Μοιραστείτε αυτό

Top Στη σελίδα SEO Μυστικά Δεν έχετε ξανακούσει

Μόλις μια συνέντευξη με ρώτησε "Ποιος είναι ο ρόλος του στη σελίδα SEO? Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην κατάταξη?

Η απάντησή μου ήταν, "Ναι on-σελίδα απαιτείται για την κατάταξη, Αλλά δεν παίζει τόσο ρόλο ως off σελίδα.

Είναι υποχρεωτική, δεδομένου ότι ενισχύει την ομορφιά της σελίδας και τους αναγνώστες αρραβώνων. Πιστεύω ότι ο ρόλος της είναι 30% και off-σελίδα 70% ".

Αυτή ήταν η υπόθεση ενώπιον 10 χρόνια. Πήρα επιλεγεί στην εταιρεία, Αλλά εάν είστε το gonna απάντηση στο ερώτημα αυτό, όπως έκανα, Σήμερα δεν θα επιλεγούν. σενάριο σήμερα είναι εντελώς αλλάξει.

Διαβάστε επίσης:

αρχάριοι’ οδηγός SEO.

Blogging μυστικά για αρχάριους.

Είμαι μοιράζονται το gonna την προσωπική μου εμπειρία σε κορυφή της σελίδας μυστικά SEO που δεν έχετε ξανακούσει. Κατά την διάρκεια 2005-07 Δούλευα σε ένα αγρόκτημα SEO. Κοινωνική μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν νέα στην αγορά και τους χρήστες ήταν πολύ μικρή.

περιεχόμενο λογοκλοπή ήταν σε ζήτηση εκείνες τις ημέρες. Θα χρησιμοποιηθεί για να γράψει τη δική μου περιεχόμενο, χωρίς να αντιγράφουν τους άλλους.

Αλλά κάποια άλλα sites χρησιμοποιείται για την αντιγραφή του περιεχομένου μου και ήταν ανώτερη από τις περιοχές μου δούλευα για. Έκανα μια πολύ σκληρή δουλειά για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό περιεχόμενο και οι ανταγωνιστές μου ήταν αντιγραφή του περιεχομένου μου, χωρίς καν να αναφέρουμε το όνομα του συγγραφέα και είχαν υπεροχής. Τι θα μπορούσε να είναι ο λόγος πίσω από αυτό?

Η απάντηση είναι Επιστροφής. Συνήθιζαν να δημιουργήσει χιλιάδες backlinks με τη χρήση εργαλείων λογισμικού μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τα περισσότερα backlinks ένα site είχε ήταν ο νικητής. Γι 'αυτό και off-σελίδα είχε κερδίσει πάνω από on-σελίδα.

Η κατάσταση on-σελίδα ήταν αρκετά χειρότερη. Λεπτό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων 200-300 λέξεις και παχύ λέξη-κλειδί πυκνότητα ήταν ο νικητής.

Η Google δεν είχε αναπτύξει καμία αλγόριθμο για να πιάσει τη λογοκλοπή ή spamming. SEO επαγγελματίες θα μπορούσε εύκολα να εξαπατήσει το google.

Ήμουν επίσης στην πρακτική της χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένο λογισμικό για να δημιουργήσετε backlinks. Αλλά το περιεχόμενο σήμερα αντιγραφή άλλοι είναι εντελώς απαγορευμένες. Και θα πρέπει να είναι.

Θα δουλέψουμε σκληρά για ένα θέμα και η έρευνα σας έχει κλαπεί από τους άλλους, πως αισθάνεσαι? Χάρη σε αλγόριθμους της Google που να αποθηκεύσετε το βιοπορισμού πολλών συγγραφέων περιεχομένου.

Σήμερα το google είναι αρκετά έξυπνος. Αν το κάνετε οποιαδήποτε spamming ή χρησιμοποιήστε δύο αντίτυπα περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας μπορεί να απαγορευθεί εντελώς.

On-σελίδα βελτιστοποίησης διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας. Αλλά οι περισσότεροι ιδιοκτήτες blog παραμελούν αυτό το μέρος και μόνο επικεντρωθεί σε off-σελίδα. Οι περισσότεροι θεωρούν off αποκτά σελίδα 70% για την κατάταξη μιας ιστοσελίδας.

Αλλά δεν είναι αλήθεια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, λειτουργεί σαν για αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου της εταιρείας η οποία αποτελείται από τις βασικές πληροφορίες για την εταιρεία με καλές εικόνες βίντεο και φόρμα εγγραφής. Αλλά θα πρέπει να δώσετε on-σελίδα 50% προτεραιότητα για τη βελτιστοποίηση blog σας.

Υπάρχουν ακόμα πολλοί εσωτερικοί παράγοντες της Google, τα οποία δεν αποκάλυψε στους επαγγελματίες SEO. Μπορείτε να πάρετε μερικές φορές δίλημμα, η οποία παράγοντας που πρέπει να ακολουθήσουν και οι οποίες δεν. Έτσι, καλύτερα να μην αφήνετε τίποτα να γνωρίζετε σχετικά με τους κανόνες.

On-σελίδα βελτιστοποίησης περιλαμβάνει πολλούς παράγοντες, όπως η βελτιστοποίηση του τίτλου, URL βελτιστοποίηση, εικόνα, βελτιστοποίηση footer κλπ. Προηγουμένως λέξη-κλειδί πυκνότητα και λέξεις-κλειδιά meta ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στην κατάταξη σκοπό.

Αλλά λόγω της κακής χρήσης της από το μαύρο καπέλο εμπειρογνώμονες, Η Google έχει σταματήσει να δίνει προτεραιότητα. Αλλά λέξη-κλειδί πυκνότητα είναι σήμερα αναγκαία κάποιο ποσό.

Ότι υπάρχουν δύο καταστήματα και πωλούν κάρτες και σταθερές θέσεις. Ένα κατάστημα έχει ένα όμορφο εσωτερικό σχεδιασμό με καλά συμπεριφέρθηκε προσωπικό και την υποστήριξη των πελατών και η άλλη είναι τραχύς ντεμοντέ σχεδιασμό με εχθρική συμπεριφορά του προσωπικού. Ποιο θα είναι το κέρδος?

Προφανώς η πρώτη. Οι επισκέπτες θέλουν τα καλύτερα πράγματα στην αγορά. Αν τους παρέχουν τα καλύτερα πράγματα με τη φιλική συμπεριφορά που θα διατηρήσει στην αγορά.

To convert a visitor into a customer is not a child’s play. Θα πρέπει να τον πείσει με την καλή ποιότητα γνώσεις σας σχετικά με το προϊόν και πληροφορίες.

Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε την ψυχολογία του. Η καλή ποιότητα των πληροφοριών τηρούνται με την προσέλκυση και πολυμέσα εμπλοκής μπορεί να τον μετατρέψει σε πελάτη και θα αγοράσουν τα προϊόντα σας.

Η ίδια υπόθεση που συμβαίνει στην on-σελίδα και. Εάν έχετε μια καλή on-σελίδα σκορ τότε οι επισκέπτες θα μετατραπούν σίγουρα.

Διαβάστε πλήρως αυτή τη θέση »πάνω στη σελίδα μυστικά SEO που δεν έχετε ξανακούσει’ για να πάρετε την πλήρη ιδέα για στη σελίδα. Στη συνέχεια, την εφαρμογή.

Περιεχόμενο της ποιότητας:

Χρησιμοποιώντας το περιεχόμενο που μπορούν να προσελκύσουν τους επισκέπτες να μοιραστούν τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Καλής ποιότητας περιεχόμενο ενισχύει πραγματικά SEO βαθμολογία.

Υπάρχουν εκατομμύρια των περιεχομένων που αποστέλλονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο. Έτσι, γιατί οι άνθρωποι διαβάζουν το περιεχόμενό σας, γιατί το περιεχόμενό σας είναι ειδική, θα πρέπει να αναλύσει αυτό και σύμφωνα με ότι δημιουργήσει το περιεχόμενό σας.

Οι χρήστες χρειάζονται πληροφοριακό περιεχόμενο ως περιεχόμενο μοιράζεται. Καλής ποιότητας περιεχόμενο, όχι μόνο τραβάει πολλούς επισκέπτες, αλλά και αυξάνει την κατακράτηση των χρηστών.

Πριν από τη σύνταξη του περιεχομένου θα πρέπει να ερευνήσετε τη λέξη-κλειδί θα έχετε την ευκαιρία να στοχεύσετε για. Στη συνέχεια να δημιουργήσετε το περιεχόμενο ανάλογα με τη λέξη-κλειδί, συμπεριλαμβανομένων των λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενο το οποίο καλείται η λέξη-κλειδί πυκνότητα.

 • Το περιεχόμενο θα πρέπει να αποτελείται από μια σαφή επικεφαλίδα, ακριβής χώρος μεταξύ των προτάσεων, εικόνες, βίντεο και infographics.
 • Γράψτε μια ελάχιστη 300 περιεκτικότητα σε λέξεις.
 • Περιεχόμενα συμπεριλαμβανομένων των λέξεων πάνω από 2000 rank higher soon.
 • Προσπαθήστε να κρατήσετε το μήκος του περιεχομένου σας μεταξύ 800-1800 λέξεις για να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επειδή πολύ μακρά περιεχόμενο μερικές φορές να ματαιώσει τους αναγνώστες και φεύγουν χωρίς να διαβάσει ολόκληρο το ταχυδρομείο.

Τίτλος σελίδας:

Ο τίτλος πρέπει να είναι μοναδικός για κάθε σελίδα ή μετά. Δεδομένου ότι οι μηχανές αναζήτησης γνωρίζουν το περιεχόμενό σας από τον τίτλο.

 • Ο τίτλος θα πρέπει να περιγράφει με σαφήνεια τη θέση σας και περιλαμβάνουν την κύρια λέξη-κλειδί.
 • Τα bots αναζήτηση εντοπίσει πρώτα τον τίτλο του και στη συνέχεια να σαρώσει τα άλλα στοιχεία.
 • Ένας τίτλος θα πρέπει να ταιριάζουν στενά με το περιεχόμενο ως μηχανή αναζήτησης να βρείτε τη σχέση μεταξύ των λέξεων-κλειδιών και του περιεχομένου.
 • Ο τίτλος πρέπει να περιορίζεται σε 74 χαρακτήρες.
 • Μπορείτε να γράψετε τίτλου, συμπεριλαμβανομένων και παύλα ή ένα σύμβολο σωλήνα, επίσης,.
 • Include the title in <τίτλος>....</τίτλος> tag σε html.

<κεφάλι>

<τίτλος> Αγοράστε τα παπούτσια των ανδρών σε απευθείας σύνδεση - Jabong.com</τίτλος>

</κεφάλι>

 • Γράψτε τον τίτλο στην ετικέτα H1, ώστε crawlers μπορεί να είναι σε θέση να προσδιορίσει τη θέση σωστά.
 • Προσθέστε λέξεις ηλεκτρικής ενέργειας, όπως Best, κορυφή, κριτική, φροντιστήριο , καθοδηγήσει κ.λπ.. στον τίτλο.

url Δομή:

Url ή Ενιαίος εντοπιστής πόρων είναι η διεύθυνση της ιστοσελίδας σας. Αν δεν αναφέρετε τη σωστή διεύθυνση του σπιτιού σας πώς μπορεί ένας ταχυδρόμος να παραδώσει επιστολή ή δέμα σας?

Ομοίως, χρησιμοποιώντας τη δομή URL οι αντιολισθητικές αλυσίδες βρίσκει τη σελίδα σας και να διαβάσετε το περιεχόμενο, εικόνα, αρχείων και το δείκτη αναλόγως. Να χρησιμοποιείτε πάντα μοναδική διεύθυνση URL για κάθε σελίδα, συμπεριλαμβανομένης της λέξη-κλειδί που στοχεύετε τη σελίδα.

Σε wordpress μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω επιλογή στις ρυθμίσεις:

Μην γράφετε Url όπως:

Μπορείς να γράψεις:

www.way2inspiration.com/top-blogging-secrets

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε breadcumbs να γράψει τη δομή URL ως εξής:

Αυτές είναι οι δυναμικές διευθύνσεις URL που χρησιμοποιούνται από e-commerce sites.

Τομέας Ετικέτες:

Χρησιμοποιήστε τίτλο ετικέτα χρησιμοποιώντας H1, Η2, Η3. Η ετικέττα τίτλου λαμβάνεται ως ετικέτα H1, ώστε να μην χρειάζεται να το επαναλάβω.

Μην παίρνετε περισσότερα από ό, τι 1 ετικέτα H1 και δεν επαναλαμβάνουν Η2, H3 ετικέτες τόσες πολλές φορές. Διακρίσεις θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με τη χρήση Η2 ή Η3 ετικέτες.

Πυκνότητα λέξης:

λέξη-κλειδί πυκνότητα (όχι. της εμφάνισης μιας λέξης-κλειδιού σε μια θέση) θα πρέπει να είναι ελάχιστη 0.5% και όχι περισσότερο από 1.5%. Κύρια λέξη-κλειδί ή Focus λέξη-κλειδί θα πρέπει να χρησιμοποιείται στην πρώτη και την τελευταία παράγραφο.

Και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό του θέση 2-3 φορές. Θα πρέπει να επισημάνετε σημαντικές λέξεις-κλειδιά σας χρησιμοποιώντας τολμηρή, πλάγια, υπογραμμίζω.

Meta περιγραφή:

Meta περιγραφή δίνει την περίληψη των post στο blog σας. Γι 'αυτό θα πρέπει να είναι μοναδικό, συμπεριλαμβανομένης της κύρια λέξη-κλειδί.

Το μήκος του meta περιγραφή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει 160 χαρακτήρες. Η Google δεν δίνει καμία προτεραιότητα σε λέξεις-κλειδιά meta.

<meta name =”περιγραφή” content =”Αγοράστε τα καλύτερα βιβλία σε απευθείας σύνδεση σε διαφορετικές κατηγορίες Φυσικής, Χημεία, Βιολογία, Οικονομολογία, Νόμος, Μηχανική. Κάλεσε τώρα: +21-3444949433″/>

βελτιστοποίησης εικόνας:

Μια εικόνα χρησιμοποιείται για να προσελκύσει και να ξεκινήσει τους αναγνώστες. Αλλά οι μηχανές αναζήτησης δεν αναγνωρίζουν τις εικόνες.

Ο μόνος τρόπος για να αφήσει τις μηχανές αναζήτησης γνωρίζουν για την εικόνα είναι να προσθέσετε το κείμενο alt. Το κείμενο alt θα πρέπει να περιλαμβάνει τη στοχευμένη λέξη-κλειδί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SEO friendly plugin εικόνα που θα προσθέσει αυτόματα το κείμενο alt στο WordPress.

Συμπιέστε το μέγεθος της εικόνας χρησιμοποιώντας εξοικονόμησης για την επιλογή web στο photoshop ή WP SMUSH, Ewww βελτιστοποίησης εικόνας WordPress plugin. Μια εικόνα του μεγάλου μεγέθους θα αυξήσει το χρόνο φόρτωσης μιας ιστοσελίδας.

μέγεθος της εικόνας πρέπει να συμπιέζονται, έτσι ώστε δεν θα μειώσει την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας, όπως η ταχύτητα φόρτωσης είναι ένας από τους παράγοντες κατάταξης της μηχανής αναζήτησης κατάταξη.

Κάνει καλό Σύνδεση:

Εσωτερική σύνδεση και εξερχόμενες σύνδεση είναι χρήσιμες τεχνικές για να ανιχνεύσουμε το site σας γρήγορα. Εξερχόμενες συνδέσεις σε σχετικές μηχανή αναζήτησης δημοσιεύσεις βοήθεια για να εντοπίσει την έρευνά σας σχετικά με τη θέση που έχουν δημοσιευθεί.

Ομοίως, εσωτερικές συνδέσεις σε διαφορετικές θέσεις με τη χρήση άγκυρα κείμενο μπορεί εύκολα να βοηθήσει το site σας να ανιχνεύσουμε ταχύτερη και κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Χρησιμοποιήστε τουλάχιστον 3-4 εσωτερική και εξερχόμενες συνδέσεις σε μια 1000 λέξεις δημοσιεύσετε.

Καλή ταχύτητα ιστοσελίδας:

Βεβαιωθείτε ότι το site σας δεν θα πρέπει να φορτώνονται σε περισσότερες από 3 δευτερόλεπτα. Γι 'αυτό επιλέγουν πάντα ένα καλό σχέδιο φιλοξενία. Εάν επιλέγετε ένα σχέδιο μίζα ή οικονομικό πρόγραμμα, στη συνέχεια, την αύξηση του επιπέδου των πόρων ή να χρησιμοποιήσετε ένα VPS hosting.

συμπιέσει πάντα το μέγεθος των πολυμέσων, εικόνες, infographics που ανεβάζετε στην ιστοσελίδα σας. Check your site speed at Pingdom, google διορατικότητα, GT Metrix.

Καλή Κοινωνική Sharing:

Καλή κοινωνική Sharing είναι ένας από τους παράγοντες κατάταξη του SEO. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που εξαρτώνται αποκλειστικά από τα social media για να πάρει ένα τεράστιο όγκο της κυκλοφορίας.

Έτσι, πρέπει να περιλαμβάνει τα κουμπιά κοινωνική ανταλλαγή ή plugins σε κάθε θέση. Εάν μετά σας παίρνει πιο κοινωνικό επιμερισμού, then readers’ trust increases and they stick to it.

Υπάρχουν πολλές δωρεάν plugins WordPress διαθέσιμα όπως, Digg Digg, ποσά, Shareaholic και τα λοιπά. Μηχανή αναζήτησης bots δώσει προτεραιότητα στις πλέον κοινόχρηστο δημοσιεύσεις.

Περίληψη:

Στη σελίδα είναι το μεγαλύτερο μέρος του SEO. Εάν υλοποιήσετε μια καλή on-σελίδα στρατηγική τότε μπορείτε εύκολα να κατατάσσονται στις SERP. Εάν είστε αρχάριος στη συνέχεια να κάνει on-σελίδα βελτιστοποίησης wordpress χρησιμοποιώντας Yoast SEO plugin που θα εντοπίσει τα λάθη σας και να σας καθοδηγήσει ως εξής:

Ελπίδα μπορεί να έχετε άρεσε η θέση «Top Στη σελίδα SEO Μυστικά Δεν έχετε ξανακούσει». Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία παρακαλώ πτώση το σχόλιό σας, και να μοιραστούν αυτή τη γνώση ανάμεσα σε φίλους.

Διαβάστε περισσότερα:

SEO ερωτήσεις συνέντευξης και απαντήσεις.

Επιπτώσεις της επανάστασης social media.

Ακολούθησέ με

ΕΝΑ. Bharadwaj

Ψηφιακή ειδικός μάρκετινγκ, Προπονητής και Σύμβουλος, Web Developer, επιχειρηματίας στο Way2inspiration
Είμαι ο ιδρυτής της way2inspiration.com η οποία είναι μια τεχνολογία που βασίζεται ιστοσελίδα για τους λάτρεις του μάρκετινγκ Διαδικτύου. Είμαι blogger, προπονητής, περιεχόμενο συγγραφέας και ειδικός social media. Λατρεύω την ανάγνωση βιβλίων και να κάνει έρευνα στο διαδίκτυο. Έχω να ασκούν προπόνηση στο Digital Marketing, SEO, Google Adwords, Marketing Social Media.
Ακολούθησέ με

Τελευταία μηνύματα από ΕΝΑ. Bharadwaj (δείτε όλα)

 • Pingback: Top Στη σελίδα SEO Μυστικά Δεν έχετε ξανακούσει | way2inspiration()

 • Pingback: Top on page seo secrets you haven't heard befor...()

 • Kam Dargin

  Very good blog, thank you very much for your time in writing this post.

 • sex videos

  Just want to say your article is as astonishing. The clearness to your put up is simply great and that i could suppose you’re a professional in this subject. Well together with your permission allow me to clutch your RSS feed to keep up to date with impending post. Ευχαριστώ 1,000,000 and please continue the rewarding work.

  • thanks for your nice comment. keep an eye on other posts as well.

 • pokemon go hack

  Truly it’s called Search engine marketing that when i search for this paragraph I found this site at the top of all blogs in search engine.

 • Beulah Battiata

  Great educational post. Hopefully you can also discuss some green house designs with great architectural planning

 • Frederic Reinsch

  γεια σου. I am a young Bridge and Lock Tenders and was wishing to better be prepared for my career at Kraft Foods. That is the reason why I arrived to your web log. Being grown in Daleville and heading to school at Lourdes University (OH) in Newbern, has assisted me to get ready for my destiny. My father and mother were also instructors and they told me about this blog post right after reading Brown Bread and Honey. Χαιρετισμοί

 • Daniel

  I definitely agree with thisyou did a really good job getting this across. Thank you for this!

 • Jody Epley

  Great post but I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I’d be very appreciative if you could elaborate a little bit further. Thank You!

  • Yes in the next post I will write a long description. thanks for your comment

 • Warren Delrosso

  Hi thanx, its a great article bookmarked it hoping more article like this from you

 • Pingback: Κορυφή στρατηγικές SEO για την κατάταξη της ιστοσελίδας σας γρηγορότερα στο Google. - Way2inspiration()

 • Pingback: Top off page seo strategies that will increase website traffic()

 • PerryDLangel

  This is a good tip particularly to people fresh to
  the blogosphere. Brief but very precise
  info Many thanks for sharing this one. A necessity read
  article!

 • FIFA 17

  Maintain the excellent job and generating the crowd!

 • TammyXSeling

  Hi my dearly loved one! I prefer to say that this post is amazing, great written and include approximately all significant infos.

  I would personally like to appear more posts similar to this .

 • MauroNTwiest

  I have got learn several excellent stuff here.
  Certainly price bookmarking for revisiting.
  I surprise how much effort you set to make such a wonderful informative site.

 • HelenCZinsli

  Good answer back in exchange with this query with genuine arguments
  and explaining all on the subject of that.

 • FidelPDurr

  Hello There. I came across your blog using msn. This can be a very smartly written article.
  I’ll make sure to bookmark it and return to read more of the helpful info.
  Thanks for the post. I will definitely return.

 • JillYOpoka

  Perhaps you have considered publishing an ebook or guest authoring on other blogs?
  We have a blog centered about the same ideas you discuss and would like to possess you share some stories/information. I understand
  my audience would appreciate work. If you’re even remotely interested,
  you may want to send me an email.

 • EvelinPEnman

  You could definitely visit your expertise from the article you write.
  The arena hopes for more passionate writers just like you who aren’t afraid to
  bring up the way they believe. All the time follow your heart.

 • Shanon Nicklas

  I am very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 • visit web site

  This is very fascinating, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and sit up for looking for more of your magnificent post. Additionally, I’ve shared your web site in my social networks. Visit my blog: http://ow.ly/OBGn303jqlB

 • ClintKJethro

  It’s very straightforward to find out any matter on net
  when compared with books, as I found this post around this website.

 • More Hot Leads

  Nice list of tricks! I am a big fan of calculating keyword density based on what the competition is doing. I feel like there is not 1 rule fits all niches, what do you think?

 • Best Orange SEO

  Awesome tips! I like to check my pages with On-Page Grader from MOZ Pro. Of course it costs a bit to subscribe, but it’s really handy when it comes to check your keyword stuffing.

 • Zero Limit Web

  How many words do you suppose is best on-page for SEO? I found that 1000-1200 words is best, but then I always see pages with super thin content ranking. Anyone else have an opinion on this?

 • Pingback: Κάθε γονείς πρέπει να διαβάσουν: Ένα τέλειο επαγγελματικού προσανατολισμού για τα παιδιά σας - Way2inspiration()

 • sravya

  thank you so much for sharing such a nice article for seo on page.Latest Online marketing jobs in hyderabad

 • Taylor Bracken

  This is a great list of On-Page optimization techniques.I learned a lot and the resources you cited for WordPress plugins are perfect. Thanks for the post!