Objavljeno dne
deliti to

Top off stran SEO strategij, ki bodo povečale spletna prometa

Off strani za optimizacijo igra pomembno vlogo pri izboljšanju page rank in premagal čine vaših tekmecev. Včasih sem komaj vlagati 100 dolarjev na teden na oglas, ko sem začel to spletno stran.

Stroški domene in gostovanje je bilo le 20$. Torej, kako bi mi uspelo dobiti vodi? To je iskalnik optimizacija. Da, pa igra pomembno vlogo, da postane uspešen v malih in srednje velikih podjetij, kot tudi za velike blagovne znamke danes.


Če niste velik blagovne znamke, kot so Ford, Toyota tako, kako lahko porabijo milijarde o oglaševanju? Moraš odvisna samo od prometa iskalnik. In sem tudi storil, da. SEO potreben čas, vendar je zelo učinkovit za dolgoročno promet.

Sem bom delijo vas korak za korakom Top off stran SEO strategij, ki bodo povečale spletna prometa. SEO je razdeljena v tri glavne kategorije na strani, na licu mesta in off stran. Vsi trije igrajo pomembno vlogo pri optimizaciji.

Si lahko preberete:

Top na strani SEO skrivnosti.

SEO priročnik za začetnike.

Kako off stran SEO pomoč:

prva, morate vedeti, kaj je off stran SEO?

To je eden od glavnih delov tehnike iskanja Engine Optimization, ki se izvajajo izven vaši spletni strani. Nekateri strokovnjaki pravijo, kot povezavo stavbe. Povezavo stavbe je del Off strategije strani.

Vendar off stran SEO je izven povezavo stavbe. In povezavo stavbe, delate za pridobivanje le vhodnih povezav. Toda v off stran SEO, moraš delati za pridobivanje povezav, kot tudi obiskovalce. To je pomembno zato, ker iskalniki ljubezen back-povezave.

To naredi vaše spletne strani organa, ki je zelo pomembno v svetu spleta. Vzemimo na primer trgovine, ko kupite izdelek in se prepriča, si poglejte druge, da kupujejo ta proizvod iz te trgovine. Več priporočil da trgovina uveljaviti kot avtoriteta na trgu.

Ko trgovina postane sklicevanje od drugih lastnikov trgovin njegova vrednost raste več kot dobili sklic iz navadnega kupca. V to smer, postane dobiček s posrednimi kupci. Follow the Top off page SEO strategije that will increase website traffic and you will definitely improve your page rank.

Na strani vs off stran:

Moraš dati prednost tako na strani in izklop strani SEO. Ne bom podrobnosti Na strani SEO tukaj. Ampak Na stran vključuje tehnike za optimizacijo izvaja na vaši spletni strani, kot so naslov, meta, URL, tarifne optimizacija, dobro vsebino s krepko, ležeče, poudariti, etc.

Če ste optimizacijo vaše spletne strani za zelo nizko ključno besedo konkurence potem lahko uvrstitev na SERP brez optimizacije off stran. ker, off strani poteka zunaj stran. In to igra ključno vlogo premagati vrstah vaših tekmecev. Njegovo drugo ime je tudi povezavo stavbe. Če ste graditi kakovostne povezave z območij dobre oblasti, potem lahko uvrščeni višje v SERP.

Off stran SEO pomaga ne samo v dvignili vašo stran čin na iskalniku, ampak tudi pomaga pri povečevanju prometa na različne načine.

Pregledi na strani SEO prostor je omejen, vendar off stran SEO prostor je zelo široka in velika in je narejeno kot timskega dela. Mnoga podjetja najem povezavo strokovnjake stavbe za izboljšanje njihove strani rank.

Če boste to storili off stran SEO učinkovito, potem bo velik obseg prometa tok na vašo spletno stran s 360-stopinjskim vidnim kotom, da je lahko iz različnih iskalnikov, Youtube Video, blog komentiral, socialno delež in knjižni, gost Prispevek, web 2.0 strani, tajnih lokacij, imenik predložitev, RSS feed etc. I bodo razpravljali enega za drugim podrobno preberite članek "top off stran SEO strategij, ki bodo povečale spletna prometa’ popolnoma brez preskakovanja vsako stopnjo.

Blog komentiral:

Blog komentiranja je eden izmed najlažjih off stran SEO tehnike, ki vam lahko povratne v kratkem času. V tej metodi, morate prebrati bloge različnih spletnih strani, povezanih z vašo industrijo in spustite komentar in spletno stran URL v polje pod njo. V to smer, lahko dobili povratne pa tudi graditi zvezi z blogerji.

 • Vedno komentar na blogih, povezane z vašim nišo in pred komentiranjem prebral celotno objavo.
 • Ne bi eno samo linijo komentar všeč, kar čudovito mesto, Hvala za tako super pošte itd. pisati vsaj 50-100 besede.
 • Ne uporabljajte povezav znotraj polje komentar.
 • Napišite pripomb v svojem slogu brez prepisovanja drugim kot dvojnik komentar ne bo dobil odobren.

Social delitev in knjižni:

To je eden izmed mojih najljubših Top off stran SEO strategij, ki bodo povečale spletna prometa in izboljšati uvrstitev.

Obstajajo različne socialen knjižni znak položaj, kjer lahko spodbujajo vašo spletno stran, off strani, da bi dobili veliko obiskovalcev. socialnih knjižni strani lahko izboljšate svoje SEO razvrstitev, organ domena, promet, in Alexa razvrstitev.

Nekaj ​​priljubljenih socialnih knjižni strani so Pinterest, Reddit, Spotakniti se ob, Del.io.us, Digg, nggo, Scoop.it, Tumblr itd. Socialnih knjižni znak položaj imajo veliko aktivnih članov, ki postanejo obiskovalce, ko pošljete povezavo na svoj blog. Pomaga svoj blog na hitro in globlji indeksiranje, izboljšanje kakovosti kot tudi organ.

Knjižni mesta so na splošno dve vrsti t.j. visoko PR in nizko PR. Ko ste dobili povezave iz območij z visoko PR bo njegova vrednost bolj. Predloži povezave v tako ne-slediti in nobenih nadaljnjih mest. Po drugi strani, delitev socialnih medijev je najhitrejši način, da raste priljubljenost spletnega dnevnika.

Polovica svetovnega prebivalstva je na Facebooku, Twitter, Instagram. Lahko delite svoje blog in se sporoči ljudi. Ampak to ni enostavno, kot se sliši. Morate ustvariti izredno vsebino, ki lahko takoj opozori ljudi, njihov oko premakne na njej.

Web 2.0 strani:

Web 2.0 mesta so zelo priljubljena in pomembna za SEO. Te spletne strani so nova generacija spletnih strani, ki so zelo interaktivno in uporabniku- prijazno. Lahko komunicirajo z drugimi uporabniki, tako da komentarji, delitev in všeč svoje prispevke.

In še ena pomembna značilnost je teh straneh so popolnoma brezplačne in lahko začnete svojo spletno stran v 10 minut. Vzemimo na primer Facebook, kjer lahko delite slike, kot delovna mesta, podajo mnenja itd.

Te spletne strani so zelo koristne za blogerje, internetno trženje ne le deliti prispevke, ampak tudi za interakcijo z ljudmi. Te spletne strani vsebujejo forumov, podcasti, družbeni mediji, blogi, izmenjavo video strani, delitev članek mesta itd.

Lahko dobite visoko kakovostne povezave tako ne sledijo in ne izhajajo iz teh območij. Post vsaj 400-500 words original articles with good keyword density. Backlinks from web 2.0 sites are important and valuable from search engine point of view. There are some high PR web 2.0 sites like weebly.com, blogspot.com, wordpress.com, yola.com, angelfire.com, webs.com for off page optimization.

Documents sharing:

Documents sharing sites are very popular as these provide link juice to your sites via your shared documents. The documents may be in the format of pdf, word doc, excel, ppt slide, images etc.

Ta mesta so odličen vir za povečanje obiskovalcev na svojih spletnih straneh, kot si delijo brezplačno vsebino za bralce off strani. Lahko dobite povezave z visoko PR straneh in izboljšanje SERP uvrstitev na ta način.

Obstaja veliko dokumentov, ki si delijo mesta, kot so SlideShare, Scribd, iz, google vožnje, kjer lahko delite svoje dokumente. Dokumenti v skupni rabi na teh straneh so indeksirane hitro v spletnih iskalnikih, kot so ti kraji zelo dovoljeno.
Lahko delite slike na Flickr, Picassa, Pixabay etc.

Video in avdio straneh delitev:

Video posnetki so velike možnosti, da bi pritegnili obiskovalce. Kot ste naučiti lekcije za prave obiskovalce. To je res dejstvo, da videi prihranite čas gledalcev Kot zlahka razumeli predstavitev.

Youtube je 2. največji iskalnik po google. Obstajajo tudi druge video posnetke, ki si delijo mesta, kot so Dailymotion, Vine, Vimeo, arhiv, kjer si lahko naložite video posnetke in dobili povezave.

Če gledalci kot svoje videoposnetke bodo želeli naročiti svoj kanal in obiščejo vaše spletno mesto. Obstaja veliko spletnih strani, ki se promet samo od črepina položaj.

Uporabite ping mesta:

Ping je storitev, ki je takoj, ko se objavi blog pove drugih iskalnikov. V to smer, web pajki iz različnih iskalnikov najdejo svoje mesto in da se indeksira hitreje.

To vam pomaga, da povečanje page rank in prometa. Ampak to ne bi bilo treba storiti več kot enkrat ali dvakrat, v nasprotnem primeru se lahko šteje kot spamming. Ping strani deluje kot glasnik, ki takoj signalizirati na pomembnih blogih in spletnih straneh, tako da se bo vaš blog obveščen.

Obstajajo različne ping storitve, kot so pingler.com, ping.in etc. To je najpogosteje uporabljena Top off stran strategije, SEO, da bo povečanje spletne strani prometa.

Predloži spletno stran za različne RSS imenikov:

predložitev RSS imenikov je eden od najhitrejših načinov za rast vašega obiska. RSS imeniki se obravnavajo kot velikega pomena, ki ga iskalniki in ko pošljete svojo stran je zlahka dobil obiskal z nezaželeno. Lahko pošljete RSS za povečanje dnevne bralce, izpostavljenost vaše bloge na teh straneh.

Directory predložitev:

Directory predložitev je najboljši način, da bi dobili kakovostne povratne iz visoko strani PR. Te spletne strani ponujajo plačano in brezplačne funkcije. V prostem funkcijo, ni nobenega jamstva, odobritve povezave ali pa lahko traja dolgo časa za odobritev.

Ampak plačal funkcija daje instant odobritev. Pomaga pri boljši iskalnik razvrstitev, hitrejše indeksiranje blogov in strani, raste povezava priljubljenosti in povečuje promet.

Podjetju in tajnih lokacij:

Lahko pošljete svoje spletne strani cenjenih poslovnih imenikov in pokazati, da v občinstvu, kot tudi svetovni javnosti. Te podjetju in razvrščene strani vam lahko pomaga, da raste svoj promet in vodstvo.

Obstaja nekaj priljubljenih podjetju in razvrščene strani kot bing, Yellopages, Justdial, Yelp.com, Sulekha etc. Lahko oddate med pri nas in v drugih državah.

Forum napotitvi:

Forumi so pomembno mesto za izmenjavo znanja in razpravljali na temo. Obstaja veliko forum visoko PR strani kot Siteground, Cnet, Microsoft, Seochat, Blackhatworld kjer se lahko pridružite in delite svoje znanje.

Ljudje pridejo na forum, da bi našli rešitev svojega problema, Če imate dobro znanje o temi, potem lahko dobimo rešitev in objavite povezavo vaše spletne strani.

Sem na splošno raje Quora in brutalen odgovor, kot microblogging in foruma. Obstaja velik obseg bralcev na Quora ki lahko opazite objavo.

Objavite članke:

Člen objava je ena od veliko načinov za vožnjo prometa na vašo spletno stran. V to smer, lahko odgovori na vprašanja strank in reševanju njihovih problems.Always predloži edinstveno članek graditi zaupanje iskalnika. Lahko oddate v articlebase.com, ezinearticles.com, storify, Hubpages etc.

Povzetek:

To so uporabne off tehnike strani, ki jih je mogoče prilagoditi kot začetnik na področju SEO. Obstajajo nekatere druge metode, kot gost blogging in sporočilo za javnost, ki jih lahko poskusite čez nekaj izkušenj.

Kot gost blogging in sporočila za javnost, ni lahko odobri, da poskusite zgornje metode in nato graditi avtoriteto vaše spletne strani. Če imate komentar na članek "Top off stran SEO strategij, ki bodo povečale spletna prometa", spusti svoje komentarje spodaj in delijo znanje.

Sledi mi

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Trener in svetovalec, Spletni razvijalec, podjetnik pri Way2inspiration
Sem ustanovitelj way2inspiration.com ki je spletna stran, ki temelji tehnologija za internetno trženje navdušence. Sem blogger, trener, vsebina pisatelj in strokovnjak social media. Ljubim branje knjig in raziskovalno delo na internetu. Vodim napada na digitalni marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Sledi mi

Zadnje objave po A. Bharadwaj (Poglej vse)

  • heel lifts insoles

   Lovеlʏ just wwhat I was looking for. Tһanks
   to the author for taking hhis time оnn this one.

  • Pingback: Na vrh 7 SEO Nasveti in triki- way2inspiration()

  • Merrill Stonich

   we prefer to honor lots of other net web pages on the web, even when they aren

  • sravya

   Wow This article is very helpful for who are looking for Learning SEO. I really appriciated. Online Marketing Job Openings In Hyderabad