споделя това

Най-високо на страница SEO Тайните Вие не сте чували преди

Once an interviewer asked me “ What is the role of on page SEO? Има ли играят важна роля в класирането?

Отговорът ми е, "Да по-страница е необходим за класиране, Но това не играе толкова роля като страница на разстояние.

Това е задължително, тъй като подобрява красотата на страница и читателите ангажимент. Мисля, че неговата роля е 30% и почти страница 70% ".

Такъв беше случаят преди 10 години. Имам избран в компанията, Но ако сте ще отговори на този въпрос, както го направих, днес няма да бъде избран. Днес сценарий е напълно променен.

Прочетете също:

начинаещи’ SEO ръководство.

Blogging тайни за начинаещи.

Аз ще споделя моя личен опит на отгоре на страницата SEO тайни не сте чували преди. По време на 2005-07 Аз работех в една ферма SEO. Социалните медии са нови за пазара и потребителите са много малки.

съдържание Плагиатството са в търсенето на тези дни. Пишех моето собствено съдържание, без да копира други.

Но някои други сайтове, използвани за да копирате съдържание ми и те са класиране по-високи от моите сайтове бях, работещи за. Направих много упорита работа, за да се създаде уникално съдържание и моите конкуренти са копиране на съдържанието ми, без дори да се споменава името на автора и те са били на изпреварване. Какво може да е причината, че?

Отговорът е препратки. Те се използват за генериране на хиляди препратки използване на софтуерни инструменти в рамките на секунди. Колкото повече препратки даден сайт е трябвало да го е победител. Ето защо почти страница е спечелването на по-страница.

Условието по-страница е достатъчно по-лошо. Тънки съдържание, включително 200-300 думи и дебел ключови думи плътност бяха победителя.

Google не е разработен алгоритъм за улов на плагиатство или спам. SEO специалист може лесно да мамят Google.

Аз бях също в практиката на използване на автоматизиран софтуер за генериране на препратки. Но съдържание днешните копиране други е напълно забранена. И трябва да бъде.

Вие работите усилено върху една тема и си изследвания е откраднат от други, как се чувстваш? Благодарение на Google алгоритми, които спестяват печеленето на много писатели съдържание.

Днес Google е достатъчно умен,. Ако все пак всеки спам или използвайте дублиращи съдържание вашия уеб сайт, могат да бъдат напълно забранени.

On-страница за оптимизация играе решаваща роля в класирането на вашия сайт. Но повечето собственици на блогове пренебрегват тази част и само да се съсредоточат върху почти страница. Най помисли изключване придобива страница 70% за класиране на уеб сайт.

Но това не е вярно,. В някои случаи, тя работи като за начална страница на интернет страницата на дружеството, което се състои от основната информация за компанията с добри снимки клипове и абонамент форма. Но трябва да се даде по-страница 50% приоритет, за да се оптимизира вашия блог.

Има още много вътрешни фактори на Google, които не се разкриват на професионалистите SEO. Може да получите понякога дилема, която фактор да се следват и които не. Така че по-добре не оставяйте всичко, което знам за правилата.

On-страница за оптимизация включва много фактори, като оптимизация заглавие, URL оптимизация, изображение, оптимизация долния т.н.. Преди ключови думи плътност и мета ключови думи са основен фактор в класирането цел.

Но поради злоупотреба с черни експерти шапка, Google е спрял да дава приоритет. Но дума плътност е днес необходимо в някаква сума.

Мисля, че има два магазина и двете продават карти и стационарни елементи. Един магазин има красив вътрешен дизайн с добре възпитани щабовете и поддръжка на клиенти, а другият е надраскан старомодния дизайн с враждебно поведение на персонала. Кой ще бъде в печалбата?

Очевидно първата. Посетителите искат най-добрите неща на пазара. Ако им се осигури най-добрите неща, с поведение ще се поддържа в пазара.

To convert a visitor into a customer is not a child’s play. Трябва да го убеди с добро качеството ви познания за продукта и информация.

След това можете да хванете психологията му. Информацията за добро качество залепена с привличане и ангажиране на мултимедия може да го превърне в клиент и той ще купуват вашите продукти.

Същият случай се случва в по-страница също. Ако имате добър резултат по-страница след това посетителите ще бъде определено превърнати.

Прочетете напълно този пост "отгоре на страницата SEO тайни не сте чували преди’ за да получите пълна представа за на страница. След това го приложат.

Качество на съдържанието:

Използването на съдържанието, което може да привлече посетителите да споделят информация, която трябва. Добро качество съдържание наистина подобрява SEO полувремето.

Има милиони съдържание качени ежедневно в световен мащаб. Така че защо хората четат съдържанието си, защо вашето съдържание е специален, което трябва да се анализира, че и според това да създадете свой съдържание.

Потребителите трябва информативно съдържание като съдържание се споделя. Добро качество на съдържанието не само дърпа много посетители, но също така увеличава задържане на потребителите.

Преди написването на съдържание, което трябва да се изследва тази дума, която ще се насочват за. Тогава се създаде съдържанието според ключовата дума, включително ключовата дума в съдържанието, което се нарича плътност ключова дума.

 • Съдържанието трябва да се състои от ясно заглавие, точното място между изречения, снимки, клипове и инфографики.
 • Напиши минимум 300 съдържание думи.
 • Съдържание включително думи повече от 2000 rank higher soon.
 • Опитайте се да запазите вашата дължина съдържание между 800-1800 думи, за да получите най-добър резултат.

Защото много дълги съдържание понякога осуетят читателите и те оставят без четене на целия пост.

Page Title:

Заглавието трябва да е уникален за всяка страница или пост. Както търсачките знаят за вашето съдържание от титлата.

 • Заглавието трябва ясно да опише своя пост и включва основните ключови думи.
 • ботове за търсене първо идентифицират титлата и след това те сканират другите елементи.
 • А заглавието трябва внимателно да съвпада със съдържанието като търсачката намери връзката между ключовите думи и съдържание.
 • Заглавието трябва да бъде ограничена до 74 знаци.
 • Можете да напишете заглавието включително тире или символ тръба също.
 • Include the title in <заглавие>....</заглавие> таг в HTML.

<глава>

<заглавие> Купи мъжки обувки онлайн - Jabong.com</заглавие>

</глава>

 • Напиши титлата в H1 тагове, така че роботите могат да бъдат в състояние да се идентифицират поста правилно.
 • Добави мощност думи като Best, връх, преглед, настойнически , напътства и т.н.. за титлата.

Url Структура:

Url или унифициран указател на ресурс е адресът на вашия уеб-страница. Ако не говорим за правилния адрес на къщата си, как може да пощальон достави вашето писмо или колет?

По същия начин, използвайки URL структурата роботите намира вашата страница и прочетете съдържанието, изображение, файлове и да го индекс съответно. Винаги използвайте уникален URL за всяка страница, включително ключовата дума сте се насочили на страницата.

В WordPress можете да използвате следната опция в настройките:

Не пишете Url като:

Можете да напишете:

www.way2inspiration.com/top-blogging-secrets

Можете да използвате breadcumbs да напише структурата на URL, както следва:

Това са динамични URL адреси, които са използвани от сайтове за електронна търговия.

функция Tags:

Използвайте позиция таг, използвайки H1, H2, H3. Заглавието маркер е взета като H1 тагове, така че не е нужно да го повтарям.

Не приемайте повече от 1 H1 тагове и не се повтаря H2, H3 тагове толкова много пъти. В подпозиции трябва да се използват с помощта на H2 или H3 тагове.

Плътност на ключовите думи:

Ключови думи плътност (не. на възникване на дадена ключова дума в публикация) трябва да бъде минимум 0.5% и не повече от 1.5%. Основна дума или Focus дума трябва да се използва в първия и последния абзац.

И това трябва да се използва вътре в гредата 2-3 пъти. Трябва да се подчертае вашите важните думи, с помощта на смела, курсивен, подчертавам.

Мета описание:

Мета описание дава резюме на вашия блог пост. Така че тя трябва да бъде уникален, включително основните ключови думи.

Дължината на мета описание не трябва да превишава 160 знаци. Google не дава приоритет на мета ключови думи.

<Мета име =”описание” съдържание =”Купете най-добрите книги онлайн на различни категории физика, Химия, Биология, икономика, закон, Инженерство. Обади се сега: +21-3444949433″/>

оптимизация на изображението:

Изображението се използва, за да привлече и ангажира читателите. Но търсачките не разпознават изображенията.

Единственият начин да се позволи на търсачките знаят за изображението е да се добави текст ALT. Текстът на ALT трябва да съдържа целеви ключови думи. Можете да използвате SEO приятелски плъгин образ, който ще добави текста на ALT автоматично в WordPress.

Компресиране на размера на изображението с помощта спасяване за уеб опция в Photoshop или WP Smush, EWWW изображение оптимизатор WordPress плъгин. Една снимка на голям размер ще се увеличи времето за зареждане на уеб сайт.

Размер на изображението трябва да се компресира, така че тя няма да намали скоростта на зареждане на уеб сайта като скорост на зареждане е една от класиране фактори на търсачката класиране.

Прави добро обвързване:

Вътрешно свързване и изходящи свързване са полезни техники, за да обходим сайта си бързо. Изходящи връзки към свързани с публикации помощ търсачката за идентифициране на вашето изследване на публикацията, която са публикували.

по същия начин, вътрешни връзки към различни мнения, използващи котва текст може лесно да помогне на вашия сайт да пълзи по-бързо и ранг на търсачката.

Използвайте най-малко 3-4 вътрешни и изходящи връзки в 1000 думи пускате.

Добра скорост на сайта:

Уверете се, че вашият сайт не трябва да се зареждат в повече от 3 секунди. Ето защо винаги изберете добър хостинг план. Ако сте избора на план за начинаещи или икономически план след това да повиши нивото на ресурсите или използването на VPS хостинг.

Винаги компресиране на размера на мултимедия, снимки, инфографики качвате на вашия сайт. Check your site speed at Pingdom, Google прозрение, GT Metrix.

Добър социален Sharing:

Добрата социална Sharing е един от най класиране фактори на SEO. Има много сайтове, които зависят единствено на социалните медии, за да получат по-голям обем на трафика.

Така че трябва да включва бутони социални споделяне или плъгини във всеки пост. Ако публикацията ви стане по-социално споделяне, then readers’ trust increases and they stick to it.

Има много безплатни плъгини за WordPress достъпни като, Digg Digg, суми, Shareaholic и т.н.. Търсачка ботове също дават приоритет на най-общи публикации.

обобщение:

На страница е по-голямата част от SEO. Ако реализирате добра стратегия по-страница след това можете лесно да се класира на SERP. Ако сте начинаещ, след това направете си по-страница за оптимизация на WordPress използвайки Yoast SEO плъгин, който ще открие своя грешки и ви води по следния:

Надявам се, че може да са харесали поста "Top На страница SEO Secrets не сте чували преди". Ако имате някакви съмнения, моля пишете коментар, и споделяне на тази информация сред приятели.

Чети повече:

SEO интервю въпроси и отговори.

Влияние на социалните медии революция.

Следвай ме

A. Bharadwaj

Digital Marketing Expert, Треньор и консултант, Уеб разработчик, предприемач при Way2inspiration
Аз съм основател на way2inspiration.com което е технология, базирани уеб сайт за интернет маркетинг ентусиасти. Аз съм блогър, треньор, писател съдържание и медиен експерт социалното. Обичам да чета книги и да прави изследвания върху интернет. Водя треньор на Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing.
Следвай ме
 • Pingback: Най-високо на страница SEO Тайните Вие не сте чували преди | way2inspiration()

 • Pingback: Top on page seo secrets you haven't heard befor...()

 • Kam Dargin

  Very good blog, thank you very much for your time in writing this post.

 • sex videos

  Just want to say your article is as astonishing. Чистотата на вашия примири е просто страхотно и че мога да предполагам, че сте професионалист в тази тема. Е, заедно с ваше разрешение, позволете ми да ви стисне RSS емисия, за да бъдете в крак с предстояща публикация. Благодаря 1,000,000 и моля да продължи работата награждаване.

  • Благодаря за вашата приятна коментар. държи под око върху други мнения, както и.

 • Покемон отида хак

  Наистина това се нарича търсачката маркетинг, че когато я търся този параграф намерих този сайт в горната част на всички блогове в търсачката.

 • венчана Чезаре

  Голям образователен пост. Надяваме се, можете също така да обсъдим някои зелени проекти къща с голям архитектурен планиране

 • Фредерик Reinsch

  Ей там. Аз съм млад мост и Lock Офертите и е по-добре, които желаят да бъдат подготвени за кариерата си в Kraft Foods. Това е причината, поради която пристигна, за вашия уеб дневник. Се отглеждат в Daleville и позиция на училище в Лурд университет (OH) в Newbern, ме подпомага да се подготвят за моята съдба. Баща ми и майка също бяха инструктори и те ми каза за този блог пост веднага след четене черен хляб и мед. поздрави

 • Даниел

  Аз определено съм съгласен с това…си направил една наистина добра работа все това през. Благодаря ви за това!

 • Джоди Epley

  Велик пост, но аз бях които искат да знаят, ако можете да напишете litte повече по тази тема? Щях да съм много благодарна, ако можете да се разработят малко по-нататък. Благодаря!

  • Да в следващия пост ще напиша дълго описание. Благодаря за коментара ви

 • Уорън Delrosso

  Здравейте благодарности, неговата голяма статия отметки го с надеждата повече статия като тази от вас

  • отколкото за хубаво признателност.

 • Pingback: Топ стратегии SEO да се класира вашия сайт по-бързо на Google. - Way2inspiration()

 • Pingback: Капак на стратегии страница SEO, че ще се увеличи трафика на уебсайта()

 • PerryDLangel

  Това е добър съвет особено за хората в прясно състояние
  блогосферата. Кратко, но много точна
  информация Много благодаря за споделяне на това. Необходимост чете
  статия!

 • ФИФА 17

  Поддържане на отличната работа и генериране на феновете!

 • TammyXSeling

  Здравейте моя възлюбен един! Аз предпочитам да се каже, че този пост е невероятно, страхотно писмен и включва приблизително всички значими уведомявам.

  Аз лично бих искал да се появи повече мнения, подобни на тази .

 • MauroNTwiest

  Аз имам научите няколко отлични неща тук.
  Разбира се цената на отметки за преразглеждането.
  Аз изненада колко усилия сте задали да се направи такъв прекрасен информационен сайт.

 • HelenCZinsli

  Добър отговор обратно в замяна с тази заявка с истинските аргументи
  и обяснява всичко по темата за това.

 • FidelPDurr

  Здравей. Попаднах на блога си чрез MSN. Това може да бъде много изящно написана статия.
  Ще се погрижа да го маркер и да се върне, за да прочетете повече от полезна информация.
  Благодаря за поста. Аз определено ще се върне.

 • JillYOpoka

  Може би сте обмислили публикуване на електронна книга или гост авторство на други блогове?
  В момента има един блог центриран около едни и същи идеи, които обсъждат и биха искали да притежават ви споделя някои истории / информация. разбирам
  моята аудитория би оценила работа. Ако сте дори дистанционно интересуват,
  може да искате да ми изпратите имейл.

 • EvelinPEnman

  Определено може да посети своя опит от статията ти пиша.
  Арената се надява на по-страстни писатели като вас, които не се страхуват да
  отглеждане на начина, по който те смятат,. През цялото време следват сърцето си.

 • Shanon Никлас

  Аз съм много щастлив да прочетете това. Това е вид на наръчник, който трябва да се даде, а не случайно дезинформация, която е в другите блогове. Оценявам ви за споделяне на това най-добре док.

 • посещение уеб сайт

  Това е много очарователно, Ти си много опитен блогър. Аз се присъединиха към емисията си и да седне за търсене на повече от великолепния ти пост. Допълнително, Споделих вашия уеб сайт в моите социални мрежи. Посетете моя блог: http://ow.ly/OBGn303jqlB

  • Приложете го в реално време

 • ClintKJethro

  Това е много лесно да се разбере всеки въпрос, на нетните
  в сравнение с книги, както разбрах този пост около този сайт.

 • Още Топли Leads

  Ница списък на трикове! Аз съм голям фен на изчисляване на ключови думи плътност на базата на това, което правят конкурентите. Имам чувството, че там не е 1 правило се вписва всички ниши, какво мислиш?

 • Най-добър SEO Orange

  Яки съвети! Харесва ми да се покажат страниците си с On-Page Grader от MOZ Pro. Разбира се струва малко, за да се абонирате, но това е много удобен, когато става дума за проверка на ключова дума плънка.

 • Нулева Limit Web

  Колко думи Мислите ли, че е най-добре по-страница за SEO? Открих, че 1000-1200 думи е най-добре, но тогава аз винаги виждам страници със супер тънък класиране съдържание. Някой друг има становище по този?

 • Pingback: На всеки родители трябва да прочетат: Перфектно професионално ориентиране на децата си - Way2inspiration()

 • sravya

  Благодаря ви много за споделяне на такава хубава статия за SEO на страница.Най-новите онлайн маркетинг работни места в Хайдерабад

 • Taylor Bracken

  This is a great list of On-Page optimization techniques.I learned a lot and the resources you cited for WordPress plugins are perfect. Благодаря за поста!