Објављено
деле ово

Поврх свега страница СЕО стратегије које ће повећати веб саобраћај

Офф оптимизација страна игра главну улогу у побољшању паге ранк и тукли редове својих конкурената. Некада сам једва уложити 100 долара недељно на реклами када сам почео овај сајт.

Трошкови домена и хостинга су само 20$. Па како сам могао управљати да се води? То је Сеарцх Енгине Оптимизатион. да, она игра главну улогу да постане успешан у малим средњим предузећима, као и за велике брендове данас.


Ако нисте велики бренд као и Форд, Тоиота па како можеш да троше милијарде на рекламе? Морате да зависи искључиво претраживачу саобраћај. И исто урадио. СЕО је потребно време, али то је врло ефикасна за дугорочно саобраћај.

Ја сам да те деле корак по корак Поврх свега страница СЕО стратегије које ће повећати веб саобраћај. СЕО је подељен у три главне категорије на страници, на лицу места и са стране. Сва тројица играју важну улогу у оптимизацији.

Можете прочитати:

Топ на страни СЕО тајни.

СЕО водич за почетнике.

Како од страна СЕО помоћ:

први, треба да знате шта је искључен страница СЕО?

То је један од главних делова технике Сеарцх Енгине Оптимизатион у којима се обавља изван вашег сајта. Неки стручњаци га зову као линк буилдинг. Линк буилдинг је део Офф паге стратегије.

Али од страна СЕО је изван линк буилдинг. у Линк Буилдинг, радите за добијање само долазеће линкове. Али у офф паге СЕО, мораш да радиш за добијање везе, као и посетилаца. То је важно јер претраживачи воле бацк-линкс.

То чини ваш сајт орган који је веома важно у свету Интернета. Узмимо пример продавници, када купите производ и да сте задовољни односе друге да купи тај производ од тог продавнице. Што више препорука чине радња се успостави као орган на тржишту.

Када се радња добије референцу из других власника радњи његова вредност расте више од добијања референцу од обичног купца. На овај начин, постаје профит од индиректних купаца. Пратите горњи део странице СЕО стратегије да ће се повећати веб саобраћај и сигурно ћете побољшати паге ранк.

На страници вс офф Страница:

Мораш да дају предност и на страни и са стране СЕО. Нећу детаље На страни СЕО овде. Али на страници укључује технике оптимизације одвија на вашем сајту као наслов, meta, УРЛ адреса, наслов оптимизација, добар садржај са подебљано, курзив, нагласити итд.

Ако сте оптимизације сајта за веома ниске кључне речи конкуренције онда можете да рангирају на СЕРП без оптимизације са страница. а, од страна се одвија изван странице. И игра кључну улогу да победи редове својих конкурената. Његов други назив је такође повезана зграду. Ако градите квалитетне везе са добрим власти сајтовима онда можете високо рангирати на СЕРП.

Офф страна СЕО помаже не само у подизању вашег паге ранк на претраживачу, већ и помаже у повећању промета на различите начине.

ОН страници СЕО простор је ограничен, али са стране СЕО простор је веома широк и огроман и то је урађено као тимском раду. Многе компаније ангажују Линк Буилдинг стручњаке да побољшају своје паге ранк.

Ако ефикасно радити са страница СЕО онда велики обим саобраћаја ће тећи у ваш сајт из угла 360 степени може бити из различитих претраживача, Иоутубе Видеос, blog коментаришући, социјална акција и означавање, Гуест post, web 2.0 сајтови, Најновији сајтови, подношење каталог, РСС феед итд. Ја ћу разговарати један по један детаљ управо прочитали чланак 'топ ван страница СЕО стратегије које ће повећати веб саобраћај’ потпуно без прескакања било који корак.

блог коментаришући:

Блог коментарисање је један од најлакших са техникама страна СЕО који могу да ти дам бацклинкс у кратком времену. У овом методу, морате да прочитате блогове различитих сајтова који се односе на ваш индустрији и испустите коментар и УРЛ веб-сајта у поље испод. На овај начин, можете добити Бацклинкс као и изградњу односа са блогерима.

 • Увек коментар на блоговима који се односе на вашој ниши и прочитајте комплетан пост пре коментарисања.
 • Не прави једну линију цоммент као Вхат а вондерфул пост, Хвала за такав страшан пост итд. писати бар 50-100 речи.
 • Не користите везе унутар кутије коментар.
 • Писати коментаре са свом стилу, без копирања друге као дупликат коментар неће бити одобрени.

Друштвена размена и означавање:

Ово је један од мојих омиљених Поврх свега страница СЕО стратегије које ће повећати веб саобраћај и побољшати рангирање.

Постоје различити друштвени боокмаркинг ситес где можете промовисати свој сајт, са стране да се доста посетилаца. У друштвени боокмаркинг ситес може да побољша СЕО ранг, домен орган, саобраћај, и Алека ранкинг.

Неке популарне социјалне боокмаркинг ситес аре Пинтерест, реддит, Наићи на, Дел.ио.ус, дигг, нгго, Сцооп.ит, Тумблр итд. Социал боокмаркинг сајтови имају много активних чланова који су постали посетиоце када пошаљете линк на свој блог. Она помаже свој блог у брзом и дубље индексирање, побољшање квалитета као и орган.

Боокмаркинг сајтови су углавном две врсте тј висок ПР и ниску ПР. Када се веза са високим ПР локација његова вредност ће бити више. Пошаљи везе у оба не-следе и то без поенте места. С друге стране, дељење друштвени медији је најбржи начин да расте популарност блога.

Половина светске популације је на Фацебоок-у, твиттер, инстаграм. Можете да делите свој блог и будите обавештени путем људи. Али то није лако као што звучи. Морате да створи изузетну садржај који може одмах скрене пажњу људи као њихова око помера на њему.

веб 2.0 сајтови:

веб 2.0 сајтови су веома популарни и важно за СЕО. Ове локације су нова генерација веб сајтова који су врло интерактивни и корисник- пријатељски. Можете комуницирати са другим корисницима тако што коментаре, дељење и свиђа своје поруке.

И још једна битна особина је ова места су потпуно бесплатан и можете почети свој веб сајт у 10 минута. Узмимо пример Фацебоок, где можете делити слике, као порука, да коментари итд.

Ови сајтови су веома корисни за блогере, Интернет маркетинг не само да деле поруке, али и да комуницирају са људима. Ове локације су форум, подцаст, друштвени медији, блогови, дељење видео сајтови, дељење чланак места итд.

Можете добити квалитетне везе и не прати и не следе из ових локација. Пост бар 400-500 речи оригинални чланци са добром густине кључних речи. Бацклинкс фром веб 2.0 сајтови су важан и драгоцен од претраживача тачке гледишта. Постоје неки високи ПР Веб 2.0 Ситес лике веебли.цом, блогспот.цом, вордпресс.цом, иола.цом, ангелфире.цом, вебс.цом за офф оптимизацију страница.

Документи дељење:

Документи деле локације су веома популарни јер оне представљају везу сок на своје сајтове преко дељеним документима. Документа могу бити у формату пдф, word doc, excel, ППТ Слиде, слике итд.

Ови сајтови су велики извор за повећање посетилаца на својим сајтовима као што су дељење бесплатне садржаје за читаоце ван странице. Можете добити линкове са високо ПР локација и побољшати змија ранг на овај начин.

Има много докумената које деле сајтове као што су Слидесхаре, Сцрибд, од, Гоогле Дриве где можете да делите документе. Докунентације у овим локацијама су индексирани брзо у претраживачима као што су ови сајтови су веома овлашћени.
Можете делити слике на флицкр, пицасса, Пикабаи итд.

Видео и аудио локације за дељење:

Видео је велики опције да привуку посетиоце. Као што лекције на десно посетилаца. То је истина то што видеа уштедети време гледалаца Како су лако разумети презентацију.

ИоуТубе је 2. по величини претраживач после гоогле. Постоје и други видео схаринг сајтове као што су даилимотион, лоза, вимео, архива где можете да поставите видео и добити линкове.

Ако гледаоци воле своје видео снимке ће да се претплатите канал и посетите сајт. Постоје многе веб странице које добијају саобраћај од само видео схаринг ситес.

Користити пингинг сајтове:

Пинг је сервис који говори друге претраживаче чим објављујете блог. На овај начин, претраживачима из различитих претраживача наћи своје место и то је индексиран брже.

То помаже да се повећа паге ранк и саобраћај. Али то не би требало да се уради више од једном или два пута на неки други начин може се сматрати спамовање. Пинг места ради као курир, који тренутно слање сигнала до значајних блогова и сајтова, тако да ваш блог бити обавештени.

Постоје различити пингинг услуге као што су пинглер.цом, пинг.ин итд. Ово је највише коришћен Топ са страница СЕО стратегије које ће повећати веб саобраћај.

Пошаљи сајт у различитим РСС директоријуме:

подношење РСС именици је један од најбржих начина да расту свој сајт саобраћај. РСС директоријум се третирају као велике вредности од претраживача и када достави свој сајт је лако да се пописао робота. Можете поднети РСС канале да повећа дневне читаоце, излагање своје блогове на овим сајтовима.

подношење директоријум:

достављање директоријум је најбољи начин да се квалитетни бацклинкс од висок ПР локација. Ови сајтови нуде плаћене и фрее функције. У слободном функције, не постоји гаранција одобрења линка или можда ће бити потребно доста времена за усвајање.

Али платио карактеристика даје инстант одобрење. Она помаже у бољем Сеарцх Енгине Ранкинг, брже индексирање блогова и страница, расте Линк Популарност и повећава саобраћај.

Пословни именик и категорију места:

Можете поднети свој сајт са угледних пословних именика и показати га у домаћој публици, као и светској публици. Ове ставке пословног и категорију локације може помоћи да повећате број саобраћај и олово.

Постоје неке популарне пословни именик и категорију ситес лике Бинг, Иеллопагес, Јустдиал, Иелп.цом, Сулекха итд. Можете поднети стране у САД и другим земљама.

форум Постављање:

Форум су важно место за размену знања и дискутовати на тему. Постоји много висок ПР форум ситес лике ситегроунд, ЦНЕТ, мицрософт, Сеоцхат, Блацкхатворлд где можете да се придружите и поделите своје знање.

Људи долазе на форум да нађе решење свог проблема, ако имате добро знање о теми онда можете дати решење и писати везу вашег сајта.

Ја генерално воле куора и Иахоо одговор као микроблог и форум књижење. Постоји огроман обим читалаца на куора који могу да приметим пост.

објављују чланке:

објављивање Члан је један од великих начина да се саобраћај на вашем сајту. На овај начин, можете да одговорите на питања клијената и решити њихове проблемс.Алваис поднети јединствену чланак за изградњу поверење претраживача. Можете поднети у артицлебасе.цом, езинеартицлес.цом, сторифи, ХубПагес итд.

резиме:

Ово су корисни офф технике страница која се може прилагодити као почетник у области СЕО. Постоје неке друге методе као што су гостујући блоговања и саопштење за јавност које можете испробати после неког искуства.

Као гост блоггинг и саопштењем није лако одобравају тако да покушате наведених метода, а затим изградити ауторитет вашег сајта. Ако имате неки предлог на чланак 'Поврх свега страница СЕО стратегије које ће повећати вебсите траффиц', баците коментаре испод и деле знање.

Прати ме

A. Бхарадвај

Дигитални маркетинг експерт, Тренер и консултант, Веб Девелопер, предузетник у Ваи2инспиратион
Ја сам оснивач ваи2инспиратион.цом који је заснован сајт технологија за интернет маркетинг ентузијасте. Ја сам блогер, тренер, писац садржај и стручњак друштвених медија. Волим да читам књиге и раде истраживања на интернету. Ја спровести тренер на дигитални маркетинг, СЕО, Гоогле АдВордс, Социал Медиа Маркетинг.
Прати ме

Последњи постова A. Бхарадвај (видети све)

  • пета лифтс уложака

   Ловелʏ само ввхат сам тражио. Тһанкс
   аутору за узимање времена ххис онн ово.

  • Типе: топ 7 СЕО Савети и трикови- ваи2инспиратион()

  • меррилл Стоницх

   волимо да поштујемо много других нето Веб странице на Интернету, чак и када су арен

  • Сравиа

   Вов Овај чланак је веома корисно за који су у потрази за учење СЕО. Стварно апприциатед. Онлине маркетинг нових радних места у Хидерабад