpărați un produs și de a obține mulțumit vă referiți pe alții să cumpere acel produs de la acel magazin. Cu cat mai multe recomandări fac magazinul se stabilească ca autoritate în piață.

În cazul în care magazinul devine de referință de la alți proprietari de magazin valoarea ei crește mai mult decât obținerea de referință de la un client obișnuit. În acest fel, devine profit de către clienți indirecte. Urmărește pagina Top off strategii SEO care va crește traficul site-ul și vă va îmbunătăți cu siguranță rangul dumneavoastră pagina.

La pagina vs pagina off:

Trebuie să dai prioritate atât pe pagina si off pagina SEO. Nu am de gând detalii Pe pagina de SEO aici. Dar, pe pagina include tehnicile de optimizare efectuate pe site-ul dvs. cum ar fi din titlu, meta, URL-ul, poziția de optimizare, bun conținut cu caractere aldine, cursiv, subliniază etc..

Dacă sunteți în optimizarea site-ului pentru cuvântul cheie cu o concurență foarte scăzută, atunci puteți rang pe SERP fara pagina de optimizare off. Întrucât, Pagina off are loc în afara paginii. Și joacă un rol crucial pentru a bate rândurile concurenților dvs.. un alt nume său este, de asemenea, link-ul de construcție. Dacă vă construi legături de bună calitate, cu site-uri bune, atunci autoritate puteți rang superior pe SERP.

Off page SEO nu numai că ajută la elevarea rangul dumneavoastră pagina de pe motorul de căutare, dar, de asemenea, ajută la creșterea traficului în diverse moduri.

On pagina SEO Spațiul este limitat, dar off pagina de spațiu SEO este foarte largă și vastă și se face ca o echipă de lucru. Multe companii angaja experți de construcții link-ul pentru a îmbunătăți rangul lor pagină.

Dacă veți face off pagina SEO în mod eficient, atunci un volum mare de trafic, va curge către site-ul dvs. din unghi de 360 ​​de grade poate fi de la diferite motoare de căutare, Videoclipuri YouTube, blogul comentând, cota socială și însemnarea, oaspete post, web 2.0 site-uri, site-uri clasificate, inscrierea in directoare, RSS feed etc.. Voi discuta unul câte unul în detaliu doar citit articolul 'top off strategii SEO de pagini care va crește traficul site-ului’ complet, fără sărind peste nici un pas.

blogul comentând:

Blog-ul comentând este una dintre cele mai simple tehnici off pagina SEO care vă pot oferi backlink într-un timp scurt. În această metodă, aveți nevoie pentru a citi blog-uri de site-uri diferite legate de industria dvs. și plasați comentarii și site-ul dvs. URL-ul în caseta de dedesubt. În acest fel, puteți obține backlink precum și relația construi cu bloggeri.

 • Întotdeauna comenta pe blog-uri legate de nișă și să citiți posta completă înainte de a comenta.
 • Nu face un singur linie de comentariu ca ceea ce un minunat post, thanx pentru un astfel de post-etc minunat. scrie cel puțin 50-100 cuvinte.
 • Nu utilizați link-uri în interiorul casetei de comentarii.
 • Scrie comentarii cu un stil propriu, fără a copia alții ca comentariul duplicat nu va fi aprobat.

Partajare socială și bookmarking:

Acesta este unul dintre preferatele mele Top off strategii pagina de SEO, care va crește traficul site-ului și de a îmbunătăți clasament.

Există diverse site-uri de marcare socială în cazul în care vă puteți promova site-ul dvs., off pagina pentru a obține o mulțime de vizitatori. Site-urile de social bookmarking poate îmbunătăți SEO clasament, autoritate de domeniu, trafic, si Alexa ranking.

Unele populare site-uri de marcare socială sunt pinterest, Reddit, A da peste, Del.io.us, Digg, nggo, Scoop.it, Tumblr etc.. Site-uri de marcare socială au o mulțime de membri activi care devin vizitatorii când trimiteți link-ul de pe blog. Aceasta ajută blog-ul dvs. în indexare rapidă și mai profundă, îmbunătățirea calității precum și în calitate de autoritate.

Site-uri de bookmarking sunt, în general două tipuri de PR de mare și adică PR scăzut. Atunci când primiți link-uri de pe site-uri de mare de PR valoarea sa va fi mai mult. Publica link-uri în ambele do-urmăriți și nici un site-uri,. Pe de altă parte, partajarea social media este cel mai rapid mod de a crește popularitatea blogului dvs..

Jumătate din populația mondială este pe Facebook, Stare de nervozitate, instagram. Aveți posibilitatea să partajați blogul dvs. și pentru a obține notificat de către persoane. Dar nu este ușor cum pare. Trebuie să creați un conținut extraordinar, care poate să atragă atenția oamenilor imediat ca ochii lor se mișcă pe ea.

Web 2.0 site-uri:

Web 2.0 site-uri sunt foarte populare și importante pentru SEO. Aceste site-uri sunt noua generație de site-uri care sunt foarte interactive si utilizator- prietenos. Puteți comunica cu alți utilizatori prin a face comentarii, partajarea și place posturile lor.

Și o altă caracteristică importantă este aceste site-uri sunt complet gratuit și puteți începe site-ul dvs. în termen 10 minute. Luați exemplul Facebook, în cazul în care aveți posibilitatea să partajați imagini, cum ar fi posturi, face comentarii etc..

Aceste site-uri sunt foarte utile pentru bloggeri, internet marketing nu numai pentru a partaja posturi, ci și pentru a interacționa cu oamenii. Aceste site-uri includ forumuri, podcast-uri, social media, bloguri, site-uri de partajare video, site-uri de partajare a articolelor etc..

Puteți obține link-uri de înaltă calitate, atât nu urmăriți și nici o acțiune ulterioară din aceste site-uri. Posta cel putin 400-500 Cuvinte articole originale cu densitate de cuvinte cheie bun. Backlink web 2.0 site-uri sunt importante și valoroase din punctul de vedere al motorului de căutare. Există unele web ridicate de PR 2.0 site-uri, cum ar fi weebly.com, blogspot.com, wordpress.com, yola.com, angelfire.com, webs.com pentru pagina de optimizare off.

documente de partajare:

Documente de partajare site-uri sunt foarte populare, deoarece acestea furnizează suc link către site-urile dvs. prin intermediul documentelor partajate. Documentele pot fi în formatul pdf, cuvânt doc, excela, ppt slide-, imagini etc.

Aceste site-uri sunt o mare sursă pentru a crește vizitatorii site-urile dvs. pe măsură ce distribuie conținut gratuit pentru cititorii de pe pagina. Puteți obține link-uri de pe site-uri de mare de PR și de a îmbunătăți SERP clasament în acest fel.

Există mai multe documente de partajare site-uri, cum ar fi SlideShare, Scribd, din, Google unitate în cazul în care vă puteți partaja documente. Documente partajate în aceste site-uri sunt indexate rapid în motoarele de căutare ca aceste site-uri sunt extrem de autorizate.
Aveți posibilitatea să partajați imagini pe Flickr, Picassa, Pixabay etc..

Video și site-uri de partajare audio:

Video sunt opțiuni de mare pentru a atrage vizitatori. Pe măsură ce predau lecții de vizitatori dreapta. Este adevărat faptul că videoclipurile salva timpul de telespectatori au înțeles cu ușurință prezentarea.

YouTube este al 2-lea cel mai mare motor de căutare după Google. Mai există și alte clipuri video de partajare site-uri, cum ar fi Dailymotion, Vita de vie, Vimeo, arhiva unde puteți încărca clipuri video și de a obține link-uri.

În cazul în care spectatorii ca videoclipurile ei vor dori să se aboneze canalul dvs. și să vizitați site-ul dvs.. Există mai multe site-uri care primesc trafic de doar site-uri de partajare video.

Utilizați site-urile dați ping:

Ping este un serviciu care spune alte motoare de căutare, cât mai curând publicați un blog. În acest fel, crawler web de la diferite motoare de căutare găsi postarea și este indexat mai rapid.

Aceasta vă ajută să crească pagina de rang și de trafic. Dar nu ar trebui să se facă mai mult decât o dată sau de două ori în caz contrar acesta poate fi considerat ca spam-ul. Site-uri de ping funcționează ca un mesager, care trimit semnale instantaneu la bloguri importante și site-uri, astfel încât blogul dvs. va primi notificat.

Există diferite servicii cum ar fi dați ping pingler.com, ping.in etc. Acesta este Top off strategii SEO pagină cele mai utilizate, care va crește traficul site-ului.

Trimiteți site-ul la directoare diferite RSS:

depunere RSS directoare este una dintre cele mai rapide metode pentru a creste traficul site-ul dvs.. RSS directoarele sunt tratate ca valoare ridicată de către motoarele de căutare și o dată ce trimiteți site-ul dvs. este ușor de accesat cu crawlere obține de roboții. Vă puteți trimite feed-uri RSS pentru a crește cititori de zi cu zi, expunerea blogurile dvs. pe aceste site-uri.

inscrierea in directoare:

inscrierea in directoare este cea mai bună metodă pentru a obține backlink de calitate de la site-uri de mare de PR. Aceste site-uri oferă plătite și funcții gratuite,. În caracteristica liberă, nu există nici o garanție de aprobare a legăturii sau poate lua o lungă perioadă de timp pentru aprobare.

Dar caracteristica plătită dă aprobarea instantanee. Aceasta ajută la o mai bună motor de căutare ranking, indexarea mai rapidă a blog-uri și pagini, crește popularitatea link-ul și crește traficul.

listarea de afaceri și site-uri clasificate:

Aveți posibilitatea să trimiteți site-ul la directoare de afaceri cu reputație și arătați-o la publicul local, cât și publicul la nivel mondial. Aceste site-uri de afaceri de listare și clasificate vă pot ajuta să crească traficul și plumb.

Există unele listarea de afaceri populare și site-uri clasificate ca bing, Yellopages, Justdial, Yelp.com, Sulekha etc. Poți trimite anunturi în noi și în alte țări.

postare pe forum:

Forumurile sunt locul important pentru a face schimb de cunoștințe și de a discuta pe un subiect. Există mai multe site-uri pe forum de mare de PR, cum ar fi Siteground, CNET, Microsoft, Seochat, Blackhatworld în cazul în care vă puteți alătura și împărtăși cunoștințele dumneavoastră.

Oamenii vin la forum pentru a găsi soluția problemei lor, dacă aveți o bună cunoaștere pe un subiect, atunci vă puteți da soluția și a posta link-ul site-ului dvs..

Prefer în general, Quora și Yahoo ca răspuns de microblogging și forum postare. Există un volum foarte mare de cititori pe Quora care se poate observa postarea dvs..

publica articole:

Articolul de publicare este una dintre cele mai mari moduri de a conduce vehicule de trafic pentru site-ul dvs.. În acest fel, puteți răspunde la întrebările clienților și pentru a rezolva problems.Always lor să prezinte articolul unic pentru a construi încrederea motorului de căutare. Puteți depune în articlebase.com, ezinearticles.com, Storify, Hubpages etc.

rezumat:

Acestea sunt cele mai utile tehnici de pagini off, care pot fi adaptate ca un incepator in domeniul SEO. Există și alte metode, cum ar fi blogging-ul pentru oaspeți și comunicatul de presă pe care le puteți încerca, după o anumită experiență.

După cum blogging-ul pentru oaspeți și comunicatul de presă nu sunt ușor aprobate, astfel încât să încercați metodele de mai sus și apoi a construi autoritatea site-ului dvs.. Dacă aveți orice sugestie pe articol "Top off strategii pagina de SEO, care va crește traficul site-ului", picătură comentariile de mai jos și împărtăși cunoștințele.

urmați-mă

A. Bharadwaj

Expert Digital Marketing, Antrenor și consultant, web Developer, Antreprenor la Way2inspiration
Eu sunt fondatorul way2inspiration.com, care este un site web bazat pe tehnologie pentru amatorii de marketing pe internet. Sunt un blogger, antrenor, scriitor de conținut și expert social media. Îmi place lectura de cărți și de a face cercetare pe Internet. Îmi conduc coaching-ul pe Digital Marketing, SEO, Google AdWords, Social Media Marketing.
urmați-mă

Ultimele postari ale lui A. Bharadwaj (vezi toate)

  • toc ascensoare tălpi interioare

   Lovеlʏ doar wwhat am fost în căutarea. Tһanks
   autorului pentru a lua timp hhis оnn aceasta.

  • Pingback: Top 7 Sfaturi SEO și trucuri- way2inspiration()

  • Merrill Stonich

   preferăm să-și onoreze o mulțime de alte pagini web nete pe web, chiar și atunci când aren

  • sravya

   Wow Acest articol este foarte util pentru care sunt în căutarea de învățare SEO. Chiar appriciated. Online Marketing Deschiderile de locuri de muncă în Hyderabad